Skoči na vsebino

kaj pomeni pravi prijatel?

aboyanasanna

Recommended Posts

(popravljeno)

ja, ogromno situacij je možnih. :)

Kar pa ne pomeni da (jaz osebno) razmišljam o vseh ali da me zanima jih vse preanalizirati, morebitne, možne... :)

No ja, kot sem že napisala, pri petdesetih malo drugače razmišljaš, pa tudi lažje je delati zaključke po tem, kar je bilo, kot pred tem, kar morda bo. x:o)x

Skratka, imaš nekoga, ki ti stoji ob strani, mu zaupaš, to je v tem trenutku zelo pomembno (sem mislila da nimaš nikogar).

Prijateljstva pa tudi še pridejo, tudi prava.

super. x8Dx

ja vsekakor je najbolši fant kar ga poznam živava na koruzi haha samo je že razmišlal,da bi se kar poročila

je malo zmešan fant sam dobro je pač podobn meni x8Dx ne želim se še poročiti xDDx ne vem če se sploh bi kdaj...

zdej mam ful dela s temi kužki,k ga dobim iz Rusije in je čist noro sam k ne morm počakat.Ja me ima ful rad tako,da

je kar v redu.Mogoče me ima še malo preveč x:Ix

Popravljeno -> aboyanasanna
Deli na socialnih omrežjih

če bi bila dobra prijateljica ne bi mi mojega fanta vzela če se postavim v to vlogo samo bi bila pa hvaležna za njeno iskrenost,da mi pove,ne ni mi v redu,da bi trpela in mi to nenehno govorila če bi delala to bi jo postavla pod vprašanje?kdo ji je več pomembn jaz ali on?

vsekakor pa bi bila hvaležna za iskrenost do mene kot,da skriva ampak če se bi zavedala,da ni to prav,da se je zaljubila vanj,ker sva prijateljici bi to skrila ne bi se pred menoj jokala in stokala,da trpi za njim.

nisem nobenga imela imam pa samo njega samo mi ni dovol,rada spoznava raznovrstne ljudi

in on to ve,in mi daje vso svobodo in jaz njemu tako,da pri nama ni problem,si zaupava.

verjetno se ne zaveda, verjetno ji starši niso znali naučiti morale in kako s čustvi, sam polj ji tudi ne moreš zaupati.zdaj ti joka da je zaljubljena in da si ne more mopagat, joj prevečkrat sem videla to zgodbo, ok jo sprejmeš jo imaš še vedno za najboljšo prijateljico. ok se napije in čisto ponesreči kot bo ona rekla poljubi tvojega fanta recimo med plesom, ker se ne zna upirat čustvom. ali pride do kašnega drugega konflikta, verjemimi. osebe ki pravijo da si ne morejo pomagati, so najbolj zahrbtne osebe.in seveda ja rade jokajo in se smilijo drugim.

ampak to so moje izkušnje,ki jih delim s tabo, tvoja je pa odločitev ali je zdravo biti prijateljica s tako osebo ali ne, pa da ne boš mislila da ne sosuščtvujem s tvojo prijateljico ampak mislim da rabi psihiočno pomoč ali nekoga da ji pove par moralnih in jo bo ljubezen do drugega že oddanega poškega pošla.

x:o)x Psihiatrično pomoč?

mislim da ne sledim več debati oz. imam občutek, kot da bi uletela po večih straneh 'dogajanja'...

sploh mi ni več nič jasno.

Prej je bila težava, kako ni nekih pravih prijateljev, ki stojijo ob strani praktično v vsakem trenutku, zdaj imamo pa že fante, prijateljice itd.

Se pa strinjam, da je zelo čudna prijateljica, če ti joka okoli tvojega fanta. x:o)x

Ne vem, no, čudna situacija, sploh si ne morem predstavljati ali se še manj kaj vživeti...

kot bi v trenutku čisto druge zgodbe bile v igri...

V glavnem, skenslaj take prijateljice in si 'nabavi' nove. xDDx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

(popravljeno)

verjetno se ne zaveda, verjetno ji starši niso znali naučiti morale in kako s čustvi, sam polj ji tudi ne moreš zaupati.zdaj ti joka da je zaljubljena in da si ne more mopagat, joj prevečkrat sem videla to zgodbo, ok jo sprejmeš jo imaš še vedno za najboljšo prijateljico. ok se napije in čisto ponesreči kot bo ona rekla poljubi tvojega fanta recimo med plesom, ker se ne zna upirat čustvom. ali pride do kašnega drugega konflikta, verjemimi. osebe ki pravijo da si ne morejo pomagati, so najbolj zahrbtne osebe.in seveda ja rade jokajo in se smilijo drugim.

ampak to so moje izkušnje,ki jih delim s tabo, tvoja je pa odločitev ali je zdravo biti prijateljica s tako osebo ali ne, pa da ne boš mislila da ne sosuščtvujem s tvojo prijateljico ampak mislim da rabi psihiočno pomoč ali nekoga da ji pove par moralnih in jo bo ljubezen do drugega že oddanega poškega pošla.

jaz svojimi prijatelji zaupam ne vem kakšne imaš ti izkušnje čeprav imam dejansko enega prijatelja,ki je zelo drugačen

in bi naredil enako če bi ljubila koga me bi pustil,da grem,ker me ljubi jaz pa bi naredila enako za prijateljico,kot prijateljica zame

zaupala bi mi situacijo ne bi pa jokala in tožila,zaupat nekomu neko nesrečo še ne pomeni,da jokaš nekomu če mu zaupaš svoj problem

če z nekom deliš neko težo,k te teži ni nujno,da tožiš in jokaš ampak jo deliš z njim,ker si popolnoma iskren s to osebo

to pomeni zaupanje deliti.

ljubezen dveh oseb ,to sta dve ptici,ki letata in vsaka ptica ima določen problem in,ko daš težo drugi pomeni zaupanje

med sabo imava pač drugačno mnenje.

Ampak zame je iskrenost tako zalo pomemna in zaupanje,to ne pomeni,da jokaš in komu škodiš poznam,dva para

k se je fant zaljubil v punco in njegovemu prijatelju povedal,da je zaljublen vanju sta bila nekaj časa med sabo čudna....

dejansko sta sprejela,ko ni bilo fanta, je drugi prijatel jo rešil pred problemi

in mu je bil fant hveležn za to....

ampak nikoli pa ni nič storil kar bi ogrožal prijatelstvo med sabo proti njemu.

Večina je tkaih kot praviš ampak jaz nisem kot ti,in nisem kot so drugi....oprosti jaz se ne strinjam s tabo

sem videla že vse mogoče probleme

imaš vse sorte,ampak to je pravo prijatelstvo zame!

(popravljeno)

poglej te popolnoma razumem in ti čestitam da slediš svojim sanjam in odločitvam, neglede na to kaj si drugi mislijo.

glede prijateljev sama vidiš kateri te izkoriščajo,ja seveda vedno kadar si dobra oseba boš imela veliko takih priveskov.poglej daj času čas. tisti dobri prijatelji ja ti bodo stali ob strani čeprav jim ne boš dala nič v zameno.zdaj je pravi čas,preselila si se torej ljudje ne vedo tvoje preteklosti začni znova živi za sedanjost.sem šla skozi podobno zgodbo kot ti sam da sem se jaz pri enaidvajsetih ne samo preselila na drugi konec države ampak sem šla kar čez lužo v južno ameriko.ampak tam sem ugotovilass vbistvu ja keri so moji pravi prijatelji tukaj v sloveniji in keri niso.kot praviš druge znance daj na of in z resničnimi prijatelji se druži pač takrat ko ti paše.

vidim da si rada sama si pa želiš tudi prave prijatelje, ne skrbi skozi čas bodo prišli.ne biti sramežljiva deli svoje misli svoje zamisli neglede kakšna je reakcija drugih samo tako boš lahko našla sorodne duše, ki čutijo in mislijo drugače.

pusti preteklost zasabo in uživaj življenje sedaj, pa nikar ne misli da si čudna ker nisi kliše kot drugi, si sonšek ki sije med samimi istimi ljudmi.

meni so dostikrat doma rekli da sem čudna še zdaj to slišim vsakič,ampak povem ti jaz se jim nisem dala prepričat in zdaj imam res res dobre prijatelje,in se imamo neizmerno radi

tukaj si povedala,da sem sonček med samimi istimi ljudmi ampak opisuješ samo enake ljudi in tvoje situacije med enakimi ljudmi.

(popravljeno)

Ja, sem se že od začetka spraševal, if u r boy or a girl , ... and i decided rightly, 4 u 2 b girl x:)x

Lp + #

lahko me kličeš punčka ali fantek x:px imam kratke lasje po povem je lažje česat OHO OHO

Pa naj povem kdo sem x;)x Ime mi je Urška,stara sem 21 let,moj rojstni dan je 12.7 ravnokar sem se preselila iz mojega kraja v Novo Goricu,v okolici pravijo,da primorska zgleda tko,da vedno burja piha zato se moraš dobro držati svojega fanta ali hiše,da te ne odnese,imam na primorskem v mojem novem domu sosedo k se zjutraj ob 4 zbudi in pogovarja s svojimi kokoškami,kokoške so podobne sosedi,včasih jim tudi kakšno pesmico zapoje,ko pomislim nanjo se ne morem nehati smejati,imam balkon in imam poln razgled kaj počne,nism opravliva ampak je tako smešna gospa,pravijo,da ima na hrbtu grbo,ki jo ni mogoče izbrisatix:px o meni pravijo,da sem čudna in,da nikoli ne pišem po navodilih in vejice in napake v pisavi,zato imajo vedno po raznih forumih pritožbe proti meni,ampak nekaterim se zdim zabavna, :o|o: ampak po večini se pritožujejo,res imam preveč,da povem,imam nekakšen svoj humor,ki ga je malo težje spremljati ampak bo nekako šlo ane?ne maram jaz krivic,ne maram laži in določena oseba pravi,da nimam napak,da sem popolna,ampak ne vrjamem v te besede,čeprav pravi,da vedno naredi kaj narobe in,da odpuščam sproti napake, njegove ampak,da pri meni ni napak,res čudno gledam kaj želi povedati,ta oseba,ki je podobna meni,to je pravi prijatel se mi zdi,jaz prihajam iz Kranj in sem totalni gorenski naglas,ko me je prijateljica vprašala,ko sem omenila beseco BECA,je mislila,da govorim o pevki,ki poje pesmi,kot je CECA,ampak kaj pomeni BECA,beca pomeni ovca kot BECEK,ampak BECA je ženskega spola,becek je nasprotnega vmesnega ni, jaz sem po duši umetnih in vedno bom kjerkoli bom do konca mojega življenja,rišem,oblikujem,ustvarjam,fotografiram celo strižem,moja življenjska zgodba bi zelo dolgo trajala,ker ne morem vse povedati o sebi bi na kratko,no moja soba v Kranju je moja umetnina na steni so polme in viseča mreža in je resnično popolna slika kar sem kdaj naprisala,tam v tist sobi je moje preteklo življenje,želim povedati,da nisem žurerski tip,niti ne maram polno ljudi na kupu,to se meni zdi dolgočasno,da bi hodila v lokale ali podobne stvari,tam ne bi najdla ljudi s kom lahko govorim,zato nisem tega počela kot počnejo vsi,my room is my party,ko sem risala in določene stvari dosegla v moji umetnosti,nekateri ljudje niso razumeli mojo umetnost,ker je drugačna,ljubim barve in moje stvari so zelo sijoče,žive najbrš zaradi mojega karakterja,dokler nisem videla tudi odzive na moje umetnine,je bilo težko to je moje srce tu je moj dom,in to sem jaz,nisem znan umetnik ampak sem pa čuden nikoli ne poslušam,kaj moram narediti,nikoli nisem :V: ampak večina odzivov je bilo pozitivno zelo dobrih,ampak včasih bi najraje zajokala,ni enostavno in ni lahko,enostavno si drugačen,ko rišeš vsako potezo,se ti zdi,da boš našel kdaj sebe,ker v tem si ti sam to kar si,in moji občutki in čustva so bili nekako čisto bol žalostno,ko si risal,fotografiral,si sebe delal,in te čustva še vedno čutim,mogoče,ker imaš veliko za pokazati,in ne moreš včasih vrjet,kaj vse lahko narediš,kot prijatelje ne bi zapustil in jim pomagal,vem pišem v moškem stilu,sem še vedno punca,my style,sem imela nekatere ljudi okoli meni,ki nikoli niso sprejeli mene,lahko sem bila nekdo drugi ampak ne jaz,deleli so ogromne napeke,me przadeli na vseh področjih kar je možno ampak še vedno,ko me pokličejo dejasko mislijo,da je že vse pozableno,ker jaz odpuščam neglede kako hudo je,ne morem biti kot oni,ta oseba,ki mi je rekla popolna si,je mislila to,mene,in včasih resno mislim tako,da ne ranim jaz,ampak drugi mene,je rekel,oziroma jaz rečem in mislim mogoče zato,ker jaz ne morem ranit,drugi mene,to je moja usoda oziroma preteklost,ampak srce moje je drugačno kot ostali,to moram vedeti,ne bom govorila kakšne hudobije to te ljudje delali,ampak ko me je določena oseba prizadela,k rečemu temu ljubezen, sem stala na hribu,na enakem hribu kjer sva bila in vse je šelo na koščke,to tako boli,ne vem

kako je prišlo,ta bolečina se je shranila v meni to leto,v želodcu,pravijo,da psihično potuje do želodca,da telo več ne zazna razliko med ljubeznijo in bolečino

in tako me je bolelo ves čas,ko sem bila blizu osebe k me je imela rada je v želodcu ali v trebuhu tesnoba,bolečina,ni vedela razlike med ljubeznijo,ker je prepričevala vse dodatne poteze,ker nekoč je nekdo to izkoristil,da daš čisto vse,svojo dušo,srce,tebe nekomu,ampak potem nihče ni mogel poleg,ker ljubezni ni več obstajalo,le bolečina,ni moralo več sprejemati ljubezni,ker je bolelo in še vedno boli,če nekoga ljubiš tako,in ti še zadne upanje umre,ne moreš priti nazaj,ker moj krog ljudi me nihče ni maral,mogoče so me spovražili ne vem,sem morala oditi od doma,ker sem morala,ne bom govorila moje življenske zgodbe

in kaj je bilo ampak morala sem iti

lahko rečem z eno besedo sem bila čisto sama,čisto,vem občutek in vem kako je ampak so sedaj nisem obupala čeprav sem živela med ljudmi,ki me niso imeli radi,čeprav sem bila čisto sama od rojstva,do zdaj in zdaj se je spremenilo,ne vem kako hudo je bilo prej :C:

YEEEEEEE, xDDx :palec: xDDx JUPIIIIIII, xDDx xDDx xDDx , ... Mi je Že J a s n o http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif x:)x http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

Ti si Tudi "Od Zgoraj" Inkarnirana Duša xDDx xDDx xDDx

Welcome to the Planet Earth x:)x ... no, bolj :o|o:

Nice 2 meet u here x:)x

Še ena izmed "naših" xsrcx

Don't give up http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif xcivx http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

Love is Life xsrcx

Lep večer ti želimo bratje od Zgoraj ki se bomo zdaj sestali na Duhovnem Srečanju ob večerji xsrcx

Over + out x8Dx

lahko me kličeš punčka ali fantek x:px imam kratke lasje po povem je lažje česat OHO OHO

NO, No, NO !!!

NEEE !

Če si Ženska Duša, si pač Ženska Duša .xcivx x:)x

Vsaka Duša se Rodi v telesu istega Spola http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif , ker To Regulira Stvarnik , naš Bog - Nebeški Oče od Večnosti .x:)x

Zdaj pa že res moram iti se pripraviti za odhod :sori:

Lp , čaw x:)x

YEEEEEEE, xDDx :palec: xDDx JUPIIIIIII, xDDx xDDx xDDx , ... Mi je Že J a s n o http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif x:)x http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

Ti si Tudi "Od Zgoraj" Inkarnirana Duša xDDx xDDx xDDx

Welcome to the Planet Earth x:)x ... no, bolj :o|o:

Nice 2 meet u here x:)x

Še ena izmed "naših" xsrcx

Don't give up http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif xcivx http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

Love is Life xsrcx

Lep večer ti želimo bratje od Zgoraj ki se bomo zdaj sestali na Duhovnem Srečanju ob večerji xsrcx

Over + out x8Dx

JAZ SEM SIGURNO OD SPODAJ gor

you give up xDDx

tukaj si povedala,da sem sonček med samimi istimi ljudmi ampak opisuješ samo enake ljudi in tvoje situacije med enakimi ljudmi.

ja sej tako tudi je,to pa ne pomeni da se v vsem strinjam,sama si vprašala kaj si mislimo naprimer o tem in sem ti povedala.

kako si ti naredila v situaciji ali je bila sploh resnična pa ne vem.

jaz lahko govorim samo iz svojih izkušenj

(popravljeno)

ja sej tako tudi je,to pa ne pomeni da se v vsem strinjam,sama si vprašala kaj si mislimo naprimer o tem in sem ti povedala.

kako si ti naredila v situaciji ali je bila sploh resnična pa ne vem.

jaz lahko govorim samo iz svojih izkušenj

ja to so navadni ljudje katere opisuješ,jaz nisem ena izmed njih :o|o: zato bo vedno drugačen

odziv na določene situacije tudi v mojem življenju!x;)x Bye x:px resnično je

ja to so navadni ljudje katere opisuješ,jaz nisem ena izmed njih :o|o: zato bo vedno drugačen

ja seveda,te bom pa čez pol leta seveda če se srečava na luninem forumu ,vprašala če si še prijateljica z tisto osebo in če imaš še istega fanta.....

(popravljeno)

ja seveda,te bom pa čez pol leta seveda če se srečava na luninem forumu ,vprašala če si še prijateljica z tisto osebo in če imaš še istega fanta.....

tisti prijatel k ga omenjam je samo ena oseba kot sem napisala in to je moj fant,ker moj fant je nekako vse v enem

zato ga tako kličem nwm kako bo ampak jaz ostanem enaka neglede kako bo ! Zato se pri meni nič ne spremeni. x:)x

:sori:

tisti prijatel k ga omenjam je samo ena oseba kot sem napisala in to je moj fant,ker moj fant je nekako vse v enem

zato ga tako kličem nwm kako bo ampak jaz ostanem enaka neglede kako bo ! Zato se pri meni nič ne spremeni. x:)x

tukaj si pa zdaj močno nasprotuješ,včasih je bolje ne podati komentarja. vse se skozi spemija kot si prvo rekla

(popravljeno)

sem bila brez doma,brez stehe nad glavo,nič me ni spremenilo,želodec in srce je bolelo kot bi zlomil steklo,zdaj je pa dovol

karkoli bo me ni strah,ker prihodnost bo lepa x:)x

:sori:

tukaj si pa zdaj močno nasprotuješ,včasih je bolje ne podati komentarja. vse se skozi spemija kot si prvo rekla

ti ravno ne razumeš kaj bereš ...:o|o:

my life ,this is love.

sem bila brez doma,brez stehe nad glavo,nič me ni spremenilo,želodec in srce je bolelo kot bi zlomil steklo,zdaj je pa dovol

karkoli bo me ni strah,ker prihodnost bo lepa x:)x

ti ravno ne razumeš kaj bereš ...:o|o:

my life ,this is love.

ja včasih res ne.....

ali pa prehitro odgovorim

se strinjam tako je treba razmišljat pozitivno

(popravljeno)

zdej k ful ne vem kje nej začnem sem včasih pisala zgodbice pa sem potem nehala z nekim razlogom pa dnevnik zdej se tko veselim

kužka,da nwm kje naj začnem k bom pisala same neumnosti,kužek čez 5 mesecev šele z Rusije sam nisem sigurna ali bo primeren

sem pa že čist na glavi, :eek: ker če bom najdla koga prej bo lahko čez 3 mesece x:px samo malo prekmalu oziroma bomo videli :o|o:

pišem zto k nwm kaj nej delam so i don't know,bo imel roza blazine oh ja xDDx ii metučki letijo x:Ix traparije pišem k se tko veselim

neki morm :O: ,da lahko spim ponoč x:px ŠMOTKO šem jaž

jaz osebno ne bi sovražila ali ji zamerila če bi se naprimer zaljubila v mojega fanta,saj vem,da na to ni vpliva,vem pa,da bi se marsikdo odzval drugače in bi zamerila v tem primeru jaz ne!To bi bila moja prijateljica zakaj bi ji zamerila,saj ni kriva,da se zaljubi.

pri mojih prijateljicah je pa tko da so njihovi fantje zame prepovedani in obratno, res je, da imamo različne okuse, samo se držimo načela...moje mnenjehttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

Takole je tole s prijateljstvi..govorim o svojih izkušnjah..al pa učenjih (itak je vse povezano)...

skozi odraščanje, puberteto, obdobja , nam prihajajo v life različni ljudje..si izmenjamo izkušnje,

si zaupamo, se tudi kdaj prizadenemo drug drugega . Gremo skozi čas (ki ga itak ni, khmmm)..

in se spreminjamo. S spreminjanjem nam v življenje prihajajo tudi drugačni ljudje (iste frekvence)..

isti interesi, isto tisto nekaj v nas, kar nas povezuje. Tudi okoliščine se spreminjajo, osnovka, srednja,

faks, služba, družina..Tako je življenje..ljudje nam prihajajo na pot, mi njim..in odhajamo. Se čez čas

tudi poiščemo. In kot da časa vmes ni. In življenje prinese tudi res prave prijatelje..in ta prijateljstva

so nekaj čudovito lepega. Redkega. Imam ogormno znencev, in dva posebna prijatelja.

Prijateljica ima hčero starejšo od mene. In ni res, da moški in ženska ne moreta biti prijatelja.

To prepričanje pri meni ne drži. Vem, da sta lahko.

Včasih se mogoče ne odpremo dovolj, ali ..kaj vem...smo obremenjeni s predsodki?

Pristno, pravo prijateljstvo ne pozna let, ne pozna spola, ne pozna omejitev...

Tako..in tudi če nisem v temi hvaležnosti...sem hvaležna za ta prijateljstva..pač vem, vedno je nekje nekdo,

ko ga potrebujem..in nekdo ve, da sem tu.

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

torej čist en banalen primer imaš družino otroke, pustiš družino doma in greš za tri dni z moškim prijateljem v hribe ali v kino ali na morje in to prijateljstvo ostane lahko dolga leta tako ne da bien od vaju začne gledati na prijateljtvo kot malo več????? dvomim,jaz mislim da je to zelo težko in da ljudje ki to mislijo se sprenevedajo.moški in ženska nikakor ne moreta hoditi skupaj na razna predavanja v kina ali plese kot dva ki sta istospola,dva prijatelja ali prijateljici.

pri mojih prijateljicah je pa tko da so njihovi fantje zame prepovedani in obratno, res je, da imamo različne okuse, samo se držimo načela...moje mnenjehttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

jaz tudi tako mislim vsaj to je zame neka morala.....

torej čist en banalen primer imaš družino otroke, pustiš družino doma in greš za tri dni z moškim prijateljem v hribe ali v kino ali na morje in to prijateljstvo ostane lahko dolga leta tako ne da bien od vaju začne gledati na prijateljtvo kot malo več????? dvomim,jaz mislim da je to zelo težko in da ljudje ki to mislijo se sprenevedajo.moški in ženska nikakor ne moreta hoditi skupaj na razna predavanja v kina ali plese kot dva ki sta istospola,dva prijatelja ali prijateljici.

jaz tudi tako mislim vsaj to je zame neka morala.....

Lahko..zakaj da nebi mogla biti le in zgolj prijatelja?

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...