Skoči na vsebino

Vonji ...

Mimi

Recommended Posts

vonj mmm španski bezeg,vanilija...... najlepše v prostoru

na telesu moschino...parfum

po vsakem tuširanju ne sme manjkat...parfumirano

mleko za telo mmmmmmmmmmmm ga ne dam" Litle black dres"

lasje mmmm Loreal marelica.....

posteljnina,perilo z vonjem jasmina

vse to dišiiiiiii diši,njam:)))))

x:)x :kiss: :fiju:

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 258
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Sanjati pod grmom cvetočega jasmina.....mmmmmmmm (ni smeškota, ki bi prikazoval primernega razpoloženja)

Ampak - pozor! - nikjer jasmin ne diši tako opojno kot na Primorskem.

Sintetične vonjave so O.K., vendar to - jasmin (pa tudi španski bezeg).... :palec: :palec:

meni je pa jasmin včasih smrdel-do nosečnosti, ko sem se preobrazila v Jasminko in sem postala obsedena s tem vonjem. Trenutno mi spet ful diši-not guilty. Vem, da je čisto mimo, ampak najlepše cvetove mi pa ima jabolko :2src:
fish is mute-fish knows everything-G.B.

vonj mmm španski bezeg,vanilija...... najlepše v prostoru

Uuu, se strinjam. Na spanski bezeg sem cisto pozabila...res je ena diseca "rozca" to xyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

meni zelo diši vonj po pristanišču (brez primesi bencina), sivka, rožmarin, lovor, limone, cimet, cedra, španski bezeg, poletna nevihta, pasji mladiči, ki dišijo po medu, če so zdravi.

Ne maram pa težkih orientalskih vonjev.

Zelo mi diši tudi negovalno mleko za telo znamke Matis z morskimi ekstrakti.

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>DANES ME ŽE CEL DAN SPREMLJA VONJ PO MORJU.............MMMMMM, BI JO KAR MAHNILA TJA DOL.........NA JUG...... :o|o:  x8Dx  x8Dx

Danes teden se boš lahko namočila v Izoli x;)x

mmmmmmmmmmmmm španski bezeg že cveti..oh x8Dx hhjej kakšen vonj.. x8Dx

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

res...

jaz sem pa prisla sicer rect, kok mi breskve disijo dobr... shizim na breskve (takoj za cesnjami)... sam sem bila pol lajfa alergicna, no zdaj kao nisem... nisem pa ziher... no sam disijo pa okus imajo pa fantasticen...

marelce so... hm, 'presuhe', ceprav so dobre... breskve so pa... preprosto njami.. se celo 'prenesem', da vse tece. :D

No in zdajle se mi je prav vonj pojavil, so kar zadishale...

a sem vam tud dogaja, da gledate kak film al kaj tacga po tv in tam recimo se nekaj dogaja, recimo kuhajo nekaj dobrega in kar zadisi iz ekrana?

a ni hec... tolk se ufuras, zlijes s tistim, pa ti kar nashopa pol spomin al kaj... cist odstekan, ker ga prav VOHAS.

a poznate to? :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Meni se je to že zgodilo-spomnim se, da v povezavi s pomarančo, čokolado in jasminom, aja pa še cigareti so mi parkrat prav v živo zadišali x:Ix
fish is mute-fish knows everything-G.B.

ko si rekla breskve...sm se spomnla, he hecn je ubistvu.....sm mela enkrat tekoče milo k je fulllllllllll dišalo po breskvah, res tak orginalen vonj, božanski....pol pa k sm se neki cajta umivala s tem in sm recimo hotla breskvo pojest :sick: je mela okus po žajfi..... :o|o: isto je blo tud recimo s kokosom....tko da se zdej izogibam teh sadnih vonjev, je videt res zlo povezano vse to, vonj pa okus.... x:)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Oh, men tud... svez zrak na cotah, to mi je med najljubsimi vo0nji. :)

Aha, men so tud chiki ze pa hrana pa vse zivo... ampak prav ono - ful, ne kao, mogoce je pa mal, ker se pac ufuras (itak), ampak prav ne mroes verjet, prav zadisi iz tv. :eek:

a to sem vam povedala ze, da smo imeli gor ko sem delala v videu en film odstekan, ki je zraven imel tak kartoncek in ko se je v filmu na ekranu nenadoma pojavila dolocena cifra, si moral na kartoncku podrgniti tisto cifro.

In je bilo svasta vonjev! x:Dx eni so bli kul (rozce, parfumi, hrana), drugi pa grauz (prdenje, bruhanje & staf) x:o)x x:Dx

No a pol je bil tisti kartoncek ze tolk zdrman, da so vonjali samo se nekateri vonji (in mensezdi da ne tisti po rozcah)... :P :P :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Men pa disi pravkar pokosena trava x:Dx , pa les pri zaganju x:Dx , pa vanilija x:Dx , cimet x:Dx , gozdne jagode majo tako aromo mmmmmmmmmmm x;)x , pa celo taki ostri vonji kot so po barvi, acetonu.....eni pravijo, da jim smrdijo :xx!: , mene pa sploh ne motijo. x:Dx

Drugac pa mi disijo tud vse rozce. x:Dx Pa pravkar nabrane gobe. x:Dx

V sili se človek prelevi v genija.

Yann Martel

gobe, te tud men...

sem hodila 'krast' suhe gobe iz vrecke in sem jih grickala, kar take. :)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Men pa disi pravkar pokosena trava x:Dx , pa les pri zaganju x:Dx , pa vanilija x:Dx , cimet x:Dx , gozdne jagode majo tako aromo mmmmmmmmmmm x;)x , pa celo taki ostri vonji kot so po barvi, acetonu.....eni pravijo, da jim smrdijo :xx!: , mene pa sploh ne motijo. x:Dx

Drugac pa mi disijo tud vse rozce. x:Dx Pa pravkar nabrane gobe. x:Dx

Men tut ful taki mocni vonji. Vcasih se kar zapeljem na pumpo, pa dam dol sajbe pa inhaliram... x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

saj men bi morda tud zdaj, to sem ko sem bila majhna, zdaj gob v bistvu ne maram vec, sam disijo mi pa se vedno...

Mi je vsec v gozdu, ko po vlagi in gobah disi.

Saj nad benz vonji pa tem smo se po mojem ze tud navduseval v tejle temi. Skratka, men tud ok.

Pa jecoderm. :P (a se obstaja xDDx)

Picasso

haha, a ni no, eni pa ga niso mogl na kilometer vohat. ;) :P

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...