Skoči na vsebino

Hišni ljubljenčki

Tamburin

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Jest pa razmisljam o tem da bi si mopsa omislil. A ma mogoce kdo mopska??

joooooooj, nasi frendi ga majo, glih predvcerajsnjim smo bili skup na pikniku!!! Priporocam mopsa, to je pa tolk dbest pes, prijazen, ljubek, zabaven, priden.. ne res, no...

So bli (isti) frendi pri nas (mamo macko, tako da sem se se mal 'bala') enkrat okol novega leta ali bozica in skratka pridejo in je on imel bozickovo kapco na glavi x:Xx xDDx in je kaki dve uri lezal mirno pod mizo Z BOCIKOVO KAPCO NA GLAVI x:Dx x:Dx x:Dx

Cist priden. x^x Sploh ni nic tezil Mimi. zelo prijazen pes, je bil dvorski, za otroke zabavat in je tocno tak.

Tko te 'grizlja' sam z ustnicami, niti mal z zobmi, ful je nezen.

Blazno dbest pes!!! :palec:

(*Eggo vsakic do stropa skace ko pridem in to take sounde spusca x:Dx x:Dx x:o)x x:px da to ni res!!!)

Blazno simpatico pesek, bi med maltezanom, sicujem in mopsom se tezko odlocila...

Pa blazno je brihten (sam ne vem, ce so vsi mopsi)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>joooooooj, nasi frendi ga majo, glih predvcerajsnjim smo bili skup na pikniku!!! Priporocam mopsa, to je pa tolk dbest pes, prijazen, ljubek, zabaven, priden.. ne res, no...

So bli (isti) frendi pri nas (mamo macko, tako da sem se se mal 'bala') enkrat okol novega leta ali bozica in skratka pridejo in je on imel bozickovo kapco na glavi x:Xx xDDx in je kaki dve uri lezal mirno pod mizo Z BOCIKOVO KAPCO NA GLAVI x:Dx x:Dx x:Dx

Cist priden. x^x Sploh ni nic tezil Mimi. zelo prijazen pes, je bil dvorski, za otroke zabavat in je tocno tak.

Tko te 'grizlja' sam z ustnicami, niti mal z zobmi, ful je nezen.

Blazno dbest pes!!! :palec:

(*Eggo vsakic do stropa skace ko pridem in to take sounde spusca x:Dx x:Dx x:o)x x:px da to ni res!!!)

Blazno simpatico pesek, bi med maltezanom, sicujem in mopsom se tezko odlocila...

Pa blazno je brihten (sam ne vem, ce so vsi mopsi)

Tocn tazga bi mel ja.Pa se tko lustkan je... Najbolj mi je pa pomembno da ma neproblematicen karakter.

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Ja, blazno neproblematicen... baje so sploh taki, mislim prav pasma (ta frendica se kar spozna, mislim jo je zanimalo, pa je mal chekirala okol, mene je pa tud zanimalo, pa mi je povedala)...

In tko, je kar za stose skor, mislim prav model... xDDx

Jooj je fini res. x:Xx

Ful navijam.

Kdaj si ga bos ubodel? :8): x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ce si ga bom, si ga bom konec maja-po 20. enkrat. Sam ful ne vem, kako bo kaj z mojim casom v prihodnosti, ker ta zivalca le zivi kar nekaj casa, jaz pa nimam pojma niti kaj bom pocel cez par mesecev, kok casa bom mel. Da bi pa zvalca samevala doma se mi zdi pa mal mim...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

sej sej. raj še mal počaki. kwa boš zdej nabavu k si lih v teh letih... pa greš na morje s frendi... pa takle... pa kšna punca te mal ugrab pa tko... pa bo kužek sam al kaj... pa to je najman 15 let skrbi... tko da oreng razmisl. x;)x

moja mučkica je pa ful pridna zadne čase... odkar sva same doma mi nič ne serje okol... :palec: pridna... sej pol bom pa čez dva dni nekje najdla kup dreka :fiju:

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>Ce si ga bom, si ga bom konec maja-po 20. enkrat. Sam ful ne vem, kako bo kaj z mojim casom v prihodnosti, ker ta zivalca le zivi kar nekaj casa, jaz pa nimam pojma niti kaj bom pocel cez par mesecev, kok casa bom mel. Da bi pa zvalca samevala doma se mi zdi pa mal mim...

Imas prav, kul ko mislis na to. :palec:

Picasso

ammm mam mačkona,takega tapravega od nog do glave..trenutno sta bili na dopustu pri meni dve skobčevki....ja jao hehehe xrolleyesx

mamo pa še 2 puščavska skakača.....

ma mi je hudo psičko je ostala v našem prejšnjem domu jo pogrešam.... in vedno dobi tiste žalostne učke ko me vidi..kam si šla? :C:

mam a še polno pajkov in mravljic hehe po raznik kotih,odprtinjicah..hehehe :xx!:

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

<{POST_SNAPBACK}>Ce si ga bom, si ga bom konec maja-po 20. enkrat. Sam ful ne vem, kako bo kaj z mojim casom v prihodnosti, ker ta zivalca le zivi kar nekaj casa, jaz pa nimam pojma niti kaj bom pocel cez par mesecev, kok casa bom mel. Da bi pa zvalca samevala doma se mi zdi pa mal mim...

Tu imaš zelo koristen link, kjer zveš vse o mopsih, če si ga boš pa kupil, pa kontaktiraj go. Katjo Rejec, katere mail in telefon najdeš v tej temi. Ona je pri nas največji stručko za to pasmo in dolgoletna vzrediteljica. Nikar ne kupuj psa od preprodajalcev, ker bodo same težave z zdravjem, čeprav je malo cenejši.

http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,144.0.html

<{POST_SNAPBACK}>Tu imaš zelo koristen link, kjer zveš vse o mopsih, če si ga boš pa kupil, pa kontaktiraj go. Katjo Rejec, katere mail in telefon najdeš v tej temi. Ona je pri nas največji stručko za to pasmo in dolgoletna vzrediteljica. Nikar ne kupuj psa od preprodajalcev, ker bodo same težave z zdravjem, čeprav je malo cenejši.

http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,144.0.html

Ful dobr!! :palec:

Hvala! :8):

Frank Zappa

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Moje mačke, moje mačke!!! Cartla scartlana! Imam namreč dve - ena večji hudič od druge. Bolha in Mali jima je ime, obe pasme neštoizmeđu. Bolha je črnobela z dolgo dlako, Mali pa barvna s kratko dlako. Vsaka pa ima seveda tudi svoj karakter. Medtem, ko je Mali boječka kisla vrečka, je Bolha pravi gospodar hiše - rep gor in gremo naši!

Bolha (slikana včeraj med popoldanskim dremežem) Mali (pozerka x:Dx )

Hočem posteljnino s termitkom iz risanke Lili Put Put!!!

Mene ima naš kuža najraje...mogoče zato, ker me vidi samo ob vikendih. xrolleyesx

No v soboto me je sestrin fant posnel s kamero in v ponedeljek so to doma gledali. Loti je začela jokat in me iskat po celi hiši. Morali so ji odpreti še vrata na vrt.

Boga revčka. :C: Kumi čakam, da bo jutr, da jo vidm žverco malo! :palec:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

<{POST_SNAPBACK}>x:)x

tale Mali ima že pogled tak...boječ...revček.. x;)x  x:Dx .  Bolha verjetno grdo pogleda, Mali pa glavo dol in pod mizo se skrit...

Heh, Bolha mora pokazati kdo je šef, čeprav ji Mali nič dolžna ne ostane. Ji zna focn za tren oka stisnat. Ampak to samo takrat, ko ve, da se lahko hitro umakne ali skrije za mano.

Me je pa malo sram, da sem izpostavila mačke, ko pa imam doma še Medeka - ruskega hrčka. Moj pjeb! (ima fant vsaj enega zaveznika pri bajti) Res pa je, da ga Mali zelo rada terorizira, medtem ko se ga Bolha niti am ne vzame. Po sistemu večji manjšega, manjši pa najmanjšega x:Dx .

Hočem posteljnino s termitkom iz risanke Lili Put Put!!!

• 2 weeks later...

Niso ravno moje, od prijatelja, so pa zivali in so ljubljencki, ceprav malo veliki x;)x

Crn pes je nemska doga ((oz.nemski dog, ker je pes :vio: ) kupirani uhlji), star devet mesecev,

psicka tudi nemska doga, stara 5.

V ozadju sta se bernardinka stara devet let in devet mesecev stara mastif(-a, psica).

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

Pasji sinovi :inocent: x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...