Skoči na vsebino

Resnica o Sai Babi??

Anonymus

Recommended Posts

Vem pa kam so usmerjene in zato sem to napisal kot opozorilo takim, ki teh energij ne poznajo, da vsaj malo premislijo o svoji poti. :vio: xDDx

A res veš? No, kam so usmerjene? A si se že fizično srečal z osebo z božanskih nivojev, da lahko trdiš kaj takega?

Possible—but highly unlikely.
Deli na socialnih omrežjih

A res veš? No, kam so usmerjene? A si se že fizično srečal z osebo z božanskih nivojev, da lahko trdiš kaj takega?

:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

tudi če bi jo bi bila preveč črna, da bi jo opazil...:)

Norost je vcasih najvecja modrost…

Zerkalo, zakaj bi se pa bal energij nekoga Božanskega kot je Sai Baba, saj kot vem božanstva delajo samo dobro, ali pa se motim x?x :vio:

raje si dobro preberi kar sem napisal......

Zerkalo, tvoji koraki so res Božanski, če že prvi korak postaneš Bog, kaj postaneš šele z drugim x?x :vio: xDDx

x:Dx saj to je šele zabava....kaj lahko še postaneš x;)x ....ne vem zakaj bi se omejeval z neskončnostjo in

večnostjo.....

Zerkalo, če te prav razumem, je ta energija temna, hvala ti za pomoč :palec: :vio:

...ne razumeš me prav....

Razviti se v boga mi je čisto dovolj za prvi

korak. Potem pa naprej, a ne..... x:Dx x:Dx x:Dx

Temu se reče skromnost. x^x x;)x

... saj kot vem božanstva delajo samo dobro, ali pa se motim x?x :vio:

Jaz sem pa slišal, da tudi ubijajo, ko je treba.

Alan, vem kam so usmerjene, usmerjene so v ljudi, da prihajajo k Sai Babi, (seveda finančno dobro stoječi, kajti reveže Sai Baba rabi samo za skupinske slike) da v njem vidijo Boga oziroma Božanstvo in so zanj pripravljeni dati tudi veliko svojega denarja. :vio:

Sai Baba ima tak način. On že ve, zakaj.

Possible—but highly unlikely.

........če si ti Bog za sebe nisi še Bog za mene. :vio:

Točno tako...vsak je svoj bog x:)x le da smo zraven tega še vsi eno....torej

sva oba isti bog na različna načina. In seveda, potemtakem se pogovarjam

ta trenutek sam s sabo iz dveh različnih točk s tretje se pa opazujem in se zabavam.....

hja, jebi ga.... :OoO:

Kot praviš, te nisem dobr prebrau, niti te nisem dobr razumu, očitno je z mano neki narobe :vio: x:Dx Važen, da je Sai Baba reku , da smo lahko Bog :vio: x?x xDDx

Ni res, Baba ne pravi, da smo lahko Bog, ampak da smo Bog x^x

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Po mojem mnenju sem še zeeelooo daleč od tega da bi bil Bog, sem pa vesel in srečen da BOG v meni JE :vio:

Ampak, to pravi on. :vio:

Ne pravi tega samo on, ampak tudi ti v zgornji trditivi. Le da ti v sebi poleg Boga izgleda vidiš še kaj drugega on pa izgleda, da ne. :vio:

O Božjih prihodih

"In tako bom prišel sedemkrat; toda sedmič bom prišel v ognju Svoje svetosti. Tedaj gorje tistim, ki jih bom našel nečiste! Ti odtlej ne bodo več obstali, razen v ognju Moje jeze.

Glejte, enkrat sem že bil tu ob začetku sveta, da sem ustvaril vse stvari zaradi vas in vas zaradi Sebe. Kmalu bom znova prišel v velikem potopu, da bom opral zemljo kuge; kajti globine zemlje so Mi postale gnusoba, polna umazanega blata in polna kuge, ki je nastala iz vaše neposlušnosti.

Ne vem ker kurčev vir je tole. Jebeš boga, ki grozi in ti da najprej svobodno voljo, pol pa pizdi, da si neposlušen.

V tej temi se je pojavila tudi debata o avatarjih in inkarniranju Boga oz. njegovih vidikov, zato dajem tukaj nekaj pojasnil mame Meere v zvezi z avatarji (iz knjige Answers I).

.[/size][/font]

Kakršna vprašanja, takšni odgovori. Velik rajš Sportske novosti berem, kot pa da bi se lotil tele knjige.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Hvala za opozorilo, hotel sem zapisati da sem še zeeeloooo daleč od tega koraka da bi bil Bog.... :vio:

Vse babe ali baboti x:Dx, sai baba in shiva baba, so se nekoč najbrž počutili tako...

Vse babe ali baboti x:Dx, sai baba in shiva baba, so se nekoč najbrž počutili tako...

Teh bab in babotov je zgleda ful. Baba pravjo pr ns starim mal šlampastim pa po možnosti žleht ženskam, k majo v kljunu povprečno dva zoba, babo pa pravjo npr. enmu tiskarju iz Radeč x:o)x x:o)x x:o)x

lalala

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Teh bab in babotov je zgleda ful. Baba pravjo pr ns starim mal šlampastim pa po možnosti žleht ženskam, k majo v kljunu povprečno dva zoba, babo pa pravjo npr. enmu tiskarju iz Radeč x:o)x x:o)x x:o)x

lalala

Posrečeno tole etimološko sledenje bab in babotov. V Indiji baba pomeni gospod. Asketom, ki živijo brez oblačil in se samo posuvajo s pepelom, pa pravijo Nage Babe.

• 2 weeks later...
Ne vem ker kurčev vir je tole. Jebeš boga, ki grozi in ti da najprej svobodno voljo, pol pa pizdi, da si neposlušen.

Tole sem šele sedaj opazil, drugač bi že prej komentiral. Tukaj si se obesil na en izsek, za razumevanje pa je treba pogledat celoto (ne vem, če si sploh prebral do konca);

O Božjih prihodih

"In tako bom prišel sedemkrat; toda sedmič bom prišel v ognju Svoje svetosti. Tedaj gorje tistim, ki jih bom našel nečiste! Ti odtlej ne bodo več obstali, razen v ognju Moje jeze.

Glejte, enkrat sem že bil tu ob začetku sveta, da sem ustvaril vse stvari zaradi vas in vas zaradi Sebe. Kmalu bom znova prišel v velikem potopu, da bom opral zemljo kuge; kajti globine zemlje so Mi postale gnusoba, polna umazanega blata in polna kuge, ki je nastala iz vaše neposlušnosti. Tedaj, drugič, bom prišel zaradi vas, da ne bo uničen ves svet in bo ostala ena linija, katere zadnji potomec bom sam.

In tretjič bom prišel večkrat, kot zdaj neštetokrat k vam, včasih vidno in včasih spet nevidno v besedi Duha, da bom pripravil svoja pota. In četrtič bom prišel v veliki stiski telesno v velikem času časov. In takoj nato bom prišel petič v Duhu ljubezni in vse svetosti. In šestič bom prišel notranje k vsakemu, ki bo v svojem srcu nosil resnično, resno hrepenenje po Meni, in bom voditelj tistemu, ki se Mi bo poln ljubezni zvesto pustil vzgajati za večno življenje. Potem pa bom tudi daleč svetu; kdor pa Me bo tedaj sprejel, bo živel, in Moje kraljestvo bo večno z njim.

In končno bom prišel še sedmič, kot že rečeno; vendar bo ta zadnji prihod trajni prihod za vse, tako ali tako.

Poslušajte in skušajte razumeti: Ostanite v ljubezni, kajti ta bo vaša rešiteljica! Ljubite Me nad vse, -to bo vaše življenje na veke; ljubite pa se tudi med seboj, da vam bo odpuščena kazen! Moja milost in Moja prva ljubezen naj bo z vami do konca vseh časov! Amen."

Ta "kurčev vir :vragec: ", kot praviš, je Božje gospodarjenje.

Kot drugo, nihče nič ne grozi, ampak napove posledice zgrešenega človeškega delovanja in obljubi pomoč; "Tedaj, drugič, bom prišel zaradi vas, da ne bo uničen ves svet in bo ostala ena linija, katere zadnji potomec bom sam" (Noetova rešitev, katerega potomec je tudi Jezus, kot je bilo že prej napovedano "In četrtič bom prišel v veliki stiski telesno v velikem času časov"). Se pa čas, ki je tukaj podan kot sedmi prihod, tudi bliža, oziroma je tako rekoč že tu.

In kaj je mišljeno kot neposlušnost? V stvarstvu je samo en zakon, in to je zakon ljubezni. In edina neposlušnost je nasprotovanje temu zakonu, in to ima posledice. Človek v svojem pohlepu in oblastiželjnosti uničuje vse, in vedno so posledice. To pa nikakor ne nasprotuje svobodni volji, ampak je največji dokaz, da imamo ljudje res neomejeno svobodno voljo, kar pa je predpogoj za to, da ljudje postanemo Bogu podobni.

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

Zadnjič berem neko knjigo o religijah v Indiji od Borštnerja al neki takega, kjer spet opisuje jogije ki delujejo na zahodu, kot šarlatane, ki jih pravoverni Hindujci, ki so vsi iz brahmanske kaste prezirajo, ker naj bi vsi izhajali iz kaste Vajshij trgovcev, mislim, in takmu človeku meni nič tebi nič kr natisnejo knjigo xrolleyesx

Pravoverni Hinduizem je največji šit kar jih religija premore, avtorju očitno ni jasno, da je Joga starejša od Hinduizma in da se je Hinduizem s svojim kastnim sistemom, v bistvu razvijal pred tisočletji, danes je pa to totalni mentalni balast...

S katerimi se je vsak moder in razsvetljen Indijec od Tagoreja, Gandhija nadalje pripravljen spopasti skor na nož x:Dx

:palec: :palec: Ni kaj za dodat.

Zadnjič berem neko knjigo o religijah v Indiji od Borštnerja al neki takega, kjer spet opisuje jogije ki delujejo na zahodu, kot šarlatane, ki jih pravoverni Hindujci, ki so vsi iz brahmanske kaste prezirajo, ker naj bi vsi izhajali iz kaste Vajshij trgovcev, mislim, in takmu človeku meni nič tebi nič kr natisnejo knjigo xrolleyesx

Pravoverni Hinduizem je največji šit kar jih religija premore, avtorju očitno ni jasno, da je Joga starejša od Hinduizma in da se je Hinduizem s svojim kastnim sistemom, v bistvu razvijal pred tisočletji, danes je pa to totalni mentalni balast...

S katerimi se je vsak moder in razsvetljen Indijec od Tagoreja, Gandhija nadalje pripravljen spopasti skor na nož x:Dx

Mal poveži niti, pa ti bo vse jasno ( x:Dx x:Dx x:Dx ). Veš kateri Borštner je to? Tisti bivši zastavnik JLA iz Škofje Loke, ki je skupaj z Davidom Tasičem, F. Zavrlom in J. Janšo odigral tako pomembno vlogo pri osamosvojitvi Slovenije. Knjigo pa je izdala Založba Karantanija, katere lastnik je David Tasić. Borštnerja poznam in je prav simpatičen možak - spoznal sem ga ravno takrat, ko je nosil materiale za to knjigo v Karantanijo, v kateri sem takrat pogodbeno vodil knjižno produkcijo in prodajo.

Knjige sicer nisem bral, niti nisem vedel, da je zunaj, saj že več kot leto dni nimam stikov s Karantanijo. Drugač pa - zakaj pa mu jo ne bi izdali? Predstavil je pač svoj pogled, ki ga je izgradil v številnih obiskih Indije. In tvoja trditev, da je joga starejša od hinduizma je vsaj diskutabilna. Seveda je starejša od hinduizma, kakršneg poznamo danes, ki je (torej v svoji sedanji obliki) nastal v začetku srednjega veka, sicer pa je joga eden od šestih ortodoksnih sestavin, temelječih na vedskem kanonu, o katerih uči hinduizem. Tip je bil pač večkrat v Indiji, tam je mel stike, s komer je pač imel in napisal je svoj pogled. Kaj naj bi bilo s tem narobe? Konec koncev ne gre za kakšno strokovno knjigo o religijah.

• 4 months later...
zanima me vase mnenje o Sai Babi...drugače..pa me zelo zanima in zelo teško je ugotovit..kdo ma praw o življenju, naukih in tkd...wem da krščanstvo in cerkev...zelo sovraži Sai babo in pravi da je v njegovo telo prisel hudic....Meni se zdi osebno Sai baba zelo vredu...ima lepe misli skratka nic grdega ne govori...semizdi da že ko ga gledaš oddaja zelo pozitivno energijo...nevem zakai ga cerkava sovraži....zanima me vase mnenje kdo vbistvu ima prav??? xrolleyesx

meni je baba zlo fajn, kdo drug bo pa rajši verjel tistim, ki zlivajo gnojnico po njem. Tak da boš moral kar sam ugotoviti kako ti deluje.

dobro, meni se zdi, da zdaj že večina ljudi ve, kdo je Sai Baba.

škoda je zgubljati besede za take prevarante. Sai Baba je samo slab čarovnik, ki mu velikorat ne uspejo patetične čarovnije. na internetu lahko vidiš, kako vara ljudi.... z leti je pa postal še bolj površen. sploh pa da ne govorimo o pedofiliji in umorih..... malo se razglej po internetu.

ne želim blatiti po nepotrebnem, ampak poznam človeka iz Avstralije, ki je bil njegov učenec. človek je eden najbolj poštenih ljudi, kar sem jih kdaj spoznal, tako da nimam razloga, da ne bi verjel njegovim besedam. ko je imel osebni darshan, ga je začel Sai Baba masirati po penisu in modih.... razlagal mu je nekaj v stilu, da mu bo dvignil kundalini. vseh detajlov se več ne spomnem, ampak baje da je Sai Baba zelo pohoten.... veliko je tožb, ampak človek ima velik političen vpliv, tako da mu zaenkrat še ne morejo do živega.

poglej si malo to stran,..... www.exbaba.com

ali pa na video.google.com poglej njegove neuspele čarovnije.... pod iskanje daj SAI BABA EXPOSED .

če še kdo verjame, da je Sai Baba Bog, potem si je res sam kriv.

sorry, sam sem moral to napisat. ne želim se pa kregat, tako da ne bom več nič napisal....

lahko noč :)

ni wrei kr tak nekaj w prazno goworit.....sei glei vsak ma samo svoje MIŠLJENJE..

wrei se je sam prepričat...aia...internet mediji magazine...to sem že weč x slišau..kr lažejo brez skrbi...tak da priporočam ti da se w zivljenju wedno sam prepricaj....ne poslusaj kaj bo sosed reko al pa kai bo clowek objawil na netu...

skratka sam pridi do cilja ki si si ga zadau..---> OSHO..sposodi si knjigo mogoče ti bo kai praw prislo...

drugace pa je wrei da si napisau...da malo wiim mnenja ;D w:Iw

:vragec:

klele jst nechesa ne shtekam

che vam je vse tist kr tm dol nakladajo....od duhovnjashtva do vegeterjanstva....tko blazn ushech.......kle pa pluvate po tradiciji in katolicizmu.....pa bemumater....pejte ke zhvet....kle vas zih nben nau pogreshu

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:vragec:

klele jst nechesa ne shtekam

che vam je vse tist kr tm dol nakladajo....od duhovnjashtva do vegeterjanstva....tko blazn ushech.......kle pa pluvate po tradiciji in katolicizmu.....pa bemumater....pejte ke zhvet....kle vas zih nben nau pogreshu

zlomk...tralala

Jebi ga, če je pa kul narava tuki.....pogrešu pa ne bi marsikoga sobivajočega na tem prostoru, res je.

Še posebej ne s tradicijo obtremenjenih katoliških kao duhovnežev....samo v oči jih pogledaš, pa

ti je takoj jasno, da je na drugi strani bolj malo življenja. :vragec:

................................................................

sorry, sam sem moral to napisat. ne želim se pa kregat, tako da ne bom več nič napisal....

...................................

hvala :palec: ...pa lepo bi bilo, če bi se tega tudi držal.

:flower:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...