Bruce lee legend 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 glei nemorete rečt da je to res kai powete...to je samo waše..mnenje...!!pa ne nekai goworit...vrei je ce sam prides do odgovora ki ga isces...na nobenga se ne oziraj !aia...jas dosti kai wem o sai babi....kolko vem sai baba in jezus sodelujeta....!aia pa za tiste učence.....ne kr nekai goworit...kai wam je sosed powedau....če bi tebi nekdo ogromno denarja ponujal...da nekaj storišš..bi to mogoče storill....tako je werjtno cerkev podkupla ..te učence......ker wemo da wedno weč ljudi...se zanima za sai babo...in cerkwa to we...in kaka to preprečit ????...drugače negre....glei ce om koga prizadel, mi je sory samo morem poweat....jezus in bog nista glih to kai ccerkva gowori =/..sei nic slabega neuci...ampak cerkva fseeno malo pretirava...ni tako??.....ni samo jezus tisti ki je dobro učil, mamo dosto takih..in vsi ti sodelujejo....cerkva pa je s5 nekai drugega...prewec je tega...da bi debatirau..je pa zanimiwa tema...me zanima mnenje!!...... aia...pa tiste posnetke kai imate...??..na youtube, google video in tako dalje...ne fse verjet...če že komentiraš kako je samo slab čarovniko...pojdi do njega in se prepričai.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 glei nemorete rečt da je to res kai powete...to je samo waše..mnenje...!!pa ne nekai goworit...vrei je ce sam prides do odgovora ki ga isces...na nobenga se ne oziraj !aia...jas dosti kai wem o sai babi....kolko vem sai baba in jezus sodelujeta....!aia pa za tiste učence.....ne kr nekai goworit...kai wam je sosed powedau....če bi tebi nekdo ogromno denarja ponujal...da nekaj storišš..bi to mogoče storill....tako je werjtno cerkev podkupla ..te učence......ker wemo da wedno weč ljudi...se zanima za sai babo...in cerkwa to we...in kaka to preprečit ????...drugače negre....glei ce om koga prizadel, mi je sory samo morem poweat....jezus in bog nista glih to kai ccerkva gowori =/..sei nic slabega neuci...ampak cerkva fseeno malo pretirava...ni tako??.....ni samo jezus tisti ki je dobro učil, mamo dosto takih..in vsi ti sodelujejo....cerkva pa je s5 nekai drugega...prewec je tega...da bi debatirau..je pa zanimiwa tema...me zanima mnenje!!...... aia...pa tiste posnetke kai imate...??..na youtube, google video in tako dalje...ne fse verjet...če že komentiraš kako je samo slab čarovniko...pojdi do njega in se prepričai.. Bi se kar strinjal. Po mojem bi večino antipropagande v kakršnikoli obliki izsledil do raznih ustanov etabliranih religij, če ne kar tajnih služb. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 če bi tebi nekdo ogromno denarja ponujal...da nekaj storišš..bi to mogoče storill....tako je werjtno cerkev podkupla ..te učence......Ja, saj res, vsa pričevanja proti sai babi so zgolj plod cerkvenega podkupovanja (pol pa svizec zavije čokolado ) Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 aia...pa tiste posnetke kai imate...??..na youtube, google video in tako dalje...ne fse verjet...če že komentiraš kako je samo slab čarovniko...pojdi do njega in se prepričai.. Hmm lej, na tube imaš same dobre posnetke ki sai babo glorificirajo. Tube dovoljuje oz. omogoča neke vrste cenzuro, kjer lahko lastnik odstrani 'kao' ilegalne in neprimerne posnetke - tako, da na tube slabih posnetkov o sai babi ni. Imaš jih pa na video google in so po avtentičnosti popolnoma primerljivi s katerim koli iz youtube. Poglej pa boš videl.....Ne upam si trditi, da je sai baba prevarant - ampak posnetki pa dovolj povedo. Tele njegove materializacije so čist sumljive.... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 prevara Ok poglej to in komentiraj. Bodi pozoren na njegovo desno roko, kako s kazalcem in sredincem drži kuglo v brisači, da mu ne pade ven, ko jo privzdigne k obrazu. Zatem, ko naj bi ta prešla iz ust v brisačo točno na istem mestu prime kuglo/brisačo z drugo roko ( levo ) z desno pa iz brisače vzame kuglo in jo pokaže navdušeni, da ne rečem naivni množici. Sedaj mislim, da je namestu tvoj poziv - ne verjemite vsemu kar vidite in slišite.... pazi to no tega poglejte, da vidimo, če smo dovolj dvomljivi, da podvomimo v verjeto.... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bruce lee legend 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 1 kot 1...noben si werjetno ni njega zbrau za to, ker zna čira čara.....ampak vseeno hoče ljudem powedat..da so roke včasih bol pomembne kod pa usnice ki molijo....ne trebite si glawe z tistimi posnetki še en x wam powem....glei komentirai plis nea posnetkou..in ne gowori ker neweš...prawim pojdi si ga pogledat w indijo....pripeli še zrawen babico ki je na vozicku...mogoče jo pripeljes v slovenijo..zdrawo in močno za hodit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 . Tudi Jezus je moral čuda delati da bi mu glupave ovce sledile, drugač bi s svojimi nauki ostal v puščavi debatirat s demonom skušnjavcem..Je rekel: Blessed are those who believe and have not seen. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Ok jaz tle berem, da ni pomembno zakaj nekdo rabi prevare ( ja zakaj jih rabi ), da je lahko guru svetovnega kova in poleg tega pa, da je nekoga babica bila ozdravljena ali mogoče, da je slišal kako on zdravi, tako kot sem jaz preveril posnetke ?ali mogoče berem, da je to videl in doživel.... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bruce lee legend 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 hm..praw nic te nerazumem...kai vbistwu hočeš povedat...=/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 Ok zakaj guru potrebuje prevare, da je lahko guru ? in zakaj je nekaterim to vseeno....In kako ti veš, da je koga zdravil, si videl ali slišal ali celo samo na netu prebral.... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bruce lee legend 15. maj 2007 Prijavi Deli 15. maj 2007 am vbistwu imam prijatle ki so ga že obiskali.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 1. september 2007 Prijavi Deli 1. september 2007 Nedolgo nazaj sem slišala za Sai babo... kdo točn je to in kaj počne? Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. september 2007 Prijavi Deli 1. september 2007 Tip je strelec z asc v škorpijonu. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 "Namreč še preden stopiš v njegov tempel se moraš obleč v belo obleko in moraš bit bos.Že takoj,ko prideš notri se začuti njegova neverjetna energija.Je pa tak zelo majhen in suh starejši možakar s strahovito nostranjo močjo,energijo s katero dela tudi čudeže." Sem kar sem. Oblečen sem, kakor sem. In kakor hočem. Strahovite energije zase imam dovolj. Čudežev ne rabim. Življenje = že čudež. V Indijo ne grem še. Raje ta denar usmerim v projekt botrstva, da se afriški konkretni otroci z imenom in primkom izšolajo in pridobijo poklic. Napravim kako dobro delo za slovenske brezdomce. Zdrava ostani. Pa Romana & Tatjano pozdravi. In Hvala za poročilo. Tempelj = lahko le v Srcu. V stavbah, belih oblekah, ... ga ni. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 Mimogrede: Kar poznam strelcev imajo radi posel. Jim nekako gre. Z nihanji gor in dol občasnimi. Tudi v osebnem življenju. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 Malce ircanja: Imaš vse potenciale. Kako jih koristiš = tvoja zasebna zadeva. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 Tempelj = lahko le v Srcu. V stavbah, belih oblekah, ... ga ni. LP Tantra,tempelj je v srcu,vstavbah ,v belih oblekah,marsikje,moraš samo odpreti oči,da lahko vidiš,da Bog prebiva vsepovsod,ne samo v srcu! Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 Velja samo Zame: "J" guruje, templje, religije, ideologije in soroden "šrot". Prabha Pozdrav Tebi Mi je jasno, kaj želiš povedat. Ti bodi na enem bregu, jaz na drugem. Vse = isto. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 Tko k jaz o ti strela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 Velja samo Zame: "J" guruje, templje, religije, ideologije in soroden "šrot". Prabha Pozdrav Tebi Mi je jasno, kaj želiš povedat. Ti bodi na enem bregu, jaz na drugem. Vse = isto. LP Hm,kako pa ti veš na katerem bregu sem? Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 Prabha, pojma nimam. Če = Zate Sonce modro. Potem = modro. Če = Zate rumeno. Potem = rumeno. Evo Ti Kalinka z Leningrajskimi Kavboji in orkestrom Rdeče Armade; ruske vojske: http://www.youtube.com/watch?v=2hrdBSzdN1w LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 Tko k jaz A ti tudi? Jaz tudi s tem, da sma jaz in Sai baba rojena na isti datum, ob skoraj isti uri...par let gor ali dol.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 Prabha, pojma nimam. Če = Zate Sonce modro. Potem = modro. Če = Zate rumeno. Potem = rumeno. Evo Ti Kalinka z Leningrajskimi Kavboji in orkestrom Rdeče Armade; ruske vojske: http://www.youtube.com/watch?v=2hrdBSzdN1w LPTantra,ti pošiljam dimne signale iz mojega hriba:)))Auuug auuug:))) Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 Kolega od kolega je bil pri Sai Babi na osebnem daršanu in baje ga je začel Baba šlatat po jajčkih... in se je poba pač vrnu nazaj kr precej razočaran...V Indiji sem se enkrat pogovarjal z eno starejšo Nemko, ki je živela 8 let tam v ašramu; je rekla, da kolkr je sama zvohala stvari, je kr precej obtožb resničnih. Sam mu noben nč ne more, ker se z oblastmi "dobr razume".Klele si pa lohk še kej več preberete (kot tud o raznih drugih sektah): http://www.freedomofmind.com/resourcecenter/groups/s/sathya/ LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 Kolega od kolega je bil pri Sai Babi na osebnem daršanu in baje ga je začel Baba šlatat po jajčkih... in se je poba pač vrnu nazaj kr precej razočaran...V Indiji sem se enkrat pogovarjal z eno starejšo Nemko, ki je živela 8 let tam v ašramu; je rekla, da kolkr je sama zvohala stvari, je kr precej obtožb resničnih. Sam mu noben nč ne more, ker se z oblastmi "dobr razume".Klele si pa lohk še kej več preberete (kot tud o raznih drugih sektah): http://www.freedomofmind.com/resourcecenter/groups/s/sathya/ LP!Jest mam pa kolega od kolega k zna letet pa materializirat..... :xx!: Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.