Skoči na vsebino

Hišni ljubljenčki

Tamburin

Recommended Posts

:sori: :8): Enkrat mi je Primavera že dala nasvet glede mojega maltežana, zdaj pa spet prosim pasjeljubčke,če je imel že kdo izkušnje, da je diagnoza (po odvzeti krvi) pokazala kronično odpoved ledvic... xrolleyesx x?x je rekla, veterinarka,da se temu pač tako reče, ker pes prevečkrat lula xrolleyesx in bi utegnilo priti res do totalne odpovedi :C: ,če ne bo od danes naprej na dieti xrolleyesx posebna vrsta briketov, brez beljakovin itd...zaradi tega ima tudi sluhovode skozi vnete,ker nastajajo gljivice od prehrane x?x ,...in pa dlaka ni več bela, ampak rumenkasta.. x?x psiček bo star 13 let... malo je tudi povezava s starostjo....

No hvaležna bom, če je imel kdo podobno izkušnjo in mi bo znal povedat...kaj bo z mojim kužkom xrolleyesx

Deli na socialnih omrežjih

Jaz pa imam doma malega kužeka, ki je moj cartl :smesko: Škoda, da nimam slike bi jo vam pokazala. Star je že 11 let, tak da sem full navezana na njega. Večkrat tudi spi zravene mene na postelji. Upam, da bo še dolgo med nami :detelca:
Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam.

<{POST_SNAPBACK}>ooo majca kok maš dobrga kužka, sam eni luškeni uheki se vidjo  :2src:  x:Dx  x:)x  x:)x  dej še kako slikco  x:)x  x:o)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

<{POST_SNAPBACK}>ooo majca kok maš dobrga kužka, sam eni luškeni uheki se vidjo  :2src:  x:Dx  x:)x  x:)x  dej še kako slikco  x:)x  x:o)x

Evo...netopirja...

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Poredn-A... x:Dx Ne, ne...nic ni poredna, pravzaprav mi noben ne verjame, kako pridna je... 9 mesecev ima, pa grem lahko z njo v lokal in bo pridno lezala pod mizo... lahko grem z njo na sprehod, pa bo sla dalec samo 5 metrov, brez vrvice...ko recem "sedi!" ji pade rit na tla... xsrcx res je pridna...full full full... x:Xx lahko pustim doma vse na dohvat ruke, pa vsa vrata odprta, pa ne bo nic zgrizla, pa niti na postelji lezala... res... :palec:

Edino kar je, pa je ne moremo odvadit, da ne pusti nobene psice blizu, sploh, ce je na domacem vrtu... pa nobene zivali ne morem pobozat, takoj ljubosumna in zacne kar stran odrivat... za tuje ljudi, pa se ne vem...pa tut probala ne bi :inocent: zato vrtna vrata striktno zaklepamo... xrolleyesx full cuvaj, celo jez sm njen 'teritorij'... x:Dx takoj nasrsena, ce mi pride tuj pes bliz, pa ga ona se ne pozna...

<{POST_SNAPBACK}>moj Miki k je biu še mlajši, zej že tok str, da bi ga ravnotežje mal zajebavalo  :inocent:  x:Dx  x:o)x

luštkan kuža...taka mala "cartika" kot naša psička....ja, meni je že tudi kar hudo, ko se spomnim na najhujše; je namreč že tudi v letih in že imamo kar težave z njo...... xrolleyesx :o|o:

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>luštkan kuža...taka mala "cartika" kot naša psička....ja, meni je že tudi kar hudo, ko se spomnim na najhujše; je namreč že tudi v letih in že imamo kar težave z njo...... xrolleyesx  :o|o:

ja naš je vsak mesec pri veterinarju, kaj češ tko to je, starček x:o)x

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>Takole tečem...

in takole polagam ovinke..

:2src: x:)x Pravi ponos!!! xokx

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...