borism 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Tvoje so menda "waserdiht", dobro nizka napetost, pa baterije, no pa vseeno...lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 <font color="orange">Kaj razmišljate,ko se tuširate; dobite kake meditativne´ ideje_http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gif</font id="orange"> Pokowcpozimi, da čimprej mine...poleti pa, da čimdlje zdrži... voda namreč... Meditacije pa vmes ni...vsaj pozimi ne... me preveč zebe Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 ,,hja kok sem jest en fejst fant, ko se medtem gledam v špeglu,... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 ,,hja kok sem jest en fejst fant, ko se medtem gledam v špeglu,... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 ko sem sama pod tušem razmišljam kako lepo je, če te umiva kdo drugi.......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 jest se pa veliko rajsi kopam.... mmmm, polna kad vode, pena - po možnosti dišeča sivka, dobra knjiga (če pa je sila, pa tudi študijska literatura ).... včasih tudi nekajkrat na teden... to kr rabim... najbrž zaradi mojga rakovskega sonca... voda.... da se potopim vanjo.... da me obliva... pogreje.... očisti... skulira.... Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 ja, razmišljam.......hmmmmmmmm.................. vse sorte Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Ce si naredim diseco kopel, berem ali pa si v kopalnico prinesem radio.. Med tusiranjem pa pojem.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Razmišljam: kva bi dal, da bi mi ena zravn pela........... Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Mislim na avtorja vprašanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Mislim na avtorja vprašanja pacek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.