Skoči na vsebino

Hišni ljubljenčki

Tamburin

Recommended Posts

Pri nas so medoti skoraj domače živalce... x:Dx xDDx xsrcx

Lansko leto spomlad je žena vidla medvedko s tremi mladiči samo kakšnih sto metrov od hiše. :eek: xDDx

Jaz mam medote ZELO rad... xDDx xsrcx

Od daleč... xDDx xsrcx

ZELO daleč... xDDx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx x:Dx x:Dx xsrcx

Tole bi moral videt... xDDx xsrcx

Pravkar sem se vrnil s sprehoda s Tedijem. Ko sva bila na vrhu travnika nad najino hišo sem ga pustil da je šel opravit kar pač ima za opravit... x:Dx xDDx

Ko sem ga čakal sem se obrnil nazaj proti hiši

In videl tri muce(najine), mamo in njeni dve hčerki, kako jo lepo v koloni marširajo za nama... xsrcx xsrcx

:flower: :flower: xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Naš mačkon je pa zdej toook smešn, ker je obrit po tačkah in repu... igra se z repom, pa mu ni čist nč jasno, kaj je zdej to za ena fora (drugač je perzijc - ful kosmat rep) :)
Live and let live! Life is beautiful!!!!

haha x:Dx ja, to je prav hecno...

da ene macke ful gledajo (mishka je ful), ene pa kot da ne vidijo tko... da imajo drugacno tole percepcijo al kaj jaz vem (mimi ne gleda tv-ja).

Mystica, taksno faco macka naredi, ko jo gledas od blizu v faco... ker se mal nerpijetno pocuti... pa se slikas jo, po moznosti bliskas s kakim fleshem v glavo, pa ji ni nic fajn. ;)

Kaj mene zabava ful!

da mimi sploh ni jasno, ko mam ocala gor... cist cudno se obnasa, pa kar gleda me, pa lohk jo mam v narocju (tkole okobal jo nalasc, da ji mal nagajam, ker vem da ji gre na zivce x:px, gor dvignem, macka pa ne mara, da je s hrbtom navzgor) cesar sicer ne mara oz. se v sekundi navelica, pa kar gleda... kot bi bila hipnotizirana...

to vsakic opazim, ko mam ocala gor. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pih! x:Dx

evo na kuhinjski pult pa ne!

To je pa en tak NNNNEEEEEEE!! :att:

pol pa vcas slisim sam tdm... ko DOL skoch. :P

samo po tem vem, da je bla gor. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mački... xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx x:Xx

Bine (RIP) je samo glavo dal v škatlo peska, kakal pa kar na ploščice :o|o: je pa isti kot od Micka... corti, res...

Mick, kdaj tvojga lohka pridem mečkat... x:Dx :vragec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

<{POST_SNAPBACK}>Bom napisala kar sem, ker si mi zdi nekako najbolj primerna tema.

Na poti v službo zagledam sredi pločnika čudovito mačko xsrcx V osnovi bela, po glavi pa nekoliko oranžnih in sivih lis, z daljšo dlako, s košatim repom je pometala po pločniku, najbolj pa so me fascinirale njene oranžne oči. :2src:  Ni zbežala kot to ponavadi storijo mačke pred tujci, temveč obsedela na mestu in me resno gledala. Nisem si mogla pomagati, počepnila sem k njej in jo pobožala po njeni svileni dlaki. Začela se je crkljati, kot to počnejo mačke, po približno treh minutah sem vstala in se napotila naprej. Ko sem obrnila glavo pri odhodu, sem videla le še konec njenega košatega repa, ki je izginil v grmovju. x:)x

Ne vem zakaj, vendar sem ob njej dobila občutek, da sva se srečali z razlogom, če ne drugega mi je zelo polepšala že tako lep dan! :2src:  :palec:

Catwoman... x:Dx x:Dx xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>Pa še nekaj konjskih duš...

quote]

:2src: xDDx xsrcx A so tvoji? xsrcx xsrcx

Pojerbal smo akvarij z ribami :8):

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Selene lušno hčerkico imaš, kužika pa je zgleda tudi eno prijazno bitje. :palec: xsrcx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

:vragec:

MOZAMO manekenka bi pa tudi lahko kaj vech o svojem novem "psichku" napisala x:Dx x:Dx x:Dx

predvsem, kako ga je oche (katerega fotka nam je she vedno prikrajshna) njenega otroka sprejel v druzhinsko idilo x:Dx x:Dx x:Dx

..OM.. x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>Črna in bela sta moji (naši  x;)x ), tretja je pa na oskrbi pri meni. Sicer jih imam pa skupaj sedem .. x8Dx . a zdaj razumeš, zakaj (skoraj) nikoli ne zaspim.. x;)x  x;)x

x:Dx Saj sem ti verjel že prej... :palec: xDDx

Ampak so pa... x:Xx x:Xx xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...