Skoči na vsebino

Vonji ...

Mimi

Recommended Posts

• Komentarji 258
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

jaz se pa nikol nisem prevec.... nisem tak 'plazhast' tip... na morju sem skoz v vodi... ali pa kje v kakih sencah... :) tko da me je malkrat prav ornk skurlo...

ne vem pa zakaj smo se tole uporabljali, kolikor se spomnim, sva se obe z mamo fulkrat spekli (sva obe nagnjeni k opeklinam, ona se bolj, logicno ker ima mars v ovnu v konj. z uranom, jaz sem pa bolj k urezninam).

Sem bila pa prikrajsana za ful jedi, ker je mama tolk... hm, zbircna pa sestra tud... ravno zarad vonja... gob ne marajo, rib tud ne... pa tko...

pac pa men motovilec smrdi.

haha, repincelj. :P ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

No ko smo ze pr soncu pa mazah... coppertone men fuuuul disi, mljask! x:px

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

men tud tele disijo, coperton tud, pac pa ene pa tolk smrdijo!!!! :sick: :sori:, da mi gre na zelodec in pljuca!! :sori:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

kaj diši, bi se dalo naštevat...... x:Dx cimet, pokošena trava, dekletova koža, s sivko odišavljena posteljnina ali pa ribe v ribarnici (večini ljudi sicer to ni všeč baje ampak vseen...........) x:Dx x:Dx x:Dx

vsak ma pač svojo najljubšo zbirko vonjev :palec:

cosmic dancer

Nikoli nisem tega opazla, dokler se nisem zacela z motorjem okrog vozit.. kot bi mi cut za vonj tam nekako ozivil...

..ugotavljam kako Ljubljana razlicno disi.. Dol po Trzaski, ko noro zadisi po pecenem kruhu, pa proti Savljam, ko zadisi po.. ma tisto, ko obdelujejo kovino.. Švasanje.. x:Ix kako se to po slovensko rece?..

Pa po dezju, ko vse disi po svežem..

Pa proti morju, ko kar naenkrat Kras zavohas.. borovce.. in pol se morje.. x8Dx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest mačona
Meni Ljubljana še enkrat v življenju ni dišala, ampak mi vedno smrdi. Po ribah, smeteh, ... :xx!:

men pa v gozdu lepo diši,

pa zrak na morju,

ob rekah

vonj moškega mi mora odgovarjat (ne parfumi, ki si jih daje gor ampak njegov osebni vonj),

pa vonj knjig mi je vsec, kava ...

Resnično ne more biti ogroženo.

Neresnično ne obstaja.

Najbolj mi dišijo vonj po pravkar skuhani kavi ( mam še lepe spomine iz otroštva )

pa vonj po pokošeni travi, pa citrusi , ko jih lupim, vonj bombaža če se suši na balkonu, pa moj pes ko je moker x:Dx ,...

Od raznih barv, lakov in acetonov in pa dobim hude glavobole :xx!: :xx!:

<{POST_SNAPBACK}>Nikoli nisem tega opazla, dokler se nisem zacela z motorjem okrog vozit.. kot bi mi cut za vonj tam nekako ozivil...

..ugotavljam kako Ljubljana razlicno disi.. Dol po Trzaski, ko noro zadisi po pecenem kruhu, pa proti Savljam, ko zadisi po.. ma tisto, ko obdelujejo kovino.. Švasanje.. x:Ix  kako se to po slovensko rece?..

Pa po dezju, ko vse disi po svežem..

Pa proti morju, ko kar naenkrat Kras zavohas.. borovce.. in pol se morje.. x8Dx

varjenje je tisto, aliana x:Dx sam sm eno leto delal v varilnici na Cimosu, pa mi ni nikol tist kej preveč dišalo x8Dx razen tega je baje zlo nezdravo za pljuča...

cosmic dancer

Varjenje, ja xyesx .. jao, slovenscina.. sem sla se v SSKJ gledat, pa mi ni in ni prislo na misel...

Men pa v majhnih kolicinah disi.. spominja na dom, ko je oci v garazi kaj delal..

loesje

Spet nazaj -

• 2 weeks later...

Čist navadna rdeca vrtnica. Pa ne tista iz cvetlicarne; taka, odtrgana direkt iz grma nekje ob njegovi sluzbi in prinesena meni x:)x Tlele jo imam ob racunalniku in dejansko ful disi...

Aja, pa melona.. ful lep vonj x^x

loesje

Spet nazaj -

joooooj, vonjav toliko, da ne znam povedat

vonj tartufov, pečenega kostanja, bazilike, peteršilja, česna, rožmarina, banan, sena, in ta je še posebej krasen - vonj bezgovega grma, pušpana, smreke, bora, sandalovine,

Seveda pa vonjam tudi tiste vonjave, s katerimi razpoznam očeta od mame, sina od hčere,

pa mačka, psa, ptiča, kačo, čebele, čmrlje

pa razlikujem kostanjev med od lipovega in smrekovega, gozdnega itn....

in vedno vem, kdaj in kje gobe rastejo....

o zoprnih vonjavah pa spoh ne bi govoril

Mejte se fajn. Lepo je in zanimivo, če človek dobro duha....

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...