julijana 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Meni je bil to edini pozitivni del pretiranega izpostavljanja soncu Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 jaz se pa nikol nisem prevec.... nisem tak 'plazhast' tip... na morju sem skoz v vodi... ali pa kje v kakih sencah... tko da me je malkrat prav ornk skurlo...ne vem pa zakaj smo se tole uporabljali, kolikor se spomnim, sva se obe z mamo fulkrat spekli (sva obe nagnjeni k opeklinam, ona se bolj, logicno ker ima mars v ovnu v konj. z uranom, jaz sem pa bolj k urezninam). Sem bila pa prikrajsana za ful jedi, ker je mama tolk... hm, zbircna pa sestra tud... ravno zarad vonja... gob ne marajo, rib tud ne... pa tko... pac pa men motovilec smrdi.haha, repincelj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 No ko smo ze pr soncu pa mazah... coppertone men fuuuul disi, mljask! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 men tud tele disijo, coperton tud, pac pa ene pa tolk smrdijo!!!! , da mi gre na zelodec in pljuca!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>meni ananas ful lepo diši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Diši mi mleko ali pa olje za sončenje, ki diši po kokosu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 vonj po svežih žemljicah in pecivu zgodaj zjutraj v pekarni.....mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 kaj diši, bi se dalo naštevat...... cimet, pokošena trava, dekletova koža, s sivko odišavljena posteljnina ali pa ribe v ribarnici (večini ljudi sicer to ni všeč baje ampak vseen...........) vsak ma pač svojo najljubšo zbirko vonjev Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Nikoli nisem tega opazla, dokler se nisem zacela z motorjem okrog vozit.. kot bi mi cut za vonj tam nekako ozivil... ..ugotavljam kako Ljubljana razlicno disi.. Dol po Trzaski, ko noro zadisi po pecenem kruhu, pa proti Savljam, ko zadisi po.. ma tisto, ko obdelujejo kovino.. Švasanje.. kako se to po slovensko rece?..Pa po dezju, ko vse disi po svežem.. Pa proti morju, ko kar naenkrat Kras zavohas.. borovce.. in pol se morje.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Meni Ljubljana še enkrat v življenju ni dišala, ampak mi vedno smrdi. Po ribah, smeteh, ... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 men pa v gozdu lepo diši,pa zrak na morju,ob rekahvonj moškega mi mora odgovarjat (ne parfumi, ki si jih daje gor ampak njegov osebni vonj),pa vonj knjig mi je vsec, kava ... Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Najbolj mi dišijo vonj po pravkar skuhani kavi ( mam še lepe spomine iz otroštva )pa vonj po pokošeni travi, pa citrusi , ko jih lupim, vonj bombaža če se suši na balkonu, pa moj pes ko je moker ,... Od raznih barv, lakov in acetonov in pa dobim hude glavobole :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nikoli nisem tega opazla, dokler se nisem zacela z motorjem okrog vozit.. kot bi mi cut za vonj tam nekako ozivil... ..ugotavljam kako Ljubljana razlicno disi.. Dol po Trzaski, ko noro zadisi po pecenem kruhu, pa proti Savljam, ko zadisi po.. ma tisto, ko obdelujejo kovino.. Švasanje.. kako se to po slovensko rece?..Pa po dezju, ko vse disi po svežem.. Pa proti morju, ko kar naenkrat Kras zavohas.. borovce.. in pol se morje.. varjenje je tisto, aliana sam sm eno leto delal v varilnici na Cimosu, pa mi ni nikol tist kej preveč dišalo razen tega je baje zlo nezdravo za pljuča... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Varjenje, ja .. jao, slovenscina.. sem sla se v SSKJ gledat, pa mi ni in ni prislo na misel... Men pa v majhnih kolicinah disi.. spominja na dom, ko je oci v garazi kaj delal.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 meni pa ful dišijo šmarnice Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>meni pa ful dišijo šmarnice Ja, šmarnica mmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Obe sta strup, če ju zaužijemo :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 ja, lih sm mislu vprašat, al to rožce al tisto kar je že v flaški Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 men že od sobote dišijo narciseeeeeeeee sm čist omamljena od njih... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 vonj po cvetočem jasminu....zdaj ga je vsepolno povsod.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 no no, princ(ip)eska, sej ne dišijo sam rožice kaj pa sladko sadje, pečen krompirček in stepena smetana (ne vse skupaj ) Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>no no, princ(ip)eska, sej ne dišijo sam rožice kaj pa sladko sadje, pečen krompirček in stepena smetana (ne vse skupaj ) čudovite,omamne dišave.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 kaj pa vonj po knjigah, po delujočem računalniku, pa lakiranih mizah..... mislim tle je že kemija vmes, hujša..... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Čist navadna rdeca vrtnica. Pa ne tista iz cvetlicarne; taka, odtrgana direkt iz grma nekje ob njegovi sluzbi in prinesena meni Tlele jo imam ob racunalniku in dejansko ful disi... Aja, pa melona.. ful lep vonj Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 joooooj, vonjav toliko, da ne znam povedat vonj tartufov, pečenega kostanja, bazilike, peteršilja, česna, rožmarina, banan, sena, in ta je še posebej krasen - vonj bezgovega grma, pušpana, smreke, bora, sandalovine, Seveda pa vonjam tudi tiste vonjave, s katerimi razpoznam očeta od mame, sina od hčere, pa mačka, psa, ptiča, kačo, čebele, čmrlje pa razlikujem kostanjev med od lipovega in smrekovega, gozdnega itn.... in vedno vem, kdaj in kje gobe rastejo.... o zoprnih vonjavah pa spoh ne bi govoril Mejte se fajn. Lepo je in zanimivo, če človek dobro duha.... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.