Skoči na vsebino

Hišni ljubljenčki

Tamburin

Recommended Posts

:vragec:

narboljsh pes chuvaj je lesen na gumjast ketn..... :inocent:

lesen de ga ni treba futrat.....na gumjast ketn pa zato k ga gospodar zjutri u rit brcne pa ceu dan okol bajte skache

tak....taprau gorensk pes

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

Hm....ne morem kar zdele bit tiho, ker mam jaz tud rada zadnjo besedo xDDx

Se strinjam ja kar si napisla...z vsem.

Hm samo nekaj me muči kje sem jaz napisla da je treba psa stradat.

Tko zdaj pa konc debate xDDx

Amm .. ni še konc debate x:Dx . Nikjer nisi napisala, da je treba psa stradat, jaz sem te samo razumela, da to odobravaš. Se opravičujem za nesporazum. Tko, zdej pa še lahko kaj napišeš, da boš imela zadnjo besedo x;)x x:Dx

aakhut x:Dx x:Dx

Ti si bebo alef... Pes je pol 100 krat bl ubogau in bil pohleven...

js se tega nism spomnu...

to hod tko v šolo... in pomagal je ne renči več na ns in ne misl več, da je šef, sploh pa,

je vedel zakaj je blo tko, no pa tud če ni takrt, zdej če še renči, ko ma kost pa prideš mim

ga spravš nekak v "kletko" v kateri ma ful placa ( da nauš spet začel o mučenju živali)

in mu tist uzamš in ga not pustiš 10 min. in pol ga spustiš in ko ni več nekj tupo gleda pol se pa umiri,

in če nč ne teži pa je priden, dobi nazaj pa še, ta ukrep, 2 dni brez hrane je skrajni!!!!!!!!!!!!!!

Iztok :wOOt:

Ja hvala dete za temeljit in strokoven opis kako se šola psa... x:Dx :palec:

Bom upošteval to ko bom šolal naslednjega.

Zdaj moram pa poštudirat kje sem ga pri dosedanjih šolanjih polomil... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/k045.gif

Jaz mojemu lahko vzamem kost, nikoli ni zarenčal name, uboga me brez prisile, pa ga nisem nikamor zapiral... :inocent:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Zdaj moram pa poštudirat kje sem ga pri dosedanjih šolanjih polomil... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/k045.gif

Jaz mojemu lahko vzamem kost, nikoli ni zarenčal name, uboga me brez prisile, pa ga nisem nikamor zapiral... :inocent:

a pr zheni ti je tut ratal?

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ej kok teb počas potegne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi smo psa zasral, k smo ga dal takrt k je najbol pomenbn v eno šolo k se ni ničesar nauču, kr je učitelj

govoru kok je ps tup ane

in zdej ga odvajamo tega, da renči na ns bebo :vragec: :vragec: :vragec: :vragec: :vragec:

http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz.

Ej kok teb počas potegne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

komur pozno pride...........................................................dlje uzhiva

zlomk....tralala

a pr zheni ti je tut ratal?

zlomk....tralala

x:o)x :vragec:

Meni ne, ženi pa je... :inocent:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Mi smo psa zasral, k smo ga dal takrt k je najbol pomenbn v eno šolo k se ni ničesar nauču, kr je učitelj

govoru kok je ps tup ane

in zdej ga odvajamo tega, da renči na ns bebo :vragec: :vragec: :vragec: :vragec: :vragec:

Če ste psa zasrali ste ga sami, ne zaradi učitelja.

Ker vam ni potegnilo da je pasja šola bolj namenjena lastniku kot pa psu... x:o)x

Sicer bi pa ob tvoji perfektni pismenosti človek rabil prevajalca da bi te razumel... x:o)x

Dete...http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/c050.gif

Tko, zdej si pa lepo lupčka dat, pa se pobotat x:)x

x:Xx

x:Xx

x:Xx x:Xx x:Xx

OK... x:Dx

Eden zate

Eden za Arona

Trije za vse ostale... x8Dx x:)x

da probam če je ratal ...

? zakaj ni ratal :ermm:

zato k che neki nardish...pol to NARDISH

che pa probash che rata...pol pa uchasih tut NE RATA

zlomk....tralala

evo, jo, našo lisičko

Aja pa Alef, hvala. Sej ti že veš, zakaj ane xokkx

x:Dx x^x :vtz:

Tule pa lahko vidiš katere pasme je moj Tedi... xsrcx

Beauceron

joj, luškan Tedi. Sam nekej: a je te pasma slučajno kej v sorodu z dobermani? k sm vidla slike, sta se mi zdeli mal podobni, al se samo meni dozdeva?

ma ja res je mal podoben dobermanu

Podobnost je.

Samo bolj pravilno bi bilo reči da je doberman podoben Beauceronu.

To pasmo so uporabili pri vzreji in nastanku pasme Dobermann.

Beauceron je avtohtona pasma, to pomeni da ni bilo nikoli nič dodajano in spreminjano s križanjem z drugimi pasmami.

Le nekje v 19. stoletju so z vzrejo nekoliko omilili značaj teh psov.

Prej je bil to na pol divja žival, uporabljali so ga za obrambo živine pred volkovi in medvedi. xsrcx

Podobnost je.

Samo bolj pravilno bi bilo reči da je doberman podoben Beauceronu.

To pasmo so uporabili pri vzreji in nastanku pasme Dobermann.

Beauceron je avtohtona pasma, to pomeni da ni bilo nikoli nič dodajano in spreminjano s križanjem z drugimi pasmami.Le nekje v 19. stoletju so z vzrejo nekoliko omilili značaj teh psov.

Prej je bil to na pol divja žival, uporabljali so ga za obrambo živine pred volkovi in medvedi. xsrcx

Tako ko naš Aron on je "original"nemški ovčar je čist prijazen tak družinski kuža

http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz.

Tako ko naš Aron on je "original"nemški ovčar je čist prijazen tak družinski kuža

Nemški ovčar ni avtohtona pasma.

Tako kot npr. doberman ustvarjen s vzrejo in križanjem raznih pasem, da so bile dosežene željene lastnosti.

Je pa to tudi stara pasma, menda je obstajala že v 18. stoletju.

Drži pa da je to ena najboljših pasem za šolanje, ker sta bili vodljivost in sposobnost učenja tudi med zahtevanimi lastnostmi... :palec:

Ne vem koliko ti je poznano o tej pasmi, pazit moraš da bo imel vedno dovolj gibanja.

Drugeče ima lahko na starost probleme s kolki.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...