cashy 6. november 2012 Prijavi Deli 6. november 2012 Ohhh kakšna vzpodbuda! Komaj čakam 30-ta, potem še 40-ta škoda samo, ko gre tipom v drugo smer, kaj? 1 Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 6. november 2012 Prijavi Deli 6. november 2012 jap jap hahahaha Ja, ampak jih boš tudi Izgubila - slej ko prej . Žal ti ta računica tudi nebo laufala:o|o: Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strucy 7. november 2012 Prijavi Deli 7. november 2012 Bojante, ti si mal narobe prebral, po BOŽJE je sex iz užitka greh, jst pa proti mesenim užitkom nimam nč. Citiraj strong desire needs strong will Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
no1 7. november 2012 Avtor Prijavi Deli 7. november 2012 Bom mlajše našla Mi tud Citiraj There is no fate, but what we make. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 7. november 2012 Prijavi Deli 7. november 2012 In čist res je, kar pravijo za ženske po 30. letu Da če ima minico, ne smeš vreči kulija na tla, da bi ga pobrala. Ker če se bo sklonila, jo bo štihnilo v križu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
no1 7. november 2012 Avtor Prijavi Deli 7. november 2012 Ni lepšega pogleda, kot ženska lepo naprčena na vseh štirih, željna, vroča, ready for the intruder I vote for doggy style, you? Citiraj There is no fate, but what we make. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
no1 7. november 2012 Avtor Prijavi Deli 7. november 2012 Bič Citiraj There is no fate, but what we make. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
no1 7. november 2012 Avtor Prijavi Deli 7. november 2012 Top 10 worst aliens to have sex with Citiraj There is no fate, but what we make. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. november 2012 Prijavi Deli 7. november 2012 pri fuku je najpomembneje, da si zraven.in pol je še fajn, če nisi sam 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 8. november 2012 Prijavi Deli 8. november 2012 Bojante, ti si mal narobe prebral, po BOŽJE je sex iz užitka greh, jst pa proti mesenim užitkom nimam nč. Čist Prav sem prebral . Lp + # Tvoje mnenje mi pa res veliko pomeni ja. Hvala. To pomeni, da če si boš iskala mlajše partnerje, ti razmerja nebodo laufala , temveč se ti bojo prej ko slej razdrla. Žal. Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 8. november 2012 Prijavi Deli 8. november 2012 bojante ... pojma nimaš zberi tantrični sex in zlij svojo spolno energijo s partnerjevo .... spoznaj sinergijo unije ENOSTI Joj ne, glede na to kako si je biblijo razložil po svoje bolj da tantro pusti daleč na miru. Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 8. november 2012 Prijavi Deli 8. november 2012 bojante ... pojma nimaš izberi kako drugo literaturo ... in se spravi zraven drugače ... izberi tantrični sex in zlij svojo spolno energijo s partnerjevo .... spoznaj sinergijo unije ENOSTI ne pa da kvasiš okol neumnosti ... in poneumljaš še druge No, tkole kratkovidno sem jaz razmišljal pred več kot 10 leti . Zdaj se pa ti vprašaj, kje si ti šele z svojimi neumnostmi . Hvala . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 8. november 2012 Prijavi Deli 8. november 2012 Joj ne, glede na to kako si je biblijo razložil po svoje bolj da tantro pusti daleč na miru. Glej ga zmotnega slepca - spet . Še mar Nisi Spoznal, da si jaz Sveto Pismo Ne razlagam po svoje, tko kot nekatere sekte in kaki posvetni brihtneži ? No, ko boš to Spoznal, se ti Bo Tudi še kako Drugo Spoznanje Odprlo .http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Lp do tedaj, ajd' , čaw Rečeš ti, ki se razmerij ogibaš v največjem možnem krogu in niti ne moreš vedet, če bi laufala, ali ne. Rečem ti Jaz, ki sem Že Dlje časa v Razmerju , in Ti Zopet Povem, Da ti Žal N E B O D O laufala. Pa razumi ali pa ne, kakor hočeš . Lp + # maš prav ... bi še tantro razfukal Misliš "Razsexal" ? No, odpravili jo Bomo Itak http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Slej ko prej , Tko ali Drugače : zlepa ali zgrda , hočemo, nočemo, moramo . Žal . Taka Je Komanda . Od Zgoraj . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 8. november 2012 Prijavi Deli 8. november 2012 Še mar Nisi Spoznal, da si jaz Sveto Pismo Ne razlagam po svoje, tko kot nekatere sekte in kaki posvetni brihtneži ? Ti si res edinstven primer, vzor, kaj se zgodi če biblijo "poješ" namesto prebereš. Rečem ti Jaz, ki sem Že Dlje časa v Razmerju In bog je tvoj partner Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
no1 8. november 2012 Avtor Prijavi Deli 8. november 2012 http://shrani.si/f/2Z/16/yDrWIq2/1/548852495874743771083485.jpg Citiraj There is no fate, but what we make. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 8. november 2012 Prijavi Deli 8. november 2012 bog ne daj biti v teh tvojih nebesih ....najbrž boš tam kar sam in imel svoj mir na srečo grem drugam .... heeeeeeeeeee bog ne daj biti v teh tvojih nebesih ....najbrž boš tam kar sam in imel svoj mir na srečo grem drugam .... heeeeeeeeeee No, Na Srečo jih bo z mano Več kot onih , ki gredo "V nižji štuk" , tko, da boš ti Žal - Bolj Osamljen , če misliš iti tja dol . Pa boš že videl , in se spomnil mojih besed potem Lp + # Ti si res edinstven primer, vzor, kaj se zgodi če biblijo "poješ" namesto prebereš. In bog je tvoj partner Nooo, to si vsaj nekaj Dobrega Predvidel . Sicer pa nevem od kje ji ideja, da se jaz razmerij izogibam, ko pa imam vsako leto kako bejbo Mislim, res, ji neki ni jasn lp + # Rečeš ti, ki se razmerij ogibaš v največjem možnem krogu in niti ne moreš vedet, če bi laufala, ali ne. Od kod ti ta tvoja ideja, da se jaz ogibam razmerij, ko pa imam vsako leto kako bejbo , ... vsaj zadnjih 5 let Kaj ti ni jasno http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif Neki ti ne štima v bučki, kot vidim No, pa še mal' študirej , in se ti mogoče kej posveti lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
no1 8. november 2012 Avtor Prijavi Deli 8. november 2012 Če v 'nebesa' pridejo taki, kot bojante, pol to ni lih raj Citiraj There is no fate, but what we make. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 8. november 2012 Prijavi Deli 8. november 2012 Če v 'nebesa' pridejo taki, kot bojante, pol to ni lih raj Kaj pa pol torej, a morjo bad bojsi kot si ti pridt', in vse razturat, da nebesa pol ratajo "Raj" , Al' kaj ??? Če bi se vsaaaj Maaal' zamislu , kaj blebečeš - pišeš , pol bi se zgrozu Že http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 9. november 2012 Prijavi Deli 9. november 2012 Dobr za tebe Ma, ... kokr kdaj Včasih ja , včasih pa tud - ne http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liam 9. november 2012 Prijavi Deli 9. november 2012 http://shrani.si/f/2Z/16/yDrWIq2/1/548852495874743771083485.jpgNajs Citiraj Circumstance has no value. It is how one relates to a situation that has value. All true meaning resides in the personal relationship to a phenomenon....what it means to "Christopher McCandless Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 10. november 2012 Prijavi Deli 10. november 2012 Nekaj prijetnega, vznemirljivega, luštkanega .......... za vse ki si kaj tazga želite Venus - illegitimaa Zlo novo, še v nastajanju, a kar vem, bo na koncu zlo obsežno. Tk da se splača malčk spremljat........ 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
no1 11. november 2012 Avtor Prijavi Deli 11. november 2012 Kaj pa pol torej, a morjo bad bojsi kot si ti pridt', in vse razturat, da nebesa pol ratajo "Raj" , Al' kaj ??? Nope, bad boysi ne hodijo tja, kjer je zate 'raj'. Ni tam nič zanimivega. Si pa znam predstavljat, da tipčki tvoje sorte zavijejo kam, kjer je bolj fajn, tak kot ti zavijaš v to 'pohujšljivo' temo http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Citiraj There is no fate, but what we make. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 11. november 2012 Prijavi Deli 11. november 2012 Še mar neveš, da tudi Stvarnik kdajkrat pošlje svoje Angele v pekel, da tam pogledajo koliko hudičkov se jih je že poboljšalo za morebitni izhod iz pekla, oziroma, da naredijo vsaj malo reda tam kjer je večinoma nered-kaos ... Zgleda, da tega tudi nisi vedel Zdaj Veš Itak pa sem govoril o tem,: da : če morjo taki "bad boysi" priti, da spremenijo navadna Nebesa v "Raj" z svojim razturavanjem ? Ampak zgleda, da me nisi čist' zastopu, al kaj Lp + # 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. november 2012 Prijavi Deli 12. november 2012 Nekaj prijetnega, vznemirljivega, luštkanega .......... za vse ki si kaj tazga želite Venus - illegitimaa Zlo novo, še v nastajanju, a kar vem, bo na koncu zlo obsežno. Tk da se splača malčk spremljat........ :Pmmmmmmmmmmmm *bookmark*, da vidim kaj objavljajo lunatki. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 13. november 2012 Prijavi Deli 13. november 2012 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.