p!sces 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Jazbec. L. Citiraj in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>? Aiwa? em... ena je odprla novo temo živali, pa sem tole refrešala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 js sm bla tista se mi oprosti k priznam? vsaj pol...no.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 itaq je vse oproščeno.... tkole zdej lahk pa klele poveš vse o svoji najljubši živalci jz mam mojo pikico že 10 let... ja 10 bo letos... starka ga je že začela povsod srat pa takle... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Nimam glih najljubše...vse so mi špica....že od mejhnega vn sem ulovila vse kar se je dalo...pol sm pa to vlačla domov....boga moja mami....od miši do žab...svašta.....sm bla enih 8 stara, najdla pozimi eno miš k je zmrznla in sm pač misla da če jo odtalim bo naprej živela pa ajd kr u žep z njo....pol sm pa pozabla na tisto miš, hlače dala v pranje...mami pregledvala žepe in potegnla tisto crknjeno miš ven...lahk si predstavljate Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 silver dobra zamenjava oz. poravnava tole s službo, zdej pa moraš še kako ekstra fotko svojh konj in tiste nepozidane okolice prilepit huh sem iz Ljubljane samo Šentvida pa ne poznam prav dobr....samo na šentviški gimnaziji sem bla enkrat, če to kej šteje Za vse ostale pa ena full lepa slikca, taka mavrična http://www.temptatts4u.com/images/pegasus.jpg Todika to je skoraj neki takega kot takrat ko sem prinesla vrabčka domov, nekje v začetku osnovne šole sem bla, kaj vem ene 9, 10 let verjetno - samo za razliko od tvoje miške je bil moj vrabček živ aiwa kdo je pikica?! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 [Za vse ostale pa ena full lepa slikca, taka mavrična Uf lepa slikca... zdajle pa en muc...tak ponosni ...ni tak ko ga imajo pri nas doma, je pa zelo podoben našemo pokojnemu mucu Gorbiju, ki še vedno kdaj pa kdaj pokuka v hišo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 aiwa kdo je pikica?!moja mačka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> ravno tak je moj muc naš je bil ravno tak....tale slikca je iz neta...mogoče je pa res tvoj teli muci samo še govoriti ne znajo ..razumejo pa itak že vse. sedaj pri naših mjavka mačka dolgodlaka črno bela, najdenček. Smo jo vzeli pod našo streho. Vam povem to pa je mačka ,,,samosvoja sto na uro, bojevita in zna ceniti tisto kar si je priborila.Mal poetično govorim zdele... No potem pa je pri nas doma tudi "gospod" labradorc .....pa še nekaj kanarčkov....pa da ne pozabim na našega Jaka..papiga skobvčovka...(tudi zgubljena duša, nam ga ej prinesel sosed, ki jo je ujel na njivi, je revčka očitno ušla ali pa jo je kakšen pametnjakovič spustil, ker mu je bila odveč...se preveč dere :xx!: ) ko sem doma ..mi resnično ne more bit dogčas ...vse povsod ljubezen Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Moja sladka Lotika, sicer še polet...zdele ma pa že tako frizuro, da mora v ponedeljek nujno k frizerju! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 jp. Ful luštna, žleht pa k tajfl! Prele me je ugriznla v roko, prov tko na tenko, k se igra....peče pa k svina! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Moja lepotica je pa na mojem avatarju. Star je 2 leti in s eobnaša, kot da jo futram s kerozinom.... 10 km sprehoda na dan, da je mir v hiši, ampak tudi po 15 letih še vedno prisegam na isto pasmo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moja lepotica je pa na mojem avatarju. Star je 2 leti in s eobnaša, kot da jo futram s kerozinom.... 10 km sprehoda na dan, da je mir v hiši, ampak tudi po 15 letih še vedno prisegam na isto pasmo. Lep je...Naš pes pa je že v visoki starosti. V zadnjih dveh mesecih se mu že kar pozna. Ta teden ga moramo peljat zob izruvat k veterinarju Počasi so ga začele pestit starostne težave. Kr ne morem verjet, da ima že 13 let. Za nemškega ovčarja je to že kar starost. Ampak tole je pa res že visoka starost. Mi smo mel pred leti nemškega ovčarja...še zdaj ga pogrešam... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moja sladka Lotika, sicer še polet...zdele ma pa že tako frizuro, da mora v ponedeljek nujno k frizerju! ja buci guci! taki mejhni pa živahni <{POST_SNAPBACK}>Moja lepotica je pa na mojem avatarju. Star je 2 leti in s eobnaša, kot da jo futram s kerozinom.... 10 km sprehoda na dan, da je mir v hiši, ampak tudi po 15 letih še vedno prisegam na isto pasmo.tazga bi jz rabla... da bi me na sprehod pelu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Lyni....... pikica pokica! Ku ku! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 pomlad ga daje Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Kak corti!!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Paris 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 kako srckano! js sm za valentinovo dobila zajcka (japonski pretlikavi kunec).Ful je pridna, pa čista! Ker mam doma tut mačko se mi zdi , da sozajčki boljši.Se ne oglašajo, ko je čas za parjenje, so pridne in ne smrdijo Bi vam priporočla zajčka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 jaz sm tud mela zajčka.....pa bele miške, mongolskega skakača, hrčke, morskega prašička, želve, mačke, psa, papige, podgano........bi vam tud vse priporočala Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 ...jaz pa mravlje čez celo stanovanje...ne priporočam :xx!: Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tammy 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Js mam doma mačko in zajčka. Oba sta zlo luškana, Mam pa srečo da se razumeta, ker je bla mačka na začetku zlo ljubosumna, pol se je pa nekak kr sprijaznla. Od živali mam pa tut full rada konje in pse Citiraj tammy01@mail386.comŽIVLJENJE JE ŽUR!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 jaz imam maltežana Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz imam maltežana js tud Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 pa moja 'tasca' tud, kwa je dobr. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Jest pa razmisljam o tem da bi si mopsa omislil. A ma mogoce kdo mopska?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.