Skoči na vsebino

Hišni ljubljenčki

Tamburin

Recommended Posts

moja kužika se rada prevaža v avtu, povsod jo vlačimo s seboj, naravnost obožuje pa sprehodiče po gozdu, kjerkoli ... pozna vse ključne besede, ki nakažejo na to, da se kdo od nas kam odpravlja in potem si panično podivjana izbori "vozovnico" ... tipična dvojčica x;)x

koliko ljubezni in veselja je to bitjece prineslo v našo hišo :2src:

hja, muc pa ne marava preveč ... :vragec: x;)x

Deli na socialnih omrežjih

diaspora res si fajn opisala... I love mucke!

Naša po sterilizaciji ni nič drugačna.... edino ne goni se in potem ni tečna... Zdaj je že malo v letih... 9 let je stara... in res večinoma samo spi in prede in se mucka... no vsaj enkrat na dan jo pa tud kaj piči in nori po stanovanju x:Dx :palec:

spet se mi je na bolš poslabšal

No Pa je bla Lbezn na prvi voh  :2src:  x:Dx  :palec:

Zaroka Velikanka-Cyber- uspela! :fiju: :fiju: :fiju:

V glavnem, mladca sta ugotovila, da sta oba tota Stajerca :eek: . S tem, da je Velikanka iz pivo-rodnih krajev (Sentrupert), Cyber pa vinorodnega obmocja (Mb), cisto dovolj, da lahko, ce bosta pretiravala, postaneta Rugljeva ucenca :O: x:Dx .

Velikanki smo na prst in obcuteno in ze davno povedali nekaj pasti,ki jih skriva igranje 'zdravnikov', kar si je zelo vzela k srcu x;)x .

Cyber pa je bolj pragmaticne sorte in ker gre toliko zakonov po slabem, si je pac mislil:'Pojdimo na sigurno', in je zelel kaj vec kot sramezljiv poljubcek x;)x x:Dx x:o)x .

Ampak Velikanka je ostala krepostna, ceprav je novozaljubljeni Cyber 'probal'z vsemi moznimi fintami in triki :vragec: x:o)x .

Ampak zaroka je uspela :palec: x;)x

Sta dobra x:)x Prava sončka x;)x

Ma evo dokaza x:Dx Ni ga čez Štajerce x:Dx x:Dx

Car nekam užaljeno deloval na trgatvi - Lisa pa pametno v hiši - kdo pa še razen "onih čudnih" hodi po mokrem.

No, da se povrnem nazaj - Carju naše kikirikanje ni prav nič ugajalo x;)x in komaj smo ga potolažili s pečenimi kostanji. Potem pa je že boljše volje ratal x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Zdej sem pelu Caybrčka na lulanje, tam je vse mogu prevohat če še kej diši in ga privlači, kjer je Velikanka zabeležila in obeležila svoj obisk x:Dx :palec: in prideva nazaj pa se je, zleknu, kda sam sanja o nepozabnem obisku x:Dx :2src:

Tko pa to zgleda, k se frajerček razleze in uživa xrolleyesx :palec:

No, vidiš... potem ga pa lahko na sprehodu pobaraš, da ti pokaže stranh x;)x

Cocci, dr. Pikologije sem pri naši bajti jaz, Cyberček se je šele v malo šolo vpisal, ampak za stranha verjetno že ve, Trudi pa nima pojma na to temo x:Ix x:Dx x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...