kajster 19. oktober 2012 Prijavi Deli 19. oktober 2012 Ali v Sloveniji prevladuje razum ali ne razum? Kot v znanstveni videoigri | Dnevnik http://www.dnevnik.si/tiskane_izdaje/dne... Na različnih koncih Cankarjevega doma se je včeraj podgeslom Od razuma do izuma Komentar: Od razuma do izuma, je dober simbol za znanost in izumitelje,toda problem nastane, če imamo Slovenci dovolj uma, a tisti ki pa odločajo ovrednosti teh razumov, pa nimajo razuma! To lahko trdim iz praktične izkušnje, ko je SFI s svojo ocenjevalnokomisijo ocenil mojo znanstveno raziskavo, ki je razen ostalega, tudi usmerjenav medicinsko znanost, ko razkriva naravne zakone o vzrokih za nastanek raznih,do sedaj še ne poznanih vzrokih bolezni, kar je praktično tudi dokazano in vvsakem slučaju izvedljivo ter temelječe na boljšem poznavanju samega atoma inmolekule ter njih energij pa vse to niso razumeli in so zato to mojo prijavo naForum inovacij odvrgli predvsem zato, ker nekih novih pojmov niso razumeli pase jim je zato dozdevalo za malo in zato tudi niso zahtevati od mene še dodatnoobrazložitev! Slovenci nismo med zadnjimi po znanstvenih odkritji inizumih zaradi premalo razuma, temveč zaradi nerazumna! Citiraj kajster Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 19. oktober 2012 Prijavi Deli 19. oktober 2012 Slovenci nismo med zadnjimi po znanstvenih odkritji inizumih zaradi premalo razuma, temveč zaradi nerazumna! moram rečt, da sem skos mislu, da nismo lih tko šwoh z izumitelji. pa tut nisem vedu, da je kdaj to kdo meril-primerjal...in predvsem, katera merila je uporabil, da je nekej ovrednotil kot znanstveno odkritje?ker... npr. toplo vodo so pogruntal usi narodi... pa ne vem, če je to lih znanstveno odkritje 2 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.