Skoči na vsebino

Fuck room

no1

Recommended Posts

Bojante, ti si mal narobe prebral, po BOŽJE je sex iz užitka greh, jst pa proti mesenim užitkom nimam nč.

Čist Prav sem prebral .

Lp + #

Tvoje mnenje mi pa res veliko pomeni ja.

Hvala.

x:Dx

To pomeni, da če si boš iskala mlajše partnerje, ti razmerja nebodo laufala , temveč se ti bojo prej ko slej razdrla.

Žal.

Lp + #

Deli na socialnih omrežjih

bojante ... pojma nimaš

zberi tantrični sex in zlij svojo spolno energijo s partnerjevo .... spoznaj sinergijo unije ENOSTI

Joj ne, glede na to kako si je biblijo razložil po svoje x:o)x bolj da tantro pusti daleč na miru. x:Dx

Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat

bojante ... pojma nimaš

izberi kako drugo literaturo ... in se spravi zraven drugače ...

izberi tantrični sex in zlij svojo spolno energijo s partnerjevo .... spoznaj sinergijo unije ENOSTI

ne pa da kvasiš okol neumnosti ... in poneumljaš še druge

No, tkole kratkovidno sem jaz razmišljal pred več kot 10 leti .

Zdaj se pa ti vprašaj, kje si ti šele z svojimi neumnostmi .

Hvala .

Lp + #

Joj ne, glede na to kako si je biblijo razložil po svoje x:o)x bolj da tantro pusti daleč na miru. x:Dx

Glej ga zmotnega slepca - spet .xDDx :o|o: xDDx

Še mar Nisi Spoznal, da si jaz Sveto Pismo Ne razlagam po svoje, tko kot nekatere sekte in kaki posvetni brihtneži ? xcivx

No, ko boš to Spoznal, se ti Bo Tudi še kako Drugo Spoznanje Odprlo .http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

Lp do tedaj, ajd' , čaw x:)x

Rečeš ti, ki se razmerij ogibaš v največjem možnem krogu in niti ne moreš vedet, če bi laufala, ali ne. xDDx

Rečem ti Jaz, ki sem Že Dlje časa v Razmerju , in Ti Zopet Povem, Da ti Žal N E B O D O laufala.xcivx

Pa razumi ali pa ne, kakor hočeš .:o|o:

Lp + #

maš prav ... bi še tantro razfukal

Misliš "Razsexal" ?

No, odpravili jo Bomo Itak http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

Slej ko prej , Tko ali Drugače : zlepa ali zgrda , hočemo, nočemo, moramo .:V: :sori: :C:

Žal . :sori: :C: :V:

Taka Je Komanda .:o|o:

Od Zgoraj .

Lp + #

Še mar Nisi Spoznal, da si jaz Sveto Pismo Ne razlagam po svoje, tko kot nekatere sekte in kaki posvetni brihtneži ? xcivx

Ti si res edinstven primer, vzor, kaj se zgodi če biblijo "poješ" namesto prebereš. x:Dx

Rečem ti Jaz, ki sem Že Dlje časa v Razmerju

In bog je tvoj partner x:o)x

Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat

bog ne daj biti v teh tvojih nebesih ....

najbrž boš tam kar sam in imel svoj mir x:Dx

na srečo grem drugam .... heeeeeeeeeee

bog ne daj biti v teh tvojih nebesih ....

najbrž boš tam kar sam in imel svoj mir x:Dx

na srečo grem drugam .... heeeeeeeeeee

No, Na Srečo jih bo z mano Več kot onih , ki gredo "V nižji štuk" , tko, da boš ti Žal - Bolj Osamljen , če misliš iti tja dol .

Pa boš že videl , in se spomnil mojih besed potem :o|o:

Lp + #

Ti si res edinstven primer, vzor, kaj se zgodi če biblijo "poješ" namesto prebereš. x:Dx

In bog je tvoj partner x:o)x

Nooo, to si vsaj nekaj Dobrega Predvidel .

Sicer pa nevem od kje ji ideja, da se jaz razmerij izogibam, ko pa imam vsako leto kako bejbo xDDx :inocent: xrolleyesx

Mislim, res, ji neki ni jasn :8):

lp + #

Rečeš ti, ki se razmerij ogibaš v največjem možnem krogu in niti ne moreš vedet, če bi laufala, ali ne. xDDx

Od kod ti ta tvoja ideja, da se jaz ogibam razmerij, ko pa imam vsako leto kako bejbo , ... vsaj zadnjih 5 let xDDx

Kaj ti ni jasno xcivx xDDx x;)x http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif :vragec: :sori:

Neki ti ne štima v bučki, kot vidim :o|o: x;)x

No, pa še mal' študirej , in se ti mogoče kej posveti x8Dx

lp + #

Če v 'nebesa' pridejo taki, kot bojante, pol to ni lih raj x;)x

Kaj pa pol torej, a morjo bad bojsi kot si ti pridt', in vse razturat, da nebesa pol ratajo "Raj" , Al' kaj ??? xcivx xDDx xcivx

Če bi se vsaaaj Maaal' zamislu , kaj blebečeš - pišeš , pol bi se zgrozu Že http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif xcivx :O: xcivx

Lp + #

http://shrani.si/f/2Z/16/yDrWIq2/1/548852495874743771083485.jpg

Najs

Circumstance has no value. It is how one relates to a situation that has value. All true meaning resides in the personal relationship to a phenomenon....what it means to "

Christopher McCandless

Kaj pa pol torej, a morjo bad bojsi kot si ti pridt', in vse razturat, da nebesa pol ratajo "Raj" , Al' kaj ??? xcivx xDDx xcivx

Nope, bad boysi ne hodijo tja, kjer je zate 'raj'. Ni tam nič zanimivega. Si pa znam predstavljat, da tipčki tvoje sorte zavijejo kam, kjer je bolj fajn, tak kot ti zavijaš v to 'pohujšljivo' temo http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

There is no fate, but what we make.

Še mar neveš, da tudi Stvarnik kdajkrat pošlje svoje Angele v pekel, da tam pogledajo koliko hudičkov se jih je že poboljšalo za morebitni izhod iz pekla, oziroma, da naredijo vsaj malo reda tam kjer je večinoma nered-kaos ... x?x

Zgleda, da tega tudi nisi vedel x8Dx x;)x x:)x x:Dx

Zdaj Veš x:)x

Itak pa sem govoril o tem,: da : če morjo taki "bad boysi" priti, da spremenijo navadna Nebesa v "Raj" z svojim razturavanjem ?

Ampak zgleda, da me nisi čist' zastopu, al kaj :o|o:

Lp + #

Nekaj prijetnega, vznemirljivega, luštkanega x:px.......... za vse ki si kaj tazga želite

Venus - illegitimaa

Zlo novo, še v nastajanju, a kar vem, bo na koncu zlo obsežno. Tk da se splača malčk spremljat........ :vio:

:Pmmmmmmmmmmmm *bookmark*, da vidim kaj objavljajo lunatki.

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...