Skoči na vsebino

Hišni ljubljenčki

Tamburin

Recommended Posts

HELP!! nj mi se kdo pove, ce se vid moja ikona plz!

VIDI SE!! :palec:

Samo jaz sem razumel da si hotela sliko objavit... xnckrivx x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

ej dobr d me ne vids zdj k ti TAKE OSLE KAZEM! BLEEE PA STRASIT ME!

Evo tudi tebi... x:Dx http://www.cosgan.de/images/midi/frech/a080.gif http://www.cosgan.de/images/midi/figuren/a020.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

pismo sm ze pomislila da se mi mesa pa ne znam vec z netom delat. (ceprov zdj skor sam se z mobilcem srfam hehe. kermu se pa da bit nonstop not pa sedet?) pa nema me vec strasit. i'm 2 young 2 die damn it!
Take it easy

http://thumbnails.freeimagehost.eu/117/a8b3621169769.gif

x:Dx xsrcx

Naša tamala... xsrcx

Suhica, ampak živahna... :palec:

Uuu, take mace pa še nisem videla. Pa kje pa to leži, no. Nč povšterčka spodi.

Pa... x:Dx ...si izbira po svoje, kakor ji paše... x:)x

Tudi povšter najde, ali pa se spravi name... xsrcx

Slikana je na krušni peči, na polički, kjer je toplo... :palec:

(vse kletvice mozne-v cenzuri, that is) butast mack se je su podelat sred kuhne na tepih (ne ta na fotki)!!!! zj gre pa res na kastracijo dost mam tega!!

No, no, muc že ni butast. Ga je pač prtisnlo ravno sred kuhne x:Dx . Kar se pa kastracije tiče - ta ne vpliva na kakanje x;)x

druidka xsrcx

vem da ne. 'mal' ga razgana. meu je odprta vrata, lahk bi su na vrt, ampak ne, on bo sred kuhne to naredu. resno-moram ga dat kastrirat k hoce svojo sestro naskakovat (fotka-moja ikonca). to mi pa glih ni ql.
Take it easy

vem da ne. 'mal' ga razgana. meu je odprta vrata, lahk bi su na vrt, ampak ne, on bo sred kuhne to naredu. resno-moram ga dat kastrirat k hoce svojo sestro naskakovat (fotka-moja ikonca). to mi pa glih ni ql.

Ah, živalcam ne morš nč zamert. Kastrirat pa ga le daj, ja, preden jo naskoči x:)x

bbb....fotke so super......tale rošast maček je res car...... x:px :palec:

druidka....zdej šele vidla tvojo fotko......uau....sam tud tale sivo zelena kombinacija je čist nora..... :2src: ......pa tole ni čist navadna mačka......pasma?.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

(popravljeno)

To je pa moj Muri - najdenček, ki mi je prekrižal pot le mesec po tistem, ko mi je umrla psička ki sem jo imel 13 let. Seveda sem ga posvojil in danes pravi lepotec :-)

kaj pa vem, slikce ne morem naložit :inocent: ... kakšn url strani, če mam pa sliko na kompu :sori: xrolleyesx

Popravljeno -> Apogej

Honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere. -

- "Pošteno živeti, drugega ne prizadeti, vsem pa dati to, kar jim pripada."

http://shrani.si/f/42/jc/2WV34uU0/userbar44128sest.gif

To je pa moj Muri - najdenček, ki mi je prekrižal pot le mesec po tistem, ko mi je umrla psička ki sem jo imel 13 let. Seveda sem ga posvojil in danes pravi lepotec :-)

kaj pa vem, slikce ne morem naložit :inocent: ... kakšn url strani, če mam pa sliko na kompu :sori: xrolleyesx

x:Dx x8Dx

Majstore, pojdi v temo Slika dneva, na stran 154, bolj pri dnu.

Pa si poglej kako sliko naložiš prek Slikomata.

Ali pa uporabi tale link

Freeimagehost

Pa da vidimo Murija... :palec: x:Dx

Ne ravno:) rodovniška gospa mama šla v kurvarijo x;)x sicer pa -razen da ni tako zelo buckast je izrezana mati x8Dx prisvojil si vse psice daleč naokoli x:px

Zdaj pa mačkonari:) - naj omenim, da niso višek lepote -namenoma -ker vsi lepi mački so čudežno izginili(ali so bili ustreljeni, ali ukradeni, ali povoženi..torej..smo spremenili taktiko in tile se še kar držijo doma)

Tole je Jaka - mačkonar št. 3 - padel lani enemu tipu iz motorja avta in najprej ostal pri nas, potem se preselil k sestri in zdaj se ponovno vselil k nam - valjda zato, ker lahko spi na moji postelji..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Rumenemu je čisto zares ime Žučo, beli je Piko..

jež pa pride tu in tam naokoli

:inocent:

:vio:

x:o)x

:eek: x:Dx

Pa Žučko je tak kot moj... xsrcx :palec:

Ježek je pa... x:Xx x:Dx xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...