Marsa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jest pa razmisljam o tem da bi si mopsa omislil. A ma mogoce kdo mopska??joooooooj, nasi frendi ga majo, glih predvcerajsnjim smo bili skup na pikniku!!! Priporocam mopsa, to je pa tolk dbest pes, prijazen, ljubek, zabaven, priden.. ne res, no... So bli (isti) frendi pri nas (mamo macko, tako da sem se se mal 'bala') enkrat okol novega leta ali bozica in skratka pridejo in je on imel bozickovo kapco na glavi in je kaki dve uri lezal mirno pod mizo Z BOCIKOVO KAPCO NA GLAVI x:Dx Cist priden. Sploh ni nic tezil Mimi. zelo prijazen pes, je bil dvorski, za otroke zabavat in je tocno tak.Tko te 'grizlja' sam z ustnicami, niti mal z zobmi, ful je nezen.Blazno dbest pes!!! (*Eggo vsakic do stropa skace ko pridem in to take sounde spusca x:Dx da to ni res!!!) Blazno simpatico pesek, bi med maltezanom, sicujem in mopsom se tezko odlocila... Pa blazno je brihten (sam ne vem, ce so vsi mopsi) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>joooooooj, nasi frendi ga majo, glih predvcerajsnjim smo bili skup na pikniku!!! Priporocam mopsa, to je pa tolk dbest pes, prijazen, ljubek, zabaven, priden.. ne res, no... So bli (isti) frendi pri nas (mamo macko, tako da sem se se mal 'bala') enkrat okol novega leta ali bozica in skratka pridejo in je on imel bozickovo kapco na glavi in je kaki dve uri lezal mirno pod mizo Z BOCIKOVO KAPCO NA GLAVI x:Dx Cist priden. Sploh ni nic tezil Mimi. zelo prijazen pes, je bil dvorski, za otroke zabavat in je tocno tak.Tko te 'grizlja' sam z ustnicami, niti mal z zobmi, ful je nezen.Blazno dbest pes!!! (*Eggo vsakic do stropa skace ko pridem in to take sounde spusca x:Dx da to ni res!!!) Blazno simpatico pesek, bi med maltezanom, sicujem in mopsom se tezko odlocila... Pa blazno je brihten (sam ne vem, ce so vsi mopsi) Tocn tazga bi mel ja.Pa se tko lustkan je... Najbolj mi je pa pomembno da ma neproblematicen karakter. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Ja, blazno neproblematicen... baje so sploh taki, mislim prav pasma (ta frendica se kar spozna, mislim jo je zanimalo, pa je mal chekirala okol, mene je pa tud zanimalo, pa mi je povedala)...In tko, je kar za stose skor, mislim prav model... Jooj je fini res. Ful navijam.Kdaj si ga bos ubodel? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Ce si ga bom, si ga bom konec maja-po 20. enkrat. Sam ful ne vem, kako bo kaj z mojim casom v prihodnosti, ker ta zivalca le zivi kar nekaj casa, jaz pa nimam pojma niti kaj bom pocel cez par mesecev, kok casa bom mel. Da bi pa zvalca samevala doma se mi zdi pa mal mim... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 sej sej. raj še mal počaki. kwa boš zdej nabavu k si lih v teh letih... pa greš na morje s frendi... pa takle... pa kšna punca te mal ugrab pa tko... pa bo kužek sam al kaj... pa to je najman 15 let skrbi... tko da oreng razmisl. moja mučkica je pa ful pridna zadne čase... odkar sva same doma mi nič ne serje okol... pridna... sej pol bom pa čez dva dni nekje najdla kup dreka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ce si ga bom, si ga bom konec maja-po 20. enkrat. Sam ful ne vem, kako bo kaj z mojim casom v prihodnosti, ker ta zivalca le zivi kar nekaj casa, jaz pa nimam pojma niti kaj bom pocel cez par mesecev, kok casa bom mel. Da bi pa zvalca samevala doma se mi zdi pa mal mim...Imas prav, kul ko mislis na to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 ....spančka.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>....spančka.... Ribica, dobro, da nisi v akvariju, meni je en muc enkrat vse ribice požrl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribica, dobro, da nisi v akvariju, meni je en muc enkrat vse ribice požrl Tnx Stane... Mystica, ful si srce! *hug* Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 ammm mam mačkona,takega tapravega od nog do glave..trenutno sta bili na dopustu pri meni dve skobčevki....ja jao hehehe mamo pa še 2 puščavska skakača.....ma mi je hudo psičko je ostala v našem prejšnjem domu jo pogrešam.... in vedno dobi tiste žalostne učke ko me vidi..kam si šla? mam a še polno pajkov in mravljic hehe po raznik kotih,odprtinjicah..hehehe :xx!: Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>....spančka.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>....spančka.... iii kok luban mucek Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ce si ga bom, si ga bom konec maja-po 20. enkrat. Sam ful ne vem, kako bo kaj z mojim casom v prihodnosti, ker ta zivalca le zivi kar nekaj casa, jaz pa nimam pojma niti kaj bom pocel cez par mesecev, kok casa bom mel. Da bi pa zvalca samevala doma se mi zdi pa mal mim... Tu imaš zelo koristen link, kjer zveš vse o mopsih, če si ga boš pa kupil, pa kontaktiraj go. Katjo Rejec, katere mail in telefon najdeš v tej temi. Ona je pri nas največji stručko za to pasmo in dolgoletna vzrediteljica. Nikar ne kupuj psa od preprodajalcev, ker bodo same težave z zdravjem, čeprav je malo cenejši. http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,144.0.html Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tu imaš zelo koristen link, kjer zveš vse o mopsih, če si ga boš pa kupil, pa kontaktiraj go. Katjo Rejec, katere mail in telefon najdeš v tej temi. Ona je pri nas največji stručko za to pasmo in dolgoletna vzrediteljica. Nikar ne kupuj psa od preprodajalcev, ker bodo same težave z zdravjem, čeprav je malo cenejši. http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,144.0.html Ful dobr!! Hvala! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Nema na čemu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 bratovi mrcinci Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Luštkani, mali nima več kot dva meseca, kajne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 wibika teledve mrcini sta pa prov d best Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 še ena moja mala razvajena mrcina ta kuža je že pravi starček, ampak vseeno še vedno v zelo dobri kondiciji (žal se ne upa slikat sam ) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Galadriel 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Moje mačke, moje mačke!!! Cartla scartlana! Imam namreč dve - ena večji hudič od druge. Bolha in Mali jima je ime, obe pasme neštoizmeđu. Bolha je črnobela z dolgo dlako, Mali pa barvna s kratko dlako. Vsaka pa ima seveda tudi svoj karakter. Medtem, ko je Mali boječka kisla vrečka, je Bolha pravi gospodar hiše - rep gor in gremo naši! Bolha (slikana včeraj med popoldanskim dremežem) Mali (pozerka ) Citiraj Hočem posteljnino s termitkom iz risanke Lili Put Put!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Mene ima naš kuža najraje...mogoče zato, ker me vidi samo ob vikendih. No v soboto me je sestrin fant posnel s kamero in v ponedeljek so to doma gledali. Loti je začela jokat in me iskat po celi hiši. Morali so ji odpreti še vrata na vrt. Boga revčka. Kumi čakam, da bo jutr, da jo vidm žverco malo! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Galadriel 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> tale Mali ima že pogled tak...boječ...revček.. . Bolha verjetno grdo pogleda, Mali pa glavo dol in pod mizo se skrit...Heh, Bolha mora pokazati kdo je šef, čeprav ji Mali nič dolžna ne ostane. Ji zna focn za tren oka stisnat. Ampak to samo takrat, ko ve, da se lahko hitro umakne ali skrije za mano. Me je pa malo sram, da sem izpostavila mačke, ko pa imam doma še Medeka - ruskega hrčka. Moj pjeb! (ima fant vsaj enega zaveznika pri bajti) Res pa je, da ga Mali zelo rada terorizira, medtem ko se ga Bolha niti am ne vzame. Po sistemu večji manjšega, manjši pa najmanjšega . Citiraj Hočem posteljnino s termitkom iz risanke Lili Put Put!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Bemti mačke Bolha ni več mačka, ona je že tiger, opasna pa tudi tak, razen takrat ko ma svoje fleše in jo marsovci lovijo Mali pa taka lubika, tiha, prijazna muca Lepe fotke Galadriel Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Niso ravno moje, od prijatelja, so pa zivali in so ljubljencki, ceprav malo veliki Crn pes je nemska doga ((oz.nemski dog, ker je pes ) kupirani uhlji), star devet mesecev,psicka tudi nemska doga, stara 5. V ozadju sta se bernardinka stara devet let in devet mesecev stara mastif(-a, psica). 1234567891011121314 Pasji sinovi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Nemške dogiceeeeeeeeeee.......... nice!!!! So mi všeč, še najbolj kjut je pa harlekinka! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.