Aliana 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 lahk se pa kdaj javis za varstvo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 z veseljem. Sam če mi ne bo napadel roke! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Nic ne obljubim ga se ni minil, ceprav je bil cel vikend zunaj...glihkar mi je v ruzak zlezel in tko cist nedolzno ven gleda.. na ruzaku pa pise 'kitty' Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 OK, tale pogovor najin bi blo pa zdajle za posnet MAcek spet tle na mizi, v pripravi da skoc na omaro.. Jaz pa: NE! Pa me tko pogleda s priprtimi očmi in mijavkne.. Pa ne, ne bos gor skakal. In se gledava ene pol minute tko cist nepremicno kao, kdo bo mocnejsi.. In on najprej na glas mijavka, pa jaz vsakic recem Ne, pol pa vsakic bolj potiho mijavkne in na koncu sam se gobcek odpira, brez glasu... Pa ful z repom tolce.. Pol pa stegne taco proti men, kao se bomo tepli.. O ne, misko, ne bomo. Ne sem rekla in tko bo.. In se pol se pol minute besno gledava (sicer sem se komaj zadrzevala, da se ne bi zasmejala), ampak zdaj lezi tle ob racunalniku cist miren.. Hehe, 1:0 zame Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 mam zajčka Billyja, ki trenutno skače zuni po atriju in se nažira s travo (ne vem od kod mu to veselje do hrane? ) Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 tamal je glihkar luč prižgal... skače spet po stenah.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 mijav mijav Jaz sem tudi imela eno prigodo z našim mačkonom včeraj: Dnevna soba. On na dvosedu spi, jaz na kavču gledam TV. Vrata dnevne sobe so odprta, jaz s hrbtom obrnjega proti njim. Pride sosedov maček, ki ga naš mačkon ne mara. Vidim odsev sosedovega mačkona na ekranu in hinavsko začnem klicati našega mačkona in upam, da bo videl svojega sovražnika. Seveda, po parih sekundah ga opazi, oči ima vedno bolj razprte, minuto ga nepremično gleda v oči. Naenkrat pa naš mačkon, ki prej piska in cvili kot mijavka, izpusti glasen, grozilen Miiijaaaav!!! Mater, me je prestrašil! Oni sosedov mačkon pa jo je najbrž tudi pobrisal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 No to je pa moja lubica Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 No to je pa moja lubica Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Takole vidim, da tukaj prevladujejo mačke (no tudi kužatov je nekaj) pa moram še jaz pristaviti piskrček, ne morem se sicer pobahati s kako hudo mačko, sem pa zato alternativo usekal (kot se spodobi za ta forum, kajne) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 MUCE KUSKI MUCE KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Silver Lejka Jst grem pa zdej našega mačkona počesat... odkar ni več non stop zunaj ga je ena sama lenoba... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 muca maca in radovedni Taček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Dans sm se pa igral in cartal z mojim m ....mujcekom Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Mah, pogrešam ga, moj m mujcek je ful poseben...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 A ni lep? Saj ne vem, če je en in isti, ampak jaz šizim na galebe in na morju blazno uživam, ko jih opazujem med letom in njihovo oglašanje me fascinira. Zelo rada bi kdaj enega pobožala, pa mi ne uspe, kakemu se približati. ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 to pa je ljubček od naše mačke, oz. bil, ker ga ni več nič videt okoli naše hiše, verjetno je šel po gobe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 to pa je ljubček od naše mačke, oz. bil, ker ga ni več nič videt okoli naše hiše, verjetno je šel po gobe.Hja sej veš kaki te so mački... pridejo opravijo svoje in grejo...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Moj mali zadetko glihkar od veterinarja... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 a si ga peljala na kastracijo?*sem prebrala v Dnevniku, ja. Hihi, pšol pa verjamem, da je zadet danes. Veš kakšen mir je... sploh mi ni jasno, kr neki manjka... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Mi smo bili danes postavljeni pred zelo težko odločitev..... Naša 12 let stara psička ima namreč ciste,katere bi bilo potrebno nujno operativno odstraniti, vendar ni zagotovila, da bo vredu in......zdaj ne vemo kaj storiti...... Veterinarka nam je predlagala najhujše....... Kaj storiti? Nam je tako hudo....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Mi smo dve mucki morali tako v roku dveh let.. ena 7, ena 13 ali 14 let z nami..obe imeli raka vsepovsod ze, ni bilo skoraj nobene moznosti tezka odlocitev, ful, ampak.. ko gledas zival, ko se muci in cutis, da jo boli.. je to po moje najboljsa odlocitev.. mi smo Gipsy ene 3 leta gledali, ko je bila ze tako stara, da je ful smrdela in se slinla ves cas in vse.. in vsake tolk se skregali z ocitom, ki je rekel, da to ze nima smisla.. ker pac ne gres ubit uspavat zivali, ker si se je navelical ali ker je prevec dela z njo.. samo ko pa trpi.. je pa to bolje za oba.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Vem JA, samo tako boli........ srček...... Čeprav, naša mala je še vedno živahna, ima apetit....... Ne vem, bomo verjetno šli najprej na preiskave in potem videli...... Ne vem no, je zelooooooooo hudo........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 vem Ej, po moje... ce se ne muci se.. ne.. Sam je pa res, da pac lahko zmeces ogromno denarja stran. Cist tko, grobo gledano. Lej, drugač pa.. naša mačica je imela cist na nogi po moje dve leti.. pa se ni nič spreminjala, sam pač ogromna bula.. Je precej časa trajalo, da je stvar začela rast.. sam pol, ko je, je bilo pa zelo hitro konec Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.