alef 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Pri nas so medoti skoraj domače živalce... Lansko leto spomlad je žena vidla medvedko s tremi mladiči samo kakšnih sto metrov od hiše. Jaz mam medote ZELO rad... Od daleč... ZELO daleč... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Tole bi moral videt... Pravkar sem se vrnil s sprehoda s Tedijem. Ko sva bila na vrhu travnika nad najino hišo sem ga pustil da je šel opravit kar pač ima za opravit... Ko sem ga čakal sem se obrnil nazaj proti hišiIn videl tri muce(najine), mamo in njeni dve hčerki, kako jo lepo v koloni marširajo za nama... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>še ena z mal začudenim pogledom Kakšna lepotička........ Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Naš mačkon je pa zdej toook smešn, ker je obrit po tačkah in repu... igra se z repom, pa mu ni čist nč jasno, kaj je zdej to za ena fora (drugač je perzijc - ful kosmat rep) Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 haha ja, to je prav hecno...da ene macke ful gledajo (mishka je ful), ene pa kot da ne vidijo tko... da imajo drugacno tole percepcijo al kaj jaz vem (mimi ne gleda tv-ja). Mystica, taksno faco macka naredi, ko jo gledas od blizu v faco... ker se mal nerpijetno pocuti... pa se slikas jo, po moznosti bliskas s kakim fleshem v glavo, pa ji ni nic fajn. Kaj mene zabava ful!da mimi sploh ni jasno, ko mam ocala gor... cist cudno se obnasa, pa kar gleda me, pa lohk jo mam v narocju (tkole okobal jo nalasc, da ji mal nagajam, ker vem da ji gre na zivce , gor dvignem, macka pa ne mara, da je s hrbtom navzgor) cesar sicer ne mara oz. se v sekundi navelica, pa kar gleda... kot bi bila hipnotizirana...to vsakic opazim, ko mam ocala gor. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 nesramnezh! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Pih! evo na kuhinjski pult pa ne! To je pa en tak NNNNEEEEEEE!! pol pa vcas slisim sam tdm... ko DOL skoch. samo po tem vem, da je bla gor. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Mački... Bine (RIP) je samo glavo dal v škatlo peska, kakal pa kar na ploščice je pa isti kot od Micka... corti, res... Mick, kdaj tvojga lohka pridem mečkat... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bom napisala kar sem, ker si mi zdi nekako najbolj primerna tema. Na poti v službo zagledam sredi pločnika čudovito mačko V osnovi bela, po glavi pa nekoliko oranžnih in sivih lis, z daljšo dlako, s košatim repom je pometala po pločniku, najbolj pa so me fascinirale njene oranžne oči. Ni zbežala kot to ponavadi storijo mačke pred tujci, temveč obsedela na mestu in me resno gledala. Nisem si mogla pomagati, počepnila sem k njej in jo pobožala po njeni svileni dlaki. Začela se je crkljati, kot to počnejo mačke, po približno treh minutah sem vstala in se napotila naprej. Ko sem obrnila glavo pri odhodu, sem videla le še konec njenega košatega repa, ki je izginil v grmovju. Ne vem zakaj, vendar sem ob njej dobila občutek, da sva se srečali z razlogom, če ne drugega mi je zelo polepšala že tako lep dan! Catwoman... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa še nekaj konjskih duš... quote] A so tvoji? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Pojerbal smo akvarij z ribami Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Pegi in moja dečva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Selene lušno hčerkico imaš, kužika pa je zgleda tudi eno prijazno bitje. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Selene lušno hčerkico imaš, kužika pa je zgleda tudi eno prijazno bitje. Contesa hvala... ja prijazno bitje, ki mu je danes nekdo hotel slabo... mah... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 MOZAMO manekenka bi pa tudi lahko kaj vech o svojem novem "psichku" napisala predvsem, kako ga je oche (katerega fotka nam je she vedno prikrajshna) njenega otroka sprejel v druzhinsko idilo ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah......le zakaj.......ti bi o njem lohk kar Sončna kaj povedala...... glej...glej....cucek se je oglasil :xx!: ....v imenu ochka? ..BLJAK.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>V svojem imenu.....in samo zate cucek in druzhinski odvetnik...v enem osebku :xx!: ..BLJAK.. :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Črna in bela sta moji (naši ), tretja je pa na oskrbi pri meni. Sicer jih imam pa skupaj sedem .. . a zdaj razumeš, zakaj (skoraj) nikoli ne zaspim.. Saj sem ti verjel že prej... Ampak so pa... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 črni vedno sem sanjala, da imam črnega konja.. kako sem že nekje zapisala - saj sanje se lahko uresničijo ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>črni vedno sem sanjala, da imam črnega konja.. kako sem že nekje zapisala - saj sanje se lahko uresničijo ane che drgach ne pa litrca "crnog vranca" ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> che drgach ne pa litrca "crnog vranca" ..OM.. hm, jst bi kr pravega vranca .... pri litrci bi rabila pa pomoč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 lejga norca, sam cakam, da mi enkrat not pade.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pegi in moja dečva Selene, lepo, da je Pegi prišla domov......srčkana je ....seveda, hčerkica tudi ..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Selene, lepo, da je Pegi prišla domov......srčkana je ....seveda, hčerkica tudi ..... hvala hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.