Skoči na vsebino

Fuck room

no1

Recommended Posts

Odpiram še eno temo, za vse nas grde grde pokvarjence, ki obožujemo sex http://shrani.si/f/1z/xZ/4nSgvT3E/1/evilgrin.gif

Ampak pazi, temo brišem čez en mesec, 5. decembra, ne glede na to, če bo v njej ena ali pa 500 objav. Če že brišemo pa to, dajmo nadaljevat trend foruma xyesx

Torej, tu not jezus ne gleda, tak da lahko moški komot rigajo, prdijo in se čohajo po jajcih, ženske pa so lahko pridne pupe ali pa potrebne prasice, po želji xsrcbumx

• Lajkam 1
  • Buuuu 1
There is no fate, but what we make.
Deli na socialnih omrežjih

zakaj je sex greh?

seks sam po sebi ni greh, greh je po mojem, če gre zgolj za tešenje nekih *spodnjih* potreb oz. pretiranih, brez vključenih drugih plasti.

Podobno kot to, da ješ, ni greh, če se pa prenažiraš in vase trpaš, skratka če si pretirano požrešen, pa je greh.

In podobno kot če delaš, služiš, si želiš dobit denar itd., je to okej, če pa ti je to bistveno v življenju, če samo grabiš k sebi (po možnosti še z goljufanjem ipd.), pa je to potem greh.

Tako si sama to razlagam.

• Lajkam 3
  • Buuuu 1

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

V očeh boga al v očeh ustanove, ki si lasti boga? :inocent:

Se strinjam z Marso, pa mogoče še to, da je seksualnost/človeško telo/ ena taka stvar, s katero se manipulira že od prej, še preden jo je 'Cerkev' prevzela kot enega bolj uspešnih načinov za kontrolirat ljudi. Tko da boga krivit za to, da je v 'naših' očeh sex greh ... morda ni najbolj fer x;)x

Fajn knjiga je Zgodovina seksualnosti, Michel Foucault .. precej zoprna za brat sicer (mam na sumu prevajalca, ki mu ni bilo čist jasno kaj je hotel avtor povedat in je mal čudno prevedel vse skup), ampak point je pa dober: kako se je spolnost in pogled na spolnost razvijala od grških časov naprej in kako smo prišli do razumevanja in pogleda na spolnost, kot jo imamo danes ...

Evo, malo brskala - tlele je kar fajn obnovljeno in dost na kratko napisano ...

http://www.ljudmila.org/siqrd/2010/06/michel-foucault-zgodovina-seksualnosti/

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

pa mogoče še to, da je seksualnost/človeško telo/ ena taka stvar, s katero se manipulira že od prej, še preden jo je 'Cerkev' prevzela kot enega bolj uspešnih načinov za kontrolirat ljudi.

True. A vseeno je najbolj cerkev tista, ki temu daje negativen predznak. Dajmo ljudi najprej prestrašit, da bodo šli v pekel, če ne bodo hodli k maši, za tem pa jim odvzemimo to, kar najraje počnejo :o|o:

Ne poznam nikogar, ki je 'strogo krščansko usmerjen', pa da bi res užival v seksu. Pač seksa tu pa tam, ker je lih poročen ali da naredi otroka. Pa bog ne daj, da bi kdo pogledal ženo ali da bi priznal, da tud on kdaj pogleda kam. Greh greh greh in takoj k spovedi, zmolit 20 očenašov, pa župniku eno 50ko stisnit v žep x:o)x

zakaj je sex greh?

seks sam po sebi ni greh, greh je po mojem, če gre zgolj za tešenje nekih *spodnjih* potreb oz. pretiranih, brez vključenih drugih plasti.

Podobno kot to, da ješ, ni greh, če se pa prenažiraš in vase trpaš, skratka če si pretirano požrešen, pa je greh.

In podobno kot če delaš, služiš, si želiš dobit denar itd., je to okej, če pa ti je to bistveno v življenju, če samo grabiš k sebi (po možnosti še z goljufanjem ipd.), pa je to potem greh.

:vragec:

bravo marsa :palec:

samo....potrebeo bi bilo she dodati

PRENAZHIRANJE Z DUHOVNOSTJO BREZ FUKA JE TUDI GREH x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

True. A vseeno je najbolj cerkev tista, ki temu daje negativen predznak. Dajmo ljudi najprej prestrašit, da bodo šli v pekel, če ne bodo hodli k maši, za tem pa jim odvzemimo to, kar najraje počnejo :o|o:

Ne poznam nikogar, ki je 'strogo krščansko usmerjen', pa da bi res užival v seksu. Pač seksa tu pa tam, ker je lih poročen ali da naredi otroka. Pa bog ne daj, da bi kdo pogledal ženo ali da bi priznal, da tud on kdaj pogleda kam. Greh greh greh in takoj k spovedi, zmolit 20 očenašov, pa župniku eno 50ko stisnit v žep x:o)x

Ne vem no, sem že mal ven iz tega, ampak ko sem bila mlajša (in hodila k verouku in v katoliško srednjo šolo in tko ... ) moram rečt, da nikjer nisem tako zelo negativnega filinga do sexa čutila ... Naš kaplan je rekel pred poroko nič, po poroki pa čimveč in čim lepše x;)x Pa tudi to 'pred poroko nič' se mi zdi, da je že kar zvodenelo, vsaj kar se tiče mlajših duhovnikov, ki so sposobni malo videt kako deluje trenutni normalen svet ... xnckrivx

Mislim, ne zagovarjam zdaj Cerkve, ker ja, dejansko se najde še danes župnike, ki se jim zmegli, če omeniš sex pred poroko, ampak .. hočem samo rečt, da ni vse tako črno - belo xnckrivx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Prva stvar, ki se mi zdi zanimiva za izpostavit, je, zakaj je po vašem mnenju v očeh 'boga' sex greh? x:Dx

:vragec:

od kod ti pa ideja, da je v mojih ocheh sex greh????

zlomk (bogIbatina)....tralala

• Lajkam 3
  • Buuuu 1
tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:palec:

da. vprašanje je zhakaj je to cerkev storila in še počne; v tem je po moje ključ odovora v vezi z nalovom teme.

V očeh boga al v očeh ustanove, ki si lasti boga? :inocent:

Se strinjam z Marso, pa mogoče še to, da je seksualnost/človeško telo/ ena taka stvar, s katero se manipulira že od prej, še preden jo je 'Cerkev' prevzela kot enega bolj uspešnih načinov za kontrolirat ljudi. Tko da boga krivit za to, da je v 'naših' očeh sex greh ... morda ni najbolj fer x;)x

• Lajkam 1
  • Buuuu 2

http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpg
Ne meči svinjam biserov!

Še župniki imajo za vsak slučaj kuharico..

sex je greh samo za tistega, ki misli da je..

kdor pa išče izgovor, da glih nebi, je pa tud prav

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

Mislim, ne zagovarjam zdaj Cerkve, ker ja, dejansko se najde še danes župnike, ki se jim zmegli, če omeniš sex pred poroko, ampak .. hočem samo rečt, da ni vse tako črno - belo xnckrivx

Ma v osnovi kar je, veš. Njihova metodologija in miselnost sta precej togi. Če dva nista poročena, nema x:Dx

Drugače pa je blo enkrat zanimivo, ko sem bil sam 'pri spovedi' in župniku razlagal, kak sem se najprej lupčkal z eno, pol pa drugo in je bil tip tako frapiran, da najprej sploh ni vedel kaj rečt. Nikoli ne bom pozabil njegovih besed 'Kak to misliš, najprej z eno, pol pa z drugo?' In sem mu razložil, da ko je ena morala domov, je prišla druga :inocent: Mater, eno uro sem molil pri oltaru in prosil boga odpuščanja za svoje 'nečednosti' :o|o:

Ampak mi je odpustil in kar je še bolje, na mojo pot poslal nove x8Dx

Odpiram še eno temo, za vse nas grde grde pokvarjence, ki obožujemo sex http://shrani.si/f/1z/xZ/4nSgvT3E/1/evilgrin.gif

Ampak pazi, temo brišem čez en mesec, 5. decembra, ne glede na to, če bo v njej ena ali pa 500 objav. Če že brišemo pa to, dajmo nadaljevat trend foruma xyesx

Torej, tu not jezus ne gleda, tak da lahko moški komot rigajo, prdijo in se čohajo po jajcih, ženske pa so lahko pridne pupe ali pa potrebne prasice, po želji xsrcbumx

Heh, koook si ti omejena duša, ... mar misliš , da Stvarnik nima nadzora nad tem pokvarjenim kracanjem tu po forumu xcivx xDDx :o|o:

Tooo se pa KrepkoHudo - Zopet - Motiš http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif

Se že vidi, da ti možgane " vleče v mednožje" , tam zraven "odpadne odprtine" x:o)x x;)x

Da ti le ne bo kaj ... :sick:

Hih x;)x x:o)x

Lp + #

Da je sex greh si je človek zmislil, bog nima nič pri tem x:)x

Da je sex greh, je Rekel Bog, če je uporabljen za druge namene kot za oplojevanje .

In človek ima pri teh zlorabah edini prste vmes .

Lp + #

zakaj je sex greh?

EDINO P r a v i l n o Povedano :palec: xDDx :palec:

Točno T A K O - Je .http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

Dobro si si razložila + tudi ostalim x:)x

Ampak, enim je to nekak težko sprejeti xDDx

In po iščejo raznorazne izgovore in razloge za nihova zla dejanja :o|o:

Žal so preveč "noter padli", ... padli v - greh .http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif

Lp iz sex-room-a .:o|o:

B+ #

Ah, zblojeni vatikan jih je vse zavedel z temi forami "Do in Po" poroki , pa celibati, pa ... tko, da niti sami nevedo zakaj so bili sploh zavedeni .http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif

Če se sploh Zavedajo .:inocent: xrolleyesx

No, ponavadi se tile povprečni - zblojeni župniki - Nič ne zavedajo.:o|o:

Lp + #

Heh, koook si ti omejena duša, ... mar misliš , da Stvarnik nima nadzora nad tem pokvarjenim kracanjem tu po forumu xcivx xDDx :o|o:

Ti si pa zelo podoben enemu članu, nisem si zapomnil nicka. V načinu pisanja mislim. Se tak potrudiš s temi smajliji, odstavki, pa to. Celo zgodbo narediš. To prav razmišljaš, kako kombinacijo boš izbral? Umetniški vtis res deset + :palec:

A TI res misliš, da stvarnik nima nadzora nad mojim pisanjem? Da niso moje besede le njegove misli prelite v črke? Natipkane zate? Te ni sram, nevernik? V kaki luči se kažeš. Vidiš zlo tam, kjer ti stvarnik kaže svojo ljubezen in lepoto xsrcx

Tudi meni je nekje od zadaj prišlo, kot pravi bojante, da je po "božje" sex sprejemljiv samo za razplod, če pa seksaš iz užitka, je pa to greh. Se pravi, je namenjen izključno ohranjanju vrste.

Kar pa se tiče sexa po tridesetem, taprava žurka se začne, ko imaš spredaj štirico. Ou yes!

strong desire needs strong will

A TI res misliš, da stvarnik nima nadzora nad mojim pisanjem?

OOO, to se pa Zopet Motiš, če tako misliš o meni !!!

Namreč, kot sem Že Razložil, bi ti Že lahko bilo jasno, da če ima pod Nadzorom Vsak Atom v Vseh Vesoljih , potem ima Tudi z Veliiiko lahkoto tudi Popoln Nadzor nad tvojim blebetanjem tu gor !!!

To bi Že Zmogel Sprevideti do zdaj, saj ne zgledaš tolk zabit / omejen :-/

No, vzemi si čas , ... nekaj malega ti ga je pa še ostalo .

Lp + #

Tudi meni je nekje od zadaj prišlo, kot pravi bojante, da je po "božje" sex sprejemljiv samo za razplod, če pa seksaš iz užitka, je pa to greh. Se pravi, je namenjen izključno ohranjanju vrste.

Kar pa se tiče sexa po tridesetem, taprava žurka se začne, ko imaš spredaj štirico. Ou yes!

Zanimivo, ... a pol je to tko kt pri dedcih : bolj star - bolj nor ? ;-))

Sam da je pri bejbah : bolj stara - bolj potrebna ? ;-)

No, to bi se dalo tzdi drugače razložit , ...

Ampak, zanimivo, da to priznaš, da je sex brez namena oploditve greh .

Nebi si mislu to o tebi :-)

Kajti, če pogledava malo tule okrog naju, jih je bolj malo, ki bi si to upali priznati .

Zanimivo :-)

Lp + #

Boštjan Z. + #

Zakaj zatirat tako močno silo, resnično moč, svobodo? Dobro vprašanje za nadzor.

Zato, Ker Z Spolnimi Izločki Izgubljamo Duši Naaajsorodnejše Energije , katere Duša Naaajbolj Potrebuje za Premagovanje Težav in Za Življenjsko Veselje !!!

Oba Spola to Izgubljata , in izgubljata, dokler ne pride do prepira zaradi pomanjkanja Energije , in končen razultat = ločitev .

Tkole mate .

Lp + #

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...