tantra 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 »Sathya Sai Organisation«: http://www.answers.com/topic/sathya-sai-baba?cat=technology http://www.kam.soltek.de/viewtopic.php?t=6...ca28f496e8e7111 http://www.liberatapublishers.com/misticizam.htm http://www.saiorg.si/si/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 Jest mam pa kolega od kolega k zna letet pa materializirat..... :xx!: mas point. sam k bo tebe slatal kdo za jajca, bos tud ti sam kolega od kolega....... sploh ce te bo slatal Mr. Somebody....bos nenadoma postal nobody, tko k vsi, k kao lazejo v zvezi s tem. z drugimi besedami: njihov lajf se jim ni zgodil. to majo sam tok ogabne laznive znacaje.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 mas point. sam k bo tebe slatal kdo za jajca, bos tud ti sam kolega od kolega....... sploh ce te bo slatal Mr. Somebody....bos nenadoma postal nobody, tko k vsi, k kao lazejo v zvezi s tem. z drugimi besedami: njihov lajf se jim ni zgodil. to majo sam tok ogabne laznive znacaje.... Sej nč ne rečem, sam poznam pa X ljudi, ki so bili pri Sai Babi, pa še niti eden mi niomenil, da je doživel ali slišal za kaj takega. Pri teh zgodbah so pa vednoprisotni kolegi od kolegov, zanimivo......še bolj pa je zanimivo, da predense niso na ameriških internetnih straneh začeli vrstiti napadi na Sai Babo, nihčeni poznal teh kolegov od kolegov...zakaj le saj je tip star 80 let, madona, a kokrzdele je ratu perverzen v zadnjih letih življenja? Ja mislm... :xx!: Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 a je un zupnik, trener, ucitelj.... sele zdej ratal govedar al si kaksen folk sele po 15 letih upa spregovort? .... sej nc ne recem, mene je tud en znan terapevt zelo neprimerno zaslatal.pa nc nisem in ne in ne bom zganjala okol tega, nc pisem pisala, na net dajala.pac, sem dozivela, ok, gremo dalje.tko da tud sama nisem zlo za te kriticizme, sam po 2. strani je pa prav, da se pove.se mi zdi da ob toliksnem dimu en pikrich ogenjcka da je ze moral bit. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 a je un zupnik, trener, ucitelj.... sele zdej ratal govedar al si kaksen folk sele po 15 letih upa spregovort? .... sej nc ne recem, mene je tud en znan terapevt zelo neprimerno zaslatal.pa nc nisem in ne in ne bom zganjala okol tega, nc pisem pisala, na net dajala.pac, sem dozivela, ok, gremo dalje.tko da tud sama nisem zlo za te kriticizme, sam po 2. strani je pa prav, da se pove.se mi zdi da ob toliksnem dimu en pikrich ogenjcka da je ze moral bit. Ma men se pa bolj zdi, da je dandanes najlažji način da nekoga očrniš namigovanjena njegovo neprimerno spolno obnašanje. Še najbolj so ljudje občutljivi, ko slišijobesedo pedofil, tukaj kar nehajo razmišljati in sveti srd jim požene kri po žilah a ne.....In je stvar opravljena brez nekih dokazov, kar naenkrat se najdejo kolegi od kolegov, kiso povedali to in ono..... :xx!: Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 ja saj stekam, mene tud to mot oz. je zelo delikatno (prehitro) sklepanje in obsojanje. mas prav.kot pravis, se lahko to zelo izkorisca oz. s tem spretno manipulira - sej tega je dost..saj ze pr nas - kok je PRIJAV o pedofiliji in kok je pol resnicno obsojenih (z dokazi itd., brez dvoma torej)....tko da, ljudje znamo bit res zleht. ...> ampak vseeno..... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 Moj prijatelj pravi, da tukaj ima prste vmes RKC... !? Ne poznam Sai Babo in niti ga ne želim zagovarjat oz. se obremenjevat z njegovim lajfom. Človek mi ne deluje negativen, prej bi rekel nasprotno, in dvomim da bi se človek pri 80 letih ubadal s pedofilijo. btw Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 ........ ...> ampak vseeno..... eh, ribe....... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 ja, sej. sem tud jaz pomislila da bos t(k)o sklenil - sam ne tok natancno glih (ribe), pac pa splosneje, v stilu, da nekak vedno skusam vidt obe strani hkrati. ma ne, to so delikatne stvari, jaz pa se zelo zavzemam za 'navadnega', 'majhnega' cloveka - sploh proti ikonam, institucijam....pa mam zato tu obcultjivejse radarje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 Ja, ta tvoj način sem že opazil, zaradi rib sem se režal bolj zato, ker mi je ta način simpatičen, mam pač kupplanetov v tem znaku....... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 a dej! ja no, sej... kaj si pa drugac? vodnar? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 a dej! ja no, sej... kaj si pa drugac? vodnar?Kaaaaaaj!!! a uno brezbarvno prozorno znamenje, ki se obrača kokr veter piha pa ga nezanima nč drucga k to da ga ljudje občudujejo kok je enkraten k zna vsakmu pomagat?a-a ! x:Dx sej ne mislm tok resno, sam vodnarko sm mel nekoč za taščo, pa sej veš..... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 No evo, tkole, kt je Santos prebral in napisal, se širjo govorice. Začne se, da je Murnova mama trešla z biciklom v drevo, ven pa pride, da je treščilo v Murna, pa v mamo, pa v bicikl, pa kt da ne bi blo še dost, je trešl še v drevo. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 No evo, tkole, kt je Santos prebral in napisal, se širjo govorice. Začne se, da je Murnova mama trešla z biciklom v drevo, ven pa pride, da je treščilo v Murna, pa v mamo, pa v bicikl, pa kt da ne bi blo še dost, je trešl še v drevo. Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 (zerkalo: sklenila sem iz ZGOLJ pdatka: ful v ribah..... si se mi pa zdel bolj vodnar kot oven, sicer pa ce bi morala isztrelit, kaj da si in ne bi blo tele debatkice najine dons, pa bi si mislila da si kak strelc al pa kej tacga ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 (zerkalo: sklenila sem iz ZGOLJ pdatka: ful v ribah..... <ker sta merkur in venera vedno blizu sonca, se pravi je velikokrat primer, da ima nekdo oba planeta v sosednjih znamenjih, ki lohk pol zarad tega bolj ven butajo> si se mi pa zdel bolj vodnar kot oven, sicer pa ce bi morala isztrelit, kaj da si in ne bi blo tele debatkice najine dons, pa bi si mislila da si kak strelc al pa kej tacga )venera, luna in še kej v ribah, merkur pa v biku...zato me je težko v kaj prepričat Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 aha oven si torej... hec, ne bi rekla, ja bl biik al pa riba.a tko, luno? (jaz tud luno)jaz mam pa venero v biku, tud zato je pa mene tezko v kej rpepricat (pa se zarad cesa ) ockej, sorchy vsem za ircarjenje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 No evo, tkole, kt je Santos prebral in napisal, se širjo govorice. Začne se, da je Murnova mama trešla z biciklom v drevo, ven pa pride, da je treščilo v Murna, pa v mamo, pa v bicikl, pa kt da ne bi blo še dost, je trešl še v drevo. Točno tako... Zato pravim, naj se Indija ubada z Sai Babo, mi pa se bomo z RKC. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 FREE, ne podcenjujem tvoje zmožnosti razmišljanja. Zagotovo pa sem 100% prepričan, da tvoje domneve in lastne ugotovitve nimajo ravno mesta v bolj resni diskusiji. Res nima smisla, da hočeš argumentirati moje poste, če niti sam nisi prepričan(a?) v to kar pišeš. Brez zamere. Če obsojam Sai Babo ne obsojam sebe, saj jaz nisem on in tudi on ni jaz. Priznam pa, da če bi bil duhovno bolj napreden, ga ne bi obsojal. Upam, da bom nekoč prišel na ta nivo.... Kako vem, da je vzel od nekje? Enostavno. ON SAM vedno citira Bhagavad-gito in razne vedske spise, pa Biblijo in Koran,...Kako vem, da Bhagavad-gita ni plod človekovega uma? Enostavno, ker jo je izpel Krišna in ker tisto kar v njej piše 100% drži. Ja, Bog je istočasno oseba in je tudi neoseben. Vendar Krišna v Bhagavad-giti lepo razloži, da mu je brezoseben aspekt podrejen. najlažje si ga predstavljamo kot njegovo avro. Kako vem, da je Bog izvor energije? A si mogoče ti? Ali pa jaz? Kolikor jaz vem, nisem sposoben ustvariti niti travne bilke, kaj šele kaj več. Ideja, da je energija brez izvora je enostavno zgrešena. Energija ima VEDNO nek izvor. Kako vem, da sploh obstaja kdo? Bog? Zato ker vse skupaj tako lepo obstaja. In zato, ker se od časa do časa osbeno pojavi in nam malce pomaga razbiti takšne dvome. Kako vem, da je Bog prisoten v vsakem atomu? Če ne bi bil, potem tvoje telo ne bi imelo takšne oblike kakršno ima. Tukaj je potrebno razložiti tri aspekte boga, da bomo lažje razumeli.Po hierarhiji:1. Bhagavan - Vsevišnja Božanska Osebnost2. Paramatma - njegova ekspanzija, ki prebiva v vsakem atomu in v srcu vsakega živega bitja3. Brahman - brezosebni, vseprežemajoči aspekt Brahman je neinteligenten. Je samo vseprežemajoča duhovna energija, ki je osnova za vse. Ker ni inteligentna sama po sebi ne more ustvariti oblik. Zato je tukaj paramatma ali nadduša, ki je prisotna v vsakem atomu in poskrbi, da se atomi med seboj lahko vežejo v molekule, itd...in nastanejo oblike. Sicer bi se vse samo razbilo. Taka je ta stvar. Tako Bog deluje skozi svoje brezštevilne energije, sam pa ostaja individualna in neodvisna oseba. Kako vem, da je Bog 1 oseba nad nami? Če ne bi bil 1 oseba, potem ne bi bil Bog. Bog je eden. To slišimo v Krščanstvu, Islamu in tudi v Vedski tradiciji. Bog je Vrhovna celota, pravzrok vsega, mi pa smo njegovi sestavni delci. Tukaj pa se nahaja ZELOOO važna poanta. In sicer vprašanje zelo podobno tvojemu. Glasi se pa: "Zakaj je ravno ON Bog. Zakaj ne JAZ?" To vprašanje pa je razlog zakaj obstaja materialni svet. Tu pa bom zaključil, ker je tema tako globoka...pravzaprav je to najbolj važno filozofsko vprašanje in bi lahko razglabljali ure in ure pa ne bi prišli do dna....lahko pa po e-mailu, če te (ali pa koga drugega) zanima. tukaj pa ne bi, ker postanejo stvari dokaj konkretne. Nisi ga še videl ali pa obiskal? SI, celo zelo osebno si se družil z njim. Vendar se ne spomneš. JA, Bog je v redu. ON je NAJBOLJ V REDU! On si je sploh izmislil V REDU .............tvoji zadnji stavki so pa bolj v zraku...... Om Shanti Shanti Shantih Saj tudi Dalajlama citira prejšnje Dalajlame, tako kot tudi Budho (saj sam piše o tem v svojih knjigah), in enako velja za Papeža ter ostale višje verske voditelje... Drugače pa mi je všeč tvoje razmišljanje, nič več. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 in v bistvu Krščanstvo, pa tko al tko ni resna religija, je le produkt Pavlovega laganja o resničnem jezusu, ki pa je bil itak budist tko da...če smem...kaj te je prepričalo, da tole vrjameš? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 Naravnost me iritira, da ne pregledate vsaj osnovnih 'dokazov' glej roke Drugi video pa so umaknili. Je pa zelo očiten, ko ima kuglo vnaprej pripravljeno v brisači. Zej na enih posnetkih se jasno vidi, da kugljo izbluva - na tem, ki so ga umaknili nikakor. Kuglo ima že pripravljeno v brisači. No tako, ne vem kaj vam pravijo znanci, ki so ga srečali. Ampak tudi coperfield je pred polno tivoli dvorano premikal ljudi iz odra na drug konec dvorane. Ja ?Me pa iskreno zanima komentar zgornjega filma. Lahk tud kake trike s kartami privlečem na dam za primerjavo. BTW v indiji obstaja posebna skupina, ki se ukvarja s razkrivanjem lažnih gurujev ali opozarjanjem naivnega prebivalstva pred njimi. Predvsem revnega. Delajo pa tako, da demonstrirajo trik in ga nato razložijo, kako je bil narejen, kot opozorilo pred morebitnimi bodočimi prevarami triki. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 Naravnost me iritira, da ne pregledate vsaj osnovnih 'dokazov' glej rokeDrugi video pa so umaknili. Je pa zelo očiten, ko ima kuglo vnaprej pripravljeno v brisači. Zej na enih posnetkih se jasno vidi, da kugljo izbluva - na tem, ki so ga umaknili nikakor. Kuglo ima že pripravljeno v brisači. No tako, ne vem kaj vam pravijo znanci, ki so ga srečali. Ampak tudi coperfield je pred polno tivoli dvorano premikal ljudi iz odra na drug konec dvorane. Ja ?Me pa iskreno zanima komentar zgornjega filma. Lahk tud kake trike s kartami privlečem na dam za primerjavo. BTW v indiji obstaja posebna skupina, ki se ukvarja s razkrivanjem lažnih gurujev ali opozarjanjem naivnega prebivalstva pred njimi. Predvsem revnega. Delajo pa tako, da demonstrirajo trik in ga nato razložijo, kako je bil narejen, kot opozorilo pred morebitnimi bodočimi prevarami triki. Saj, ko gledam Sai Babo, ko materializira zlato ipd. me najprej asocira na Coperfielda ! V to ne verjamem dokler ga ne bom videl nazga v eni prazni sobi ! Saj pod tisto obleko ima lahko tri kile zlata pa še kak briljant od 5 karatov. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 Kake maš to ti slikce pa avatarje - nisem še poštekal. A to je komično sarkastičen privdih al te swami zapušča Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 Kar se mi zdi najbolj tragi-komično od vsega je, kako nekateri nočjo niti povohat, kaj se v resnic dogaja. Tumbajo svoje, baba gor, baba dol, Bog, avatar, guru, holy man, la la la...Jah jebi ga, resnica boli. Tud sam sem to že okusu (tud s Sai Babo v končni fazi). Ampak g. Jezus je baje reku, da "te bo Resnica odrešila", tko da mogoče se ji ni prou pameten preveč izogibat in zatiskat oči pred njo. Če zgodba mojega "kolege od kolega" ni verodostojna (BTW: zgodila se je že kakih 10-15 let nazaj), pol si mal preberte osebne izpovedi folka, zelo tesnih babinih (bivših) devotijev: http://www.exbaba.com/Verjeten vsi lažejo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 Kar se mi zdi najbolj tragi-komično od vsega je, kako nekateri nočjo niti povohat, kaj se v resnic dogaja. Tumbajo svoje, baba gor, baba dol, Bog, avatar, guru, holy man, la la la...Jah jebi ga, resnica boli. Tud sam sem to že okusu (tud s Sai Babo v končni fazi). Ampak g. Jezus je baje reku, da "te bo Resnica odrešila", tko da mogoče se ji ni prou pameten preveč izogibat in zatiskat oči pred njo. Če zgodba mojega "kolege od kolega" ni verodostojna (BTW: zgodila se je že kakih 10-15 let nazaj), pol si mal preberte osebne izpovedi folka, zelo tesnih babinih (bivših) devotijev: http://www.exbaba.com/Verjeten vsi lažejo... to ti je, ko hodiš v Indijo po neko razsvetljenje nato pa ga dobiš po jajčkih... Naj si folk prebere kako knjigo od Dalajlame, pa bodo morda dojeli, da ne rabijo menjavat vere oz. potovat v Indijo, zato da bi dosegli nekaj kar ne bojo nikoli. Samo prevarani bojo. Problem v človeku je ta, da včasih išče neko odrešitev pri ne vem komu, a v bistvu naredili bi bore malo zase, najprej na duhovni ravni. Ja, ko pride do problemov, pol bi se vsi od enkrat odrekli vsega materialnega... Mislim, škoda besed.Kljub temu jaz še vedno ne verjamem v to, da je pedofil...ko mu bojo dokazali nato ga zaprli. bom verjel tej priči.Tisto spletno stran sem videl že kake tri leta nazaj, nič novega, samo komentarji tistih, ki so morda ostali razočarani, ker niso dobili po kak briliant od 5 karatov, pol pa se mu na tak način maščujejo. Ajd,Saj baba Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.