Alan_New 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 Mrcina se je brez besed in samoiniciativno preselila s svojega ležišča na posteljo. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Ajčiii.. Še vedno te pogrešam na trenutke.Sonček moj mali. http://www4.slikomat.com/07/1021/dte-aji.jpg http://www4.slikomat.com/07/1021/d22-175330370-384732d745-o.jpg Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Naš debeluhar ... Je vmes že čisto shujšal, revšče kosmato, pa sta ga staradva uspela nazaj poredit, da zdaj zgleda kot pristen član naše familije. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 fat cat od Lisbone kužika je lepa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 vidla letosnji prirast mame in ata jeza k zivita na nasem dvoriscu. lustn mali buck. Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 jaz sem tud vidla ježka danes na večernem sprehodu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 Mrcina se je brez besed in samoiniciativno preselila s svojega ležišča na posteljo. Najbrž imaš udobno posteljo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 Včeraj je soseda prinesla mlado mucko, približno tri mesece staro če sodim po velikosti. Bila je mokra, lačna, prestrašena... Iz vasi ni, ker je očitno navajena biti v stanovanju, z ljudmi.Tu pa razen naju nihče nima mačkov v stanovanju.Spet ena zavržena živalca... Tega je ob glavni cesti Ljubljana - Kočevje kar precej, posebno pred in med prazniki... Tu pri meni bolj redko, se pa najde tudi kakšen ki odvečno živalco pripelje prav do tukaj... Zdajle mi čepi na rami in mi mijavka v uho... Ko se mi nafilajo baterije za fotoaparat bom dal pa še slikco... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 Evo Arona! http://byfiles.storage.live.com/y1pVyeX4CV...-hw-khKXbMv3J0M to sem ga jaz slikal Iztok Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 Evo Arona! jaja, muca je zakon, če je na tapravm mestdrgač mam pa jst fajn fotr za domače ljubljenčkeČEVELJ Z JEKLENO KAPCO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 lep Iztok tale tvoj peso. je še mlad ... a pri vas tud copate grize... Copate? ma ja zdej ko sem si kupil ene nove, iz pliša, za čez zimo, je najprej mislil, da je igrača zanj pa mo ga odvadl, da jih ne grize več, lepo mu jih vzameš, pa rečeš ne, ene 3krat mu je blo treb povedat, zdej si jih pakdaj pa kdaj za blazin vzame Iztok Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 Najbrž imaš udobno posteljo. Danes pa je neka mačka gostovala na našem balkonu, v ležišču od našega mačka. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 kaj je maček naredil? Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. oktober 2007 Prijavi Deli 31. oktober 2007 Evo slikce od naše posvojenke... http://thumbnails.freeimagehost.eu/143/2f94851427823.gif Takole se greje in drema na krušni peči... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 31. oktober 2007 Prijavi Deli 31. oktober 2007 jezus marička kak lubček šikan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. oktober 2007 Prijavi Deli 31. oktober 2007 mačica ... kako so jo pa ostale muce sprejele? Od tamalih je ostal samo črnuh... Oranžni bi se igral z njo, pa je mal prevelik in se ga mal boji... Črnuh je pa navdušen nad njo, pa ona nad njim tudi... Samo stari dve nekaj pihata nanjo, pa se tudi že umirjata.Tedi bi jo pa na vsak način rad polizal, pa je že dobil eno po nosu od nje... jezus marička kak lubček šikan In tako ti nekdo pripelje pred bajto in vrže iz avta... Soseda je videla, avto se je ustavil na koncu asfalta, eno hišo pred najino, nekdo je vrgel muco ven in odpeljal.Prvo se je zatekla k sosedu, pa jo je soseda dala nama, ker so njihovi mački preveč pihali nanjo. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 31. oktober 2007 Prijavi Deli 31. oktober 2007 In tako ti nekdo pripelje pred bajto in vrže iz avta... Soseda je videla, avto se je ustavil na koncu asfalta, eno hišo pred najino, nekdo je vrgel muco ven in odpeljal. :!!: prasice!!!! hvala bogu, da je lubika bila odvržena v bližini prijaznega Alefa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. oktober 2007 Prijavi Deli 31. oktober 2007 he, he ...tale je pa čist podoben našemu prvemu mačkonu...Gorbiju sam ni bil tolko šekast po glavi je imel samo eno krpico tako kot takratni predsednik Gorbačov x:Dx Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 31. oktober 2007 Prijavi Deli 31. oktober 2007 Folk zna bit hudoben ja.Saj se je tole tudi pri nas že zgodilo, dva mačkonara nekdo odvrgel, samo se naš pesjanar nič ni strinjal z dodatnimi mačjimi člani - tako, da je mačico posvojila sestra, ki pa jo je potem predala naprej. Soseda pa tudi hitro našla dom za drugo. Se bodo že uštimali in pohvaljen Alef Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. oktober 2007 Prijavi Deli 31. oktober 2007 no naša to dela....pa čevlje pa vse živo najraje pa gricka leseno pručko.... ja ....pa ni sama....ker ponavad pravijo da pes grize zato ker ji je dolgčas....ne vem kao bi jo odvadli tegaPa alergijo ima račaunalnik....ko srfam ...je tko kt bi dobila inekcijo v zadnjo plat...nema računalnika Moj črnuh je pa očitno ubrisan na računalnik... Najraje skoči na tipkovnico, po možnosti ko kaj pišem... Ali pa lovi kazalec od miške po monitorju... Tudi ta nova ima podobne štose... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 31. oktober 2007 Prijavi Deli 31. oktober 2007 :!!: prasice!!!hvala bogu, da je lubika bila odvržena v bližini prijaznega Alefa se strinjam :!!: :!!: :!!: Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 Normalno Alef ...kaj boš klofal po tipkovnici ...če je pa ona na razpolago za čohanje :vragec: Zgleda da je moj črnuh tole prebral... Malo prej mi je pregriznil kabel od miške... Na srečo sem imel še eno staro, pogojno uporabno... Bo treba brezžično nabavit... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 Storilec zgoraj opisanega dejanja trenutno čepi na moji rami in verjetno planira naslednji podvig... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 Storilec zgoraj opisanega dejanja trenutno čepi na moji rami in verjetno planira naslednji podvig... x:Dx jaz pa home alone in s Tristanom dobro izkoriščava spal pri meni v postelji celo noč (zanimivo, včasih je 5 minut zdržal na trebuhu mojem potem pa šel dol k nogam spat, danes pa pristal na vrhu mene kakorkol sem se obrnila ), ob 5:45 me zbudil, da gre ven.. sem že pozabila kako je tole, njegova urca točno na 5:45 tempirana pa pol vstajanje in na pol v spanju odpiranje okna.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 Nekaj okoli tega kam maček hodi ležat... Moj veliki Žučko se večkrat spravi ležat na mojo posteljo, vedno k nogam.In vedno na mojo, nikoli na ženino... Pa pred leti sva imela enega belega mačkona.Nikoli ni hotel biti pri meni v naročju, razen kadar je bil kaj bolan.Takrat je vedno prišel k meni, kadar je bil pa zdrav me je pa ogrizel in opraskal če sem ga vzel v naročje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.