Vendula 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Ja,jaz sem imela mačko,psa,hrčka,ribe,morskega prašička,skobčevko in želvo. :xx!: Najbolj smešna bila prav želvica.Enkrat se mi zdilo,da je zbolela in sem v trgovinci nabavila vse za vetši apetit in nasploh zdravljenje. Potem sem njej privoščila še malo sončka,da se segreje (tri dni).Pa sem jo silila z črvi in vitaminčki.Naenkrat sem pa opazila na njej muhe in še vedno ne obupala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jasnaee 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Lani sem iz službe prinesla eno malo mačko, ki so jo odvrgli na parkplacu za kamione. Ta je imela tri mladičke vsaka drugačne barve: ena črno bela - najlepša, ena tigrasta vseh barv od rdeče, rjave, bele, malo črne, en pa je običajno bel s črnimi fleki. Zelo dobro se vsi razvijajo in so kar zavaljeni. Hkrati ko je naša mačka imela mlade je imela mlade še ena potepuška mačka, ta je svojega mladička potem pripeljala na naše dvorišče. Bil je zelo podhranjen in "čuden". Še nikoli prej namreč nisem videla prizadetega mačka. Čudno meče glavo nazaj, slabo odmeri razdaljo ob skoku, pusti se da ga obračaš kakor hočeš in je vse po vrsti kar mu daš od kruha naprej. Ker sem bolj slaba na živali sem ga takoj posvojila in je sedaj edini maček, ki ima pravico biti skozi v hiši. Mož namreč ni ljubitelj mačk, bolj ima rad pse in je vse navadno naganjal ven, jaz in sin pa sva jih spuščala notri ). No in tega mačka tudi mož ne naganja in ima posebni hišni status. Maček se je fizično zelo popravil, čeprav je še vedno "čuden".Zanimivo je tudi to, da ko smo imeli do lani tudi psa, so mačke in pes imeli sporazum. V hiši in na ožjem dvorišču so se tolerilari, čim pa se je mačka oddaljila od dvorišča pa jo je pes začel preganjat po kmetiji, dokler ni pritekla nazaj v dvorišče, takrat pa sta bila spet prijatelja. Tudi sedaj, ko prihaja k nam sosedov pes je bilo zadosti, da sem se enkrat zadrla nanj naj pusti mačke pri miru in od takrat da tudi on vsem mačkam mir, tudi ko jim nesem jest. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rainbow 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Meni pa dela družbo psička (ameriška koker španjelka). Je taka cotkana, scrkljana, pa požrešna... od kar je na dieti, bi pojedla tud kislo kumarico, čebulo ipd. "Ko sem bla majhna", sem imela: papagaja, hrčka, ribice, morskega prašička, muce... Moja ta zadnja mačka me je ugriznila v ahilovo peto, če ni blo po njeno (je bila veliko bolj divja od ostalih). Le, kaj bi to "povedalo" o meni!?! :-)) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Dokazano je, da ljudje izbiramo ljubljencke glede na nas karakter in velikokrat se zgodi, da je lastnik po izgledu podoben svojemu ljubljencku.. Je tako tudi pri vas? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 znova, ta je pa dobra..................še bolš pa je to, da ma mick menda tud čisto tapravo mačko al mačkona tako na štirih nogicah z ušeski in repkom.......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 ... če sem 'po karakterju' podobna svoji kužetini, potem sem samozavestna 'mala kužica', ki se ne ustraši nobene velike zveri ... sem zelo igriva in crkljiva in si znam izboriti svoj prostor pod soncem... madonca, kolk sm fajn Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 hišni ljubljenček........... moj ljubljenče je prevelik, da bi bil hišni, zato je v pesjaku in s tem predhišni Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 madonca, kolk sm fajn Za to pogrunatat nam pa res ni treba tvojega kužka spoznat Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Moj mucimuc Starost: ne vem, pozabla... Masa: 6-7 kgHobi: čepenje ob odtočni luknji v kadi (beri: čakanje na miš ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Moj mucimuc Starost: ne vem, pozabla... Masa: 6-7 kgHobi: čepenje ob odtočni luknji v kadi (beri: čakanje na miš )LEP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Tnx. Ampak je real . obeša se na noge....praska....opazuje z okenske police...ne sme ven....prometna cesta.....Nord se ga bojiii (ful svetovno ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Tnx. Ampak je real . obeša se na noge....praska....opazuje z okenske police...ne sme ven....prometna cesta.....Nord se ga bojiii (ful svetovno )ja, saj verjamem, da je real.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Ma maček je maček,tko in drugač Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 He-he Kristalka......se mu prav vidi na faci, da je ......pa še lepotec povrh ......ubitačna kombinacija, ne? Moram pogledat, če mi je frend fotke poslal......da še mojga dam gor.......Znova - muca mislim. Opij....kolk si pa ti pametna...... Ja Mick ma ti si pravi Sherlock Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Hej......nimaš jame no......imaš ozko, najbolj luštkano, vlažno, užitno za umret.......mucko ......ok? tukaj nekaj ne štima... ratavam mokra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Mick nehaj. jaz ne bi smela imeti takšnih debat... se ne spodobi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 pizda, nič ni narobe z mano. bi me bilo treba našeškat... po nagi ritki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 sam še šeškanja se je mankal Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 opij, si ti punca ali fantek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 opij, si ti punca ali fantek HOV Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Mijauuuuuuuuu ....... težka noč? Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 čakanje na mučiteljico - mučenje Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 ne čakaj... poskrbi da se zgodi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 skoraj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 KVA!!!A ne bi vidva šla mal raj na chat... :o|o: Kurjaža med člani je ponavadi dolgocajtna... :o|o: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.