Skoči na vsebino

Vonji ...

Mimi

Recommended Posts

Vcasih mi "zadisi" iz televizije, ce kaj gledam...

Ali kar dejansko zadisi, ce si kaj zamislim.

Vceraj zvecer so mi TOTALNO zadisale sveze bele zemljice... x:Ix

Blazotno pa mi tudi disi (PRAVO!) kokosovo olje. mmm...

Disijo mi tudi kostanji, ki se pecejo...

Pa vsec mi je vonj, ki "napoveduje" zimo...

Vsec mi je vonj v zraku po dezju.

NI mi vsec in mi celo smrdi in mi gre celo na pljuca in na zelodec premocno parfumiranje... nekateri res ne poznajo meja - nenazadnje dobrega okusa... :xx!:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 258
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

O - vidim sele zdajle, Nataly - BRESKVE! Ful dobro... Samo ne tisti plasticni umetni vonj KAO breskev... ampak PRAVIH!

Prav tako mi je blazno (saj res!!) vsec vonj Manga. Mmm.

Marsa

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Breskve, ja! Najbolj so mi pridišale med prvo nosečnostjo. Polna tržnica jih je bila in tisti vonj.....hmmmm. Kar vleklo me je tja. Še zdaj ga imam rada...ta vonj.

Pa maline in robide....in gozdne jagode x:Dx !!! Ko jih naberem in sušim celotna etaža diši po njih!!

Evo, kaj mi je še všeč - vonj sveže pečenih keksov:)) Zdaj bo po malem čas za to rekreacijo - in spet bom morala izobesiti napis - pekarna x:Dx

natalija

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Če ostanem malo pri klasiki in pustim miljone čudovitih vonjav, ki nas obdajajo iz narave ter preidem na umetne, mi je še vedno blazno všeč Chanel No5 in sicer ne parfum ampak eau de parfum (nista popolnoma enaka).

daisy

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

Marsa!

;-)))))))))

Ne moreš verjet, ampak meni tudi ful dišijo noge od mojega mladička!

:-)))))))))

Pa les, pokošena trava, zrak po pomladnemu dežu... vonj sena...pa vonj, ki prihaja iz zakurjene krušne peči,....

njami! Vonj po babičinih piškotkih in kruhu iz krušne peči! :-))

No, pa še marsikaj bi se našlo, ampak bi se dalo vpisati tudi pod kakšno drugo temo! :-))))

Lp, Hannah

• 5 months later...

smreka ja, pa nevlažen gozd, cimet, ehja, hlev pa ne,no , kaka okusna žajfa, sexy deodorant,

tista telesna polt, oprane cunje z mehčalcem, prezračena jutranja soba, kakšna lakirnica, notranji vonj avta, ravno kar pečen kruh ..še bi se kej našlo

hvala za temo ,marsa x:Dx

Moji naj vonji:

Jagoda, marelica, višnja, vanilija, sveže pokošena trava, les, morje, jasmin, mandarina, pomaranča, cimet, med, melisa, limeta.... - sladko njaammmmmm

Ni mi pa všeč vonj večjiga dela rož; nagelj, vrtnica, šmarnica, španski bezek in v glavnem močni vonji...

Ali obstaja kakšna teorija o razvrstitvi tipov oseb, po vonjih (mislim, komu kaj diši)? x:((x kakšen stavek, ha, ha

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

A smo tole ze imeli al kaj?

Ker - kako SEM VEDELA?

Ko sem videla, da je Kljuka odgovoril - kako sem vedela, da bo 'vonj po zenski'?

x;)x x:Dx x;)x

Picasso

Ja, to to - avto - ful disi! x8Dx

Res je, Bobnar... Ko prides domov....

Mi imamo iz nekega eksoticnega lesa piramidasto omarico, ki ima zelo lep vonj...

Ko smo prisli lani z morja domnov, je vse stanovanje disalo po tem..

Aja! Cedra. To mi je ful vsec.

Patchouly...

Rozni les.

vsec mi je lesni vonj.

Sandalovina. Moshus.

Picasso

Mmmmmmmm, kako lepo diši na tem forumu!

Kljuka - Vonj po ženski - x8Dx film! Meni je tudi všeč, ko ima kakšen človek tako poseben vonj, diši koža, diši pomlad, pa dojenček tako lepo diši, diši mamina kuhinja,... na morju zgodaj vstati in v tisti jutranji tišini vonjati zrak, medtem, ko noge čofotajo po vodi...mmmmmmmm

Guest sanjalica

Diši želja, ki sta pred ljubljenjem ali po ljubljenju...noro diši...

Diši mi cimet in vonj sveže pečenega domačega kruha (vzet iz krušne peči!) zrak ob moji reki, kjer je veliko vlage, močvirnat predel, kjer so mrtvi rokavi reke, kjer so srne, fazani, ptiči, kjer drevje pade in segnije, kjer je polno kopriv, šavja in grmičevja... In ko stopiš, poči vejica, vonj pa se dvigne...

To mi diši...

Tisto vlažno divje... x;)x

Gorski zrak, gozd smrekov ali listnat ali pa mešan gozd, vonj po livadi, po travi, bencin, ženskice, morje, moj mlajši bratec, old spice deodorant, tudi konjički in njihov hlev, jabolka, jagoda, vanilija, ko babica peče jabolčni zavitek, dojenčki ipd...
Ja sam ka mali pao s lipe

Vonj po morju, les, sveže pokošena trava, lavanda, Copertone(krema

za sončenje), gorski zrak, vonj po sveže pečenem pecivu, francoski

rogljički , vonj po pečenih ribah (v poletnem času na barki pozno

popoldne), origano, pomaranča, limona, vonj po jutru na obali, kava na

počitnicah ob morju, vonj po starem pohištvu, vonj po starih hišah,

moški parfum (Uomo by Sergio Tacchini), Eau de rochas, ženski

parfum Angel innocent, propolis, vonj po laboratoriju (po

kemikalijah), ...

x:)x x:)x x:)x

Lep pozdrav,

Yoko

Guest sanjalica

Res moški...kateri ženski parfumi vam dišijo?

Vam ostanejo parfumi dam v spominu?

Naprimer...če uporabljam enak parfum kot vaša draga, in bi šli mimo mene, bi spoznali vonj?

• 3 weeks later...
Guest sanjalica
Še sedaj se spomnim vonja svoje prve ljubice. Tudi na cesti bi na tebi zavohal parfum moje drage. Meni osebno je zelo pomembno kako ženska diši, hmmmm, vonj zelo privlači :2src: .....ali pa tudi odbije :O: .

Daj no Mick...skomentiraj to...

PRVE LJUBICE :2src: ...

:vragec: x;)x

Guest sanjalica

Oprosti Mick x;)x , sj veš...jaz :vragec:

Iz SSKJ sem prebrala samo prvo točko: ljubica -e ž (u) 1. ženska, ki ima spolno razmerje s poročenim moškim

in sem :vragec: -kasto pričakovala ... zgodbo o prešuštvu x:Dx :kiss: :wOOt:

Vidim da nč ne bo :V:

:2src: ...ne no že spet, ti srčki iz učk...

Guest sanjalica

HI-hi-HI Mick, sem vprašala moža če lahko, pa pravi...nč prešuštva!

Torej - ne bo nč.

Mož je ta Glavni v naši hiši xrolleyesx :V:

Pred kratkim sem šla v službo malo pred četrto zjutraj in ............ vse naokoli tišina, sredi spalnega naselja pa omamno diši po travi, ki so jo pokosili prejšnji večer. Diši mi tudi akacija v času cvetenja, pa piščančki, pa "laski" našega Vida - še posebej, če je bil blizu ognja - mmmmmm. Toliko stvari mi diši - opium, dim iz pipe, v kateri je kakšen dober tobak, ki diši po suhih slivah - se mi je že zgodilo, da sem se na cesti ustavljala in z zaprtimi očmi uživala v njem ... moževa omarica v kopalnici ...

Milena

Guest sanjalica
Joj, si smotanka, kakšno prešuštvo pa bi to bilo, če bi ga mož dovolil x?x  x;)x. Pa daj no, postani glavna v vaši hiši............. :vragec: ...če pa sem tako :inlove:

Da se ne bo kdo pritožil, da ni v pravi rubriki omenjen tekst...seveda je...možu pač ne diši, da bi bila njegova žena prešuštnica...

Smotanec... :2src:

:vragec:

khm...

kje je pa emancipiranost?

skratka pr vas patriarhat?

kje je to zhe narodni obichaj?

a mozh je tut od >tam<?

:vragec: je en ksenofob

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest sanjalica
:vragec:

khm...

kje je pa emancipiranost?

skratka pr vas patriarhat?

kje je to zhe narodni obichaj?

a mozh je tut od >tam<?

:vragec: je en ksenofob

1. V emancipiranost ne verjamem. To je fraza. Včasih smo kje na boljšem dame, včasih pa gospodje... Emancipacije ni.

2. patriarhat -a m (a) 1. soc. ureditev, v kateri so družinski poglavarji očetje (Aakhut življenje mi ni dalo, da bi imela očeta...tako da tudi patriarhatizma ne poznam). Moj mož je glavni, ko se gre o njegovi ženi in njegova žena je glavna, ko se gre o njem. Verjetno tega v Nemčiji niste jemali... x;)x :vragec:

3. Moža sem "izvozila" iz "vaše" metropole (Ljubljančan s pedrigrejem) in kot pravi...nikoli nazaj...

4. Pri zlati ribici si bom zaželela, da Aakhut :vragec: spozna temperamentno južnjakinjo, da ga smota...in da začne ječati...in bo 11 x 22 napisal ... Aakhut hoče južnjakinjo...Aakhut hoče južnjakinjo z dušo...Aakhut hoče južnjakinjo z drušo in telesom...Aakhut hoče.....hoče...hoče...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...