alef 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 HELP!! nj mi se kdo pove, ce se vid moja ikona plz! VIDI SE!! Samo jaz sem razumel da si hotela sliko objavit... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 ej dobr d me ne vids zdj k ti TAKE OSLE KAZEM! BLEEE PA STRASIT ME! Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 ej dobr d me ne vids zdj k ti TAKE OSLE KAZEM! BLEEE PA STRASIT ME! Evo tudi tebi... http://www.cosgan.de/images/midi/frech/a080.gif http://www.cosgan.de/images/midi/figuren/a020.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 pismo sm ze pomislila da se mi mesa pa ne znam vec z netom delat. (ceprov zdj skor sam se z mobilcem srfam hehe. kermu se pa da bit nonstop not pa sedet?) pa nema me vec strasit. i'm 2 young 2 die damn it! Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 http://thumbnails.freeimagehost.eu/117/a8b3621169769.gif Naša tamala... Suhica, ampak živahna... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 Uuu, take mace pa še nisem videla. Pa kje pa to leži, no. Nč povšterčka spodi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 Uuu, take mace pa še nisem videla. Pa kje pa to leži, no. Nč povšterčka spodi. Pa... ...si izbira po svoje, kakor ji paše... Tudi povšter najde, ali pa se spravi name... Slikana je na krušni peči, na polički, kjer je toplo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 Dobr pol . Pa krušno pečko mate, fensi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 (vse kletvice mozne-v cenzuri, that is) butast mack se je su podelat sred kuhne na tepih (ne ta na fotki)!!!! zj gre pa res na kastracijo dost mam tega!! Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 naša lepotička Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 (vse kletvice mozne-v cenzuri, that is) butast mack se je su podelat sred kuhne na tepih (ne ta na fotki)!!!! zj gre pa res na kastracijo dost mam tega!! No, no, muc že ni butast. Ga je pač prtisnlo ravno sred kuhne . Kar se pa kastracije tiče - ta ne vpliva na kakanje druidka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 vem da ne. 'mal' ga razgana. meu je odprta vrata, lahk bi su na vrt, ampak ne, on bo sred kuhne to naredu. resno-moram ga dat kastrirat k hoce svojo sestro naskakovat (fotka-moja ikonca). to mi pa glih ni ql. Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 naša lepotička tale je ko un maček iz Pet Cemetery da bi ga imela scorpio girl bi še razumel, ampak ti tale muc pa čist prenežno gleda, da bi bil moj Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 zlo lepa maca, druidka. Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 vem da ne. 'mal' ga razgana. meu je odprta vrata, lahk bi su na vrt, ampak ne, on bo sred kuhne to naredu. resno-moram ga dat kastrirat k hoce svojo sestro naskakovat (fotka-moja ikonca). to mi pa glih ni ql. Ah, živalcam ne morš nč zamert. Kastrirat pa ga le daj, ja, preden jo naskoči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 eh, sj ga mam rada, sam k on zlo rad moje zivcke testira. :-) Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 bbb....fotke so super......tale rošast maček je res car...... druidka....zdej šele vidla tvojo fotko......uau....sam tud tale sivo zelena kombinacija je čist nora..... ......pa tole ni čist navadna mačka......pasma?..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Tole pesjanar Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apogej 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 (popravljeno) To je pa moj Muri - najdenček, ki mi je prekrižal pot le mesec po tistem, ko mi je umrla psička ki sem jo imel 13 let. Seveda sem ga posvojil in danes pravi lepotec :-) kaj pa vem, slikce ne morem naložit ... kakšn url strani, če mam pa sliko na kompu Popravljeno 4. oktober 2007 -> Apogej Citiraj Honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere. -- "Pošteno živeti, drugega ne prizadeti, vsem pa dati to, kar jim pripada." http://shrani.si/f/42/jc/2WV34uU0/userbar44128sest.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 naša geja je mešanka z modro britanko.jo je sestra šla iskat zase prek enega oglasa, samo je pol geja pristala pri nam.in jo razvajamo, kolikor se le da Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 To je pa moj Muri - najdenček, ki mi je prekrižal pot le mesec po tistem, ko mi je umrla psička ki sem jo imel 13 let. Seveda sem ga posvojil in danes pravi lepotec :-)kaj pa vem, slikce ne morem naložit ... kakšn url strani, če mam pa sliko na kompu Majstore, pojdi v temo Slika dneva, na stran 154, bolj pri dnu. Pa si poglej kako sliko naložiš prek Slikomata.Ali pa uporabi tale link Freeimagehost Pa da vidimo Murija... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Ne ravno:) rodovniška gospa mama šla v kurvarijo sicer pa -razen da ni tako zelo buckast je izrezana mati prisvojil si vse psice daleč naokoli Zdaj pa mačkonari:) - naj omenim, da niso višek lepote -namenoma -ker vsi lepi mački so čudežno izginili(ali so bili ustreljeni, ali ukradeni, ali povoženi..torej..smo spremenili taktiko in tile se še kar držijo doma)Tole je Jaka - mačkonar št. 3 - padel lani enemu tipu iz motorja avta in najprej ostal pri nas, potem se preselil k sestri in zdaj se ponovno vselil k nam - valjda zato, ker lahko spi na moji postelji.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Rumenemu je čisto zares ime Žučo, beli je Piko..jež pa pride tu in tam naokoli Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Rumenemu je čisto zares ime Žučo, beli je Piko..jež pa pride tu in tam naokoli Pa Žučko je tak kot moj... Ježek je pa... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Še par fotk sem najdla - pol pa neham Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.