Gazelca 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 jz se pa zej z kužijem po imenu blek crklam.....mi je že lubčka za dobro jutro dal Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Jaz sem pa danes dobila ploscico za srckljancka...za na ovratnico. In je v obliki kostke, spredaj pise ime, zadaj pa naslov in tel Zgleda ful lustkano Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Ja pa se neki sem pozabla...A mate vi kaksne cunjce za vase pse? Jaz sicer nimam, sem pa brala, da so pri H&M naredili prav pasjo kolekcijo in je recimo kaksna majca po 13 eurou Cesa se se ne spomnejo.Meni je blo ze cudno, ko sem videla pasji prfum..ampak tole je pa ze too much Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 cunca za psa? nš ps je tak da bi še moj pulover težko gor spravu..... pa parfum bi tud rabu....včasih Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Ja. Mislim, sej k smo mel prej teriercka, vem da so prodajali dezevne plascke pa tak. In moj fotr je to celo kupil ( seveda revcka nikoli nismo v tist oblekli). Samo to, da H&M zdej prodaja ( ali bo prodajal) cunje za pse..vse stevilke..je pa mal too much Sej s kaksno kapco s sildom bi se fajn zgledu Pa tisti parfum..jst sm ga vidla v parizu, k sm sla v eno stacunco...je drag!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 svašta Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 o hudo , to ne more bit res Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sade 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 jaz imam pa nemško dogo, pa muca najdenčka in ribice!!!! pa še komentar, rodovniški ali mešanček...... vsi so ZAKON!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Tule je Lisa. Nekam anoreksično zgleda - ampak prisežem, da ima dovolj oz. kar preveč hrane. Pa se je punca odločila, da bo manekenka..e na eni drugi fotki...je dosti bolj "fotogenična". Na mojo jokanje se je prijazno odzval krokodil, hvala ti -samo, zdaj si v veliki nevarnosti, da z mojimi zverinami kar okupiram Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Tule pa naš pošastnik ta vzdevek sem mu pripopala, ker je zadnjič ponoči šibal okrog vogalov- pa so se samo oči rdečo svetile - ker je ravno ujel nekako svetlobo vanje..malo hecno bilo videti v glavnem...Njegovo veličanstvo*-Car -prvič Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Pa še drugič Marsa me bo ubila...ob priliki...definitivno pa me bo manj vesela koliko placa ji bom pojemala...Kroki hvala ti še enkrat... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 LUŠKANE SLIKCE... MOJA AJA , JE PA V PETEK PASJA-ŽENSKICA POSTALA. SVA JI ŠLA Z LUBIJEM OTROŠKE SPODNJE HLAČKE KUPIT...TAKE S KUŽKI, DA JIH IMA OBLEČENE,KO JE NOTRI V HIŠI. JOJ, TAKO JE SRČKANA. Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 MOJA RINA Z ROŽICO xrosex Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 AJA Z ZAJČKOM Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Nataly, super, da si spet tule, si manjkala . PO mojem te ni treba bit strah za življenje, za take fotkice tudi Marsa ne bo jezna . Žaža, zdaj ste pri vas 3 porabnice vložkov, upam da kak količinski popust dobite . Mi smo se te dni potepali po Sloveniji, pa malo čez mejo, pa jasno skupaj s Cyberčkom , ki pa zdaj resnično rabi malo dopusta, ker je utrujen od vsega skupaj. Ima nek svoj ritem spanja in akcije in smo ravno v tem obdobju razmišljali,da je nekoliko ven iz trušča. Da živimo na precej mirnem koncu, da ne srečuje dosti kužkov in drugih ljudi, tako da ko smo v mestu, ga vse vznemiri in zanima - vsak avto, mimoidoči ind a ga potem vsi ti signali utrudijo. Je preživel tudi nevihto, ko je bil na morju, ko vsak pravi morski pes . Ko smo prespali v Prekmurju, smo bili v eni sobici in prvo, kar je naredil, ko smo vstopili, je skočil na posteljo sčekirat . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 oho, a si si priborila tipkovnico... ....jap bom v tosamo pisala.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 žaža, ful luskana!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Zdaj bom še malo reklame za lokalni cajtung delala...z Liso seveda..evo... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Tule pa zares - reklama za cajtung - z Liso Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Pa še bližnji posnetek Cara. Finta je, da je tako zelo črn, da se skoraj nič ne razloči. In baje zgleda prav srhljivo, je pa prava dobričina Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 TALE CAR IMA PA MALO NOVOFUDLANSKO NJUŠKICO Pa malo pogled a la John Travolta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.