El Nino 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 ja kriss dej, da vidmo Capija! En capi je tud u naši familiji... bom, bom.....ko bom mela fotoaparat doma...... :o|o: Dej ga na skener pa bo js bi pa enga zajčka meu v sobi.... pol pa korenček pa to, njeu enga meni enga, pol pa what's up doc.. jasno js bom doc .. . pismu res bom jutri šel dol v naš skedenj kerega zajčka zaplenit.... deda pa ja ih ne rabi vseh 22 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Meni je danes umrl pes - odpoved srca v spanju. brez besed sem, nazadnje sem tako žalost občutil ob smrti mame.grozn, res grozn..... kr ležal je in se ni premikal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Moje sožalje.Takšno bolečino pa razumem, lani sem jo sama doživela...in bila še sama presenečena, da me daje takšna žalost. Res, fuuul hudo... drž se x!x Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Sokrates, za tvojega kužita. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Sokrates, cisto te razumem in socustvujem Bo bolje....jaz sem bila na prejsnega tako navezana ( sprejmljal me je celo otrostvo), da sem kar nekaj casa rabila, da sem sla cez. Ker je bil ljubljencek ne pes cuvaj. Sam potem je prisla nova marcinica in je bolje Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Sokrates en poboz zate , jest si sploh ne morem in nocem predstavljat kako bi blo brez nazga Cybrcka Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 teh občutkov ne privoščim nikomur.......zanimivo pa je, da ne želim nobenega psa več, zdi se mi kot da bi tega "pokojnega" izdal..... s. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Hm, Sokrates, si v obdobju žalovanja, tako nekako pišejo, da se čuti, ko prebolevaš izgubljenega partnerja... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 teh občutkov ne privoščim nikomur.......zanimivo pa je, da ne želim nobenega psa več, zdi se mi kot da bi tega "pokojnega" izdal..... s. joj, ne tako razmišljat...jaz sem tudi že izgubila kužko...mi je tudi srček počil , sam ravno potem z novim kosmatinčkom se mi je srček zacelil........joj, vem da ti je hudo ....pobožek na tvoj srček Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Sokrates, vem da ni lahko, tudi jaz sem ze izgubil kuzka in sem ga zelo tezko prebolel, samo pri kuzkih je tako, da te imajo radi, tako kot ti njih in ti zelijo najboljse se pravi, da si pocasi opomores in ce imas rad kuzke si le pribori drugega, ne bos izdal nikogar samo ti bos spet srecen in s tem tudi tvoje misli na tega ljubcka Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Hudomušnež Sokrates - joj kako mi je žal za psa - res. Si kar mislim, kako se počutiš...ampak vsaj ni trpel. Že to je nekaj. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Meni je danes umrl pes pobož zate, sokrates Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Sokrates, pobož Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 pobož.... mick ne veš kok te razumem. moja je tud ta pravi bonbonček... ampak zjutraj pa ne vse zgodi... joj, da bi ji vrat zategnu... če bi se ti dal s postle vstat zdele je pa tko luštna bi jo kr polubčkala... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Moja dva hisna ljubljencka sem dala v najem! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 hvala vsem za besede tolažbe. mi je malo bolje, saj sem mu na grobek posadil rožice (upam, da bodo uspevale, namreč nisem ravno vrtnar). s. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 xrosex ....ITAK DA BODO, SAJ SO IZ LJUBEZNI xrosex Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Oho, BorisM moja fotka iz mladih let . Včeraj na poti domov sva s Trudjem vidla, da prevažajo pujso. Pismu, so mi kar še prav ta žive pujse prirasle k srcu. Sem jo takoj spoznala, sestrična iz 16. komolca . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Cyberček počiva, utrujen od spanja . Izgleda je vajen tele jutranje ure tudi med tednom bolj predremat, da je pol aktiven, ko se midva vrneva iz službe . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 samojedka Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Iiiiiiiiii lepa...in prijazna Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Meni je danes umrl pes - odpoved srca v spanju. brez besed sem, nazadnje sem tako žalost občutil ob smrti mame.grozn, res grozn..... kr ležal je in se ni premikalJoj, Sokrates, žal mi je......živali, ki jih imamo doma nam zlezejo v srce....Imamo 6.let starega kokeršpanjela, ljubečega , nežnega do družine in "hudega" borca za hišo.....Letos je mož dobil virozo, šel v posteljo, kuža z njim....psa nekajkrat pokličem in ga odpeljem na sprehod, da bi mož imel mir....ko ga tretjič pokličem, psiček prišepa po treh tačkah iz spalnice....Naslednji dan ni bilo nič bolje s tačko in ga odpeljem k veterinarju...čudež:tam ni šepal in tudi na otip noga ni bila boleča.....Odpeljem domov, pes po treh tačkah jokajoč steče v spalnico......Pokličem veterinarja in mu povem, da pes doma SPET šepa.....Pa mi razloži: pustite kuža pri miru, ko bo mož ozdravel, bo tudi njegova tačka ozdravela:)))No, štiri dni sem imela dva "bolnika" v spalnici.....Našega kuža imamo neizmerno radi, bojimo se zanj ....pa vem, da ga bomo enkrat izgubili......ne želim misliti na to, vem pa, da nam je ta majhna pasja duša dala toliko veselja in topline....na nek način nam je oplemenitila življenje....Pozdrav vsem "živaloljubcem" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Jaz sem imela zajčka. Pa imam močno alergijo na dlake in pršice pa smo ga žal dali. je pa zgrizel mojo preprogo in balkonska vrata. Ime mu je bilo Mandi, dal mu ga pa je moj ati. Mikica Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.