Marsa 22. november 2002 Prijavi Deli 22. november 2002 Vcasih mi "zadisi" iz televizije, ce kaj gledam...Ali kar dejansko zadisi, ce si kaj zamislim.Vceraj zvecer so mi TOTALNO zadisale sveze bele zemljice... Blazotno pa mi tudi disi (PRAVO!) kokosovo olje. mmm...Disijo mi tudi kostanji, ki se pecejo...Pa vsec mi je vonj, ki "napoveduje" zimo... Vsec mi je vonj v zraku po dezju. NI mi vsec in mi celo smrdi in mi gre celo na pljuca in na zelodec premocno parfumiranje... nekateri res ne poznajo meja - nenazadnje dobrega okusa... :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. november 2002 Prijavi Deli 22. november 2002 O - vidim sele zdajle, Nataly - BRESKVE! Ful dobro... Samo ne tisti plasticni umetni vonj KAO breskev... ampak PRAVIH!Prav tako mi je blazno (saj res!!) vsec vonj Manga. Mmm. Marsa Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 23. november 2002 Prijavi Deli 23. november 2002 Breskve, ja! Najbolj so mi pridišale med prvo nosečnostjo. Polna tržnica jih je bila in tisti vonj.....hmmmm. Kar vleklo me je tja. Še zdaj ga imam rada...ta vonj. Pa maline in robide....in gozdne jagode !!! Ko jih naberem in sušim celotna etaža diši po njih!!Evo, kaj mi je še všeč - vonj sveže pečenih keksov:)) Zdaj bo po malem čas za to rekreacijo - in spet bom morala izobesiti napis - pekarna natalija Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 23. november 2002 Prijavi Deli 23. november 2002 Če ostanem malo pri klasiki in pustim miljone čudovitih vonjav, ki nas obdajajo iz narave ter preidem na umetne, mi je še vedno blazno všeč Chanel No5 in sicer ne parfum ampak eau de parfum (nista popolnoma enaka). daisy Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
hannah 23. november 2002 Prijavi Deli 23. november 2002 Marsa!;-)))))))))Ne moreš verjet, ampak meni tudi ful dišijo noge od mojega mladička!:-)))))))))Pa les, pokošena trava, zrak po pomladnemu dežu... vonj sena...pa vonj, ki prihaja iz zakurjene krušne peči,....njami! Vonj po babičinih piškotkih in kruhu iz krušne peči! :-))No, pa še marsikaj bi se našlo, ampak bi se dalo vpisati tudi pod kakšno drugo temo! :-)))) Lp, Hannah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Sveze pokosena trava...Vonj pomladi.Vonj zime...Morje... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 smreka ja, pa nevlažen gozd, cimet, ehja, hlev pa ne,no , kaka okusna žajfa, sexy deodorant,tista telesna polt, oprane cunje z mehčalcem, prezračena jutranja soba, kakšna lakirnica, notranji vonj avta, ravno kar pečen kruh ..še bi se kej našlo hvala za temo ,marsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Moji naj vonji: Jagoda, marelica, višnja, vanilija, sveže pokošena trava, les, morje, jasmin, mandarina, pomaranča, cimet, med, melisa, limeta.... - sladko njaammmmmm Ni mi pa všeč vonj večjiga dela rož; nagelj, vrtnica, šmarnica, španski bezek in v glavnem močni vonji... Ali obstaja kakšna teorija o razvrstitvi tipov oseb, po vonjih (mislim, komu kaj diši)? kakšen stavek, ha, ha Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Morje, borov gozd, pomlad.... Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Meni pa je nadvse všeč vonj po ženski Tudi zavoham, kdaj je v razmnoževalnem obdobju, kdaj ni! Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 A smo tole ze imeli al kaj? Ker - kako SEM VEDELA?Ko sem videla, da je Kljuka odgovoril - kako sem vedela, da bo 'vonj po zenski'? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Ja, to to - avto - ful disi! Res je, Bobnar... Ko prides domov....Mi imamo iz nekega eksoticnega lesa piramidasto omarico, ki ima zelo lep vonj...Ko smo prisli lani z morja domnov, je vse stanovanje disalo po tem..Aja! Cedra. To mi je ful vsec.Patchouly...Rozni les.vsec mi je lesni vonj.Sandalovina. Moshus. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Mmmmmmmm, kako lepo diši na tem forumu!Kljuka - Vonj po ženski - film! Meni je tudi všeč, ko ima kakšen človek tako poseben vonj, diši koža, diši pomlad, pa dojenček tako lepo diši, diši mamina kuhinja,... na morju zgodaj vstati in v tisti jutranji tišini vonjati zrak, medtem, ko noge čofotajo po vodi...mmmmmmmm Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Diši želja, ki sta pred ljubljenjem ali po ljubljenju...noro diši... Diši mi cimet in vonj sveže pečenega domačega kruha (vzet iz krušne peči!) zrak ob moji reki, kjer je veliko vlage, močvirnat predel, kjer so mrtvi rokavi reke, kjer so srne, fazani, ptiči, kjer drevje pade in segnije, kjer je polno kopriv, šavja in grmičevja... In ko stopiš, poči vejica, vonj pa se dvigne... To mi diši... Tisto vlažno divje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Gorski zrak, gozd smrekov ali listnat ali pa mešan gozd, vonj po livadi, po travi, bencin, ženskice, morje, moj mlajši bratec, old spice deodorant, tudi konjički in njihov hlev, jabolka, jagoda, vanilija, ko babica peče jabolčni zavitek, dojenčki ipd... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 1. maj 2003 Prijavi Deli 1. maj 2003 Vonj po morju, les, sveže pokošena trava, lavanda, Copertone(krema za sončenje), gorski zrak, vonj po sveže pečenem pecivu, francoski rogljički , vonj po pečenih ribah (v poletnem času na barki pozno popoldne), origano, pomaranča, limona, vonj po jutru na obali, kava na počitnicah ob morju, vonj po starem pohištvu, vonj po starih hišah, moški parfum (Uomo by Sergio Tacchini), Eau de rochas, ženski parfum Angel innocent, propolis, vonj po laboratoriju (po kemikalijah), ... Lep pozdrav,Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 1. maj 2003 Prijavi Deli 1. maj 2003 Res moški...kateri ženski parfumi vam dišijo? Vam ostanejo parfumi dam v spominu?Naprimer...če uporabljam enak parfum kot vaša draga, in bi šli mimo mene, bi spoznali vonj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 18. maj 2003 Prijavi Deli 18. maj 2003 Še sedaj se spomnim vonja svoje prve ljubice. Tudi na cesti bi na tebi zavohal parfum moje drage. Meni osebno je zelo pomembno kako ženska diši, hmmmm, vonj zelo privlači .....ali pa tudi odbije .Daj no Mick...skomentiraj to...PRVE LJUBICE ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 18. maj 2003 Prijavi Deli 18. maj 2003 Oprosti Mick , sj veš...jaz Iz SSKJ sem prebrala samo prvo točko: ljubica -e ž (u) 1. ženska, ki ima spolno razmerje s poročenim moškim in sem -kasto pričakovala ... zgodbo o prešuštvu Vidim da nč ne bo ...ne no že spet, ti srčki iz učk... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 HI-hi-HI Mick, sem vprašala moža če lahko, pa pravi...nč prešuštva! Torej - ne bo nč. Mož je ta Glavni v naši hiši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
milenacs 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Pred kratkim sem šla v službo malo pred četrto zjutraj in ............ vse naokoli tišina, sredi spalnega naselja pa omamno diši po travi, ki so jo pokosili prejšnji večer. Diši mi tudi akacija v času cvetenja, pa piščančki, pa "laski" našega Vida - še posebej, če je bil blizu ognja - mmmmmm. Toliko stvari mi diši - opium, dim iz pipe, v kateri je kakšen dober tobak, ki diši po suhih slivah - se mi je že zgodilo, da sem se na cesti ustavljala in z zaprtimi očmi uživala v njem ... moževa omarica v kopalnici ... Milena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Joj, si smotanka, kakšno prešuštvo pa bi to bilo, če bi ga mož dovolil . Pa daj no, postani glavna v vaši hiši............. ...če pa sem tako Da se ne bo kdo pritožil, da ni v pravi rubriki omenjen tekst...seveda je...možu pač ne diši, da bi bila njegova žena prešuštnica... Smotanec... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 khm...kje je pa emancipiranost?skratka pr vas patriarhat? kje je to zhe narodni obichaj?a mozh je tut od >tam<? je en ksenofob Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 khm...kje je pa emancipiranost?skratka pr vas patriarhat?kje je to zhe narodni obichaj?a mozh je tut od >tam<? je en ksenofob1. V emancipiranost ne verjamem. To je fraza. Včasih smo kje na boljšem dame, včasih pa gospodje... Emancipacije ni. 2. patriarhat -a m (a) 1. soc. ureditev, v kateri so družinski poglavarji očetje (Aakhut življenje mi ni dalo, da bi imela očeta...tako da tudi patriarhatizma ne poznam). Moj mož je glavni, ko se gre o njegovi ženi in njegova žena je glavna, ko se gre o njem. Verjetno tega v Nemčiji niste jemali... 3. Moža sem "izvozila" iz "vaše" metropole (Ljubljančan s pedrigrejem) in kot pravi...nikoli nazaj... 4. Pri zlati ribici si bom zaželela, da Aakhut spozna temperamentno južnjakinjo, da ga smota...in da začne ječati...in bo 11 x 22 napisal ... Aakhut hoče južnjakinjo...Aakhut hoče južnjakinjo z dušo...Aakhut hoče južnjakinjo z drušo in telesom...Aakhut hoče.....hoče...hoče... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Vonj po morju, po moškem parfumu, po jutranji kavici...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.