borism 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Aja, najlepša ti dala, borism. Najdi si jo bom pa sam ,.... res lep muc, tolk sem moral stisniti fotko, bolje kot pa če bi bila večja ob slabi kvaliteti, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 hehe...a ni gospod prave hrane dobu? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Štrudl je lahko tudi dodatek Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 hm...mogoče mu pa nebi bil všeč ...pol bi mogla pa bežat Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 pobož... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Mick, dobr m(i)uck;Sej ponavad se naše živalce po lastnikih zgledujejo Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Od mojga muca muc je pa vedno bl bogi.....vedno bl starcek......moj muc prav, da glusi....... Dokler se mamo pa radi...... Res ful neverjetno, kok ti zival loh vraca.....(pa kaj ce majo macki bl svoj attitude, glih tko se naveze nate.... ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Muc je ze 14 star, sam je reku veterinar, da taki macki, k ljudje skrbijo za njih, lahko (ce glih ne prej zbolijo) zivijo do 20 let.... Nama pa da mir, ce je mami od dragega doma.......pa celo noc njej tezi.......choooooooooohiii meeeeee, mrrrnjaaaavv....... Obvezno zbudi ob petih zjutri, k je lacen......vmes se kej polula, da ma mami pol kej za delat cez dan..... Sam k vedno bolj gluh ratuje, ratuje tut vedno bl plasen......vsega se boji..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 hja micki pr ns je podoben... sam men si ni treba domišljat... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 ja men si ni treba tud kadar nisem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 pod katero zdej? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 a potem vmes k menjata položaje, ti še leta zraven menjaš? ti ga kr h moji pošl se bota že pomenla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 ja res si neverjeten... sanjski moški, da lahko počneš tok stvari hkrati... pa še č ist se mladenki posvetiš.... waw.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 hehe Mick postaja hišni ljubljenček... a mam v tej temi kej za delat aja mam papgaja, mater je zadnje čase napadalen, očitno tisto kar meni manjka on jemlje... če bi bil pes, bi bil strah in trepet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Carjeva mama - čowčowka je spet pobegnila - k nepravemu ženinu in zdaj ima mlade...pravzaprav so stari 8. tednov. RAvno prava starost...kajti ena lepotička še nima lastnika...torej...Carjeva mlajša sestrica - ravno tako prikupna in simpatico išče prijatelja... Evo..tole ne sodi ravno sem, ampak ker poznam tipica zgleda tako kot naš Car...in če bo le prišla v prave roke, bo fenomenalna psička...totalno črna seveda Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Joj, mojemu zajčku pa zadnje noči ful dogaja, ne vem kaj ga daje...ponoči začne ropotat tam po kletki ko norc, da naju z lubijem prav zbudi...Danes je ob dveh zjutraj začel korenje grizljat in se je tako slišal, da sva ga dala pol na hodnik, pa je tam tudi tako ropotal, da sva mu morala na koncu korenček stran vzet...čist mu dogaja...ne vem...mogoče kako zajklo rabi... http://instagiber.net/smiliesdotcom/kao/msroom/u-hate.gif Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 hi hi hija spedenita mu eno... moja je bla padons tko pridna Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 ...kje naj pa dobim zajklo za zajca? ...Pa kaj naj pol z majhnimi zajčki... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 baje so dobri za na krožnik Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 :xx!: Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 mi je že žal Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 ...kje naj pa dobim zajklo za zajca? ...Pa kaj naj pol z majhnimi zajčki... Kaka 2 korenčka preživnine bo vsak mesec dajal Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.