MBmetuljcica 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Lansko leto na razstavi,dosegel II.mesto v svoji pasmi! A v lepoti je tekmoval Full je lep.. pravi krasotec, ima ze kje kaksnega mladicka? Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 O,Ruby, full je lepa. Jaz sem imela kot otrok belega novofundlanca,saj sem nekje zadaj dala slikico(ponavadi so črni,ta pa je imel nekaj z geni, da je bil bel,ni pa bil brez pigmenta, kot smo najprej mislili, saj je imel krasne rjave učke!) (na strani 6 je slikca)Contesa ,hvala, je moja Zvezdica zaspanka, sosedje pa jo klicejo "dobri velikan" Sem pogledala slikico na 6. strani, krasni beli medvedek. Morda si pa imela belega planinskega psa, so zelo redka pasma. Pa tudi Maximilian je prva liga. Pes ima samo eno napako: ne zivi dovolj dolgo, da bi lahko bil nas prijatelj celo zivljenje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Ruby -ful lepa zverinica - novofundlanca sem tudi jaz hotela najprej imeti - no..saj še je čas.Opij - res verjamem, da je prijazna. Mastif ali kaj že...in vsi buldogi - ga ni prijaznešega kužka. Sploh za otroke. Ne vem pa kako kaj do ostalih živalic.Contesa - očitno se ogromno ukvarjaš s psi Ker doberman potrebuje ogromno gibanja( ne tako kot naš Car, ki pa ga več ne morem prinesti s sprehoda - ). Čudovit je No - moje bodoče mačke so že skotene-niti ne vem kakšne so... In sosedova mačka je danes kar pod odejo skočila k mojemu Menda ima prav prikladno ime - Vikendašica -ker se samo potepa naokrog in predvsem okrog vikendov. Le zakaj? In je zaenkrat edina mačka, ki se Carom dobro šteka - ko je bil mičkeni dojenček mu je prisolila zaušnico, zdaj pa poje njegove ostanke Bo pa skoraj kakšna Carjeva fotka padla - kolegica nabavila skener, frendica pa digitalca....in model pa itak vedno v pripravljenosti. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Hvala vsem, ki ste pohvalili Dobro Velikanko! Sem bolj "mackaste" sorte, to je moj prvi pes.Moj najdrazji je pred casom koprnel po svojem lastnem psu. Zelje pa so bile take: pes naj bi bil velik, po moznosti crn in obvezno SAMICA. Pa sem jo (po priporocilu) mahnila iz Ts na Stajersko in nasla med gozdovi in nasadi hmelja leglo malih crnih medvedkov , z res srecno roko izbrala in zaarala komaj 11 dni staro Zvezdy.Vmes sem se nacitala v zvezi z novofudlanci prakticno vse, kar je nudil internet, pa kupila knjigico....pa lezalnik, pa posode za hrano, igracke....prepricala prijatelje, da so kupili sestrico ...zdrzali smo, da sta psici imeli 48 dni, pa smo ju privlekli v Ts in sli takoj pokazat morje ...kaksna reakcija!!! , vrat na nos sta zaplavali! Se dobro, da je bil skoraj avgust :o|o: Vsi molosi so resnicno bozanski in nadvse prijazni psi. Zelo uravnoveseni in preudarni. Malce nagnjeni k lenobi . Edini problem, ki ga imamo z naso velikanko je, da prevec rada resuje iz vode :o|o: .Poleti, ko smo na plazi, in ji je dolgcas, ker se nihce (k sreci)ne utaplja, uide sama v vodo po zaprepascene koplace Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Ej, kul ko ste dali. Opij - tvoja kuza mi izgleda ful nekako duhovito in ponosno, po mojem je ful modelinja (recimo trmasta in taka), prava frendica tvoja... Ruby - tvoja je pa taka navdusena po mojem, ful vdana, prijazna, vedno na broju. Contesa - lepotec, verjamem, da se zelo visoko uvrsti! Ja, merila so pac merila, briga te, saj lahko je to se lepse! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Psov se pa full bojim...po moje bi nardila vik in krik...če bi plaval prot men... Zadnjič sem bla na Špici ... s sendvičem v roki sem naivno razmišljala, da bom spila kavico...pa se odpravla počas domov...pa evo tri pse...k hočjo moj sendvič...Vržem vse skupi čim dlje...sama grem pa na mizo stat...sej so se smejal...men nerodn... :o|o: In ...najbolj mi je blo žal za papriko... k so jo valal po pesku... Mislim, da me je Špica takrat zadnjič vidla... Contesa...s tvojim psom ne bi mela prov nč... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Sej zdej sem men tut zdi blazno smešen... Contesa...s tvojim pa še zmer ne bi mela nč...pa brez zamere...ča ma več k pet kil, potem jaz raj ostanem na varnem... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 :OO!: :OO!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 jez bom tut če jih boste mel na dvejsetih povodcih... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Majica, Janja ... Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 dober tale man pri nas pa so kot vsako leto tudi sedaj prishle a obisk mravlje....pa sem jih lepo po stari slovenski navadi poslal k prijaznim sosedom 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Kako pa ? Si jim cukr do tja nasul? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 ahapa smrduljino sliko sm u shpajzo obesu....pa so v paniki pobegnile 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Naš Olaf...ki ga je nekdo neslavno pljunil z našega dvorišča...da mu j*** mater... Tako ga vsi pogrešamo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Lansko leto na razstavi,dosegel II.mesto v svoji pasmi! Ti, nekaj me zanima..Kaj pa je s tistim, ko se tem psickom kar naenkrat zmesa, ker jim neka kost zraste v glavi? In postanejo nevarni? ... hmm, samo vprasam, ker ne vem tocno za kaj gre.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 ta blem sm meu jst s svojim prvim psom...nemshka dogaje meu vsake tolk epileptichne napadepa ga je moyhganska kap pr dveh letih pa pol 666 zlomkou....she zmeri pogresha svojga mishkota Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Grozno ja, samo nekak j enaravno, da jih izgubimo, da jih preživimo. Mislim pa da nas mora potolažit, če mu damo lepe trenutke, takrat, ko smo skupaj . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Tole je pa nasa Pips. Ima 11 let in vsega skupaj 8 otrok v dveh rundah. Nasla sem jo, tik preden bi jo neki bednik brez duse utopil v cebru :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Marsa Dobra velikanka je prav taka, kot si jo opisala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Tole je pa nasa Pips. Ima 11 let in vsega skupaj 8 otrok v dveh rundah. Nasla sem jo, tik preden bi jo neki bednik brez duse utopil v cebru :xx!: Bravo Ruby Lepotica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 To se ne dogaja dobermanom,temveč neki vrsti doge(možgani zrastejo preveč lobanja pa premalo) Pa večina ljudi misli, da so dobermani! Niso! OK, OK, ne se jezit. Meni so vsi rekli, da so dobermani pa sem jim verjela.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Evo,tudi jaz sem to slišala za dobermane,pa prebiram včeraj tole temo in vidim,da to sploh ne drži.Meni so pa všeč dobermani,tvoj,Contessa je zlo lep,pa sej so mi drugi tudi,vsak po svoje.Se pa bojim velikih psov.Pri nas imamo že 10 let apricot pudlja,takega,free style,ves je glavni. Ma,lepi kužki in mucki,vsi po vrsti,kar je slik tukaj Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Ja, se mi zdi,. da se kar zatreskamo vanje. Pa saj ni važno, pasemski, nepasemski, najdenčki, ko se stopijo z našo dušo - se lahko samo učimo brezpogojne ljubezni od njih . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 mi smo mel pa mačka OLAFA pa nam ga je en sunu :!!: en lopow samo ma pa se vedno moj stric BIneta(od olafa fotr) pa ga mamo tut zlo radi Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Tashy, to je pa res in :xx!: ! Jaz pa sem vceraj dobila prijazen mail, da se en mucek od nase mimi super pocuti in da je priden in zdrav (saj eno njegovo fotko sem pa ze objavila ravno v tej temi nekje)...Pa se fotko so poslali, zelo prijazni, sem bila vesela in prijetno presenecena. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.