kamikaze 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 ja, če človek dobro duha, ma šanse da ga zaposlijo v industriji parfumov kot degustatorja...... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prosim uporabnike LPP, da uporabljajo vodo in milo. zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 matr kje s pa to snel....ej dej razmnoži to pa mal po LJ razpošlji... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>matr kje s pa to snel....ej dej razmnoži to pa mal po LJ razpošlji... che se ne bi samo z globokoumnimi mislimi in modrostmi ukvarju....bi tut ti tole najdu v vesoljnem dnevniku.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 aja......ja, tja pa res ne zahajam... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 Sam če pa kaj res diši, je to eterično olje sibirske cedre. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 Kostanji cveto zdaj. (bi napisala, da mi odgovarja tale vonj,pa se bojim, da bom asica izpadla ven, ker se s kostanjem pogovarjam:)) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BITLEZ 9. september 2007 Prijavi Deli 9. september 2007 (popravljeno) ja men najbolj diši suha trava k jo mečem kravam pa palačinke pa še kej morde Popravljeno 9. september 2007 -> BITLEZ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 9. september 2007 Prijavi Deli 9. september 2007 men tud palačinke.. mm ..v bistvu velik stvari zdaj sem se spomnila melise (k je glih na vrtu)! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 9. september 2007 Prijavi Deli 9. september 2007 Španski bezeg pomešan z malo sivke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eternity 9. september 2007 Prijavi Deli 9. september 2007 jasmin Citiraj Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Palchica 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 (popravljeno) Meni pa lepo dišijo kvalitetne dišeče palčke (Sai baba, Spiritual guide).Vrtnica, smreka, evkaliptus, limona, jasmin kot eterična olja.Vonj zemlje in gozda po dežju.Cvetovi sivke, španskega bezga, lipe.Sveže oprano perilo, ki se je sušilo na vetru in vpijalo sončne žarke.Noro mi dišijo kokos, vanilija, med, čokolada. Popravljeno 10. september 2007 -> Palchica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vranja 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 vse to in še:asfalt po poletni nevihtistare knjige(tudi nove)novi plastični ovitki za zvezke ter ambra Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 meni diši tudi vroči asfalt, gozdni mah, bazilika, melisa,sneg... všeč mi vonj po snegu v zraku preden sneži Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 Vonj po sveže pokošeni travi ... spomini kar vrejo na površje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 koža razgreta od sonca Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 Tole z bencinom meni ne bo nikoli jasno Sicer sem pa še vedno navdušena nad jasminom Jasminov zeleni čaj mi je nekaj najboljšega (zaradi vonja in okusa )Lilije!Gozd po dežju in gobah... Jutra pred zimo, ko še ni snega, ampak se čuti, da bo... ne znam razložiti, ampak to jaz vonjam Španski bezeg, vsekakor http://www.omorika.si/pics/grmovnice/Syringa_sp._s2.jpgVanlija, od nekdaj my love Vonj v kuhinji, ko pečem muffine, kruh ali kakšno tako pecivo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vranja 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 uh, pa kadar si zaljubljen (ko norc), lepo diši lubi. ...ne? ta bi tud še moral na lestvico Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Jutra pred zimo, ko še ni snega, ampak se čuti, da bo... ne znam razložiti, ampak to jaz vonjam uh ja al pa poleti tik predno začne deževat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 bencin. x:o)xMeni tudi! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 usi k so bl 'sladki' pa cvetlicni. pa cimet mi ful lepo disi. (mela en 'cimetov' parfum pa ime pozabla) Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 In pazte ... ne boste verjeli, bencin. x:o)x Bencin deluje, če ga vohaš kot mamilo... V Avstraliji so prepovedal bencinz vonjem,ker so ga kupl, dal v pločevinko, in cel damn šnofal :xx!: :xx!: Iztok P.S.: tale vonj: kokos, vanilija, med :2src: Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 vonj po zhenski.... x:px zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 ko stopš v cvetličarno Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 ko stopš v cvetličarno ko zapustish ribarnico.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.