Skoči na vsebino

Hišni ljubljenčki

Tamburin

Recommended Posts

Jst komej čakam da bom v svojem stanovanju (bom kmalu), rada bi mela enega mačkona x:)x sej imamo ga tud doma že tko da sem se navadila na mačjo družbo x:)x xsrcx
Live and let live! Life is beautiful!!!!
Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...

Evo, sem ze v Dnevniku zacela.. Moja nova ljubezen in cimer :2src:

Razmisljam o imenu Tristan... Doma so pa zezali in predlagali Tiger x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Fishe so na polici, ful visoko... Naj ne bi :o|o:

Hihi, glihkar je zvlekel ful prahu izpod omare in zdaj kiha tam x:o)x

loesje

Spet nazaj -

Ma mislim, da kar Tristan ostaja.. Happy mi je prevec ime za psa..

Prvo, ki mi je na misel prislo, je bilo tole, pa dva dni se mi ze po mislih podi.. Samo mal me moti, da sem pred enim tednom enga tipcka s tem imenom spoznala.. Ma ja, sej to je cist kompliment zanjga x:o)x

OK, Tristan bo x^x Zdej greva pa spat x:Xx

loesje

Spet nazaj -

Jaz imam enega luštkanega, prijaznega, zvestega, igrivega in ljubečega sostanovalca z imenom Riki. Po rodu je pa pol Koker španjel, pol Pudelj se pravi: KOKER PUDELJ pasme. xDDx

Ja pa še to sem pozabila omeniti: potrpežljivega, to je ena njegovih največjih lastnosti, pa še prav mu pride ob meni. x;)x

Kako čemo? Lako čemo.

x:Dx Kaj se jaz zabavam... Tamau je dolocil, da je moja postla njegov WC in je ze 3x danes jo polulal.. Sem ga vsakic pol na WC nesla, pa mu ni potegnilo :o|o: Pol se pa prejle spomnim in postavim WC na posteljo.. in je tamal dojel :palec: Hehe, prvi korak je ze, zdaj moram sam se na tla spravt skatlo x:o)x

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>aha, zato da izgledaš bolj pametna oz. intelektualno, ker v resnici nisi...  :inocent:  :vragec:

Ne,ne,Moreno.....ti sploh ne kapiraš............ :o|o: x:o)x Imam jih zato, da DOBRO vidim......., tisto kar želim:eek: :eek: :2src:

p.s. hm, mogoče pa le nisi tolk pameten kot misliš oz.kot drugi mislimo, da si :inocent: :o|o: x;)x

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>

p.s. hm, mogoče pa le nisi tolk pameten kot misliš oz.kot drugi mislimo, da si :inocent:  :o|o:  x;)x

tudi izmišljuješ si rada, verjetno si tudi patološki lažnivec, nikoli nisem rekel da sem pameten, ali da mislim da sem pameten, to je zrastlo na tvojem zelniku, ki leze v mojo rit! :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>tudi izmišljuješ si rada, verjetno si tudi patološki lažnivec, nikoli nisem rekel da sem pameten, ali da mislim da sem pameten, to je zrastlo na tvojem zelniku, ki leze v mojo rit!  :vragec:

ne,ne :C: ....spet nisi dobro prebral (ti tud rabiš špegle za dobro-vidnost)....saj sem napisala, da drugi mislimo, da si :2src: ....Moreno,Moreno :xx!: pa saj ti sploh nimaš riti,si čist posušen :xx!: .....ni kam zlesti....... :inocent: :o|o:

x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx -še mal osladnosti

Smisel življenja je največja sreča

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...