Bojante 11. december 2012 Prijavi Deli 11. december 2012 Če je kdo dobil kak navdih čez teden, ali čez konec tedna, še posebej na Stvarnikov Da, ga prosim, naj nam tukaj najavi . Hvala. Jaz sem dobil To v Ponovitev, osvežitev : "Človek Mora Biti Ponižan, če naj bo povišan" . (če želi nekoč biti povišan) Hvala Ljubemu Bogu za Vse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 11. december 2012 Prijavi Deli 11. december 2012 e Bojante, e...ne a Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 5. februar 2013 Prijavi Deli 5. februar 2013 kaj je to ponižnost? Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
radoveden4 8. februar 2013 Prijavi Deli 8. februar 2013 Jaz pa bi povedal naslednje, in sicer: da vsak človek v svojem življenju, ko mu ne preostane čisto ničesar več, lahko vzklikne samo: "Jezus, usmili se me." Mislim, da nekaj takega doživi doživi vsak človek. Seveda pa namesto Jezusovega imena lahko pokliče koga drugega, odvisno od prepričanja. No ta misel me je nekako našla v tem tednu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.