Skoči na vsebino

Hišni ljubljenčki

Tamburin

Recommended Posts

čestitam, krokodil, ful je lepo met muco, boš videl...! :palec:

ja, js tud poznam par muc, ki majo ful rade olive, sam moji pa ne.

zato pa naš luna šizi na fisherman friende ! ! ! une tatanajmočnejše, plave! model totalno plane nanj in ga liže ful zagnano, sicer ne dolgo, ampak totalno zagreto... :eek: x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Celo za majhne otročiče se reče, da dišijo po mladih muckih! :eek:  :2src:  :2src:

x:Xx :vio: - meni tud prav disijo, moja mama je rekla, da zato, ker jo mam pac rada, ker je moja... a ne, prav po cistem disi (ko je skoz v kakih cunjah), razen ko zazeha... x:Ix

<{POST_SNAPBACK}>

... zato pa naš luna šizi na fisherman friende ! ! ! une tatanajmočnejše, plave! model totalno plane nanj in ga liže ful zagnano, sicer ne dolgo, ampak totalno zagreto... :eek:  x:Dx

Hm? hecno, moram se to probat. ;) Mucam disijo mete, mroda zato...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Heh, ti to meni..sem imel/imam vec muc kot ti bolh  :eek:  x:Dx

uh, tega pa ne verjamem! letos jih, hvalabogu, nismo imeli, lani pa...

se vrneva po treh tednih s počitnic (maček tačas pri frendih), stopiva v flet in ... noge črne! na vsakem kvadratnem cm nog, je bla bolha! (ura pa sedem zjutraj in pred tem sva nardila še postanek na metelkovi in se primerno orazpoložila x:Dx )... pa jih prej v fletu sploh nisva opazila...

ja, bolhe so štala. pa mene majo še posebej rade. pridem k frendom, ki majo mačke, nihče bolh sploh ne porajta, mene pa čist popikajo. in kako zoprno srbi!!!

tko da uživaj s svojimi mačkami, kolkor jih že maš, bolhe pa... ukinemo!

a boš kej povedu, kakšna je tanova mačica?

Hihi, kakšnega mačjega frajerja sem srečala danes na poti domov x8Dx

Mlad muc (mogoče muca, ne vem :inocent: ), črn( :2src: ), gotovo mešanček s perzijcem - imel je nekoliko daljšo dlako in komaj opazno potlačen smrček, je taval po pločniku. Ker se mi je zdelo, da se je nevarno približal cestišču, sem ga previdno ogovorila in ga poskušala odvrniti od prečkanja ceste. Frajer pa me je samo od strani ošvrknil s pogledom, kao, a ti mi boš pamet solila :vragec: , visoko dvignil rep in se počasi ponosno odzibal proti najbližjemu dvorišču x:Dx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

he hehe , taki so nekateri mački, res tapravi frajerji x:Dx

marsa, ne vem, če se pali na meto, morda... ampak tud ko trem poper v možnarju se štuli zraven, ful voha, in včasih tud mal poliže x:Dx

poje pa tud kakšen fižol, grah, lečo, čičeriko ipd., pa arašide, aja, pa na čips je nor!... te slane zadeve najprej sama poližem, da se ne zagifta s soljo....

Ja, slanarije, mimi pa miska tudi! :)

Arasidii, shizi, cips shizi, se najbolj pa shizi na smoki. :)

Joj, Cocc, enega sva v ex placu videla, jacka, kot bi imel prevezo cez uch (hecno, da sva si gan oba z mizjo tako predstavljala - taf in hard. :D)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest ODRI
..od sobote naprej dela družbo dvema zlatima ribicama, sijamski muci Maci, pinču Pikiju še naš najmlajši član družine ..LUNA..3 mesece stara labradorka..cuker je x;)x x;)x x;)x

Sokrates-če te zanima, vem za čistokrvne labradorce -brez rodovnika..sam so še čisto mičkeni..kakšen teden,, dva bo treba počakat :8):

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Vceri je Lisa uredila predsobo - odisavila jo je s kakcem...ko prisibam zjutraj po bundo me je skoraj kap. Hitro zaprem vrata in brz v sluzbo...in potem se je disavilo dokler nista punci prisli domov..pa se onidve pustili..in S. je bil na tem, da zivcnega dobi...ker je ravno njegov del oblacila dobil porcijo :vragec: :xx!:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Moja Pipi pa obožuje panettone, ker ima veliko rozin :eek: x:)x

Ker je zaradi ledvic na strogi dieti, samo 'Renal' kugle in nič proteinov, sem ji včeraj dala eno črno olivo, ki jo je brez nadaljnega pogoltnila :eek:

Vedno mi je težila, kar se tiče hrane in Velikanka je ista, obe sta nenormalno izbirčni in neješči :o|o: :vragec: ,

(potem sem se občasno razjezila in rekla-dokler ne pojesta , ne bo drugega :vragec: . Pih, potem pa sem jima sama na koncu pekla kajganco s pršutom :o|o: :xx!: :wOOt: :madpro: :madpro: )

P.s. Odpovedovanje ledvic pri mački 2

- torej uvedla sem dietno hrano Renal in nobenih drugih stvari, ker se mora izogibati proteinom

-Vsake tri mesece peljem k veterinarju na vitaminski koktejl, ker je pač Renal hrana bolj 'švoh'

-soseda, (ki ima mačka, kateremu odpovedujejo ledvice že 8 leto, pa je še živ-junak :palec: ) mi je svetovala, da ji ne dajem več vode iz pipe, ker ima ta naša Ts voda ogromno kamna, temveč, da ji kupim ustekleničeno vodo znamke Panna, ki je baje najbolj primerna za (ljudi in živali) tiste, ki imajo probleme z ledvicami in sečili nasploh

Mačka pije samo to vodo :eek: . Zraven nove posode sem ji postavila še eno, s klasično vodo iz pipe, pa jo noče več, prav tako ne hodi več srebati iz Velikankinega čebra :eek: :palec:

Živali vedo, kaj jim škodi oz. koristi :eek: x^x x^x

Ja, definitivno, si videla, ko je Mimi razcefrala vrecko tavzentroze? :D

Halo? :D

Ja, ja... ti za tole panna vodo sem pa res tud jaz ze slisalA, da je ok.

Picasso

A res si to naredila? x:px

Kot pika sladkorno sipo. :P

ja, ono, ko se kar valja, al pa pri olivi, ko kar shizi, kar mescha se ji, kot plen, divja po sobi, rola olivo al pesko pred sabo, cist noro.

vedno pa mi je ful dbest, ko sta pes in macek skupaj pr bajt. :) :palec:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>..od sobote naprej dela družbo dvema zlatima ribicama, sijamski muci Maci, pinču Pikiju še naš najmlajši član družine ..LUNA..3 mesece stara labradorka..cuker je  x;)x  x;)x  x;)x

se kliče tko kt moj tavelik maček xDDx ... dejansko pa je v polovici primerov luka al pa lunski. aja pa še lu, lunatik, lunej, lukej, lujo... in še kej bi se našlo x:Dx

mela že labradorja, kul psi! prijazni in bistri. edin požrešni so...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...