Skoči na vsebino

Hišni ljubljenčki

Tamburin

Recommended Posts

Ja,jaz sem imela mačko,psa,hrčka,ribe,morskega prašička,skobčevko in želvo. xrolleyesx :xx!: Najbolj smešna bila prav želvica.Enkrat se mi zdilo,da je zbolela in sem v trgovinci nabavila vse za vetši apetit in nasploh zdravljenje. :V: xrolleyesx Potem sem njej privoščila še malo sončka,da se segreje (tri dni).Pa sem jo silila z črvi in vitaminčki.Naenkrat sem pa opazila na njej muhe in še vedno ne obupala. :vragec: x:Dx
Deli na socialnih omrežjih

Lani sem iz službe prinesla eno malo mačko, ki so jo odvrgli na parkplacu za kamione. Ta je imela tri mladičke vsaka drugačne barve: ena črno bela - najlepša, ena tigrasta vseh barv od rdeče, rjave, bele, malo črne, en pa je običajno bel s črnimi fleki. Zelo dobro se vsi razvijajo in so kar zavaljeni. Hkrati ko je naša mačka imela mlade je imela mlade še ena potepuška mačka, ta je svojega mladička potem pripeljala na naše dvorišče. Bil je zelo podhranjen in "čuden". Še nikoli prej namreč nisem videla prizadetega mačka. Čudno meče glavo nazaj, slabo odmeri razdaljo ob skoku, pusti se da ga obračaš kakor hočeš in je vse po vrsti kar mu daš od kruha naprej. Ker sem bolj slaba na živali sem ga takoj posvojila in je sedaj edini maček, ki ima pravico biti skozi v hiši. Mož namreč ni ljubitelj mačk, bolj ima rad pse in je vse navadno naganjal ven, jaz in sin pa sva jih spuščala notri :)). No in tega mačka tudi mož ne naganja in ima posebni hišni status. Maček se je fizično zelo popravil, čeprav je še vedno "čuden".

Zanimivo je tudi to, da ko smo imeli do lani tudi psa, so mačke in pes imeli sporazum. V hiši in na ožjem dvorišču so se tolerilari, čim pa se je mačka oddaljila od dvorišča pa jo je pes začel preganjat po kmetiji, dokler ni pritekla nazaj v dvorišče, takrat pa sta bila spet prijatelja. Tudi sedaj, ko prihaja k nam sosedov pes je bilo zadosti, da sem se enkrat zadrla nanj naj pusti mačke pri miru in od takrat da tudi on vsem mačkam mir, tudi ko jim nesem jest.

Meni pa dela družbo psička (ameriška koker španjelka). Je taka cotkana, scrkljana, pa požrešna... od kar je na dieti, bi pojedla tud kislo kumarico, čebulo ipd. "Ko sem bla majhna", sem imela: papagaja, hrčka, ribice, morskega prašička, muce... Moja ta zadnja mačka me je ugriznila v ahilovo peto, če ni blo po njeno (je bila veliko bolj divja od ostalih).

Le, kaj bi to "povedalo" o meni!?! :-))

x:Dx x:Dx x:Dx

znova, ta je pa dobra..................še bolš pa je to, da ma mick menda tud čisto tapravo mačko al mačkona tako na štirih nogicah z ušeski in repkom.......... x:Dx x:Dx x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

... če sem 'po karakterju' podobna svoji kužetini, potem sem samozavestna 'mala kužica', ki se ne ustraši nobene velike zveri x:px x:Dx ... sem zelo igriva in crkljiva in si znam izboriti svoj prostor pod soncem... madonca, kolk sm fajn xflirtx xegox xppx

hišni ljubljenček........... x:)x

moj ljubljenče je prevelik, da bi bil hišni, zato je v pesjaku in s tem predhišni x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Tnx.

Ampak je real :vragec: . obeša se na noge....praska....opazuje z okenske police...ne sme ven....prometna cesta.....Nord se ga bojiii x:Dx  x:Dx  (ful svetovno x:o)x )

ja, saj verjamem, da je real.. x:)x

He-he Kristalka......se mu prav vidi na faci, da je  :vragec: ......pa še lepotec povrh x;)x ......ubitačna kombinacija, ne?  x:Dx Moram pogledat, če mi je frend fotke poslal......da še mojga dam gor.......Znova - muca mislim.  :vragec:  x:Dx  x:Dx

Opij....kolk si pa ti pametna...... :eek:  :O:

Ja :vragec: Mick :vragec: ma ti si pravi Sherlock x:Xx

Vsaka ovira je priložnost.

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx KVA!!!A ne bi vidva šla mal raj na chat... xrolleyesx xrolleyesx :o|o:

Kurjaža med člani je ponavadi dolgocajtna... :o|o:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...