kajster 26. december 2012 Prijavi Deli 26. december 2012 Božično novoletnaposlanica predsednika vlade! Komentar: Kar zadovoljen sem, ker se je naš predsednik na svoj način,v upanju in naporu za vse nas le oglasil pa čeprav, ga je divjaštvoizobražencev tako nespodobno ponižalo in da ima še sploh voljo pomagati invoditi »naš majhni čolniček po tem razburkanem morju, ko tile nesposobniobupanci divjajo in se prerivajo na tem majhnem čolnu za boljši prostor čolnain pri tem ne razumejo (nimajo razuma), da se bo lahko naš čolniček, zaradinjihovega prerivanja, ta čoln prevrnil z vsemi nami vred in potem se ne bo večmogoče spraševati kdo je kriv za vse to!! Moj lep pozdrav Konrad 1 Citiraj kajster Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 26. december 2012 Prijavi Deli 26. december 2012 Dragi Kajster..men je pa vseeno za tole božičnonovoletno poslanico gospoda predsednika vlade..najbrž je bilo veliko enih lepih besed..jim še verjamete?..Me malo skrbi, da ne bo tale naš "čolniček" nasedel na suhem Moj lep pozdrav 1 Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.