Gazelca 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 http://www4.slikomat.com/07/0811/550815e4co.jpg Joj lubica ...kakšna cortika.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 strelka, verjamem....prijetno in uspešno sobivanje vam želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 http://www4.slikomat.com/07/0831/220811q8of.jpg Najnovejši naraščaj... Šest komadov, en mesec stari... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 iiiiii .... tale mucica pa je plodna. (si že lani kazal njen lubki naraščaj) če bi zdaj imela svoj flat, bi te prosila za tistega črnuha na desni ... vidim, da je živahen in nagajiv. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 iiiiii .... tale mucica pa je plodna. (si že lani kazal njen lubki naraščaj) če bi zdaj imela svoj flat, bi te prosila za tistega črnuha na desni ... vidim, da je živahen in nagajiv. A ne, to ni tista od lani, to je druga... Si pa uganila kateri je najbolj živahen... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 hčerka ali sestra od lanske? hihi, kako ne ... če mam mačke rada skoraj enako kot ljudi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 hčerka ali sestra od lanske? hihi, kako ne ... če mam mačke rada skoraj enako kot ljudi. Hčerka od tiste ki je imela lani mlade, iz njenega prvega legla... Jaz imam včasih mačke skoraj raje kot ljudi, vsaj nekatere(ljudi... ) Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 Hčerka od tiste ki je imela lani mlade, iz njenega prvega legla... Jaz imam včasih mačke skoraj raje kot ljudi, vsaj nekatere(ljudi... )uf, ne veš, kako mi je odleglo, sem mislila, da sem edina tako čudna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 uf, ne veš, kako mi je odleglo, sem mislila, da sem edina tako čudna. Kaj je tu čudnega? Žival, naj bo to mačka, pes, ali katera druga, je vedno iskrena.Ljudje ne. In jaz imam eno neprijetno lastnost da zelo dobro vidim skozi maske.Nekaterim to ni všeč.Največkrat meni tudi ne. Živali pa... Saj so tudi manipulatorji, s prilizovanjem hočejo nekaj doseči... Vendar tega vsaj ne skrivajo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 edino to lahko rečem: kapo dol. čimveč mask je treba razkrinkati, pravim jaz. zaenkrat. zlobica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 1. september 2007 Prijavi Deli 1. september 2007 najmanj 15 mack do zdaj, morskega prasicka, hrcka, zajce, kokosi, dve divji racki, goloba, pajka. vse to sem ze dala za sabo. trenutno imam 2 macka-brata in sestro (kujo in disa). imela pa bi se kakega psa, kaco, ribico (tu je misljena ribica kot je the great white shark-obozujem jih, enega sem ze bozala-mladica)... Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 moje orke Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 pol ure sem se zdajle tepla z mačkom.. spraskana do komolcev res mal nima mere...sam mi je dbest, ker zna nehat, ko rečeva, da je dost pa se naslednji trenutek že stisne k men in mausa.. pa na postli je spal danes Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 moje orke Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 Mi mamo samo eno (scrklano) mačkitis doma... Prej smo jih imeli več, pa 2 psa, pa 3 papige, pajka, miško in to je to. Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 pol ure sem se zdajle tepla z mačkom.. spraskana do komolcev res mal nima mere...sam mi je dbest, ker zna nehat, ko rečeva, da je dost pa se naslednji trenutek že stisne k men in mausa.. pa na postli je spal danes a, ni to fajn... k kao za nas, nimajo mere, znajo pa nehat moja kepa dlak je enkt zaspala na pisalni mizi pod lucko... sej bi lahk protestirala k mi je plac zavzemu, ampk sem ga kr pustila... pol se je pa zbudu in se zacel pretegovat in je pocasiiiiiiiii lezu proti robu... pa se je se kr pretegoval... in lezu... in k naenkt bum... padlu stuk nizje dobr... k od takrat naprej pa ne drema vec na pisalni drugac trenutnih hisnih ljubljenckov je tud se pa seeeeeeeeeee... poleg muh in komarjev se kksn metulj vsake tolk casa notr pripici... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 a, ni to fajn... k kao za nas, nimajo mere, znajo pa nehat moja kepa dlak je enkt zaspala na pisalni mizi pod lucko... sej bi lahk protestirala k mi je plac zavzemu, ampk sem ga kr pustila... pol se je pa zbudu in se zacel pretegovat in je pocasiiiiiiiii lezu proti robu... pa se je se kr pretegoval... in lezu... in k naenkt bum... padlu stuk nizje dobr... k od takrat naprej pa ne drema vec na pisalni ma res so simpatične živali... full se znajo prkupit. Hinavkice male in vseen jih mam full rada. Zmer bi mela kakšno žival doma. Mačko in psa. Pač dva otroka, k ne znata govort, tko k ljudje... drugac trenutnih hisnih ljubljenckov je tud se pa seeeeeeeeeee... poleg muh in komarjev se kksn metulj vsake tolk casa notr pripici... Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 Mačke so nekej čist posebnega, ja moja mačka pa od mačkon sta končno najdla približno skupen jezik ena vesoljska od mačka http://frendiinflirt.24ur.com/userimages/200706/1/1180723859_11955_92.jpg pa še jst s pasjo mrcino na Kolpi http://frendiinflirt.24ur.com/userimages/200707/1/1185178097_11955_97.jpg Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest bigbubbler 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 jz mam pa mačka pasme maine coon, starega dobro leto. njegova posebnost je to, da ne mara mesa, obožuje pa kakršno koli sadje http://i188.photobucket.com/albums/z105/bigbubbler/benko.jpg http://i188.photobucket.com/albums/z105/bigbubbler/benko1.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 jz mam pa mačka pasme maine coon, starega dobro leto. njegova posebnost je to, da ne mara mesa, obožuje pa kakršno koli sadje Zgleda kot mali levček. Pravi cukr Kje ste ga kupili? Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 jz mam pa mačka pasme maine coon, starega dobro leto. njegova posebnost je to, da ne mara mesa, obožuje pa kakršno koli sadje http://i188.photobucket.com/albums/z105/bigbubbler/benko.jpg http://i188.photobucket.com/albums/z105/bigbubbler/benko1.jpgiiiiiiii...... ...ta mačka je pa še men všeč .....sam k so zihr predrage..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest bigbubbler 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 hvala. kupili smo ga v krškem, v mačkarni MULTICOON. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 res čedna zverinica...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest bigbubbler 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 AMIS: taki mački imajo različne cene. mi smo našega kupili kot hišnjega ljubljenčka (kastriranega) in smo zanj odšteli 500 EUR. to je bilo lansko leto. letos pa so ceno že dvignili na 600 EUR za hišnega ljubljenčka. mačke za vzrejo pa stanejo vsaj še enkrat toliko, če ne več (je čisto odvisno od vzrejitelja in "kvalitete" njegovih mačkov) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 kokrkol, vidmo lahko, da so mačke full komot... to jim paše na karakter pa da si Bog, hehe Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.