enja 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribica, mislim, da še trije mucki čakajo na posvojitev.Želiš enega ?Želiš ŠE enega? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Enja, če bi bilo po moje, bi z veseljem posvojila kakega... ...dokler pa tu živim, pa ne bo nič.... ko bom na svojem bo pa drugače. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Jst komej čakam da bom v svojem stanovanju (bom kmalu), rada bi mela enega mačkona sej imamo ga tud doma že tko da sem se navadila na mačjo družbo Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Evo, sem ze v Dnevniku zacela.. Moja nova ljubezen in cimer Razmisljam o imenu Tristan... Doma so pa zezali in predlagali Tiger Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 ma je kokolo Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Ce mu se uspe v prvem poskusu WC najdt.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Fishe so na polici, ful visoko... Naj ne bi Hihi, glihkar je zvlekel ful prahu izpod omare in zdaj kiha tam Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Ma mislim, da kar Tristan ostaja.. Happy mi je prevec ime za psa.. Prvo, ki mi je na misel prislo, je bilo tole, pa dva dni se mi ze po mislih podi.. Samo mal me moti, da sem pred enim tednom enga tipcka s tem imenom spoznala.. Ma ja, sej to je cist kompliment zanjga OK, Tristan bo Zdej greva pa spat Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Jaz imam enega luštkanega, prijaznega, zvestega, igrivega in ljubečega sostanovalca z imenom Riki. Po rodu je pa pol Koker španjel, pol Pudelj se pravi: KOKER PUDELJ pasme. Ja pa še to sem pozabila omeniti: potrpežljivega, to je ena njegovih največjih lastnosti, pa še prav mu pride ob meni. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Kaj se jaz zabavam... Tamau je dolocil, da je moja postla njegov WC in je ze 3x danes jo polulal.. Sem ga vsakic pol na WC nesla, pa mu ni potegnilo Pol se pa prejle spomnim in postavim WC na posteljo.. in je tamal dojel Hehe, prvi korak je ze, zdaj moram sam se na tla spravt skatlo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 ha ha Aliana Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 moj Bozo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>moj Bozo Ubožček,ko tak slabo vidi...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ubožček,ko tak slabo vidi...... ne sodi po sebi, če imaš ti očala zaradi slabo-vidnosti, še ne pomeni da jih ima moj bozo (ima jih zaradi imidža - genij) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 ej, moreno, jaz bi tud mela tak job... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Ej,Moreno,"mistaka to maka", jaz imam špegle zaradi dobro-vidnosti.......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej,Moreno,"mistaka to maka", jaz imam špegle zaradi dobro-vidnosti.......... aha, zato da izgledaš bolj pametna oz. intelektualno, ker v resnici nisi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ej, moreno, jaz bi tud mela tak job... ti odsvetujem, težko je imeti opravka s temi pacienti, vsako leto težje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>aha, zato da izgledaš bolj pametna oz. intelektualno, ker v resnici nisi... Ne,ne,Moreno.....ti sploh ne kapiraš............ Imam jih zato, da DOBRO vidim......., tisto kar želim p.s. hm, mogoče pa le nisi tolk pameten kot misliš oz.kot drugi mislimo, da si Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>p.s. hm, mogoče pa le nisi tolk pameten kot misliš oz.kot drugi mislimo, da si tudi izmišljuješ si rada, verjetno si tudi patološki lažnivec, nikoli nisem rekel da sem pameten, ali da mislim da sem pameten, to je zrastlo na tvojem zelniku, ki leze v mojo rit! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>tudi izmišljuješ si rada, verjetno si tudi patološki lažnivec, nikoli nisem rekel da sem pameten, ali da mislim da sem pameten, to je zrastlo na tvojem zelniku, ki leze v mojo rit! ne,ne ....spet nisi dobro prebral (ti tud rabiš špegle za dobro-vidnost)....saj sem napisala, da drugi mislimo, da si ....Moreno,Moreno :xx!: pa saj ti sploh nimaš riti,si čist posušen :xx!: .....ni kam zlesti....... -še mal osladnosti Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 bozo pravi, da nima smisla izgubljati dragocenih besed za zmešano žensko kot si ti, zato ti želim samo lep preostanek dneva oz. večer (toliko od moje osladnosti) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>bozo pravi, da nima smisla izgubljati dragocenih besed za zmešano žensko kot si ti, zato ti želim samo lep preostanek dneva oz. večer (toliko od moje osladnosti) Zmaga je sladka........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Zmaga je sladka........ res je sladka, če tekmuješ sama s sabo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 na kliniki imamo tudi zelo hudega krvoloka (mickove velikosti) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.