Ruby72 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Ne gre za to, da če kupiš/nabaviš hitro novo žival, ko ti je prejšnja umrla, da lažje preboliš.Enostavno ne zmoreš, da ne bi nudil svojega doma živalici, da živali ne bi imel.Moji nonoti so imeli mačka več kot 20 let!. Grof je bil legenda.Za njim je bilo še kar nekaj živali, ampak Grofa smo objokovali še leta! Moj zelenjavar je imel psa, na katerega so bili zelo navezani. Pred njim je imel psico 14 let. No, pes mu je lani za ferragosto umrl, star 17 let, lansko poletje je bilo nemogoče vroče, pes je podlegel pokom raket za praznik.'Nikoli več psa!',ko so ga 16 avgusta zjutraj pokopali v domačem vrtu. Popoldan s šli 'informativno' v pasji azil in -pripeljali novega domov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Ruby, sorry, jaz sem pac dobila ta filing...da imajo nekaj, s cimer se lahko spet zamotijo. Vem, da je grozno brez zivali. Ko je nas umrl, je bila cela hisa zamorjena, tiha, manjkalo je zivljenja...sam vseeno, raje mal pocakam, da pridem k sebi. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 ooooo, a res ..sej je kul.....joj, če je tak ko naš Montek... , mi boš včasih povedala kaj kaj počne...Mont je bil do zadnjega razigran in vesel kuža..potem ga je pa hrbtenica izdala..samo je pa dočakal 14 let!!!!Sej....ok to ne bi lih tolazba...so pa to zelo lepa leta Imam sicer kup vprasanj zate, ampak mogoce danes ni najbolj primerno a ne? Moram biti uvidevna.... Drugace je pa nas hiperaktiven..zdej ma ene 17 mesecev Se vedno lula kot puncka, se zmer misli, da ma 3 kile in skace po nas. Neskoncno rad se objema ( tako da da tacke na moje rame in me objame). Vsako jutro pride k meni v sobo ( spalnica in moja spalnica sta povezani z balkonom in pes ima pac prost vhod) in skoci name in mi da lupcka na roko. Vsako jutro torej šok Pa mnogo je tega. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 hiper aktiven.. nekam znano se mi to sliši vsak, ki sem ga do sedaj spoznala in je imel tega kužata je rekel, da je navit ko igrača..res je..in tak bo do konca.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 To me ful veseli!!! Rada imam, da ima ful energije. Sej cez dan ni niti 2 minute pri miru Pa taki dobrovoljcki so, da je bla res hudo dobra izbira. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 kako mu je pa ime? Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Tim Zares ma neko dolgo zoprno ime...tako, da smo ga kar preimenovali Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 ...dej lubčka Timiju, v mojmu imenu Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Done Itak klele zravn sedi in grizka uno plasticno kost Sej ce ti bo kdaj dolgcas, si dobrodosla, da ga preceses Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 o, kok nice..ja, bi ga pa prav rada prišla pogledat.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 To za cesanje..je bila bolj evil izjava , ker zdaj ima najhujso dlako in je treba skos skos skos cesat.Drugace si pa dobrodosla Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 aja ja, vem kako je to dlako česat... :o|o: Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 sej baje se zboljsa kasneje stanje...i hope so Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Moji nonoti so imeli mačka več kot 20 let!. Grof je bil legenda. hEJ, NISEM VEDEL, DA MAČKONI ŽIVJI TOLIKO LET, RES, HOH ima lepo ime Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Morajo biti kastrirani oz. samice sterilizirane (sicer se predvsem mačkoni prehitro iztrošijo ), pa življenje v stanovanju, tako da niso izpostavljeni raznim cestam... Tukaj ima prva soseda siamko Sissi, ki bo imela jeseni 23 let!!!! Samo še tri zobke ima. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 iztrošijo se, a misliš,da se posušijo, hmm...sj gonjo se pa res vsako aktivno sezono, a ? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 zdej en dan pa ga bom peljal še na "tehničnega" Faj, upam, da dočaka 20....vsaj. hah, kako pa mačkone pelješ na tehničnega, a ni spravn že po naravi? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 hi hi hi... micki kok je pa star tvo mačkon Moja bo letos 9. Najlepša mucka kar jih je. Hm bom kšno slikco najdla. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 VČERAJ SEM SKOPALA MOJO AJO, JE BILA VSA ČRNA PO UŠESIH, KER JE IZ PLOŠČE ZA ŽAR LIZALA OLJE, SEVEDA TISTA MAST NI ŠLA DOL IZ DLAKE , PA SEM JO MAL POSTRIGLA. ZDAJ JE PA ZOPET LEPOTIČKA.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Midva greva pa cez eno uro k veterinarjo....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Nazadnje je bil lani tam, ko je bil se pici mici mladicek in so ga imeli vsi radi, ker je bil edini pes tam, ki se je veselil veterinarja. ja moj kuza je vseh vesel Me zanima kako bo danes. Greva PIIIIIK proti steklini dobit, pa mal na pregledek, ce je vse v redu žaža, to je tudi nas delal Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 priden in pogumen bo. in vsi ga bojo mel radi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 priden in pogumen bo. in vsi ga bojo mel radi Ja, sam lani ga je z briketki prelisicil Lani je jedel vse, od solate, do lubenice, briketke..ker je bilo vse novo. Zdej je pa en scrkljanc, kateremu smo ze stokrat zamenjali hrano, ker revcku ni ustrezala Zdaj ima ene briketke, katere mu moram polit s posebno pasjo omako, da kej poje. jao! Sam pri mizi pa skos fehta...cim dobi v svojo posodico, je konc veselja But we love him, ker je luskan, simpaticn, priden...pa potem se povrsinsko...ker je lep, ker ga je sama dlaka..itd Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 puhek!! za v postlo namest termoforja Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 puhek!! za v postlo namest termoforja Ma saj zasede celo posteljo Sej ves kaksnega ma Janja...to je nekak enaka kolicina dlake in velikost Tim je bil najboljsa investicija ever! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.