ribica Katja 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Wow Silver, sicer ponavadi ne shizim uno ful na konje, ampak če pa že, pa morajo bit takile, rjavi!! Tole je pa kosmatina od mojega dragega.......... moj najljubši muc..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 kaksen jack, mater! Ni dobr cesenj zobat s temle... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Hehe, on je kralj. Tko bo, kot njemu paše. Ma sej je bogi, k je starček..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 o a tkole, kar konjcke maste folk? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Ooo hudo, kako lepa konja!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 uuuu iiiii. h teb je pa treba na obisk pridet Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 če boš rabu pomoč, ti kr povej Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Kok mate hude ljubljenčke!!! Sicer sem pa čist nora na mačke!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 moj zajchek se je pa vrnil z dopusta in mi je zhe takoj pokazal,da je jezen name,ker sem ga en teden pustila ......me je takoj ugriznil,bemu trmico malo...kaj je zdej jezen,sam je kriv da ni mogel zraven na smucanje,ko pa ne zna smucat Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Moj Maximillian! Ko pomanjšam še ostale živalce, jih dam gor! Bravo , Contesa! Tudi pri naši hiši imamo dobermane, odkar pomnim. trenutno imam dobermanko Kiro, črno in zelo scrkljano. Do tujcev precej nezaupljivo. Jo moram imet skoz na očeh, ker je precej ostra po značaju. Mislim, da bom do konca življenja ostala pri dobermanih. Koliko je star Maximilian? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 ii kok lep muci Mah jaz bi pa mel dolgodlakega pa črnega so mi full extra Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Hudo, ejjj, Silver, moji frendici bi se cist utrgalo, ko cist shizi na konje! Pa lepo, lusten se mate... Pa se Spela! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj meni se tud včasih utrga, zaradi dela, sploh poleti... Jih mamo sedem, dva svoja in še pet v oskrbi. Še dobro, da je oče še zdrav in precej pomaga. Ti imaš pa mačkona, se mi zdi. A je kje tukaj na sliki ? ja, ful se jih rola tule v tej temi... recimo (nekaj utrinkov Mimi):http://www.lunin.net/forum/index.php?act=A...pe=post&id=1405http://www.lunin.net/forum/index.php?act=A...pe=post&id=1581http://www.lunin.net/forum/index.php?act=A...pe=post&id=1598http://www.lunin.net/forum/index.php?act=A...pe=post&id=1611http://www.lunin.net/forum/index.php?act=A...pe=post&id=1403 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Mimi lepotica! Še ena fotka...... mucek gleda skozi okno...... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 kwa je hudaaaaaaaaaaaaaaaa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> rjuhu......sumanut..... chefur....kwa pa druzga zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Silver smem vprašat s kod iz Ljubljane pa si? A imate tu konje al?! Joj končki so tko fajne živalce...tam pol urice hoda od mojega doma imajo znanci bokse in se ukvarjajo s konjeništvom - vzdrževanjem in te zadeve pa jih spustijo potem tam pod obvoznico na travnik in poleti je tolk fino sedet v travi pa čredico gledat kako se pase Jahanje pa je tako ena izmed najboljše oblike rekreacij sploh Drugače mi je tisti muc stari všeč, ki ga je Katja poslala, jst čist padam na stare scrkljane živalce Hehe Mimi....zdravnik je rekel reci "aaaaaaaaa" ona pa "aaaaaaaaaaaaaa-bo dost" Lepe živalce imate vsem! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 qjuti muci Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Tega bi mela...... cukr mali.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Kakšen sweety..... če bi mela kužota (pa bom mela mačko ), bi mela takega..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tega bi mela...... cukr mali.... iiiii kok je cotkan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tega bi mela...... cukr mali.... luštkan... sam ne bi bil dolg tok mali. se mu vidi da bo zrastu v enga velkega kužka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 aha no evo, kle jo mamo! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 ? Aiwa? .....tale mačkon od dragega pa se bliža koncu....... ......skoraj nič več ne poje, vsak dan ga je manj..... če ne bi mel dolge dlake bi pomoje še bolj bogi izgledal.... ni mu več do igre...... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.