Skoči na vsebino

Resnica o Sai Babi??

Anonymus

Recommended Posts

Se mi zdi dost racionalen komentar sodržavljana Sai Babe, Indijca;

mcsekar [from Andhra Pradesh, India]:

"I haven't watched the video, but I have believed since a few years that the Baba is a fraud and a smuggler. As to the allegations of sexual abuse, I find those difficult to believe. I think I will tell another side of the story, which the BBC, I assume has neglected with its concentration on the issue of sexual abuse, because I think that will be believed more and will sell well in the West.

Pardon me, this might be long.

Well, what can I say about Sathya Sai Baba? He lives in my state. And the place he was born is close to my mother's village. He has done some good things, like building reservoirs and providing drinking water and free medical services and education to a parched land in the state of Andhra Pradesh in India. I have heard stories that he is a smuggler. And any rational person knows he is a fraud.

Now, I know people scoff and laugh at the concept that he is a God, but you must realise that this happens in India. Even if he does a few bad things, I don't know if I will start a campaign against him now, because believe me, no campaign against him will work. In India, the law won't touch him. Perhaps when he visits some other country, that country's law enforcement might catch him, but that will create a huge diplomatic outcry, and nations have stopped law enforcement for lesser reasons.

One point to mention is that very few people in the villages near where he lives have faith in him. I know this because I have asked some people who live there and they said so. They are happy that someone has given them a continuous supply of drinking water, but in his godhood they believe not. They still believe in the other old standard Gods of Hinduism. It will take atleast a century for this Baba to be established as a God. But, these people do give him a certain respect.

Here is the interesting part, the conspiracy theory. Now, coming to these allegations of sexual abuse, I think it is a clever plan by some group or individual to disrobe the Baba. (These allegations could be true.) Let's call this group or individual X. I believe that X is doing a noble job, but X's efforts are futile and will not give any results. It is a fair assumption to say that X is from India. Now, India won't act against the Baba. So, X has no choice but to seek outside help in destroying the Baba. Some fools from other countries too believed in the Baba, even though they had their own God. Isn't that odd? Why come all the way to India to believe in someone who you know can only be a fraud? So, X decides that the Baba might be brought down by these people if the Baba sexually abused them, because it is far more heinous than smuggling. For a God that is. And that was also how the Catholic priestly order lost their credibility. It is a clever plan, but it won't work in India. X should have stuck to smuggling and added treason for a little extra flavour. Then, the Baba could have been killed in the name of terrorism by someone like Indira Gandhi and it would have worked. Still, I wish X good luck and hope X succeeds.

In the end, I would say that the Baba has more than one side to him. He has done some evil things, and he has helped poor people and he is a fraud. Now judge him yourself. We are all aware of several people who have done even worse things, and yet we elect them to office. So, I feel it is strange, when the Baba is being brought down, but not the politicians. But still, bring down the Baba! The poeple of India have other old Gods, and don't need any Babas. And they will survive even if the Baba does not help them."

http://richarddawkins.net/article,1970,Sec...ut-Sai-Baba,BBC

Deli na socialnih omrežjih

Bog vsekakor, da ni.

Pri izvajanju trikov so ga pogruntal.

Oralni seks, masaže testisov niso neznanka.

Kura, ki nosi $$$$$$$$$ se ne eliminira.

Neuspešni atentatorji 1993 so bili pobiti, mrtvi pa ne govorijo.

Pa ne v policijski samoobrambi.

Lahko bi jih dobil tut žive, jih povprašal, kaj je bil vzrok,

da so se odločil s S.B. obračunat [vsi so bili njegovi ex učenci/šolarji].

Je več koristi od turističnih $$$$$$$$$, kot škode od domnevnih "ravnanj" S.B.

Investiranju $$$$$$$$$ v lokalno infrastrukturo, gradnjo

[šole, bolnice, vodovod, ...].

Kot škode za Indijo, zato bo ta posel laufal še naprej b.p.

Politika, policijske oblasti, ... ga podpirajo.

Sem si ogledal, oziroma pravkar si ogledujem film the secret of Swami in prihajam do samo enega zaključka. Sai baba ima točno take pristaše kot jih mora imeti in njegovi pristaši imajo točno takega duhovnega učitelja kot si zaslužijo. xrolleyesx

x:Dx :palec:

Kot vsi drugi njemu podobni... x:px :vragec:

Pa smo spet pri tistem starem reku - iste sorte tiči skup letajo... x8Dx :vio:

Kar se pa njega osebno tiče - če to drži da gradi bolnice, šole, vodovode, ceste in ne vem kaj še z denarjem ki ga izmolze od butastih zahodnjaških ovc, vsaka mu čast... :palec:

Osho npr. je vse požrl sam... :vragec:

O ostalem naj pa sodijo drugi, jaz sem že napisal kako ga vidim, in vse njemu podobne... :xx!:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

He,he... POPRNY... x^x x^x s em prav brala post za postom, če ti bo ratalo sprovocirat Tantro, da bi vsaj enkrat napisal kaj SVOJEGA in se ne ponavljal kot pokvarjen gramofon - kot si že ugotovil. Ali odgovoril vsaj na eno direktno vprašanje... pa se vedno vsuje nov plaz že videnih ali podobnih linkov...

Zanimivo - ne da se sprovocirati.

Zakaj?

To postavi vprašanje - a ni v bistvu vse skupaj le medijska provokacija drez "dodane vrednosti" ?

Nas ima Tantra za podobne "sprejemnike" kot so recimo američani in podobni - da beremo in padamo na nedokazane čenče? IN pri tem neznansko uživamo?

Saj debata je zelo zanimiva - tole o Sai Babi, če bi imela neko resno podlago. Tudi jaz kar verjamem, da se dogajajo neprimerne stvari. Ampak takole opletanje tule je brez veze...

In popolnima se strinjam, ko piše tamle gori, da ima Sai Baba točno take ljudi okoli sebe, ki ga potrebujejo...

In ali ni potem enako z Aiping Wangovo, o kateri se tudi preganjamo v sosendnjem postu - da hodijo tja pač tisti, ki jo potrebujejo? Pa naj bo to Karma ali karkoli x:)x

Alef, ne sprašujem zame kako in kaj - približno mi je že jasno. Tudi ne kako naj posameznik pride do tega. Tudi to mi je jasno. Gre za širše -

Mislim, da bi bilo treba nekaj uvesti že v osnovne šole - nek predmet, ki bi govoril o tem, kako naj se živi - sprejema in premaguje probleme, prijatelje, ljudi... Da ni konec sveta, če gre kaj narobe... Ampak Bognedaj x^x pod okriljem kake vere.,,, kak dober pedagog, psiholog... in podobno.

Pri mojem najmlajšem sinu so imeli super fajn razredničarko prve 4 leta in jih je veliko pametnega naučila. Bili so samozavestni otroci, niso se bali nastopat, niso pocepali pred problemi, celo so se včasih po telovadbi par minut sproščali ob glasbi... otroci so bili ful navdušeni nad vsem tem...

Kaj takega sem imela v mislih s tem, da "nimamo NIČ"

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

Saj debata je zelo zanimiva - tole o Sai Babi, če bi imela neko resno podlago. Tudi jaz kar verjamem, da se dogajajo neprimerne stvari. Ampak takole opletanje tule je brez veze...

Ja, če je na Tv, pol bo ziher res. Me ni nič prepričalo. Sai Ram xDDx

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Da. :palec:

Situacija, tema, pogovor jasno kaze in vodi k eni stvari ali bolje receno okoliscini :vio:

He,he... POPRNY... x^x x^x s em prav brala post za postom, če ti bo ratalo sprovocirat Tantro, da bi vsaj enkrat napisal kaj SVOJEGA in se ne ponavljal kot pokvarjen gramofon - kot si že ugotovil. Ali odgovoril vsaj na eno direktno vprašanje... pa se vedno vsuje nov plaz že videnih ali podobnih linkov...

Zanimivo - ne da se sprovocirati.

Zakaj?

To postavi vprašanje - a ni v bistvu vse skupaj le medijska provokacija drez "dodane vrednosti" ?

Nas ima Tantra za podobne "sprejemnike" kot so recimo američani in podobni - da beremo in padamo na nedokazane čenče? IN pri tem neznansko uživamo?

In popolnima se strinjam, ko piše tamle gori, da ima Sai Baba točno take ljudi okoli sebe, ki ga potrebujejo...

In ali ni potem enako z Aiping Wangovo, o kateri se tudi preganjamo v sosendnjem postu - da hodijo tja pač tisti, ki jo potrebujejo? Pa naj bo to Karma ali karkoli x:)x

Alef, ne sprašujem zame kako in kaj - približno mi je že jasno. Tudi ne kako naj posameznik pride do tega. Tudi to mi je jasno. Gre za širše -

Mislim, da bi bilo treba nekaj uvesti že v osnovne šole - nek predmet, ki bi govoril o tem, kako naj se živi - sprejema in premaguje probleme, prijatelje, ljudi... Da ni konec sveta, če gre kaj narobe... Ampak Bognedaj x^x pod okriljem kake vere.,,, kak dober pedagog, psiholog... in podobno.

Pri mojem najmlajšem sinu so imeli super fajn razredničarko prve 4 leta in jih je veliko pametnega naučila. Bili so samozavestni otroci, niso se bali nastopat, niso pocepali pred problemi, celo so se včasih po telovadbi par minut sproščali ob glasbi... otroci so bili ful navdušeni nad vsem tem...

Kaj takega sem imela v mislih s tem, da "nimamo NIČ"

S. B. je domnevni pedofil z majhnim spolnim organom,

kot povejo njegove domnevno zlorabljene žrtve...

Goljuf s poceni triki, kateri so razkrinkani s strani poznavalcev magike.

Lokalna skupnost ima od posla S.B. vsekakor korist...

_________

Video 1, Video 2 v podpisu na ogled. -(

Ja, če je na Tv, pol bo ziher res. Me ni nič prepričalo. Sai Ram xDDx

Veš kaj, v bistvu sploh ne moremo vedet ali je res ali ne in po pravici povedano mene niti ne zanima kaj preveč vse skupaj....

Dejstvo je, da kdor je preveč izpostavljen, ker naredi kaj dobrega, ga v naslednjem momentu linčajo.

Ljudje pač taki so (smo) ??

Ali ni turi tisti Don Perignon al kaj je že bil, ki je imel v Italiji skupnost za zasvojence z mamili in jih en kup rešil, na koncu pristal kot ožigosani pedofil? Saj je vse skupaj ena traparija - je res, ni res, glede na naravo ljudi, ki so takoj zavistni in zlobni, je lahko vse skupaj izmišljotina - lahko pa da ni...

Zato je meni to nakladanje brez veze, ker itak ne vemo kaj je res.

Vesela sem za vsakega posebej, ki je na kakršen koli način "rešen" in mu je bolje. To verjamem, da je komu bolje.

"Pierino se je sprl s kardinalom Francescom Marchisanom, ki ga je previdno pozval, naj začasno prepusti vodenje terapevtskih skupnosti komu drugemu, dokler sodniki ne bodo končali z delom."

http://razgledi.net/blog/2007/08/09/don-pi...tudi-kardinalu/

"Proti prvim obtožbam se je don Pierino branil, češ, da so kriminalci, ki se mu na tak način maščujejo, ker jih je nagnal iz komune.

Za zadnje napade nanj 83-letni don Pierino krivi židovski lobi in prostozidarje. To je bil tudi razlog, da se je njegov odvetnik Franc Coppi odločil, da ga noče več pravno zastopati, ker se je Pierino začel braniti z izjavami, ki imajo rasistično konotacijo.

Po pisanju milanske Corriere della Sera ima policija posnete tudi telefonske pogovore, v katerih don Pierinovi pričam v zameno za odstop od obtožb ali spremembo izjave obljubljajo denar in zaščito."

http://www.dnevnik.si/novice/kronika/268370

Video zgodba ...

http://www.vest.si/2007/08/12/pricevanje-iz-komune/

Primer se preiskuje. Dokončno sodbo bo dalo sodišče.

Kaj takega sem imela v mislih s tem, da "nimamo NIČ"[/color]

Ja, saj sem razumel kaj si mislila.

Je žal tako, da izobraževanje, vzgajanje v to smer danes nima cene.

Ali ni volje za to, ali je kaj drugega, ne vem... x?x :sori:

Kaj lahko storimo, sprašuješ.

Veliko ali malo, odvisno kako to gledaš.

Res je tisto kar v tem pogledu lahko stori en sam človek, ti, jaz, kdorkoli, le kaplja v morje.

Zdaj to lahko vidiš takole - vse te kapljice sproti izhlapijo.

Lahko pa takole - tudi od kapljic se nakaplja poln sod.

Razmišljati o pozitivnosti in negativnosti okrog sebe je brezplodno početje.

Živimo, delajmo, razmišljajmo po svoji vesti, občutku in ne glejmo preveč okrog sebe.

Ker sveta spremeniti ne moremo, lahko spremenimo samo svoj pogled nanj.

Preberi si knjigo od Leo Buscaglia - Živimo, ljubimo in se učimo... x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Veš kaj, v bistvu sploh ne moremo vedet ali je res ali ne in po pravici povedano mene niti ne zanima kaj preveč vse skupaj....

Dejstvo je, da kdor je preveč izpostavljen, ker naredi kaj dobrega, ga v naslednjem momentu linčajo.

Ljudje pač taki so (smo) ??

Ga ni človeka, ki je deloval v dobro, da ne bi za časa njegovega življenja širili neresnic o njem. Šele po smrti je OK nekoga smatrati za dobrega in mu postaviti spomenik. Imam dovolj lastnih izkušenj, da vem, kako mediji popačijo zadeve in zato nič več, kar napišejo, posnamejo, ne verjamem kar na prvo žogo. Tudi Jezusa so dali na križ pribiti, tisti ki so čakali mesijo, zato da so lahko še naprej čakali. Mati Tereza naj bi pospravila mnogo donacij v svoj žep, in cepila otroke z nerazkuženimi iglami, Martin Luther King je bil zloben komunist, ki je vse donacije zapravil za prostituke, Albert Schweitzer je bil prikrit rasist itd...jaz sem pa zagovornik pedofilov, kot lahko preberem v nekem postu tu na forumu. Skratka, we are all evil. :vio:

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Vsi pozor!

NOVA TITULA VELIKEGA SAI BABE, DA SE BOSTE LAHKO KLANJALI PRED NJIM, SE GLASI:

SAI HOUDINI ALI BABA IN 40 RAZBOJNIKOV!

O vi nejeverni prekletniki. Kako ne verjamete velikemu SAI HOUDINI ALI BABI! V poklu se boste vsi cvrli, vi škrti bastardi, ki ne podelite svojih šoldov s SVELIKIM SAI HUDINIJEM ALI BABO.

SAI RAM!

Saj se mi prau smilite. Kaj vam je tako umazalo um? Kaj vas je tako potrlo. Pojdite v naravo, v mir če imate to možnost. prosite boga naj vam pomaga. tisto podobo boga ki vam je blizu...lahko je to jezus kristus, bog mati marija,...lahko je buda, krišna, rama....prosite boga naj vam pomaga izbrati pravo ime za vas...in potem ga nosite v srcu in ponavljajte njegovo ime cel dan in celo noč....in vztrajajte.vse predajte bogu...in potem boste en dan vedeli...vedeli v svojem srcu

z ljubeznijo

Oh, končno nekaj lepega in pametnega.

Tale komentar je pa pravo olajšanje :flower:

Oh, končno nekaj lepega in pametnega.

Tale komentar je pa pravo olajšanje :flower:

ja, njegova vsebina je res lepa.

naslavljanje pa mi ni vsec: naj vsakdo pove, kaj ON SAM fura, ce zeli, kaj naj pa jaz oz. 'Mi' delamo, pa bomo sami presodili in si izbrali.

Pa se pomilovanje prav vseh 'Nas' mi ni vsec.

Skratka, komentarji tipa: "Vi boste, vi morate..." in celo 'smilite se mi' mi ne potegnejo, ker se postavljajo nad, izven.

Nenazadnje ima ta tema 17 strani in je v njej kar precejsnje stevilo komentatorjev, katere nas je nekdo prisel poucit, kako naj se odzivamo, (v) kaj naj verjamemo in verujemo in na koga naj se obracamo oz. kako..

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

EKSKLUZIVNO POROČILO IZ INDIJE

Samo za vas osebno in nobenega drugega smo pripravili to posebno poročilo. Kot vedno vam prvi na svetu novinarji DON KARLOS NEWS, prvi postrežejo z rosno svežimi, najbolj ekskluzivnimi, in najbolj udarnimi novicami iz sveta duhovnosti.

Ker so se v medmrežju razširili neki čudni dokumentarci, ki mečejo slabo luč na samega Vrhovnega Sai Babo, smo povprašali Vrhovnega Sai Babo kaj si misli o obtožbah. Sai Baba nam je poklonil kratek intervju in tako vam kolektiv DON KARLOS NEWS ponovno ponuja exskluzivne novice iz sveta duhovnosti.

Sai Baba je dejal:

Ker sem tako vsemogoč, sem si določil novo ime.

MOJA NOVA TITULA IN IME, DA SE BOSTE LAHKO KLANJALI PRED MANO, SE GLASI:

SAI HOUDINI ALI BABA IN 40 RAZBOJNIKOV OM!

O vi nejeverni prekletniki. Kako ne verjamete velikemu SAI HOUDINI ALI BABI! V poklu se boste vsi cvrli, vi škrti bastardi, ki ne podelite svojih šoldov s S VELIKIM SAI HOUDINI ALI BABO.

Ker pa sem tudi usmiljen, vam bom tudi podal mahamantro, ki v sebi skriva veliko modrost, s katero bote dosegli, če jo bote pridno ponavljali, da vas bom ponovno sprejel za svoje sužnje. Ja kaj pa je lepše kot postati Božji suženj?

Mantra Saibabinega usmiljenja se glasi:

SAMO EN JE BOG SAI IN HOUDINI JE NJEGOV PREROK OM!

Ponavljajte jo!

SAI RAM!

S Spoštovanjem,

DON KARLOS NEWS

:vio:

Ta človek, ki še verjame Sai Babi se lahko imenuje naivec in slaboumnež prve vrste.

ČE JE RES SAI BABA BOG NAJ SE PROSIM ZGLASI NA NAŠEMU LJUBEMU INŠTITUTU JOŽEFA ŠTEFANA, DA BOMO ZNANSTVENO OBDELALI ČUDO UPEPELITVE!

IZZIV VELJA!!!!

lp

DON KARLOS NEWS

NOVA REPORTAŽA IZ SLOVENIJE

Novinarji Don Karlos News so samo za vas intervjujali nekaj bivših in še zvestih Saibabinih učenk in učencev. Poglejte, kaj so dejali.

Mojca je dejala:

V Sai centru so nam prodajali sveti pepel. Za vsako malo dozico sem morala drago plačati, tudi po več tisoč evrov. Da bi lahko kupila temveč pepela sem vzela tudi kredit in prodala sem celo svoje stanovanje in dediščino. Saibaba nas je prepričeval, naj nadalujemo z nakupi pepela, saj za vsak gram pepela, ki ga bomo kupili, nam bo on pepel spremenil v diamante. Tako imam sedaj doma več kil pepela in prazen takvin. Do sedaj sem pepel oboževala po božje, sedaj pa se z njim posipam po glavi.

Janja je dejala:

Oj kako sem bila lahko tako naivna in neumna! Sramujem se pred samim sabo. Sedaj vem zakaj me Saibaba ni nikoli sprejel v svojo avdienco, četudi smo se nekatere punce maksimalno trudile ustreči vsaki njegovi želji. Čudilo me je, zakaj kao bog ne vidi, kdo se res najbolj trudi v njegovem ašramu. On pa je stalno sprejemal samo fante, tudi nekatere, ki so bili pravzaprav popolni lenuhi, narkomani in simbol ayoge.

Mateja je rekla:

O jaz grešnica. Zakaj sem zapustila objem Svete Matere Cerkve. O Kristus ljubi prosim sprejmi me nazaj grešnico. Mislim da se bom pridružila nunam Uršulinkam a ne vem, če bo eno življenje dovolj, da se sperem greha. Sedaj vem kako zvit je lahko satan ampak Kristus je močnejši. Moje bivanje s Saibabo poimujem kot popotovanje izgubljenega sina.

Marko je rekel:

Saibaba gor aj dol, jaz sem itak hodil z Mamo v Indijo, ker je tam poceni trava in hašiš pa tudi drugi zvarki se najdejo po ugodnih cenah. Mama je sicer bila strastna oboževalka Sai Babe a meni je vera španska vas. Mamino neizmerno naivnost sem samo izkoristil, da mi je plačala pot v Indijo. Saibabo pa sem zasovražil, ko sem poskužal prodati kao Saibabin zlati roleks z diamanti, ki mi ga je materjaliziral pred mojimi očmi. Ko sem ga poskušal prodati v zastavljalnici, so mi zanj ponudili 5 evrov. Ma ga nisem takoj prodal, pri uličnem preprodajalcu Lojzetu sem zanj istržil več, celo 6 evrov a vse skupaj ni bilo dovolj za eno gano horsa. Sedaj sem moška prostitutka v Amsterdamu.

Miha je povedal:

Jaz popolnoma zaupam Saibabinim močem, saj sem se osebno prepričal da so resnične. Saibaba me je v pol ure naučil, kako se materjalizira pepel, tako da tudi jaz sedaj obvladam to obrt. Prosi ne prašajte me, da vam jo pokažem, saj se jogi ne kiti svojimi močmi.

NASLEDNJIČ POSLADEK POSLADKA EKSKLUZIVNI INTERVJU S SAMIM PAPEŽOM!!!

Pornysan:

V cem je trosenje energije in praznih besed, ter slabih misli "genialno"?

Bodo nahranile lacna usta, spodbudile koga k bolj ljubeznivim in dobrim dejanjem, dale zejnemu piti, pomagale v custeni ali kateri drugi stiski, komu osvestile njegovo temo? Morda ti ves komu lahko tiste besede pomagajo? Razen ciniku, ki si zeli zabave na racun drugega?

Posmeh verovanju drugih! To je res visek genialnosti! xrolleyesx

No ja, morda v tem, da ne pocne se kaj dosti hujsega.

V mislih, da se posmehuje neumnosti drugih, kaze na lastno neumnost!

Ce je clovek prevec na interentu in forumih lahko zgubi realno distanco do tega, da pozabi, da je na forumu x:o)x ocitno. Tako misli, da veliko ve o nekom ki ga se nikoli ni videl.

Odsev se zdalec ne reflektira celotnega soja luci.

Strah pred lastnim bogom, vero, slepo sledenje ter polna rit, pa spodbujajo k temu, da govorimo o drugih brez ljubezni.

Vse kar se clovek lahko nauci iz izjav nekaterih posameznkov tukaj je, da ne trosi biserov svinjam!

--

Karlosan:

Octino se v vasem istitutu redno oglasajo bogovi, kot dokaz da so. Kajti kdor se ne, torej ni bog!

Zelo samopomembno razmisljanje.

Do sedaj si se skozi besede pokazal kot precej fanaticna in custveno nestabilna oseba. Domnevam, da potebujes strokovno pomoc. Veliko uspeha.

Ti isto mislis kot jaz in te imam zato rad. Tvoj bog je tudi moj bog.

Ti pa ne mislis isto kot jaz. Tvoja vera ni ista kot moja, in te zato nimam rad. Zato si slab in slaboumen.

Eh... skoda besed. x;)x

Ta človek, ki še verjame Sai Babi se lahko imenuje naivec in slaboumnež prve vrste.

ČE JE RES SAI BABA BOG NAJ SE PROSIM ZGLASI NA NAŠEMU LJUBEMU INŠTITUTU JOŽEFA ŠTEFANA, DA BOMO ZNANSTVENO OBDELALI ČUDO UPEPELITVE!

IZZIV VELJA!!!!

lp

Mah Don karlos se loteva vseh pomalo, vsaj vseh teh ki se razglašajo za božanstva na zemlji, pač osebno ne bi jemal tega dost k srcu, sploh če sam nisi učenec Sai Babe.

Bolj se mi zdi smešen način kako je vse obtožbe ki dejansko letijo nanj zakamufliral v zabavno izpoved.

Glavni smisel komedije je poizkati naše slabosti na komičen način. Če letijo tudi proti meni jih sprejmem in zakaj pa se nebi smejal tudi na svoj račun! Komedija je bila v zgodovini človeštva ena izmed najbolj preganjanih literarni zvrsti. Zakaj pa naj si vsak odgovori sam zase. In zakaj se je veliki Sai HOUDINI ali baba jezil na človeka, ki je zahteval pravo zlato uro in ne cenenega indijskega fejka, si tudi odgovorite sami. Če to ni vredno komedije res ne vem kaj je.

LP

JEZUS JE BIL BAJE VEDNO NASMEJAN

IN KRIŠNA TUDI.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...