mišika 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 To je pa ena najlepših živali kar sem jih kdaj vidla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 wauuu res je lepotec Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Jaaaaa...pa taka tut...afna...more precekirat, da macek neb vsega poz'ru ooo majca kok maš dobrga kužka, sam eni luškeni uheki se vidjo dej še kako slikco Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 silver...zelo lep konj( najbrž je ONA?) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Enkrat mi je Primavera že dala nasvet glede mojega maltežana, zdaj pa spet prosim pasjeljubčke,če je imel že kdo izkušnje, da je diagnoza (po odvzeti krvi) pokazala kronično odpoved ledvic... je rekla, veterinarka,da se temu pač tako reče, ker pes prevečkrat lula in bi utegnilo priti res do totalne odpovedi ,če ne bo od danes naprej na dieti posebna vrsta briketov, brez beljakovin itd...zaradi tega ima tudi sluhovode skozi vnete,ker nastajajo gljivice od prehrane ,...in pa dlaka ni več bela, ampak rumenkasta.. psiček bo star 13 let... malo je tudi povezava s starostjo....No hvaležna bom, če je imel kdo podobno izkušnjo in mi bo znal povedat...kaj bo z mojim kužkom Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Jaz pa imam doma malega kužeka, ki je moj cartl Škoda, da nimam slike bi jo vam pokazala. Star je že 11 let, tak da sem full navezana na njega. Večkrat tudi spi zravene mene na postelji. Upam, da bo še dolgo med nami Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ooo majca kok maš dobrga kužka, sam eni luškeni uheki se vidjo dej še kako slikco Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ooo majca kok maš dobrga kužka, sam eni luškeni uheki se vidjo dej še kako slikco Evo...netopirja... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo...netopirja... hehe kere uhe maa res je dobr, prou faca od psa, hehe a je kej poreden?? res je luškan, poseben Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Poredn-A... Ne, ne...nic ni poredna, pravzaprav mi noben ne verjame, kako pridna je... 9 mesecev ima, pa grem lahko z njo v lokal in bo pridno lezala pod mizo... lahko grem z njo na sprehod, pa bo sla dalec samo 5 metrov, brez vrvice...ko recem "sedi!" ji pade rit na tla... res je pridna...full full full... lahko pustim doma vse na dohvat ruke, pa vsa vrata odprta, pa ne bo nic zgrizla, pa niti na postelji lezala... res... Edino kar je, pa je ne moremo odvadit, da ne pusti nobene psice blizu, sploh, ce je na domacem vrtu... pa nobene zivali ne morem pobozat, takoj ljubosumna in zacne kar stran odrivat... za tuje ljudi, pa se ne vem...pa tut probala ne bi zato vrtna vrata striktno zaklepamo... full cuvaj, celo jez sm njen 'teritorij'... takoj nasrsena, ce mi pride tuj pes bliz, pa ga ona se ne pozna... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo...netopirja... Joj, kako je pa tvoja kužika cartkana Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> HIHIHI, je to tvoj kuža? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>HIHIHI, je to tvoj kuža? moj Miki k je biu še mlajši, zej že tok str, da bi ga ravnotežje mal zajebavalo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>moj Miki k je biu še mlajši, zej že tok str, da bi ga ravnotežje mal zajebavalo luštkan kuža...taka mala "cartika" kot naša psička....ja, meni je že tudi kar hudo, ko se spomnim na najhujše; je namreč že tudi v letih in že imamo kar težave z njo...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>luštkan kuža...taka mala "cartika" kot naša psička....ja, meni je že tudi kar hudo, ko se spomnim na najhujše; je namreč že tudi v letih in že imamo kar težave z njo...... ja naš je vsak mesec pri veterinarju, kaj češ tko to je, starček Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kako je srčkan ta tvoj kuža. Je zelo podoben moji samo da je moja črna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Seal,ful ful luškan kužek, podoben mojemu,samo še enkrat večji Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Seal,ful ful luškan kužek, podoben mojemu,samo še enkrat večji jaaa wanesa sm vidu tvojga cezarčka kokolo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 tenks Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 ....jaz bi tudi takole posvojenko... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Joj, tale mucek, kako je cotkan Takole pa naša bejba uživa v naravi: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Takole tečem... in takole polagam ovinke.. Pravi ponos!!! Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 to je pa moja family... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.