Bojante 16. november 2012 Prijavi Deli 16. november 2012 predvidevam, da je Stvarnik tvoj najboljši prijatelj... No, pa saj To Sem Že Povedal . http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Še Mar neveš, da je : Stvarnik = Bog = Sveti Nebeški Oče = Ljubezen = Prostor ( E-notni) = Vse = Alfa = Omega = Večni = Najinteligentnejši = Najmodrejši = Najuspešnejši = Rešitelj = Odrešitelj = Mojster = Angel = Večnost = Abba = Neskončnost = Edini = Najmočnejši = Življenje = Luč = Svetloba = Pot = Resnica = Prihodnost ( od Prihodnosti) = Najsvetejši = Najlepši = Najsposobnejši = NajEnergijski = NajDuhovni = Duh = Naj od naj = :-)) = xsrcx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 16. november 2012 Prijavi Deli 16. november 2012 ccc ... pozabil si navesti letnico smrti. Heh, kako letnico smrti neki, če je pa On Večna - Neuničljiva -Najvišja Energija , ki je Življenje Samo , Ki Nikoli ne "premine" , Vse Vzdržuje pri Življenju , heh http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif ... zato pa tudi je Vstal od smrti , kar je pomenilo Zmago nad njo , .... približno 2000 let nazaj .http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Torej nisem Nič pozabil, kot to zmotno domnevaš Življenje nima smrti .http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Življenje Je Večno . Smrt pa je "kratkonoga" ( kratkotrajna) kot laž .http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif Razumeš zdaj razliko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 16. november 2012 Prijavi Deli 16. november 2012 ne, ne razumem. prosim razloži še enkrat. Potem si pa preberi še enkrat , ... no , še večkrat, kajti Potreboval boš To Razumevanje, pri preživetju Krize Človeštva ki se pripravlja že od Prejšnjega Tisočletja, in se Bo Kmalu razvnela do "nerazpoznavnosti" , do "nezavesti" , zato, da se Zemlja Očisti "plevela" .http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif Končni "rezultat" Bo Vseeno - Dober, čeprav jih bo več kot polovica Človeštva - mrtvih . Žal . To pa Bo tudi Vstop v Napovedano - Prerokovano - Novo Dobo Lp do tedaj, ajd', čaw Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 16. november 2012 Prijavi Deli 16. november 2012 Sem te prijavila uredništvu zaradi sovražnega govora zoper plevel. zdaj se pa zamisli. mene navednice ne zavedejo veš. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Tudi mene ne, ... jaz jih včasih dajem zaradi lažjega dojemanja No, morda bi bilo bolje, da jih nebi Ampak, včasih ni drugih besed za najti, zato moram dati navednice Da se lažje razume Zdaj grem pa spat' Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 16. november 2012 Avtor Prijavi Deli 16. november 2012 Marsikaj Kot prvo : Ljubezen lp + a si zaljublen? tko k jst neki takega sam pri meni je že 3 meseca od tega k sva skupi malo več zdej gre na 4 mesece,kot da štejem dneve,da ne pomislim na to,da bi se kaj končalo... ma ja sei skoz mislim na to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 17. november 2012 Prijavi Deli 17. november 2012 a si zaljublen? tko k jst neki takega sam pri meni je že 3 meseca od tega k sva skupi malo več zdej gre na 4 mesece,kot da štejem dneve,da ne pomislim na to,da bi se kaj končalo... ma ja sei skoz mislim na to Hmmm, ja, sem, ampak Žal, ... Žal sem Veliiiiiko Premalo Ma, premalo delam na tem, da bom Bolj Trudim se , a tudi premalo . Čakam preveč Prepočasi:o|o: B. + Ker so pota božja skrivnostna in ker živiš v tem duhu, ti želim obilje nepredstaljivo grozljivih nočnih mor. bon apetit preskuševalcem. Nooooo, hvala za take nepredstavljivo grde grozljivo nočno moreče želje http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif Sicer pa obljubljam, da bom tudi te tvoje pokvarjene želje vestno prestal Tko lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 19. november 2012 Avtor Prijavi Deli 19. november 2012 Ker so pota božja skrivnostna in ker živiš v tem duhu, ti želim obilje nepredstaljivo grozljivih nočnih mor. bon apetit preskuševalcem. ti misliš,da si duh,ki hodi ponoči in podnevi in straši okoli ampak ne zavedaš se,da sem jaz večji duh,BUUU, AJOJ pa te je ustrašlone moreš se kosati z menoj če se bi poskusil,bi vedel kdaj pridem do tebe.Tako pa ni bilo odgovora pravočasno,tako ti je duh pomahal v slovo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 19. november 2012 Prijavi Deli 19. november 2012 jaz pa sem se z eno punco, ki ima podobne težave, malo sporekla in mislim, da se ne bova več dobivali, ker je brezveze. ločitev pa boli, dve leti sva skupaj furali. gre za to, da mi kar nekaj nasprotuje in potem pravi, da se samo kregava. jaz pa tehtnica, ona je tudi podznak rak. mah, sad. samo, ona ima po defoltu neke zgrešene zaznave in se zaradi tega zdravi, pa sem glih jaz nabasala. sem si sama kriva ker se tako navežem. upam, da bom spoznala še veliko ljudi in se s kom tudi zaštekala. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2012 Prijavi Deli 19. november 2012 Jaz pa v tem hipu ne pogrešam 'veliko ljudi', včasih pa pogrešam kakšnega več, ki bi se z njim res zaštekala. Ampak ne za vsako ceno. Zaštekati se z nekom zame ne pomeni nujno, da bo to potem tudi prijatelj.Zaštekam se s preštevilnimi, ki pa si iz tega ali onega razloga nič zelo ne želim 'poglabljati odnosov'. Pravi prijatelj je zame tisti, ki me sprejema tako, kot sem, me ima rad, me spodbuja in mi želi dobro. In ki si želi moje družbe prav toliko in tako, kot jaz njegove in ki se počutiva dobro v družbi drug drugega in da se veliko smejeva - to slednje mi je skoraj *pogoj*. Mislim, da ima veliko ljudi pretirane predstave o prijateljstvu, češ da naj bi imeli ogromno prijateljev. Sama mislim, da je res pravih prijateljev malo.Mogoče je pa tudi res, da sem taka oseba, da mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta. Vsak ima o tem, kot o vsem ostalem, ene svoje predstave, vizije in želje.Eni imajo 4000 prijateljev na fejsbuku, eni nismo na fejsbuku, pa imamo raje enega prijatelja, pa tega pristnega in v živo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 19. november 2012 Avtor Prijavi Deli 19. november 2012 Jaz pa v tem hipu ne pogrešam 'veliko ljudi', včasih pa pogrešam kakšnega več, ki bi se z njim res zaštekala. Ampak ne za vsako ceno. Zaštekati se z nekom zame ne pomeni nujno, da bo to potem tudi prijatelj.Zaštekam se s preštevilnimi, ki pa si iz tega ali onega razloga nič zelo ne želim 'poglabljati odnosov'. Pravi prijatelj je zame tisti, ki me sprejema tako, kot sem, me ima rad, me spodbuja in mi želi dobro. In ki si želi moje družbe prav toliko in tako, kot jaz njegove in ki se počutiva dobro v družbi drug drugega in da se veliko smejeva - to slednje mi je skoraj *pogoj*. Mislim, da ima veliko ljudi pretirane predstave o prijateljstvu, češ da naj bi imeli ogromno prijateljev. Sama mislim, da je res pravih prijateljev malo.Mogoče je pa tudi res, da sem taka oseba, da mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta. Vsak ima o tem, kot o vsem ostalem, ene svoje predstave, vizije in želje.Eni imajo 4000 prijateljev na fejsbuku, eni nismo na fejsbuku, pa imamo raje enega prijatelja, pa tega pristnega in v živo. če jih je malo upam,da se da najti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2012 Prijavi Deli 19. november 2012 ... ko si mlad, do 20, iščeš, iščeš, sklepaš prijateljstva, znanstva, je to pomembno...Ko si starejši, ti to manj pomeni oz. ti pomeni nekaj drugega.Ne več toliko 'spoznavanje novih ljudi'.Saj je stike treba tudi negovati. In en kup ljudi je lahko tudi kup zgodb/težav, pač v paketu. Kaj pa fant pravi na to, ko se dolgočasi v tvoji (ne)družbi, medtem ko ti po netu iščeš frende?On samo je? Tu zate? In je s tem zadovoljen? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 19. november 2012 Avtor Prijavi Deli 19. november 2012 ... ko si mlad, do 20, iščeš, iščeš, sklepaš prijateljstva, znanstva, je to pomembno...Ko si starejši, ti to manj pomeni oz. ti pomeni nekaj drugega.Ne več toliko 'spoznavanje novih ljudi'.Saj je stike treba tudi negovati. In en kup ljudi je lahko tudi kup zgodb/težav, pač v paketu. Kaj pa fant pravi na to, ko se dolgočasi v tvoji (ne)družbi, medtem ko ti po netu iščeš frende?On samo je? Tu zate? In je s tem zadovoljen? lih danes sva mela o tem sva mela slab dan očitno in je začel razmišlat kok ni dovol dobr zame,da si zaslužim še bolšiga,da želi mi pustit več svobode pa se mu zdi,da mi premalo pusti pa,da bom šla pa,da ga skrbi največ to,da ni dovol dobr zame,ja on se čist strinja,da imam prijatelje tudi in je vesel zame če bom kaj našla,seveda,če bom,on je ubitvu en metr poleg mene na drugmu računalniku tko,da ne skrbet tok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 19. november 2012 Avtor Prijavi Deli 19. november 2012 predno sva šla midva skup sva marsikaj rekla en drugemu jaz sem rekla,če bi me kdaj varal v tem slučaju meni je dobesedno vseeno,ker sebe vedno postavlam na prvo mesto sem imela tok izkušenj z odnosi z ljudmi slabih,da mi je resnično vseeno neglede ali imam fanta je življenje tako,da nikoli ne veš kaj se zgodi zato se ne sekiram sem fantu rekla,da naj me vzame tako kot sem ali pa naj bo z drugo,povedala sem mu v obraz,da me lahko prevara ampak od mene naj ne pričakuje kaj veliko potem,dovol imam teh odnosov,varanja,kreganja,prepri pri meni je bilo to ves čas do zdaj in zdaj je dovol,rada ga imam ampak vedno postavlam sebe pred vsem,vem kakšni so ljudje,vem kako je v tem življenju ne mislim zapralati mojih ciljev,mene za nekaj kar ni vredno,spoštujem sebe tako močno,zato tudi on spoštuje mene tako,kot jaz sebe vidim. x:)xIn nima nič proti le,da sem jaz srečna!Želi le to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 19. november 2012 Avtor Prijavi Deli 19. november 2012 poznam moje vrednoste,poznam sebe spoštujem se tako zelo,to je moj svet,živim le enkrat lahko sem le to kar sem konec, Urška 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 19. november 2012 Avtor Prijavi Deli 19. november 2012 ... ko si mlad, do 20, iščeš, iščeš, sklepaš prijateljstva, znanstva, je to pomembno...Ko si starejši, ti to manj pomeni oz. ti pomeni nekaj drugega.Ne več toliko 'spoznavanje novih ljudi'.Saj je stike treba tudi negovati. In en kup ljudi je lahko tudi kup zgodb/težav, pač v paketu. Kaj pa fant pravi na to, ko se dolgočasi v tvoji (ne)družbi, medtem ko ti po netu iščeš frende?On samo je? Tu zate? In je s tem zadovoljen? kar se tiče dolgočasenja,se mi ves čas samo smeji zato se mi zdi,da nisem tok dolgočasna kakor se tebi mogoče zdi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2012 Prijavi Deli 19. november 2012 Super. To je pa res fino, da imaš tako razumevajočega in ljubečega fanta. Prava redkost dandanes. poznam moje vrednoste,poznam sebe spoštujem se tako zelo,to je moj svet,živim le enkrat lahko sem le to kar sem konec, Urška Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 19. november 2012 Avtor Prijavi Deli 19. november 2012 Super. To je pa res fino, da imaš tako razumevajočega in ljubečega fanta. Prava redkost dandanes. hvala sem zelo zadovolna s tem kar imam čeprav preteklost ni lepa je zato lepša prihodnost pred tem sem kar marsikaj doživela in trpela zato gledam na to kot neko novo življenje.Moje življenje.Sebe pa vedno na prvo mesto. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2012 Prijavi Deli 19. november 2012 Kul, to se zdi modro in smiselno. Še posebej, ko/če si lahko v sožitju in sobivanju z nekom, ki sebe prav tako postavlja na prvo mesto.Potem sta zadovoljna oba. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 19. november 2012 Avtor Prijavi Deli 19. november 2012 kar se naju tiče me vsak dan po 5 krat na dan vpraša kako se počutim in mislim,da mi bo 100 krat pove,da me ljubi čeprav pravi,da vem,da mi bo to vsak dan govoril,da me ne bo nehal ljubit,da me brezpogojno ljubi pa,da mu je čist vse všeč kar je na meni,da je tudi njemu čudno,da je to možno sei me vpraša če je meni tudi čudno,da mu je všeč čist vse jaz nisem ne vem kaj za kuhat on pa ful dobro kuha tako,da kar on kuha vse še za mene in res dobr kuha kaj nej če je res dobr pravi,da mi ni nujno delat,da bi vse on naredu če hočem celo moje cunje bi opral če bi šla pa s kakšno prijateljico bi me pustu,da grem,pa me pusti na miru,da imam še jaz čas zase in tako tudi obratno jaz njega kaj bi lahko bilo še bolše? Kul, to se zdi modro in smiselno. Še posebej, ko/če si lahko v sožitju in sobivanju z nekom, ki sebe prav tako postavlja na prvo mesto.Potem sta zadovoljna oba. ne on postavla mene na prvo mesto,pravi,da sem njegovo življenje,če bi jaz šla gre on za meno me iskat praktično povedanone more živet brez mene. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 19. november 2012 Avtor Prijavi Deli 19. november 2012 Marsa ja tudi taka ljubezen obstaja,sem živ dokaz,da obstaja čeprav naj ne bi tipi kuhali in cunje prali a take zadeve ......pri nama je ravno obratno se mi zdi 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 19. november 2012 Avtor Prijavi Deli 19. november 2012 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 19. november 2012 Avtor Prijavi Deli 19. november 2012 Naucila si me kako treba u zivotu da uvijek platim skupo svu ljepotu izgubio sam te nisam znao ranije da se gubi uvijek ono sto je najdraze. Samo ne daj nikome da sazna da sam tebi bio kazna da sam tebi bio samo sve najgore. Izgubio sam te k´o zima jesen a sa tobom bio sam zanesen dal te onaj sto te ima bar zasluzio il kao ja rastuzio. Naucila si me da ne treba voljeti ako ne mozes preboljeti izgubio sam te,nisam znao ranije da se gubi uvijek ono sto je najdraze. Samo ne daj nikome da sazna da sam tebi bio kazna da sam tebi bio samo sve najgore. Izgubio sam te k´o zima jesen a sa tobom bio sam zanesen dal te onaj sto te ima bar zaslužio il kao ja rastuzio. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 19. november 2012 Avtor Prijavi Deli 19. november 2012 najina pesem Serj Tankian - Goodbye Gate 21 The love that you bringYou bring me alongThe pain that you giveGives me a home Do you wanna stay by my sideDo you want me to turn and hideWe are disappearing insideSeeing pictures of our goodbyes When we, we believeThat our love will surviveThe pain that you bringIt brings me all alone Do you love me,Do you hate me,Do you wanna believe me,Do you think that you don't need meDo you wanna deceive me I can't think that it's all over, don't want to forgetFind more similar I can't live this disappointment down, I want to repress yourGoodbye...Goodbye... The design, we broke the moldThe dreams when you see, that goodbyes aren't for long Please follow meTo the borders of destinyI don't want to break from your sideThe falling ground screams... goodbye Please follow meTo the borders of destinyI don't want to break from your sideThe falling ground screams... goodbye Goodbye...Goodbye...The design, we broke the moldThe dreams when you see, that goodbyes aren't for long Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 19. november 2012 Avtor Prijavi Deli 19. november 2012 ljubezen mam,še prijateljico =) 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 20. november 2012 Prijavi Deli 20. november 2012 Si lahko sploh komu pravi prijatelj, v kolikor nisi najprej in izključno sebi? Ja, morda si, vendar ne za vedno, ne more trajati. Lahko tudi da sploh ne moreš biti nekomu prijatelj, pa si mu v resnicu večji prijatelj kot kdor drug. Pravi prijatelj to razume. Zato zame še vedno velja, da je prijateljstvo vrh ljubezni. V partnerstvu, zaljubljenosti, starševstvu - bistvo pač. Gledala zadnjič Pogovore z Bogom po knjigi Donalda Walsha.. kako je srečal samega sebe na koncu in da nikoli nismo sami in da po miru v sebi vemo.. Zame je že bil čas prijateljstev, pa verjamem da tudi še bo. Zdaj ni. Imam partnerja, in se ne strinjam s tistimi, ki pravijo, kako narobe je, da zaradi ljubezni prekineš s prijatelji, zunanjim svetom. Hočem reči, saj ne prekineš. Če so bili, se boste srečali v povezanosti srca. In še kdaj drugače, ko se naučimo svobode. Še zmeraj sem preveč rada sama, pa se učim prave mere. Seveda bi imela družbo, kamor bi lahko neobvezno šla in bi se srečali..Biti sam in hkrati z drugim(i) nam mora biti nekaj najlepšega. Al kaj? Ko pa se zazdi zdi, da ni nikogar, pa mi ne preostane drugega kot da gromko zajočem zaradi tega sveta in svoje samote.... 1 Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.