Naja01 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Sej sem vedla da prideš prej al slej s sklonjeno glavo. Mogoče pa še nisem dovolj napredovala, da bi lahko brisala?Jo bom objavila na glasujzame Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Ne velik Kenguru . Na tej sliki je mal bolj mucu podoben V mislih sem imel... ...obliko in obseg, ne videz... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 koliko enih fotk razposajenih mačk in psov ste naštepali v enem dnevu .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 V mislih sem imel... ...obliko in obseg, ne videz... Jaz tudi Ni tak bajsek, no. Je zelo velik, pa se mu vse lepo porazdeli Pa dejte še mal fotk, no, jst jih tko rada gledam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Sej sem vedla da prideš prej al slej s sklonjeno glavo. Mogoče pa še nisem dovolj napredovala, da bi lahko brisala?Jo bom objavila na glasujzame ja, kot toffsy. ali pa moraš samo vprašat kakšnega vplivnejšega člana kako je z brisanjem...ja, kar objavi sliko. se ti bom tako odkupila, da bom vsak dan dala po en glas. kaj, gotovo boš imela najtanjše noge med tekmovalkami. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 Ti si tud takšna kot pobarvan toffsy. Ampak ti paše.haha kul, sam glej, da mi boš dala 10. Kaj, niso sam tanke, ampak tud brez ene same dlake Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 Mogoče pa še nisem dovolj napredovala, da bi lahko brisala? Če pod tvojo objavo ni gumba Izbriši, potem ne moreš zbrisat objave.To možnost imaš šele od določenega števila objav dalje.Koliko je to, ne vem točno.Mislim da je 300, nisem pa 100% Lahko pa prosiš Marso da zbriše.Pa... ...če je tvojo objavo vključno z sliko nekdo citiral, tega tudi ne moreš brisat. To lahko naredi samo tisti ki je citiral... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 Jaz tudi Ni tak bajsek, no. Je zelo velik, pa se mu vse lepo porazdeli Pa dejte še mal fotk, no, jst jih tko rada gledam Evo, posebej zate, dva moja lepotca... http://www4.slikomat.com/07/0929/gxu-Untitled---1.jpg Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 Alef, :2src: Še še še Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 Alef, :2src: Še še še Evo ti... http://www4.slikomat.com/07/0929/sx4-Untitled---2.jpg Takole pa mi gremo na sprehod... http://www4.slikomat.com/07/0929/pyr-Sprehod.jpg Ima još... Samo moram najti, pa posortirati, pa urediti, pa... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 Joj, kok bi jst tole prečohala . Pridna alef in Jeti. Sedita, 5 (Ampak še čakam na naslednje slikice ...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 Joj, kok bi jst tole prečohala . Pridna alef in Jeti. Sedita, 5 (Ampak še čakam na naslednje slikice ...) Pa potrpi malo... Jih je treba najti... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif Saj veš, EMŠO pa... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a050.gif (Beri - v rit se moram sunit, da grem to naredit... ) Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 take lušte dobivam ko gledam te mačje in pasje lepotce,da bom kr nehala hodit v to temo,SN VAM KR FOUŠ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 Če pod tvojo objavo ni gumba Izbriši, potem ne moreš zbrisat objave.To možnost imaš šele od določenega števila objav dalje.Koliko je to, ne vem točno.Mislim da je 300, nisem pa 100% Lahko pa prosiš Marso da zbriše.Pa... ...če je tvojo objavo vključno z sliko nekdo citiral, tega tudi ne moreš brisat. To lahko naredi samo tisti ki je citiral... Tole sem pa prej spregledala . Vidiš, kako me živali očarajo, sem slepa za vse drugo. Hvala za info, alef. Saj ni panike, bom že pritipkala do 300, pa itak ni videt, da bi pajkec koga motil (Sej trpim, no. Drugač te pa lahko tud jst v rit sunem Mystica, lepa maca tole Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 Tole sem pa prej spregledala . Vidiš, kako me živali očarajo, sem slepa za vse drugo. Hvala za info, alef. Saj ni panike, bom že pritipkala do 300, pa itak ni videt, da bi pajkec koga motil (Sej trpim, no. Drugač te pa lahko tud jst v rit sunem Mystica, lepa maca tole Če imaš dovolj dolgo nogo... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a015.gif Pa pazi da ne boš premočno... Da se ne poškoduješ... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a045.gif Bodo še slikce, brez skrbi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 Če imaš dovolj dolgo nogo... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a015.gif Pa pazi da ne boš premočno... Da se ne poškoduješ... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a045.gif Bodo še slikce, brez skrbi... haha nč bat alef, moja noga daleč seže. Ti sam nastav Mystica, vseeno je zelo lepa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 Ti si tud takšna kot pobarvan toffsy. Ampak ti paše.haha kul, sam glej, da mi boš dala 10. Kaj, niso sam tanke, ampak tud brez ene same dlake seveda, desetke ti bom dajala.ja, brez dlak in tudi zadke imajo, hmmm... zanimive Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 seveda, desetke ti bom dajala. Hvala. ja, brez dlak in tudi zadke imajo, hmmm... zanimive A to je kompliment? Moj grupič http://www4.slikomat.com/07/0929/who-inki-Mali-Uri.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 uu.. kako se majo radi kužati pa muce.. tud pri nas doma.. naš kuža umiva našo mačko.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 Hvala.A to je kompliment? mhm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 mhm seveda!! dobro so vzgojeni.. pri nas je zanimivo to, da imamo približno 7 mačkov, skoraj so vsi enaki, taki tigrasti.. ampak naš pes pozna vsakega.. če pride do dvorišča sosedov tigrasti maček, ga takoj spodi.. zanimivo, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 doorwoman.p, dej kako slikco, no Kuža pa itak pozna domače, najbrž že po načinu hoje vilamalina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 bi jih mogla posnet.. k bom, dam gor.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 doorwoman.p, dej kako slikco, no Kuža pa itak pozna domače, najbrž že po načinu hoje vilamalina kot vse kaže se bo kmalu treba prestavit v drugo temo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.