Skoči na vsebino

Hišni ljubljenčki

Tamburin

Recommended Posts

ja kriss dej, da vidmo Capija! En capi je tud u naši familiji...

bom, bom.....ko bom mela fotoaparat doma...... :o|o: x:Dx

Dej ga na skener pa bo :D js bi pa enga zajčka :) meu v sobi.... pol pa korenček pa to, njeu enga meni enga, pol pa what's up doc.. :D jasno js bom doc .. . ;) pismu res bom jutri šel dol v naš skedenj kerega zajčka zaplenit.... deda pa ja ih ne rabi vseh 22

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Sokrates, :sori: za tvojega kužita.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Sokrates, cisto te razumem in socustvujem x;)x

Bo bolje....jaz sem bila na prejsnega tako navezana ( sprejmljal me je celo otrostvo), da sem kar nekaj casa rabila, da sem sla cez. Ker je bil ljubljencek ne pes cuvaj. Sam potem je prisla nova marcinica in je bolje :palec: x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

:C:  :C:  :C: teh občutkov ne privoščim nikomur.......zanimivo pa je, da ne želim nobenega psa več, zdi se mi kot da bi tega "pokojnega" izdal.....

s.

x:)x joj, ne tako razmišljat...jaz sem tudi že izgubila kužko...mi je tudi srček počil :C: , sam ravno potem z novim kosmatinčkom se mi je srček zacelil....

....joj, vem da ti je hudo ....pobožek na tvoj srček xsrcbumx

Če hočeš biti srečen....BODI!

Sokrates, vem da ni lahko, tudi jaz sem ze izgubil kuzka in sem ga zelo tezko prebolel,

samo pri kuzkih je tako, da te imajo radi, tako kot ti njih in ti zelijo najboljse se pravi, da si pocasi opomores in ce imas rad kuzke si le pribori drugega, ne bos izdal nikogar samo ti bos spet srecen in s tem tudi tvoje misli na tega ljubcka x;)x x;)x

x;)x x:Dx Hudomušnež x:Dx

Sokrates - joj kako mi je žal za psa - res. Si kar mislim, kako se počutiš...ampak vsaj ni trpel. Že to je nekaj.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

pobož....

mick ne veš kok te razumem. moja je tud ta pravi bonbonček... ampak zjutraj pa ne vse zgodi... joj, da bi ji vrat zategnu... če bi se ti dal s postle vstat

zdele je pa tko luštna bi jo kr polubčkala...

spet se mi je na bolš poslabšal

Oho, BorisM moja fotka iz mladih let x:Dx x;)x . Včeraj na poti domov sva s Trudjem vidla, da prevažajo pujso. Pismu, so mi kar še prav ta žive pujse prirasle k srcu. Sem jo takoj spoznala, sestrična iz 16. komolca xsmx .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Cyberček počiva, utrujen od spanja x:Dx . Izgleda je vajen tele jutranje ure tudi med tednom bolj predremat, da je pol aktiven, ko se midva vrneva iz službe x;)x .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Meni je danes umrl pes - odpoved srca v spanju.

brez besed sem, nazadnje sem tako žalost občutil ob smrti mame.

grozn, res grozn..... kr ležal je in se ni premikal

Joj, Sokrates, žal mi je......živali, ki jih imamo doma nam zlezejo v srce....

Imamo 6.let starega kokeršpanjela, ljubečega , nežnega do družine in "hudega" borca za hišo.....

Letos je mož dobil virozo, šel v posteljo, kuža z njim....psa nekajkrat pokličem in ga odpeljem na sprehod, da bi mož imel mir....ko ga tretjič pokličem, psiček prišepa po treh tačkah iz spalnice....Naslednji dan ni bilo nič bolje s tačko in ga odpeljem k veterinarju...čudež:tam ni šepal in tudi na otip noga ni bila boleča.....Odpeljem domov, pes po treh tačkah jokajoč steče v spalnico......Pokličem veterinarja in mu povem, da pes doma SPET šepa.....Pa mi razloži: pustite kuža pri miru, ko bo mož ozdravel, bo tudi njegova tačka ozdravela:)))No, štiri dni sem imela dva "bolnika" v spalnici.....

Našega kuža imamo neizmerno radi, bojimo se zanj ....pa vem, da ga bomo enkrat izgubili......ne želim misliti na to, vem pa, da nam je ta majhna pasja duša dala toliko veselja in topline....na nek način nam je oplemenitila življenje....

Pozdrav vsem "živaloljubcem"

Jaz sem imela zajčka. Pa imam močno alergijo na dlake in pršice pa smo ga žal dali. je pa zgrizel mojo preprogo in balkonska vrata. Ime mu je bilo Mandi, dal mu ga pa je moj ati.

Mikica

*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...