Buddha 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 ...Globoko mi gre na živce vonj, ki se vali iz sosedinega stanovanja, ko kuha GOLAŽ ...Ko zjutraj laufam od doma, ženska že cmari čebulo, meni pa dviguje želodec. Verjetno obenem, ko cmari na dolgo in počasi topi čebulo, zraven še lika in zrači omare... ruby, kak te razumeti kr pokwar ti apetit p adelavni dan, anej Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Jaz dobim te lepe vonjave kar po napi-ki je zračnik za celo zgradbo....jojmene včasih....čebula, včasih ribe, včasih pa samo prežgano-zažgano olje :xx!: ....pol pa napo prižigat pa okne odpirat...Prosim, sosedo, če tole bere, naj preneha z temi dejanji! To je **teroristični smrad**.Sicer, imam zelo občutljiv nos, mi je povedala homeopatinja.-vse povezujem z vonjem. Ljudi, predmete, kraje, dogodke.....Ne prenašam sivke-takoj glavobol fašem. Včeraj sem pa vonjala sveže pokošeno travo.....mmmmmmm, za spremembo od mestnega zraka. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 To je **teroristični smrad**. hah, dobra ta ,ja Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Jaz dobim te lepe vonjave kar po napi-ki je zračnik za celo zgradbo....jojmene včasih....čebula, včasih ribe, včasih pa samo prežgano-zažgano olje :xx!: ....pol pa napo prižigat pa okne odpirat...Prosim, sosedo, če tole bere, naj preneha z temi dejanji! To je **teroristični smrad**.Sicer, imam zelo občutljiv nos, mi je povedala homeopatinja.-vse povezujem z vonjem. Ljudi, predmete, kraje, dogodke.....Ne prenašam sivke-takoj glavobol fašem. Včeraj sem pa vonjala sveže pokošeno travo.....mmmmmmm, za spremembo od mestnega zraka.hehhehe,... res ni hujšga kot prežgano olje z dodatki vohat... :xx!: trave pa tud ne prenesem.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Za ljubitelje vonja po bezgovem cvetju (dve si bosta pač pa zamašili nos! ) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 zjutraj sem se z enim tipom v službenem dvigalu peljala in je tako noro lepo nežno dišal.... mešanica brivske pene in nekega parfuma....... sem kar oči zaprla in ko je šel ven bi najraje kar za njim hodila.... le kaj si je mislil o meni vonj morja, ko greš prvič v sezoni na morje......pa ko se na nevihto pripravlja.... npr. to soboto okoli 10. zvečer je bilo fenomenalno..... pa vrtnice in cimet.... in seveda vanilija..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Nikoli nisem opazila jasmina, zdaj pa uživam v njegovem vonju. En grmiček raste na našem dvorišču in prav fajn je, ko pride vonj do klopce , ko zaveje vetrič . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Ne prenašam sivke-takoj glavobol fašem.neverjetno Cosma - saj sem ziher kje ze napisala, morda celo tukaj v tej temi - namrec - do pred kakih 5 let nisem prenasala sivke, celo sem nekoc kakih 5x bruhala, ko je bil premocen vonj po sivki nekje v eni sobi, prav zelodec se mi je vzdigoval....Nisem prenesla niti mikro sivke...Zdaj pa jo lahko spet kurim do nezavesti. Piko, saj je kul, saj je narava, raje imam tole kot pa ubitacne spraye, ki me kar dushi pa slabo ratuje. :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Nikoli nisem opazila jasmina, zdaj pa uživam v njegovem vonju. En grmiček raste na našem dvorišču in prav fajn je, ko pride vonj do klopce , ko zaveje vetrič .Shizim na jasmin, ravno danes sem si ga mocno zazelela in se odlocila, da si ga moram nabavit in ga nekaj casa redneje pit. Na vse shizim - na vonj, okus... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Na vse shizim - na vonj, okus... ....dotik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 vonj po zažganem papirju ampak resno mislim sem dal pico pečt v pečico kar v škatli (pravzaprav pogret) in ko je prišla ven čist lepo belo in to nič se ni ožgalo ampak tisti vonj kartona mmm Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Stane - tudi, ja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 jaz sem pa po dolgem času spet našla: Dove Silkening in pa včeraj od Lux - Heavenly milk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Jagoda 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 po gozdu, po pokošenem senu, po dežju, po morju, po lesu, po mleku, ki se kuha, po dojenčkih, po dragemu, po vrtnicah, lotosu, jasminu, pačuliju... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Meta, breskev, pomaranča, mandelj, jasmin, limona/trava, sandalovina, pa (ne se smejat) Sun mix. Obožujem ta vonj... Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Kok je lepo disal zrak prejle zunaj... Pa ko je Cveka v eni temi (Cvetje) omenila spanski bezeg, sem se spomnila na tole temo....... pa da ne bomo samo o parfumih, se tole malo osvezujem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Šnjof, šnjof, šnjof Kdo je prdnil od vas Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 kaj mi diši, tota bo težka :>kaki vetrovni pomladni dan, pol tud jesen, vanilija (mislim da so one gume za dojenčke dišale po vaniliji, tisto ko grizejo ko jim zobi poganjajo), pol v nekem obdobju mi je Neostik dišal (so mogli povečat zaloge v lokalni trgovini), kava, včasih tud če si kdo nažge cigaret.. pa še bi se našlo...najbolj odvratn mi je pa vonj cigare, pa še spodnje sosede če kdaj kaj vlaga (s čim pa tota ženska vlaga pa nimam pojma, ker letos se tega vonja nisem mogo znebit kak mesec :xx!: :xx!: ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 cimet.... mmmmmmm.... njami.. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 ....pa še spodnje sosede če kdaj kaj vlaga (s čim pa tota ženska vlaga pa nimam pojma, ker letos se tega vonja nisem mogo znebit kak mesec :xx!: :xx!: ) tle tud - po kolerabi in taksnem, vse dneve vonja po stengah... pa po cvetaci. Men tud neostik se vedno disi - smo ga dali na prst, potem pa ga grickali dol. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 hi hi hi marsami smo to v osnovni šoli delal.. kr žvečl smo ga. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 zanč sm si en deodorant kupla v leklerku... pa tko fajn diši... mmmm... sploh ne vem kaj je morm pogledat. upam, da ga bom še kej dubla, k tm je bil takrat zaden. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Vonj po gnoju v hlevu pri babici po pečenju na kokosovem olju všeč mi je vonj po lesu, ki gori, po borih na morju, ko po dežju posije sonce vonj nas3. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Men pa koža od beybe zutri prov fajn diši, mal po spanju, pa mal po sexu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 po pečenju na kokosovem oljuUUu, mene pa vse kar je v zvezi s kokosom moti.Ko zavoham kokosov parfum, mi gre kar hrana gor. Pa naj bo en cheap al pa coco...Lip glosi, kreme, svece...vse kar podobno disi kot kokos mi je :xx!: Ne morem pomagat... Tudi jem ga ne... cisto druga zgodba je z vanilijo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.