firena 15. november 2012 Prijavi Deli 15. november 2012 lep pozdrav vsem, ki berete to stran. Sem ljubiteljica ciganskih kart sem začetnica. Rada bi se s tem ljubiteljsko ukvarjala in me zanima, će se je kdo pripravljen z menoj dopisovati , da si izmenjamo izkušnje glede kart, drug drugemu svetovati skratka, da bi si izmenjavali predloge, kako dve karti povezati, kaj bi pomenile , tvoj predlogmoj predlog , itd. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 15. november 2012 Prijavi Deli 15. november 2012 Kolikor kart ima kaka taka "obrtniška vedeževalka iz kart" na mizi, najmanj toliko ima tudi zlih duhov v svojem stanovanju , ki ji prišepetavajo . Torej, če že včasih kaj ugane, je to le zaradi pomoči hudobnih duhov . Zaradi teh hudobnih igric, so že mnogi ljudje postali nesrečni . Zato naj vsakdo beži od takih "prerokinj", sicer boste postali ujetniki pekla . ------- Vsakemu človeku je Stvarnik dal svobodnega Duha, za katerega Ponovno Rojstvo se mora Truditi . Ko bo to sledilo, se bo človeku tudi razkrila Prihodnost . Dokler pa se to še ni zgodilo, za človeka pravzaprav še ni "prihodnosti" . Iščite Predvsem Božje Kraljestvo, vse drugo pa bo prišlo nato samo od sebe . + + + # + + + Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.