aboyanasanna 3. november 2012 Prijavi Deli 3. november 2012 (popravljeno) se kdaj sprašujete nenavadne stvari,ki ne veste odgovora naprimer,zakaj sveti sonce,zakaj sem se zaljubilv punco,ki ji nič ne pomenim,zakaj čutim do nje te nenavadne stvari ampak ona ne more z menoj občutiti enako ?ali kdaj razmišlate o vprašanjih na katere bi radi dobili odgovore pa jih nimate? jaz osebno veliko razmišlam zato sem odprla nenavadno temo na katero ne vem odgovora. Popravljeno 3. november 2012 -> aboyanasanna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 3. november 2012 Prijavi Deli 3. november 2012 Sonce sveti Zato, ker je Stvarnik Tako predvidel, da oskrbuje Sonce z vso Potrebno Energijo, da zmore svetiti nam, da mi tukaj na Planetih okrog njega vidimo kaj Dobrega-Koristnega Narediti za Bližnje, za soljudi . Tudi jaz sem se že večkrat zatreskal v kako lepotico, Zato, da sem se naučil, da na zunanjost ne gledam več , skor Nič Več, ... za razliko od prej, ko sem videl le fasado, na njeno bolano dušo pa zatisnil oko in pozabil . Torej je bila to "Lekcija Ljubezni" , da sem sprevidel, da tisto Žal - Ni bila Prava Ljubezen, temveč bolj "spolna ljubezen" ki pa je še vedno žal Napačna ljubezen . Tudi meni se še najde kako Vprašanje za katerega še nisem dobil odgovora, ampak na nekatere Odgovore bo treba počakati do Onstranstva, torej Življenaj po smrti , ker ga sedaj nebi bili zmožni razumeti http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif No, na nekatere odgovore pa še čakam, da mi jih Stvarnik Razkrije in odgovori nanje . Namreč, Edinole Stvarnik-Bog pozna Vse Odgovore in Zmore Odgovoriti nanje . In Tisti, kateremu On to razodene/razkrije/razloži/pove po raznoraznih načinih . Vse To pa so samo " Učne Lekcije" za Poznejše - Večno Življenje . Lahko bi rekli tudi "Lekcije Ljubezni" . In ta dva brata to Dobro + lepo povesta : http://www.youtube.com/watch?v=gt7mtdLha-c Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 3. november 2012 Prijavi Deli 3. november 2012 Bojante razmišlja zanimivo, predvsem je iz njegovega odgovora moč čutit veliko srca. Na nek način je lahko, če ima človek Boga, ker potem so odgovori pri njem. Tudi jaz se pogosto znajdem v labirintu... kar sem se naučila, je dovoliti sami sebi, da ne vem vsega... človek je lahko zadovoljen in miren tudi če nima vedno jasne slike o vsem, kar se mu dogaja. Temu jaz rečem odprtost do življenja. Neko sprejemanje življenja, lastnih omejitev in pa tudi zavest, da bo v nekem trenutku prišel vpogled v stvari, ki so pomembne. 1 Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 3. november 2012 Prijavi Deli 3. november 2012 Ja Mihela, saj, Odgovore nam Vedno Pošilja Večni Urejevalec-Ohranjevalec-Ustvarjalec , Le, da jih mi ne prepoznamo, ne razumemo, ne sprejmemo , ker smo preveč Duhovno omejeni . Ampak Vsak človek ima Vedno - premalo Boga , kajti - Nikoli ni dovolj, in Tu pri tem je finta , da Je Možno Večno Napredovanje v tem Ja, je pa to spoznanje "kruto" , ko spoznamo, da na koncu koncev še vedno - nič ne vemo, kajti niti tistega malega ne razumemo kar mislimo da razumemo Lp + # 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. november 2012 Prijavi Deli 3. november 2012 saj ga (največkrat) imajo, samo ti v tem trenutku ga še ne veš. Tudi jaz sem se že spraševala kaj podobnega, no danes pa sem spraševala *Boga*, zakaj mi je dal tak test, pa tudi nisem dobila njegovega odgovora, pa sem si odgovorila kar sama: ker očitno lahko to prenesem (čeprav sama mislim da ne morem, ampak če se mi je to pojavilo na poti, skoraj ne verjamem, da ne bi bilo tako, če mi ne bi bilo na nek način namenjeno, se pravi skupaj z *rešitvijo* oz. vsaj lekcijo samo kot tako). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 3. november 2012 Avtor Prijavi Deli 3. november 2012 (popravljeno) jaz sem pa vprašala zakaj nimam pravega prijatelja? Popravljeno 3. november 2012 -> aboyanasanna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. november 2012 Prijavi Deli 3. november 2012 Kaj pa, če bi raje se vključila v kakšno debato, kot da bi v večih temah se to spraševala?Ali tudi če bi bila v družbi z morebitnim novim prijateljem, bi se raje pogovarjala o psih, umetnosti, glasbi itd., ali bi mu govorila že kar takoj, kako nimaš pravih prijateljev? Pravi prijatelji tudi ne rastejo na drevju.Pravi prijatelji ne pomenijo samo, da so oni zate tu, pač pa da si tudi ti zanje tu. In takšno.Predvsem niso samoumevni. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 3. november 2012 Prijavi Deli 3. november 2012 jaz sem pa vprašala zakaj nimam pravega prijatelja? a dejansko res iščeš odgovor na to tvoje miselno vprašanje al v bistvu rada hrepeniš po nečem ?ko si pri tem vprašanju odgovoriš greš dalje...pol razmisliš če in kdo ti je v življenju res bil toliko pri srcu, da si se počutila z njim/njo povezanado te mere, da si začutila ljubezen, ki je bila drugačna kot do vseh ostalih ljudi, ki jih srečuješ.a se ti je kdaj to zgodilo?če se ti je-ali si znala prepoznati v tem človeku potencijalnega prijatelja?si ga kdaj vprašala kako je, ali je v redu, ga kaj muči ipd.?poznaš občutek prijateljstva?Ali si oseba, ki se veliko izpoveduje ali se sploh ne izpoveduje?si oseba, ki zna poslušati, prisluhniti ali ne?kaj sploh zate pomeni pravi prijatelj?Iščeš sopotnika, sogovornika, zvestobo, zaupanje ali kaj naj bi bilo v tem 'prijatelju'ljudje imamo različne definicije. no, pod tvojim vprašanjem se tako nadaljuje lahko milijon analitičnih podvprašanj, da prideš do odgovora, če ga že hočeš najti,zanalizirati zadevo -kar pa mislim, da ni tvoj namen ali želja, ker postavljaš tako vprašanje v temo 'misli, ki nimajo odgovora'-torej, če smem sklepatiostajaš pri vprašanju, za katerega si sama zaključila, da nima odgovora al kako? sicer pa je moje mnenje sledeče:dokler se boš na vso moč silila najti prijatelja-ga ne bo na spregled(ker na silo in jamranje ne gre)ko se boš preusmerila z mislijo na pot po kateri stopaš, boš uvidela toliko dejavnikov, ki si jih v življenju spregledala,da ti bo cilj(prijatelj) postal manj pomemben in takrat se bo lahko premaknilo nekaj v vesolju; ko boš zagledala, uvidela kaj vse je šlo mimo tebe in šele na to se bo sam od sebe prikazal 'prijatelj' v obliki, ki je sedaj ne bi pričakovala,pa boš kasneje vseeno začutila, da prihaja. lepo pot želim, brez cepetanja in prevelikega hrepenenja. vse pride ob pravem času 4 Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 3. november 2012 Prijavi Deli 3. november 2012 vsaka misel ali vprašanje ima odgovor,kadar ga ni ga nočemo videti, tukaj ti pa nihče ne more pomagati razen same sebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 3. november 2012 Prijavi Deli 3. november 2012 Ja Mihela, saj, Odgovore nam Vedno Pošilja Večni Urejevalec-Ohranjevalec-Ustvarjalec , Le, da jih mi ne prepoznamo, ne razumemo, ne sprejmemo , ker smo preveč Duhovno omejeni . Ampak Vsak človek ima Vedno - premalo Boga , kajti - Nikoli ni dovolj, in Tu pri tem je finta , da Je Možno Večno Napredovanje v tem Ja, je pa to spoznanje "kruto" , ko spoznamo, da na koncu koncev še vedno - nič ne vemo, kajti niti tistega malega ne razumemo kar mislimo da razumemo Lp + #Ja ta Sokrata, vem, da nič ne vem, drugi pa še tega ne tudi mene rešuje. Nikoli nisem sigirna v družbi ljudi, ki imajo zelo trde zelo določene poglede na stvari. Včasih s svojimi predstavami o življenju prav tetoviramo naš um, znova in znova, isto govorimo kot bi hteli sami sebi dopovedati, da je tko in nikakor drugače, mogoče to da neko lažno upanje v neko stabinost in gotovost življenja, ki pa je v svojem jedru negotovo in spremenljivo. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 3. november 2012 Avtor Prijavi Deli 3. november 2012 a dejansko res iščeš odgovor na to tvoje miselno vprašanje al v bistvu rada hrepeniš po nečem ?ko si pri tem vprašanju odgovoriš greš dalje...pol razmisliš če in kdo ti je v življenju res bil toliko pri srcu, da si se počutila z njim/njo povezanado te mere, da si začutila ljubezen, ki je bila drugačna kot do vseh ostalih ljudi, ki jih srečuješ.a se ti je kdaj to zgodilo?če se ti je-ali si znala prepoznati v tem človeku potencijalnega prijatelja?si ga kdaj vprašala kako je, ali je v redu, ga kaj muči ipd.?poznaš občutek prijateljstva?Ali si oseba, ki se veliko izpoveduje ali se sploh ne izpoveduje?si oseba, ki zna poslušati, prisluhniti ali ne?kaj sploh zate pomeni pravi prijatelj?Iščeš sopotnika, sogovornika, zvestobo, zaupanje ali kaj naj bi bilo v tem 'prijatelju'ljudje imamo različne definicije. no, pod tvojim vprašanjem se tako nadaljuje lahko milijon analitičnih podvprašanj, da prideš do odgovora, če ga že hočeš najti,zanalizirati zadevo -kar pa mislim, da ni tvoj namen ali želja, ker postavljaš tako vprašanje v temo 'misli, ki nimajo odgovora'-torej, če smem sklepatiostajaš pri vprašanju, za katerega si sama zaključila, da nima odgovora al kako? sicer pa je moje mnenje sledeče:dokler se boš na vso moč silila najti prijatelja-ga ne bo na spregled(ker na silo in jamranje ne gre)ko se boš preusmerila z mislijo na pot po kateri stopaš, boš uvidela toliko dejavnikov, ki si jih v življenju spregledala,da ti bo cilj(prijatelj) postal manj pomemben in takrat se bo lahko premaknilo nekaj v vesolju; ko boš zagledala, uvidela kaj vse je šlo mimo tebe in šele na to se bo sam od sebe prikazal 'prijatelj' v obliki, ki je sedaj ne bi pričakovala,pa boš kasneje vseeno začutila, da prihaja. lepo pot želim, brez cepetanja in prevelikega hrepenenja. vse pride ob pravem času http://www.lunin.net/forum/index.php/topic/14366-kaj-pomeni-pravi-prijatel/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.