Trudi 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 Zelo simpatična Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 moja nova kužika, 2 meseca stara bela labradorka kok je lepa Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 jest mam pa doma enega mucka Tigita, ki ma včasih mal "krizo identitete". smo ga dobil od enih, ki majo doma psa, in se je moj zdejšnji mucek vedno igral s tem psom, in zdej, če ga kaj "razjeziš" začne kr grizt. pa full rad ma vodo, tko da se rad kopa...res je posrečen. haha, naš ima tudi rad vodo Imamo na dvorišču kad z vodo, ki jo uporabljamo za zalivanje rož, pa Beno kar noter skoči, sam problem je ko ne more prit ven, pol pa cvili, a ga moramo rešit moja nova kužika, 2 meseca stara bela labradorka eee kak je lubana Jah zdaj je lubana, pol pa ko boš ves moder od udarcev pa od grizenja ko moja sestra pa jaz, pa nebo lih preveč lubana, je li? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 moja nova kužika, 2 meseca stara bela labradorka oooo...kak je luštkana Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 nas hisni ljubljencek v bistvu od sekice snejkica hehe, ima tk leno zival ima kt je lena sama... sploh ni nevarna, napadalna al pa kej... lih zato, k je tk lenaaaaaa.. tle je stara pol leta, je blo spomlad slikano, zdej je pa piclo leto http://www3.shrani.si/files/kaa801327.jpg Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Seal, zelo lepo pasjo damico imaš Kapica, je to udav? Kr velika za svojo starost (1sabo leto). Luškana, ampak jst nism za kačone. (hahaha, pol ste pa kačurji, k mate kačo; jst sm pa pesjanarka, k mam psa). Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 jp, jp rdecerepi udav al pa boa constric....kaj vem kaj po latinsko... hehe... sj smo bli ful pesjankarji tud pa em kak je za macke? no to se mamo zdej... kacurji?? lol kaksnega psa pa imas? seal se pridruzujem ostalim, da mas ful cortkano labradorko Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 a kdo ve za kako leglo novofundlancev??? Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 ooo fak kapica, jaz pa nebi meu kače, mam fobijo pred njimi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Mah, jst mam pritlikavega (srnasti) pinča (samica, podobna srnici, velikokrat zamenjuje s čivavo - k je pol manjša ) Nimam nobene odrasle slike (je že 4 leta stara), sam mladičjo. http://www3.shrani.si/thumbs/pict0001801504.jpg Kle je bla skor 10 mescov stara, zuni pa -5 st. - rabi plašček, ker se hitro ohladi (je mala pa še kratko dlako ima) Hmmm, mačkonarji/mačonarji? Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 a kdo ve za kako leglo novofundlancev???žal ne vem...imaš pa dober okus.... do letos sem imela križanca med novofundlandko in labradorcem.....čudovit pes....po 14 letih druženja ga pogrešam..... zdej se pa doma sprehaja tigrasta mačkica z "belim podvozjem".....prav simpatična je....celo meni, ki sem drugače ljubiteljica psov..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 žal ne vem...imaš pa dober okus.... do sedaj mel lesija, novofundlanca, enga mešanca, pa samojedko, sedaj mam vnukinjo, pa mislim da b blo dobro, če bi skupaj gor rastla, nekak mi najbolj odgovarja ta pasma, čeprav tudi labradorka neb bla švoh........ Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 cookie...hehe, boga psicka, da je mogla pozirat na -5 stopinjah... ne odpre mi celotne slike :xx!: tko, da ne vidim razlocno plascka drugace pa jooooj kok je srckana... ma taksen mili pogled glede mack, bomo pa kr maconarji, prov? se leps slisi Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 ooo fak kapica, jaz pa nebi meu kače, mam fobijo pred njimi ...nas je več takih, ki mamo fobijo pred kačami...jest jih še po tv-ju ne gledam rada, k mam vedno občutek, da vse po men leze... Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 ...nas je več takih, ki mamo fobijo pred kačami...jest jih še po tv-ju ne gledam rada, k mam vedno občutek, da vse po men leze...jap, jaz pa ko vidim kačo po TV vedno gledam pod noge ene 3 dni da nebi na ktero stopil Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 jap, jaz pa ko vidim kačo po TV vedno gledam pod noge ene 3 dni da nebi na ktero stopil ...ojej...vse to branje in pogovori o kačah... ...menjava teme...mi pa mamo doma v lokvanjih tut vodne polže. na začetku smo mel sam enega/eno, zdej jih je pa polno Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 vodne polže mate men se to tolk smešn sliši pa ne pojejo lokvanjev kače men so pa noro fajn ... bi tud mela kakšno, pa se mi zdi, da pol bajte pobegne pol ... sicer ma brat ameriškega goža, sam je še bolj glista, k je čist mlad seal, luštna psička ful Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 vodne polže mate men se to tolk smešn sliši pa ne pojejo lokvanjev hihi...sej men se je tut smešno zdelo ko mi je kolegica prnesla v lončku neki čudnega pa malega, pa je rekla da je vodni polž . lokvanjev pa ne pojejo...v bistvu sploh ne vem ka jejo... ...ampak so kr posrečeni...za polže Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 a kdo ve za kako leglo novofundlancev???Poskusi tule:http://www.mojpes.net/index.php...ja tudi labradorc ali pa zlati prinašalec...pasme z visokim tolerančnim pragom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 a kdo ve za kako leglo novofundlancev??? Poskusi tule:http://www.mojpes.net/index.php...ja tudi labradorc ali pa zlati prinašalec...pasme z visokim tolerančnim pragom Ja za otroke so zelo primerni taki psi z 'visoko' toleranco oz. 'občutkom' .......Labradorci, Zlati Prenašalci....je pa res, da so eni najboljših pasem za otroke Novofundlanci in pa Bobtaili evo naš Kosmatinček Bobtail Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 hihi...sej men se je tut smešno zdelo ko mi je kolegica prnesla v lončku neki čudnega pa malega, pa je rekla da je vodni polž . lokvanjev pa ne pojejo...v bistvu sploh ne vem ka jejo... ...ampak so kr posrečeni...za polže hihi menjava teme, pr nas na deželi pa pogosto srečam kakšno kačo, včasih se katera na dvoriše prlazi, včasih pa jo kar pred vhodnimi vratami srečam - enkrat sem bil sam doma in cel dan nisem upal ven it Polže, kje pa jih dobiš? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 http://www4.slikomat.com/06/0812/5108117da5.jpg Takega malega đavolina bi pa jz skor zadnjič domov prinesla... Me je tolk prevzel,sam sem si pol zadni trenutek premislila. :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 kako srce malo jst ne vem, če bi se mu lohk uprla Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 kako srce malo jst ne vem, če bi se mu lohk uprla sj jz sem se mu tud komi uprla..Tak cartl je Pa skoz sem ga cartlala..Sam nisem še pripravljena na drugega psa..Pogrešam Ajči-še vedno.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Polže, kje pa jih dobiš? hm, jest sem jih dobila od ene kolegice, k majo tut lokvanje doma, pa mi jih je ona prinesla. če pa se dajo dobit kje tak, v kakem akvariju al kje, pa žal nimam pojma...sam najbrž bi se mogli. ...aja, pa da dodam, da mate vsi full lepe kužije! Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.