aakhut 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 vonj po meni -u so she vse rekle aaaahhhhhhh kuko lepo dishish......(po ceumu teleshchku) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 so she vse rekle aaaahhhhhhh kuko lepo dishishdokler nisi zachel svojih sladkih dishecih misli ven metat... pol so pa rekle :xx!: edin februarja je znal bit mal bl dishech Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Mateja, če ima človek zabasan nos, nima težav z vonjavami Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 2. junij 2003 Prijavi Deli 2. junij 2003 Meni je vonj človeka ali prostora zelo pomemben. skoraj usodno. pa si nočem pomagat. se mi zdi, da vonj marsikaj pove o njegovem nosilcu.taki udarni, težki vonji (poison npr.) nosijo drugačno sporočilo kot kakšni nežni cvetlični. ali pa sladki. (sladki vonji za sladke ljudi?) vonji so moj fetiš. tiste, ki so mi všeč, obožujem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 2. junij 2003 Prijavi Deli 2. junij 2003 Vonj po njem... ,vonj mojega avta ,vonj pokošene trave,vrtnice,zrak po dežju... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 Moj najljubši vonj je vanilija, pa je lahko parfum, puding ali pa čaj, ali pa kar razpršilec. Včeraj so mi dišale hruške, ki jih mama v "šporgetu" na drva suši, da bodo suhe hruške, pa sveže pečen kruh, pa pecilni prašek, pa kakšen fajn sadni mehčalec, pa zjutraj vonj po čistem, spočitem Notranjskem zraku... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 He, danes pa nisva prevec kompatibilni, Janja... Jaz pa ne maram prevec sladkastih vonjev, razen izjemoma (recimo cimet, nageljnove zbice, mango, rozni les ipd.)...Sicer so mi vsec taki, cutni, npr. moshus in patchouly, pa zelo zelo tudi sandalovina.Sploh so mi vsec lesni vonji - tudi cedra mi je vsec, vendar to pa bolj morda za moskega.Vsec zelo mi je tudi jasmin. Nekje pa se zagotovo strinjava, tudi pri vonjih - vonj po cistem zraku, pa naj bo na Notranjskem, Gorenjskem ali Primorskem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 Saj mogoče bi se tud pr kakšni lesni vonjavi ujele, sam nisem taka strokovnjakinja kot ti na tem področju.... Sandalovina - a to je vonj novih ali ponošenih sandalc ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 Se pravi, da s teboj sva pa obedve kompatibilni? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 Saj sva tudi midve... malo sem se pohecala, ker si glih vanilijo izpostavila, meni pa glih vanilija morda ni ravno najbolj pri srcu (o, glej, znam bit celo diplomatska! ) Sandalovina ti je skoraj gotovo vsec... to je tak lesni vonj, ki ima malo... hm... dimljene nianse... taka kadila so veckrat v tem vonju, pa tudi povsod ga je dosti, tudi v kake parfume so dodani... Tak 'znan' vonj, bi se ga spomnila, ce bi zavohala... Meni so predvsem vsec naravni vonji... Aja - v tem je v bistvu point... meni ful disijo jabolka, sam ne mi osvezilca imeti jabolcnega, pliz! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 Heh, sem te prehitela, Mick? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 A ne? Preden si ti betezno in z najvecjo muko postnil tistele tri smajlije, sem jaz ze naskljocala spet ful! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zobi 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 Se mi zdi, da so moral v parfumcek 'hypnotic poison' ulit neke hormone ali kaj podobnega, ker ko zavoham eno molekulo te disave, mi podivjajo VSI hormoni in so problemi ze na obzorju....mmmmmmm Citiraj I will not fear the perils of the tempest nor the evil sorceries used against me. For today all doors have been opened unto me no mater how they have been closed... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 Contesa - spomnila si me na kokos! Vonj kokosa pa mi je nad vsec (pa ceprav 'sladek')... Na parfume se ne spoznam, poznam jih nekaj, sem in tja jih uporabim (raje imam olje jasmina ipd.), 'uporabljam' takole pa Eternity in Anais anais... Mislim, da mi je bil blizu Kenzo - samo se ne spomnim, kateri in kaj... samo zdi se mi, da je Kenzov vonj...Na moskem mi parfum ni vsec, niti te vodice disece etc... Mi je vsec njegov vonj, naraven... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2003 Prijavi Deli 21. oktober 2003 Ohoho, saj nismo samo o naravnih vonjih, pac pa tudi o parfumckih tukaj... Imamo pa special(izira)no temo:Parfum, da bo vse lepo povezano... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 Uh, v tem momentu mi zelo zelo dišijo Notranjski gozdovi... meni se zdi, da nekako po gobah... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 Kok disijo cunje tamle na balkonu... ... od prejsnje runde pa soba celo...... po svezem perilu... (med mojimi najljubsimi vonji...)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 Španski bezeg, sem ga "narabutala" pri sestri Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Ja, men tud, sam potem enkrat zacne pa po macjem lulanju nekako smrdeti (ali pa samo mene asociira)... Pa disi mi zrak po dezju, ko je ociscen... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 na vrtu diši po jasminu...razkošen vonj...cvetenje tudi...njam Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Ja, men tud, sam potem enkrat zacne pa po macjem lulanju nekako smrdeti (ali pa samo mene asociira)... Pa disi mi zrak po dezju, ko je ociscen... :o|o: ....jaz sem ga morala naslednji dan tudi v smeti nest... Imaš prav Marsa, lepše diši na vrtu Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 ...nekaj cveti poleti...diši pa ponoči...ampak stati v gozdu med drevesi.... ta vonj... dreves Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 ...nekaj cveti poleti...diši pa ponoči...ampak stati v gozdu med drevesi.... ta vonj... dreves ...tudi Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 tudi jutranji vonj po skoraj naravnem mehčalcu je kull Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.