majica 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Ne...za dons je to vse... bomo pa ponoč Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 ahm...čaki da pomislim... unemu v dnevni sobi je ime Poldi... v spalnici stanuje Genovefa...v kuhinji sta dvojčici Penelopa in Matilda... enega pa naš maček Bine okrog prenaša... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 , ni smesno...je pa resnično... zakaj pa ne bi poimenovala svojih pajkcov, če si že delimo dom...Tistega klopa na Binetu bomo pa odstranili... drugih živali pri nas ni...z izjemo pršic... teh pa nismo poimenovali Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Eh tako samo do poletja... zdaj enkrat jih bomo deložirali...kar naprej po svoje postavljajo fernke Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Mick, kdorkoli,.., HELP!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Mick, kdorkoli,.., HELP!! I will help you... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Ker smo ravno pri domačih ljubljenčkih...živalice so, kakršne so...niso krive, da se ljudem gnusijo...sploh pa pajki...postavite se v njihovo perspektivo...kakšni se mi zdimo njim...saj so prav luštni, poleti jih pa vržeš ven...res jih ni treba sesat s sesalci...počakaš na toplejše dni...pa je! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Eh...to pa ne... ljudje imamo pač potrebo po prilagajanju stvari...pajki pa se znajo prilagajati...Imamo pač več smole...kdo pa še zna preživeti z osmimi nogami, brez rok in par cm višine? Pajki so zakon... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Priden Mick, da si sel tole napisat. Sem brala tole in se mi je tudi ze 'potrdilo' v praksi velikokrat, skratka - strinjam se, tole deluje.Pa lustno je napisano - kako res mackice takole 'gnetejo' - tako, no podobno, pa je tudi Tim 'gnetel' med dojenjem... nek prastar refleks... In trebuscek!!! Jaz pa nalasc malo nagajam vedno... pa prec na trebuscek pikiram, ki mi je najbolj 'zanimiv', ker je najbolj mehek... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Jz mam pa doma eno sicer čist navadno muco, ampak najbolj prisrčno, pa še eno miceno stvraco podobno miški- en teden staro mačjo mladičko, ki zdele zravn mene v škatli spi in včasih mal zacvili.... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 ... zravn mene v škatli spi in včasih mal zacvili.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Zivali imam zelo rada, a si je zaradi "hitrosti in tempa" svojega zivljenja ne morem privoscit. Mislila sem, da si bova z mozem kupila psa, saj imava hiso z vrtom in super pogoje za zival, a ne gre.. Premalo sem doma, prevec lavfam okrog in se mi zival smili sama doma. Poleg tega so tu se sluzbena potovanja, tako moja kot mozeva .. in ko bo prisel ( upam, da kmalu ) se otrok, bo "dela" cez glavo.. Zato pa kdaj cez vikend skocimo do babice, ki ima dva lepa, scartana mucka in psa in se tam naigramo do mile volje.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Jz mam sicer raje mačke kot pse. Ampak, če bi mela psa- definitivno afganistanskega hrta, ker zgleda tak zblojenc Drgač je pa naš mačji mladiček spregledal in sam leze vsepovsod pa debu je ko sodček, ker ma hrane na pretek, ker je mačka sam 1 skotila. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 To sm jez z mojo psičko! Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 je pa prava zver a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 NE TI MOJI KUŽICI ZVERk bl prjaznega psa ni! Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 hehe se ne veš koga sem mislila a da je prijazna, ampak če bi tekla proti meni, bi jaz verjetno mal pospešeno začela dihat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Men je pa najhuje, ko imamo mladicke.. in ponavadi se veliko igram z njimi, da jih pripravim na svet, ljudi, druzbo.. in ko so stari dva meseca in pol, morajo odditi k novim lastnikom.. in vedno mi je za vsakim hudo.. Sedaj smo imeli v leglu samo dva mladicka.. ker je bila psicka huda in ni spustila nikogar zraven, tako da so trije poginli. In ta dva sta bila resnicno nekaj posebnega.. lepa, igriva.. ko sem se pogovarjala z njima.. sta me gledala in kot da poslusata in razumeta.. Ja, danes zjutraj sta pa sla k novim lastnikom.. Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 hehe se ne veš koga sem mislila a da je prijazna, ampak če bi tekla proti meni, bi jaz verjetno mal pospešeno začela dihat No ja se je že dogajal,je pa dobr ,da sploh ne laja -sam gleda To ma po men Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Tole je pa moja 70kg tezka lepotica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Prave face, jaz sem danes mojemu Medo-tu iskala klope in ga okopala, zelo sem vesela, da ga imam, ko sem slišala, da imajo v zavetišču še enega mešančka iste starosti sem hotela ponj. Komentar mojih doma je bil " če sem čisto utrgana" ? ha,ha tako mi je všeč vzgoja psov ! Tako je lep ko zjutraj na veliko zeha ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilma 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Pri nas imamo leto dni starega mačka Lukeca... Domov tudi prinese klope (hm.. to se ne šteje za domače živali ) Je črno bel in razvajen do konca.. Ne je nobenih konzerv... ima pa rad brikete in pa sveže meso... Imamo pa tudi dve zlati ribici, ki ju je hčera prinesla v zadnjih dnevih... Toda Luka ne motijo... še vedno plavajo v akvariju Maček spi v postelji poleg hčere... Se razkomoti .. Hm... mački so navajeni dobrega življenja Mu gre dobro Pozdravček Vilma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠMUKICA 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 MAM MAČKO RIBE PAPIGE Citiraj ŠMUK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 uf, zdej bojo pa dečki dvakrat premislili... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Tole je pa moja 70kg tezka lepotica aha, to je že bolj podobno mojemu psu Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.