Marsa 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Lana - Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alya 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Moj najlepši vonj je vonj po šmarnicah,vrtnicah,morju in boru. Citiraj Vsi smo angeli z eno samo perutjo,zato lahko letimo samo objeti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Aha vonj po morju . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 tale vonj po morju ,zlo redko..ker je umazano, hmmm Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Mmmmmmmm,meni diši vanilija (od sladkorja,do palčk,rogljičkov-mljask ),pa sveže pokošena trava, obožujem vonj po borovcih in figovih listih-zlasti na morju,sveže oprani lasje,ki jih je razkuštral topel poletni veter, lilije,orhideje,mehčalec za perilo ,cimet... Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Zelo rada imam vonjave. Hčerkica me sprašuje: "Pa mami, a ti vse povohaš?" Moji favoriti:- vanilija- pomarančni cvetovi- svež kruh- gozd po dežju- morsko obrežje- moževa koža- nove knjige- sveže oprana posteljnina- šmarnice- kokos... Se kar poslavljam, saj drugače ne bom mogla končati... Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Totalno ne maram vonjav raznih kadil (prav katastrofa, ko ti kdo ob kakšni priliki podari "dišeče" palčke, pa se moraš delat veselga). Drgač pa se mi zdi zanimiv, kako dajo nekatere jedi (rastline, začimbe ...), ki jih stalno ješ, telesu specifičen vonj. Enkrat sem se drenjal na letališču v Sebhi (Libija) in pred mano je bil en Indijec, ki je prav nenavadno smrdel. Takoj me je zanimalo, če imajo drugi Indijci tud tak vonj - poiščem si v tisti gužvi novega Indijca in zaudarjal je povsem enako. Ko sem se o tem pogovarjal z eno kolegico, mi je povedala, da je njen tip, ki se ukvarja s prodajo kristalov takrat, kadar gre po kamne v Indijo, po povratku še lep čas ful aromatičen (beri smrdeč). Baje se tega vonja navzameš, če ješ preveč curryja, kar pač počnejo v Indiji. Še ena: Obseden sem od bezga. Ko je (ravn zdele začenja), ves čas pijem isključno šabeso. In ko greš po ene treh tednih tazga šabesiranja v fitnes in mal pomigaš, začneš oddajat vonj po bezgu. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Brez zamere rhino...bezeg, glih v petek smo ga nabiral,...smo družno ugotovili, da smrdi po mačjem scanju... ok...teb verjetn mal drgugač...kt men palčke ki jih non-stop kurm...bharath darshan, nag hampa, master gold in opium so moji najljubši vonji... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Brez zamere rhino...bezeg, glih v petek smo ga nabiral,...smo družno ugotovili, da smrdi po mačjem scanju... ok...teb verjetn mal drgugač...kt men palčke ki jih non-stop kurm...bharath darshan, nag hampa, master gold in opium so moji najljubši vonji... Bezeg smrdi po mačjem scanju? Ja kakšno drgačno izjavo pa lohka člouk prčakuje, če pišeš tam ob ene štirih zjutraj, ko si še vsa matasta in tečna. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Jej...ne ne...matasta pa tečna... to pa nisem bla...pa ura je bila tut že 05.55...tisto je stari čas... vstajam pač zgodaj...nikakor pa ne tečna... pa ne zamert no...a ni tko, da mi loh smrdi...kokr če? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Moj pes baje ful zaudarja, men je pa njegov vonj kot Stanetu sol... Ko pa sem prišel pred enimi desetimi leti iz Triglava in se v dolini razkomotil, je ena bejba komentirala, da imajo moje noge tak vonj, kot bi bil že kakih 14 dni mrtev. U glavnem sm se tolažu, da je bla zajebancija, sam kurc, k je pa u vsaki zajebanciji kanček resnice; O.K. - recimo, da so noge v resnici zaudarjale, kot da bi bil mrtev le en teden. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 ... s temle ti Airo na samotni otok vabiš ... (važn, da se Duh svobodno razširja ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Totalno ne maram vonjav raznih kadil (prav katastrofa, ko ti kdo ob kakšni priliki podari "dišeče" palčke,obožujem dišeče palčke.. ampak takšne ki si jih sama kupim obožujem olja, parfumčke... nekje imam stekleničko olja za telo z vonjem belega mošusa. ki je ne uporabljam... teh reči sploh ne uporabljam, ampak jih rada zbiram. zbiram vse reči s pridihom orienta ... obožujem knjige...rada bi imela svojo lastno knjižnico... en tak prostor samo za branje in meditacijo in s kupi pametnih knjig iz katerih bi črpala znanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 ne veš ali bi ga vsega prešnjofal ali pa z njim v pralni stroj ... pol pa ne pozab s seboj odvlečt še pralnega stroja (za vsak slučaj, če te po prešnjofanju kakšna pralna popade) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Vonjave, ta prijetna nosljava razvada, malo sem pokukal k vašim najljubšim, tako bom na koncu dodal vonj po morski travi...Limona Bor - iglavci nasploh Cvetni vonj - samo v naravi, nikakor v parfumih Rožmarin definitivno ne maram vonjav dišečih paličk, kakršnekoli :xx!: Ker vas več omenja bezgovo cvetje, sem se spomnil ene moje štorije - pridem z dopusta, 1 teden, v pisarni pa voham neko gnilobo. Sprašujem druge, kaj bi to smrdelo, nihče ne ve, prelevim se v psa in prevoham tla, če je kdo prinesel kak drek na tapisom, nič. Dva dni je vsake toliko od nekje zavel grozen vonj gnilobe. Potem sem našel v skodelici malo starega čaja in notri eno filter vrečko bezgovega čaja... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 evo Piko...sva že dva...Nosorog me je pa zarad tega skor iz kože dal...men smrdi, smrdi :xx!: :xx!: :xx!: po mačjem urinu...pa kaj čem zdej... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 evo Piko...sva že dva...Če sem bil slabo razumljiv, bezgovo cvetje mi diši (glej, kaj sem napisal o cvetju nasploh) Tisto je bila samo zgodba o preobraženem, poduhovljenem bezgu. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kasandra 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 mmmmmmmm meni diši sveže pečeno pecivopa drva ki gorijo v kaminusmola z dreves mi ful dišipa rožiči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 evo Piko...sva že dva...Če sem bil slabo razumljiv, bezgovo cvetje mi diši (glej, kaj sem napisal o cvetju nasploh) Tisto je bila samo zgodba o preobraženem, poduhovljenem bezgu. Pol sem pa spet sama samcata v tem mnenju... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Pol sem pa spet sama samcata v tem mnenju... :xx!: He, he, he Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Pol sem pa spet sama samcata v tem mnenju... :xx!: He, he, he Da si ne boš kaj naredil! Sva 2 :madpro: Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 men pa je zadnje čase nad vse vonj gozda, ali pa ko grem mimo akacije (menda se reče tako mmmm) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Nosko... mal žlehten Cosma...velike oči...mora bit tut nos dobr za vohat...a ne? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Globoko mi gre na živce vonj, ki se vali iz sosedinega stanovanja, ko kuha GOLAŽ :xx!: Ko zjutraj laufam od doma, ženska že cmari čebulo :xx!: , meni pa dviguje želodec. Verjetno obenem, ko cmari na dolgo in počasi topi čebulo, zraven še lika :o , in zrači omare... ..po cel teden voham ta smrad, pa v liftu smrdi, pa hčerka.. :xx!: še dobro, da je mimo zima, pa ne kuha več golaža..vsaj do novembra :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Aaaaaaaaaaa! Kok dobra tema! Obozujem vanilijo, tako da v banji me zmeraj spremlja ta vonj zraven Pa enya... Drugace pa-vrtnice-spanski bezeg- vonj po snegu- vonj iz pecice, ko sem na obisku pri stari mami in pece naaaaajboljse piskote - rozmarin- vijolice- vonj po morju Neprijetno mi je vonjati tudi kaksen golaz, barva za pleskanje ( bljak), cigaretni vonj, cigare ( bljek).. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.