Mick 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 hepan=norec, idiot, kmet, .... v tem stilu. pa izgovarja se s širokim e-jem. A zdej sn se jaz đabe trudu pol ure pojasnjevat na prejšnji strani. Pismo, sami hepani tu, res.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 jea jea, sami hepani in hepanke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 OK, OK, saj sem šla nazaj prebrat no Vse jasno sam še neki.. naglas je na prvem al na drugem zlogu? Sicer sva pa itak za kofi zmenjena, mick, pa mi boš v živo povedal kako se to v originalu sliš Eeej, pri domačih ljubljenčkih smo.. eno fotko,d a ne bodo rekl, da smo čist zašli Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Hihi, ta izraz pa poznam, vlke zenice, le kaj ga je tolk vznemirlo, da bi tak rad všpiču nekaj..... Heeeeeeeepan Čuj, od 12. bom skor en teden v LJ, si v LJ? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Miške je lovil Čuj, sem Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 ...joj, mi lušte delate. K si najdem flat, pa res enga revčka z azila al pa od kje vzamem, ful pogrešam kazga mačkona tu pr men, mačkica že pride kdaj..... Kul. Se vidjama Ktero muzko sn ti že oblubu? Dulce Pontes? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Ti se sam prkaž, muzka ni važna.. drugač pa sem bla še vsakič zadovoljna s tvojo izbiro Evo, še tole, pol grem pa spat.Ena naj fotk Tristanovih... na kolenu enga frenda.. caaar Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 ti jutr razložim Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Aliana, Tristan je tako lušten. Pepy pa uživa na kuhinjskih tleh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Tale lisička pridno odnaša iz moje sobe samostoječe nogavice, čokolado, robčke, note za klavir, čeveljčke, blazine in podobne stvari. Ampak je vseeno tak cukrček http://img386.imageshack.us/img386/7798/dscn03742iv.th.jpg Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 ...kaj to? Lisička? Čist zares? Ne res, dej nehi, kaj maš to za eno bitje? Tisto belo mislim, ne zeleno.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Ah neee... To je kužek Jaz ji rečem lisička Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Ahaaa Idila mujcike in kužka Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 http://img140.imageshack.us/img140/2/cukr8yf.jpg Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Sami mačonarji tle! Evo mojo Kseno! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Kartuzijka? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 http://img383.imageshack.us/img383/2576/lisi269ka6ze.jpg Lisička očitno prav tako kot jaz obožuje ogledala Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Samovšečnici Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Kartuzijka? U zdej si pa me! Kratkodlaka angleška pasma, sam sn pozabu kak se reče! Tkole se pa uleže koj na Kajin prostor, sam d dobi prilko! Zanč jo je hotla celo umit, še dobr d smo vidl, drgač bi ji vrjetn še kožo dol posnel! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Mhm. Sva bla zadnč na mačji razstavi v LJ, zlo podobna kartuzijki.... Posebnica Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Nč se ne dere, kr je zlo fajn. Katrina jo je prvlekla domu in je pol tud ostala. ne morš dt pol stran žvali k se jo glih dobr navadš! Sn zlo aklih na dlake, sam ta je tko kt d jih neb mela. Nism biu še na nobeni razstavi tak d ne vem! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. april 2006 Prijavi Deli 4. april 2006 Triple, kakšna lepa muca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. april 2006 Prijavi Deli 4. april 2006 moje lubice pa še Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. april 2006 Prijavi Deli 4. april 2006 U jebemo, ti maš pa ceu živalski vrt! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. april 2006 Prijavi Deli 4. april 2006 nimam več kača je bla v varstvu pr men tiček je šov nazaj na svobodo k se mu je krilo pocelilo, kužija je pa borelioza nesla Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.