Skoči na vsebino

Vonji ...

Mimi

Recommended Posts

• Komentarji 258
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 2 weeks later...

Meni je vonj človeka ali prostora zelo pomemben. skoraj usodno.

pa si nočem pomagat. se mi zdi, da vonj marsikaj pove o njegovem nosilcu.

taki udarni, težki vonji (poison npr.) nosijo drugačno sporočilo kot kakšni nežni cvetlični. ali pa sladki.

(sladki vonji za sladke ljudi?)

vonji so moj fetiš. tiste, ki so mi všeč, obožujem.

Deli na socialnih omrežjih

• 3 months later...

Moj najljubši vonj je vanilija, pa je lahko parfum, puding ali pa čaj, ali pa kar razpršilec.

Včeraj so mi dišale hruške, ki jih mama v "šporgetu" na drva suši, da bodo suhe hruške, pa sveže pečen kruh, pa pecilni prašek, pa kakšen fajn sadni mehčalec, pa zjutraj vonj po čistem, spočitem Notranjskem zraku... x^x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

He, danes pa nisva prevec kompatibilni, Janja... x:Xx x;)x

Jaz pa ne maram prevec sladkastih vonjev, razen izjemoma (recimo cimet, nageljnove zbice, mango, rozni les ipd.)...

Sicer so mi vsec taki, cutni, npr. moshus in patchouly, pa zelo zelo tudi sandalovina.

Sploh so mi vsec lesni vonji - tudi cedra mi je vsec, vendar to pa bolj morda za moskega.

Vsec zelo mi je tudi jasmin. :vio:

Nekje pa se zagotovo strinjava, tudi pri vonjih - vonj po cistem zraku, pa naj bo na Notranjskem, Gorenjskem ali Primorskem. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Saj mogoče bi se tud pr kakšni lesni vonjavi ujele, sam nisem taka strokovnjakinja kot ti na tem področju.... Sandalovina - a to je vonj novih ali ponošenih sandalc x:Dx ?
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Saj sva tudi midve... malo sem se pohecala, ker si glih vanilijo izpostavila, meni pa glih vanilija morda ni ravno najbolj pri srcu (o, glej, znam bit celo diplomatska! x:px )

Sandalovina ti je skoraj gotovo vsec... to je tak lesni vonj, ki ima malo... hm... dimljene nianse... taka kadila so veckrat v tem vonju, pa tudi povsod ga je dosti, tudi v kake parfume so dodani... Tak 'znan' vonj, bi se ga spomnila, ce bi zavohala...

Meni so predvsem vsec naravni vonji...

Aja - v tem je v bistvu point... meni ful disijo jabolka, sam ne mi osvezilca imeti jabolcnega, pliz! :sori:

x:Dx x:Dx x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

A ne? Preden si ti betezno in z najvecjo muko postnil tistele tri smajlije, sem jaz ze naskljocala spet ful! x:o)x x:Dx x:Dx :palec:

Picasso

Se mi zdi, da so moral v parfumcek 'hypnotic poison' ulit neke hormone ali kaj podobnega, ker ko zavoham eno molekulo te disave, mi podivjajo VSI hormoni :inlove: xsuperx in so problemi ze na obzorju....mmmmmmm x^x x:px x^x x:px x^x x:px x^x x:px x^x x:px x^x x:px x^x x:px x^x x^x
I will not fear the perils of the tempest nor the evil sorceries used against me. For today all doors have been opened unto me no mater how they have been closed...

Contesa - spomnila si me na kokos! x8Dx

Vonj kokosa pa mi je nad vsec (pa ceprav 'sladek')... x:)x :palec:

Na parfume se ne spoznam, poznam jih nekaj, sem in tja jih uporabim (raje imam olje jasmina ipd.), 'uporabljam' takole pa Eternity in Anais anais... Mislim, da mi je bil blizu Kenzo - samo se ne spomnim, kateri in kaj... samo zdi se mi, da je Kenzov vonj...

Na moskem mi parfum ni vsec, niti te vodice disece etc... Mi je vsec njegov vonj, naraven... x:)x

Picasso

• 3 weeks later...

Ohoho, saj nismo samo o naravnih vonjih, pac pa tudi o parfumckih tukaj... x:)x x8Dx :palec:

Imamo pa special(izira)no temo:

Parfum, da bo vse lepo povezano... x;)x x:)x :palec:

Picasso

• 6 months later...

Kok disijo cunje tamle na balkonu...

... od prejsnje runde pa soba celo...

... po svezem perilu... (med mojimi najljubsimi vonji...)... x^x x8Dx

Picasso

Ja, men tud, sam potem enkrat zacne pa po macjem lulanju nekako smrdeti (ali pa samo mene asociira)...

Pa disi mi zrak po dezju, ko je ociscen... x^x

Picasso

Ja, men tud, sam potem enkrat zacne pa po macjem lulanju nekako smrdeti (ali pa samo mene asociira)...

Pa disi mi zrak po dezju, ko je ociscen...  x^x

:o|o: ....jaz sem ga morala naslednji dan tudi v smeti nest... x:Dx

Imaš prav Marsa, lepše diši na vrtu x;)x

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

...nekaj cveti poleti...diši pa ponoči...

ampak stati v gozdu med drevesi.... :vio: ta vonj... :vio: dreves :vio:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...