aboyanasanna 4. november 2012 Avtor Prijavi Deli 4. november 2012 Počakaj še kakih pet, deset let, tvoji prijatelji bodo imeli še bolj resne veze, otroke svoje križe in težave in še manj časa za tvoja možna pričakovanja kaj naj bi prijatelj bil in kaj bi ti od njih rada. Drugače pa prijatelji niso nek rezvni plan za primer, če se fanta naveličaš. Prijateljske vezi ohranjaš, ali ustvarjaš nove, če si s fantom ali samska. se ne strinjam,zame je prijatel nekaj drugega,res je lahko zelo redko prijatelstvo kar jaz iščem ampak,obstaja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 4. november 2012 Avtor Prijavi Deli 4. november 2012 glede na moje izkušnje z preteklimi partnerji sem tudi razmišlala tako,da ne obstaja kar iščem pa to sploh ni res,nekje obstaja prav tokar potrebuješ.Vse ob svojem času. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 4. november 2012 Avtor Prijavi Deli 4. november 2012 skrivnost privlačnosti,na svetu imamo neverjetno privlačnost,energijo,ki naše želje povleče do tebe,čas je potreben,ne veš kdaj točno se bo zgodilo ampak je odvisno od tvojega razmišlanja,ko boš razmišlal,da že imaš v rokah tisto stvar,bo prišel kmalu čas do izpolnitve,ko jo boš res imel,če jo boš želel.Ni omejitve za želje,ker je toliko različnih ljudi po svetu. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2012 Prijavi Deli 4. november 2012 ...kar se tiče fanta ne moreš imeti samo eno osebo na svetu to ni dobro, rabiš še koga drugega ... nekje obstaja prav to kar potrebuješ.Vse ob svojem času. skrivnost privlačnosti,na svetu imamo neverjetno privlačnost,energijo,ki naše želje povleče do tebe,čas je potreben,ne veš kdaj točno se bo zgodilo ampak je odvisno od tvojega razmišlanja,ko boš razmišlal,da že imaš v rokah tisto stvar,bo prišel kmalu čas do izpolnitve,ko jo boš res imel,če jo boš želel.Ni omejitve za želje,ker je toliko različnih ljudi po svetu.Natančno tako, všeč mi je tole tvoje današnje razmišljanje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 4. november 2012 Avtor Prijavi Deli 4. november 2012 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 4. november 2012 Prijavi Deli 4. november 2012 glede na moje izkušnje z preteklimi partnerji sem tudi razmišlala tako,da ne obstaja kar iščem pa to sploh ni res,nekje obstaja prav tokar potrebuješ.Vse ob svojem času.Na žalost živimo v časih, ko je vse podrto V bistvu obstaja en red, pa se ga ljudje ne držimo Ko bo pa prišla duhovna doba, se bodo pa stvari uredile Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 4. november 2012 Prijavi Deli 4. november 2012 Na žalost živimo v časih, ko je vse podrto V bistvu obstaja en red, pa se ga ljudje ne držimo Ko bo pa prišla duhovna doba, se bodo pa stvari uredile Čudovito Povedano . Namreč, Zdaj Žal "Ni Več Čas Za Družine" , kajti Prihaja "Duhovni Potop" , Ki Bo za seboj povlekel TAAAAAAAKO Krizo Človeštva, da si niti predstavljati nemorete . In tudi raznorazna "partnerjevanja" Bodo na TAKOOOOOOO Hudih Preizkušnjah, da, če Nebodo imela Temelja v Bogu oziroma Ljubezni do Njega, pač žal nebodo obstala, temveč - razpadla . No, to se Že dogaja, iz dneva v dan pogosteje, kajti Čedalje več je raznih ločitev, razhajanj, razpotij, nesoglasij med partnerjema, itd, itd . To je Vse Posledica neupoštevanja Reda . Stvarnikovega Reda ki je Red Ljubezni . Da si nebo kdo kaj napačnega domišljal . Ane, Emanuel ? Daj, povej, kje sem se zdaj zmotil, in me popravi, če sem se . Hvala. Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 4. november 2012 Prijavi Deli 4. november 2012 No ja, duhovni potop ne prihaja, ampak je že tukaj Pa ne tko pesimistično, za pravo ljubezen je vedno pravi čas Itak pa v bistvu obstaja samo en duhovni zakon Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 5. november 2012 Prijavi Deli 5. november 2012 Aja, ... misliš, oni Zakon Ljubezni, a ne ? Hvala. Hmmm, ja Duhovni Potop je pa žal Res - Že Tu :sori: Dobrojutro vsemskupajtukajtamkaj B + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 5. november 2012 Prijavi Deli 5. november 2012 Aja, ... misliš, oni Zakon Ljubezni, a ne ? Hvala. Hmmm, ja Duhovni Potop je pa žal Res - Že Tu :sori: Dobrojutro vsemskupajtukajtamkaj B + # A si ti kdaj bral /kt mulc bi ga lahko, ker si dost star/ strip "Volkovi z Ontaria"? Not nastopa poleg Marka tud neustrašni Blaf in en indijanc Žalostna Sova. Ta Žalostna Sova je en hud pesimist in jamrouc. Ne morem si kej, ampak, kadar berem tebe, se mi zmerej pred oči namala Žalostna Sova. 5 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 5. november 2012 Prijavi Deli 5. november 2012 A si ti kdaj bral /kt mulc bi ga lahko, ker si dost star/ strip "Volkovi z Ontaria"? Not nastopa poleg Marka tud neustrašni Blaf in en indijanc Žalostna Sova. Ta Žalostna Sova je en hud pesimist in jamrouc. Ne morem si kej, ampak, kadar berem tebe, se mi zmerej pred oči namala Žalostna Sova. Nč' tacga bral, ... Jaz se Bom preostanek mojga lajfa Osredotočal Edinole še na Stvarnikovo Besedo, Ki je Edina Življenje + Resnica + Pot, jo Poslušal, Bral + Predvsem - Izvajal http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Sicer pa sem jaz bolj kontra-sova, ker imam žal bolj majhne oči , za razliko od sove, ki ima Ogrooomne Lp + # 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 7. november 2012 Avtor Prijavi Deli 7. november 2012 Aja, ... misliš, oni Zakon Ljubezni, a ne ? Hvala. Hmmm, ja Duhovni Potop je pa žal Res - Že Tu :sori: Dobrojutro vsemskupajtukajtamkaj B + # ne razumem.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 8. november 2012 Prijavi Deli 8. november 2012 ne razumem.. A ne razumeš Zakona Ljubezni, al' Duhovnega Potopa ? Al' obojega ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 8. november 2012 Prijavi Deli 8. november 2012 jaaa ... ko bereš bojanteja, se ti zazdi, da življenje nima smisla ...dobiš občutek, da je življenje kazen, ne pa dar .... bojim se, ko bo njegova duša zapustila telojo bojo druge duše pričakale .... in ... heeee ... prebutale ... Zakaj da bi me prebutale No, sicer pa moraš Nujno Vedeti, da je našim Dušam podaril Življenje Stvarnik, ko nas je Ustvaril . In On ima z Vsemi Njegovimi Stvaritvami Neskončno Vzvišen Sveti Namen , Ki Zatorej Ima Visok Smisel . Kako nerazumljivo se ti potem prikazujem, da imaš takooo zmotna razmišljanja Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 9. november 2012 Avtor Prijavi Deli 9. november 2012 jaz bi te tut prebutala ne najdem prijateljev Zakaj da bi me prebutale No, sicer pa moraš Nujno Vedeti, da je našim Dušam podaril Življenje Stvarnik, ko nas je Ustvaril . In On ima z Vsemi Njegovimi Stvaritvami Neskončno Vzvišen Sveti Namen , Ki Zatorej Ima Visok Smisel . Kako nerazumljivo se ti potem prikazujem, da imaš takooo zmotna razmišljanja Lp + # prebutala butala ne najdem prijateljice............................. :sori::sori::sori::C::C::C::C::V::V::V: A ne razumeš Zakona Ljubezni, al' Duhovnega Potopa ? Al' obojega ? oboje,življenje je brez smisla gremo se tepst CHI HA CHU HA KDO BI KOGA,JAZ BOM PRVEGA TI BOŠ DRUGEGA tretji pa bo sam sebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 10. november 2012 Prijavi Deli 10. november 2012 jaz bi te tut prebutala ne najdem prijateljev prebutala butala ne najdem prijateljice............................. :sori::sori::sori::C::C::C::C::V::V::V: oboje,življenje je brez smisla gremo se tepst CHI HA CHU HA KDO BI KOGA,JAZ BOM PRVEGA TI BOŠ DRUGEGA tretji pa bo sam sebe Kaj , ... je teb' mal' dogajal' sinoči No, če boš tkole nasilna, pol bo še tolk' manj prijateljev/prijateljic v tvojmu lajfu Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2012 Prijavi Deli 10. november 2012 ne najdem prijateljice............................. :sori::sori::sori::C::C::C::C::V::V::V:Kaj se dogaja s tabo?Si danes kaj bolje? *mogoče prijatejica ni fizično prisotna, kar pa ne pomeni -najbrž-, da je ni[maš]... A fanta tudi ni (bilo)? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 10. november 2012 Avtor Prijavi Deli 10. november 2012 Kaj , ... je teb' mal' dogajal' sinoči No, če boš tkole nasilna, pol bo še tolk' manj prijateljev/prijateljic v tvojmu lajfu Lp + # se nism tok nasilna Kaj se dogaja s tabo?Si danes kaj bolje? *mogoče prijatejica ni fizično prisotna, kar pa ne pomeni -najbrž-, da je ni[maš]... A fanta tudi ni (bilo)? s fantom sva skup 3 mesece,kako to misliš fanta tudi ni blo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2012 Prijavi Deli 10. november 2012 Ja tole se mi je bralo kot da si osamljena, pa sem zato vprašala, če fanta ni bilo. Upam da si v redu danes. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 15. november 2012 Avtor Prijavi Deli 15. november 2012 Ja tole se mi je bralo kot da si osamljena, pa sem zato vprašala, če fanta ni bilo. Upam da si v redu danes. sem v redu pričakujem slike od kužka sam je tok težko čakat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sarah1224 15. november 2012 Prijavi Deli 15. november 2012 A si ti kdaj bral /kt mulc bi ga lahko, ker si dost star/ strip "Volkovi z Ontaria"? Not nastopa poleg Marka tud neustrašni Blaf in en indijanc Žalostna Sova. Ta Žalostna Sova je en hud pesimist in jamrouc. Ne morem si kej, ampak, kadar berem tebe, se mi zmerej pred oči namala Žalostna Sova. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Dobro povedano ... mam čist podoben občutek ... Citiraj (¯`v´¯)`*.¸.*´¸.•´ ¸.•*¨)¸.•*¨)(¸.•´(¸.• (¸.•´¸¸.•¨¯`•.¸¸.♥SarahMichelle♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 16. november 2012 Prijavi Deli 16. november 2012 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Dobro povedano ... mam čist podoben občutek ... No, potem imata že najmanj dva narobe občutek, kajti jaz nisem prav Nič žalosten , ker mi Bog zopet eno bejbiko rihta Samo Bog Je lahko Najboljši Prijatelj Evo, še bejbe mi zadnja leta rihta - On To je Nooooorooooooo Lp + 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 16. november 2012 Avtor Prijavi Deli 16. november 2012 No, potem imata že najmanj dva narobe občutek, kajti jaz nisem prav Nič žalosten , ker mi Bog zopet eno bejbiko rihta Samo Bog Je lahko Najboljši Prijatelj Evo, še bejbe mi zadnja leta rihta - On To je Nooooorooooooo Lp + kaj imaš z bejbo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 16. november 2012 Prijavi Deli 16. november 2012 kaj imaš z bejbo? Marsikaj Kot prvo : Ljubezen lp + Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 16. november 2012 Prijavi Deli 16. november 2012 No, potem imata že najmanj dva narobe občutek, kajti jaz nisem prav Nič žalosten , ker mi Bog zopet eno bejbiko rihta Samo Bog Je lahko Najboljši Prijatelj Evo, še bejbe mi zadnja leta rihta - On To je Nooooorooooooo Lp + predvidevam, da je Stvarnik tvoj najboljši prijatelj... Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.