Naja01 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Ajmo, ajmo, slikce limat, lenobe lene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 http://www4.slikomat.com/07/1002/o71-Ln01.jpg http://www4.slikomat.com/07/1002/bp8-Ln02.jpg Še malo iz mojega zverinjaka... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 aha - takšno udejstvovanje na vrtu je tudi meni poznano. Vključno z gnojenjem, pa ležanjem na rastoči foliji.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 heheheh kako kosmato veselje, pa kera mačja rita pred pasjim smrčkom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 heheheh kako kosmato veselje, pa kera mačja rita pred pasjim smrčkom Drugače se Tedi dobro razume z mački... Edino njegova skleda za hrano je zanje prepovedan teritorij... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 Edino njegova skleda za hrano je zanje prepovedan teritorij... A zate tud? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 aha - takšno udejstvovanje na vrtu je tudi meni poznano. Vključno z gnojenjem, pa ležanjem na rastoči foliji.. x:Dx Pa skakanje po hrbtu ko se skloniš, pa obešanje na orodje...itd. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 a lahk še Tristana mal pripeljem v šolo 'kako se razumet s psi in jim ne spraskat smrčka'? pa kakšna ista varianta za sosedove mačke bi tud koristla.. zanč ga peljem na cepljenje (pustmo, da ga je veterinar hotu podkupit s konzervo ta boljše hrane, ta je pa rajši renčal in ga skor šavsnil v prst) in me na koncu vet. vpraša, če mam še kako vprašanje. Ja, kako naj mačka prepričan naj se ne tepe z vsakim, ki mim pride, sploh če se ne zna tepst (v tem trenutku vet. pogleda v kartoteko in se sam nasmehne..). tipov odgovor na to je: ja, taki smo, moški. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 A zate tud? Sicer rad jem, pa tudi vse(skoraj... ) jem, ampak za pasje brikete mi pa ravno ni... :xx!: Če te pa zanima ali mu lahko vzamem hrano izpred gobca - lahko, kadarkoli.Je tako navajen... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 a lahk še Tristana mal pripeljem v šolo 'kako se razumet s psi in jim ne spraskat smrčka'? pa kakšna ista varianta za sosedove mačke bi tud koristla.. zanč ga peljem na cepljenje (pustmo, da ga je veterinar hotu podkupit s konzervo ta boljše hrane, ta je pa rajši renčal in ga skor šavsnil v prst) in me na koncu vet. vpraša, če mam še kako vprašanje. Ja, kako naj mačka prepričan naj se ne tepe z vsakim, ki mim pride, sploh če se ne zna tepst (v tem trenutku vet. pogleda v kartoteko in se sam nasmehne..). tipov odgovor na to je: ja, taki smo, moški. x:Dx Če ni že od malega in stalno s psi, bo težka... Mojega Tedija so mački navajeni, sicer je na začetku bilo malo pihanja, zdaj se pa dobro razumejo.Je pa veterinar v bistvu povedal tisto kar je res, čeprav je način kako je povedal bolj mačo napihovanje... Tvoj Tristan je samec in SAM je, zato je vsaka druga žival(pes, maček, človek ) vsiljivec ki ogroža njegov teritorij. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 x:Dx MAČKE sem imel v mislih... Da ne bo nejasnosti... In VRTNO orodje... Predstavljat se pa da marsikaj... x:px http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a050.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 Sicer rad jem, pa tudi vse(skoraj... ) jem, ampak za pasje brikete mi pa ravno ni... :xx!: Če te pa zanima ali mu lahko vzamem hrano izpred gobca - lahko, kadarkoli.Je tako navajen... hehehe ja, to slednje me je zanimalo. Priden kuža Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 Niso vsi moški taki eni se ne tepejo pa tut če se znajo sam kastrirat nas je treba Ja sej boljš, če nisi potreben sploh, k pa če si, pa nobena ne da Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 Ja sej boljš, če nisi potreben sploh, k pa če si, pa nobena ne da ampak, a če si kastriran potem tud potreben nisi? anybody? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 Jah, kužki pa mucki niso, evnuhi pa tud niso bli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 Niso vsi moški taki eni se ne tepejo pa tut če se znajo sam kastrirat nas je treba hja, vpraš mojga mačka kaj misli o tem... se ne strinja. ok, no, sej so mi lepo razložil.. ker je kastriran samo brani svoj teritorij in se tepe s tistimi, ki tja pridejo, če ne bi bil, bi pa mlatu še vse mačke v radiju par km okrog.. ma ne, saj je srce, ga mam ful rada.. tak pač je je pa fajn, ko vem, da zna bit tud 100% drugačen od tistga fajterja, kot ga večina pozna.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 tale je pa ena od mojih. prava madam. Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest bigbubbler 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 kako je moj mačkon užival na morju.prvo smo se malo skrivali, potem pa smo bili že čisto spreščeni http://i188.photobucket.com/albums/z105/bigbubbler/namorju4.jpg http://i188.photobucket.com/albums/z105/bigbubbler/namorju2.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 Uf, pa ga upaš tkole met? Je pa krasen muc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest bigbubbler 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 upam. ker vem, da ne bo nikamor ušel. je VEDNO na povodcu kadar je zunaj brez povadca, pa ga nebi upala takole met. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 Joj, nisem videla povodca . Tako pa res ni panike Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 tale je pa ena od mojih. prava madam. Nič se ne vidi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 2. oktober 2007 Prijavi Deli 2. oktober 2007 http://i188.photobucket.com/albums/z105/bigbubbler/namorju2.jpgiiiiiiiiiii kraljevski samozavesten mačkon, ki navzven deluje rahlo zadržano. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 kk se ne vid??? pismo, ka pa moja ikona??? Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 HELP!! nj mi se kdo pove, ce se vid moja ikona plz! Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.