MoonDance 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Ne se grizljat, punci. Skoda energije. ;-) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
indiy 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 DEJ ŽE MIR!!! Pol pa praviš, da ne iščeš prepira. Ne vleči iz teme v temo stvari, mater. Umir se že! Ojla tale tema traja dve leti, v dveh letih se pa lahko dve skocita v perje Indiy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 ...pravzaprav je bila precej zaspana in so ji že oči skup lezle...in v resnici se malokrat tako drži, je ena boječka.. tale zverinica je boječka? sem pa mislila, da je ena tistih mačk, ki dobro vejo, kaj hočejo in ni kančka pohlevnosti v njih, samo prezir in mačji ponos ter samovolja. res, na tej fotki kot da bi s pogledom in držo govorila :"daj človek, spelji se." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 U, kaka mačka!! aja, a sem že omenla, da je moj maček precej čuden? greva prejle na sprehod... ena luža tam na poti.. normalen maček bi se je na daleč izognil.. ta pa - gre zraven, mal povoha, pol pa čmok, čmok, čmok direkt čez sredino luže halo???da ne omenjam, da se zdajle spet veselo valja po tušu, ker sem se ravnokar stuširala in je še prijetno mokro Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Aliana, mogoče ima pa tvoj Tristan tigrovske gene v sebi... kolikor se spomnim, so tigri ene redkih, če ne edine mačke, ki imajo rade vodo Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Aliana, mene pri tvojem mačku nič več ne čudi; z veseljem berem, kaj vse zganja. A še poka z elastiko na mapi? Naš Pepy pa pošizi, če mu zašumiš s kakim papirjem. Če mu ga potem daš v tace, ga ful lepo prime z obema tačkama, ga z zobmi razčeše na majhne koščke - zgleda, kot bi se ful jučil s kakim kosom mesa - zraven crkavam od smeha, pol se pa z bratom prepirava, kdo bo pospravil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 DEJ ŽE MIR!!!Pol pa praviš, da ne iščeš prepira. Ne vleči iz teme v temo stvari, mater. Umir se že!Ti, a mogoce tebi pisem? Se spet vtikas! TI MI DEJ ZE 100 x MER!!! Si prav zolcna! INDIY + MoonDance Mirno sem pisala o mojih mucah. Potem pa ti UNA zacne napadat k ena komarka, potem ji pa se UNA pogum daje!!! Pa take lepe morilske zelje so sposobne pisat, potem bodo pa mene tuki napadale! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 vzgojne mačje metode...pa sej pravijo, da si mačka izbere človeka in ne obratno.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoonDance 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Binga-Bonga, saj verjamem. Hotela sem reci le, da nima smisla tako trositi energijo. Tako tema tudi izgublja na pomenu. Mimogrede, lepe zivali imate in verjamem, da imate veliko veselja z njimi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Naš mačk je pa len ratal. Sam spi pa žre, lenuh. se podpišem pod tole v Pepyjevem imenu. Ejej, enkrat rečem bratu, da ga za finto stehtava - mačka, pa ni šlo, je bil prelahek, pa je brat stopil na vago, pol pa še skupaj z mačkom in začneva odštevat in sam prasneva v smeh - 4 kile in pol - OK, ni tako pretirano, ampak vseeno. Danes, ko pridem domov, ga bova spet zvagala in bomo vidli, če je kaka kilca več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Moji mucki so mi zjutraj v zboru zapeli: mijav Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Moja hišna ljubljenčka Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 lol, luštn pes Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 ja... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 prodaš? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 V kompletu? Kolk daš Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 a diha? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 K sem jih nazadnje vidla sta še oba...ja Loti še...pravkar preverjeno Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 jst bi sam unga beuga pesika, unga ki je bol kosmat al morm komplet vzet? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Prodajamo samo v kompletu Ja ta takosmata žverca je pa ful luštna, mal samosvoja...ampak sposobna neverjetnih čustev Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 u, pol bi se še name mogoče lahko prvadla Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Ko je nasa muca Luli rodila 4 crne lupcke, oooooj kaksno veselje je to blo: Po zavesah, pod omaram, v skatlah, vsepovsod jih je bilo, skakali so, smejali. Njihov priljubljen sport pa je bil (ko so blii se cisto majckeni): Imeli smo dolg hodnik. Na vsaki strani je bil en mucek. Pocakala sta, potem pa v dir en proti drugmu, skocila v zrak, se z glavam udarla, padla na tla, potem pa novadva.... ahahaaaaa..... cel dan! Skoda, da nisem imela kamere! xvrtcx xvrtcx Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 lol, to sta moja 2 isto delala, dokler ju ni avto zgazu! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 (popravljeno) lol, to sta moja 2 isto delala, dokler ju ni avto zgazu! Naše so pa že velike, pa se jim še vedno vsake toliko "sfuzla". Zdaj jih nimamo več toliko. Pač ene od potomk Nč, ne bo, mi noče pripopat slike, čeprav je velikost manj kot 50K. Pa drugič Popravljeno 23. november 2005 -> bik1975 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Naše so pa že velike, pa se jim še vedno vsake toliko "sfuzla".Zdaj jih nimamo več toliko. Pač ene od potomk Nč, ne bo, mi noče pripopat slike, čeprav je velikost manj kot 50K. Pa drugič Zato ker jih mas sigurn u BM, mors met JPG, pol pa gre, nared 20 KB, evo! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.