Gazelca 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 ...jz sm mela pa papagaja,ki sm ga govort naučla...je bil cortk...sam na žalost je že preminuli. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Ja, jaz pa pravim, madam ne jejo... Moj stari ata je imel navado dati mackom najprej kruh..ce so ga jedle, so dobile nato meso, drugace pa nic. Samo so s casom tudi postale pametne, pa na zacetku veselo zagrizle v kruh, samo zato, ker so vedele kaj jih caka potem Pogojni refleks, kaj pa vem..vun s hudica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 he-he... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Haha, krokodil, jaz tudi, najprej malo sircka... pol pa nic... me pogleda, pa samo z ocmi takole naredim ali po potrebi tudi siknem, tamle mas, pa se -tako nizko spuscena, s slabo vestjo- odrola. Ali ji zacnem z zoprnim in ocitajocim glasom nastevat, kaj vse ima ali je zavrnila - pa gre kar stran. Macke se fulkrat francoze delajo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Ja, tole, kao... Jaz ji recem: TAM MAS! Pa se pobere takole 'nizko'. Ali ji dam, pa me gor pogleda, ces - a tole al kaj? :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 'Macja posla' Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Od dragega macek se je ze Whiskasa prenazrl......ze tko ne mara nic drugega kot fino macjo hrano, zdej mu pa ze ta preseda..... Zdej pa pros za meso......jetrca pa puran pa piscanc pa svinjina........kok hitr ratajo macki razvajeni.....ampak hudic k ne mors bit jezn na njih...... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Tale tvoj maček more bit pa dbest... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Hehe...ko sem jz kuža mojga tko čohala mu je tud ful prijal....in je bil čisti potrebnež ta kuža...je pol nazadnje že pse,ne sam psičke naskakoval Pismo,kje je mel pamet? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Vidm, da so res vsi enaki! Mačkoni in muce, he, he! Moj se mi pa vedno, vsak večer, brez izjeme, ko grem spat, spravi na posteljo in če se nočem uleč na hrbet mijavka, dokler ne popustim. Pol se mi pa spravi na prsni koš, s tačkama čisto blizu mojega vratu, kot bi me hotu objet, svojo glavo, mi pa pritisne k ustnicam (češ, daj mi poljubčka). To vedno naredi, ko se hoče zahvalit, sicer tega ne počne...Očitno misli, da mi je to nagrada in mam rad to, ker sem ga na začetku, ko je bil še majčken rad poljubil na bučko! Potem pa zadovoljno prede in mi vsake toliko pritisne bučko k ustnicam. Prede pa tako, da ga po mojem še sosedi slišijo ! Ko ima pa dovolj, pa vstane in gre na svoj plac! Je pa ponavadi zjutraj, ko se zbudim pri meni na postelji. Se pa strinjam, da so srčki in da tudi, ko kaj ušpičijo, ne moreš biti dolgo jezen na njih!Dolgčas bi mi bilo brez njega in rad ga mam....on pa mene! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 svinjina Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Zravn pa jamra k da mu prihaja.... Če pa slučajno neham prej k bi on hotu pa me sfocka s tačkama. to ma pa čist po gospodarju Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Pismu, sej se prooooooooooooooooobam, res fuuuuuul se trudim odlimat s tlele, sam nč ne pomaga, k sota tipkovnica pa miš brezžične . Nič greva s cyberčkom si mal jabuka razdelit, še dobr da ni Tihereke, k jih več kt 8 nimava . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Zravn pa jamra k da mu prihaja.... Če pa slučajno neham prej k bi on hotu pa me sfocka s tačkama. to ma pa čist po gospodarju ...tu en blem.....se ne vem glih ziher kdo je pri nama gospod-ar. Valjda on, ne. tist k ma vechga 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 ego? ITAQ pa tvoj? 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 al ego 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Ja, pa kaj.....mam pa dve jajčki več! hmmm....2x dvojina 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 moje hišne ljubljenke pa pršice.Jih mam zlo rada pa jih dam vsak večer v sesalec spat Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 ktere dele bodija pa majo tanajtarajši....opazujem pa nisem še ugotovila. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 a te žgečkajo Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Veliki (Caybrček) in mali (sosedov)......na morju Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Uf, kje je že to . Letos eno tako mega leto, fuuuuuuuul doživetij . Sicer pa zdajle cyberček spančka, tako,d a bi videl, če bi slučajno kam šla ima čisto pogruntan sistem . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 moja pa dons ni pr men spala k sem prepozn domov prišla in še potem sem pred tv jem zalegla... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Mickov muc, res je lep... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 o luškani mucek....hehe...cort Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.