alef 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Počitek po nočnem šihtu... http://www4.slikomat.com/07/0328/27030996fl.jpg Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 a ma kdo doma zajčico, ki bi jo paril z mojim Rudijem?...se mu bo zmešalo, tako ga meče tale pomlad resno sprašujem! Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 jaz mam enga plišastga zajca Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 ančka-zajčica? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Mana, ti mu kar pripelji eno boš pol mlade zajčke mela Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 Jooooj, poglejte si toto mače blesavo Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 Jooooj, poglejte si toto mače blesavo Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 http://www4.slikomat.com/07/0331/1803178y9r.jpg Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 Jooooj, poglejte si toto mače blesavo ...... iiiiiiiii alef..... ....kakšna idila..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 Alef, a ena mačka slučajno ta drugo za rep grize al sam tko zgleda Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 Jst pa mačko dobim gotov zdej k se selimo ... kul Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 Alef, a ena mačka slučajno ta drugo za rep grize al sam tko zgleda Nimam pojma... Nisem gledal... To moraš Robido vprašat ki je slikala... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 Nimam pojma... Nisem gledal... To moraš Robido vprašat ki je slikala... moj nardi tako faco, kadar se mu seksa pa se zagrize v mojo roko al pa pulover Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 moj nardi tako faco, kadar se mu seksa pa se zagrize v mojo roko al pa pulover Ma nemoj... Še dobro da sem spal takrat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 http://www4.slikomat.com/07/0401/3904143wge.jpg http://www4.slikomat.com/07/0401/400414flvk.jpg Veliki lovec... In njegova mama... http://www4.slikomat.com/07/0401/3104148l2e.jpg Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 Alef, sploh taprva slikca je čist pozer hudič moj mačji se pa sploh noče slikat zdej sicer čist oskubljena, k se počasi prebijava skoz vozle je prov potrpežljiva Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 Alef, sploh taprva slikca je čist pozer hudič moj mačji se pa sploh noče slikat zdej sicer čist oskubljena, k se počasi prebijava skoz vozle je prov potrpežljiva Saj je mojega tud težko... Pozer, ja... Druga slikca je ratala ko me je opazil in šel gledat kaj počnem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 tud dober mucek ...samo, zakaj ne spi s tabo ? Mama si ga je prisvojila in tako maček spi z njo. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 No psa maš pa res luškanga. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 http://www4.slikomat.com/07/0409/570409sm4i.jpg Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. april 2007 Prijavi Deli 14. april 2007 Tole je neverjetno.Takšna Alefova mačka je mati našega Žučota Ni več Miki -ker ga ime ni prijelo, ampak Žučo. Mati ima seveda še bolj odštekano ime - Unproforka Pikova mama ima pa enako piko na nosu kot on - in kot jo je imela Čarna...skratka..evo mačkonare naše na delu Aha - videla naknadno - Unproforka ima rumeno liso na nosu..foter pa je očitno bil velik rumen maček. Lenobne sorte pravi moja mati, Pikotov foter pa bil en mali žilav mačkon, ki mlatil vse mačkone daleč naokoli. Potem pa ga povozil avto.Zato ima potomstvo vredno dobrih genov - Piko je fantastičen lovec, prava opica če hoče in oba sta blazno prijazna. Sploh Žučo je zaljubljen v psa - če pes ne spi not tudi on noče in se tišči k njemu ter ga greje, da reveža ne bi zeblo. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. april 2007 Prijavi Deli 14. april 2007 Ej Alef, mamika od Velikega lovca je specialna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.